اخه یه لینکی باید باشه که روش کیلیک کنیم تا به فایل اصلی redirect بشیم
ولی من فقط یه عکس می بینم.
اخه یه لینکی باید باشه که روش کیلیک کنیم تا به فایل اصلی redirect بشیم
ولی من فقط یه عکس می بینم.
Last edited by sarukhan; 20-08-2011 at 18:20.
بچه ها ببخشید میپرسم...دمو کی میاد؟؟؟
من آخرین بار فیفا 2008 بود بازی کردم ولی این یکی فک کنم کاری کنه ک قید pes رو بزنم امسال![]()
سلام به همه ی دوستان.
جون ویدیو ها از یوتوب برداشته شدن، واسه نشون دادنشون باید هیلتر شکن داشته باشین.
به نظر تفاوت چشمگیری نکرده بازی. البته اینکه محیط خود بازی رو یه دستی به سر و روش کشیدن خیلی عالیه. شاید نیاز به تغییر چندانی هم نداشته باشه. ولی با توجه به اینکه گیم پلی رو چندان تغییر ندادن، کاش کمی رو گرافیک هم وقت می ذاشتن.
به هر حال امیدوارم نسخه جدید مجبورمون نکنه سیستم رو ارتقا بدیم.![]()
ممنون دوست عزیز
چه خوبه دوستان وقتی لینک می زارن این نکته رو هم گوشزد کنن که بقیه سردرگم نشن.
یه چیزی راجع به تعداد کنترلر هایی که فیفا ساپورت میکنه شنیدم . یعنی مثل اینکه با بیشتر از سه نفر میشه توی pc بازی کرد . کسی دقیق میدونه چجوریاست و چندتاست .
با سلام شرمنده نمیدونستم دوستان نمیدونن موضوع رو وگرنه میگفتم که احتیاج به ش-ی-ل-ت-ر دارن و میشه با IDM دانلودش کرد البته اول باید شیلتر رو داشته باشین چون همشون از یو توب هستن با ارز پوزش مجدد از همه دوستان عزیز .
4 کنترلر + کیبورد که میشه 5 نفر ...
قدیما یادمه pes هفت یا هشت تا کنترلر ساپورت میکرد . این با اون فرق داره ؟
یکی از دوستان چطوری این سوال شما رو جواب بده وقتی هنوز این بازی رو بازی نکرده ؟
فکر هم نمیکنم کسی از بچه های این جمع بجه ی کلن آلمان باشه یا به اونجا رفته باشه تا بتونه تو نمایشگاه Gamescom بازی رو تست کنه و به شما توضیح بده
فقط چیزهایی که گفته شده حاکی از اینه که دیگه اونطور نیست که دستتو بزاری رو یه دکمه و بعد بازیکن به صورت خودکار بره توپگیری کنه بلکه بار توپ گیری همش رو سر بازیکنه و به نوعی سخت تر شده
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)