آقای محمد 87خیلی ممنون ازگزارش خوبت دستت درد نکنه
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
فقط این نوکیاها سیمبین هستند نرمافزار انتن فایندر را ساپورت می کنند؟
6650fold چطوره
آقای محمد 87خیلی ممنون ازگزارش خوبت دستت درد نکنه
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
فقط این نوکیاها سیمبین هستند نرمافزار انتن فایندر را ساپورت می کنند؟
6650fold چطوره
Last edited by khoshshaans; 26-07-2010 at 17:41.
امروز تاپیک رو ترکوندین !!
توی پست دوم تنظیمات مربوط به گوشی رو نوشتم برای ساخت اکنکشن باید از برنامه و قسمت ساخت کانکشن داخل گوشی کامل شات اسکرین بگیری ورگنه ما هم نمیدونیم چون که متخحصص موبایل نیستیم که همه رو بدونیم
معمولا با استفاده از همون عکسهایی که در پست دوم همین تاپیک گذاشتم حالا یه خورده بالاتر پایینتر میشه به هدف نزدیک شد و گوشی رو تنظیم کرد و کانکشن ساخت وگرنه من که گوشی شما رو تا حال ندیدم.
در ضمن در مورد انتن پرسیدی این هم یه سئواله که بی جوابه چون که نوکیا تمامی انتنهای ایران رو نصب کرده با همکاری زیمنس و این دوشرکت اساسی همراه اول و ایرانسل رو تیغ زدند پس نمیشه قشنگ مشخص کرد هیچ نشونه ای نداره.
نهایت دیگه تا 7-8
بستگی به انتن داره ولی نرمالش روی 5-6 هست
از طریق بلوتوص هم شاید بتونی .
ولی اگر این گوشی رو نخریدی روی همچین گوشی که تکنولوژی های روز رو ساپورت نمیکنه سرمایه گذاری نکن فرق قیمتش با بقیه گوشیها زیاد نیست یه گوشی خوب بگیر که راحت باشی
با همون بلوتوث هم به مشکل میخوری پستهای قبلی رو بخون مسعود نوشته هر دقیقه ده بار دیسکانکت میشه با بلوتوث هم وصل شده
فکر رو اساسی بکن
اگر مایه هم داری برو دانگل بخر
اختیار داری تاپیک مال خودته داداش.
اون دانگلها رو که گفتی از توی اون سایتهای که ادرس داده بودم پرسیدی ؟
خوب توی سایتشون گذاشته بودند منم بر حسب این گفتم که زنگ بنزید به اونها هم تماس بگیرید و زنگ بنزید بگید دارند یا نه اگر نداشتند که دیگه از همون مارکهایی که 6 ماه ضمانت میکنه تهیه کنید بازم از موبایل بهتره !
دقیقا
اون گوشیت رو بده بچه ها باهاش یه دست روپایی بزنندپاشو برو ارگ و یا پاساژ ملت یک گوشی قسطی بگیر خودتو راحت کن
حتی یه e 251 ارزون هم کارتو راه میندازه قیافش هم بهتره
متاسفانه این نرم افزاره فقط نسخه سیمبین داره که اساسی کار همه رو خراب کرده اگر نسخه جاواشو پیدا کنم میزارم توی سایت کسی هم دید به من خبر بده.![]()
خوب استاد کینگ دانگل بخریم ازنرم افزار انتن فایندر نمی تونیم استفاده کنیم
من هم موندم چه گوشی بخرم؟
ضمنا یکی می گفت اگرگوشی فول شارژ باشه و شارژرش هم به برق وصل باشه باتری ضعیف نمیشه
ضمنا بینابین باید باشه خوب اگر100 تومان پول دانگل بدیم می شه سرشکنش کرد توی یکسال اینترنت بی سیم گرفت
ضمنا میشهبگین گوشی شما مدلش چیه بیخیال انتن فایندر بشیم همون گوشی شما که تجربش هم واسه شما داده بگیرم
مدلش چیه و قیمتش
کينگ جاااااااااااااااااااااااا ن سلام چطوووووووووووووووووووووري ببخشيد زيادي خودموني شدم از اول با سلام و خسته نباشيد خدمت حضار عزيز سوالي داشتم بس پيچيده من لپتاب Dell inspiron 1525 دارم اين لپتاب جاي سيم کارت دارد بنده چطور و با چه نرم افزاري از اين ويژگي ميتوانم استفاده کنم و در ثاني موبايل من 5800 نوکيا ميباشد EDGE کلاس 32 دارد ولي وقتي با ان به اينترنت کانکت ميشوم نه علامت G مي ايد نه E بلکه زير علامت انتن در ان علامت مساوي مانند ميايد که در همه ي جاها اين طور است من چه طور ميتوانم بفهمم که اين شهر ما EDGE دارد يا نه شهر من کاشان است يکي از شهر هاي استان اصفهان لطفا زود جواب بده
من گوشی رو وصل کردم(ایکسپریا)به عنوان مودم. ولی نیم ساعت نشده داغ کرده بود. طبیعیه؟ مشکلی ایجاد می کنه؟
خواهش میکنم عزیزم
هم از اونها پرسیدم و هم از نمایندگی رسمی دی لینک که از سایت خودش درآورده بودم.همشون گفتن نداریم.البته اون سایتهایی که آدرس داده بودی رو دیدم،توی لیستش یه همچین چیزی داشتن.
راستی الان یادم اومد،یکی از اون لینکها زنگ زدم برنداشتن!اون یکی گفت نداریم.یه خط اسم داشت.
120 برای این دانگلها اصلا نمیارزه.بخصوص اینکه سرعتم خیلی نوسان داره.دارن دو سه برابر قیمت جهانی میده.مارکهای کاملا معتبری مثل t...mobile - vodafone و ... با ساپورت 3.75 حدودا 50-60 تومن میدن.تازه روی سرویسهای اینترنتی ،این مودم هارو رایگان میدن.حالا ببین اپراتور سوم چه قیمتی بزنه روش.اولا اینکه چینیه (چون باید جذب سرمایه خارجی کنه دیگه!!) دوما تا بتونن روش میخورن.
فعلا من با همین گوشیم سر میکنم.چون به یکی از آشناهام که داشت میرفت شرق آسیا سفارش دادم یکی از این دانگلها برام بیاره.فعلا تا ماه رمضون باید تو کف باشم.
راستی این ایرانسل قطعیش از همراه اول بیشتره.حتی تنظیمات کانکشن رو عوض کردم.ولی گاهی وسط دانلود یا وبگردی یهو کانکشن کلا قطع میشه.کلا e میره.مهمترین علتش چیه؟؟
اون ترکیب کانکشنها جواب داده یا نه؟؟البته تو ویندوز.
حذف ...............
Last edited by khoshshaans; 26-07-2010 at 18:57.
چی ؟ نه آقا فوقش 3000 تومن . همونهایی که به دوربین دیجیتال هم میخوره دیگه.
پیشنهاد میکنم از هرجا جنس میخری از پاساژ دزدها جنس نگیری
به من استاد نگید خواهش میکنم.
ولی در مورد صحبتتون
ببینید من کاری ندارم که چی چقدر انتن میده یا میگیره
من به این فکر میکنم که باید برای کسی که در دورترین نقطه ایران هست اینترنت باشه !و ارزون هم باشه !
اینترنت یک طرفه ماه واره ای رو معرفی کردم و تاپیکش رو زدیم و دوستنان همکاری کردند حتی یک هم از دوستان هم حاضر شد اکانتشو بفروشه چون که قیمتش پایینتر بود و مناسب بود .
و ارزون هم در بیاد حالا یه وقت بود که این EDGE ردیف نشده بود وایمکس رو معرفی کردم ! ( تاپیک وایمکس ایرانسل) و بعد از وایمکس یه نظر سنجی گرفتم دیدم وایمکس رو بچه ها بیخود حساب میکنند . پس مفت نم ی ارزه
اومدیم و سرویس EDGe رو معرفی کردیم . در همه این سیستمها در مرحله اول قیمت شروع رو در نظر گرفتیم که اگر یک دانگل ( کهدر ماهوارهای میشه کارت --- در وایمکس میشه مودم در EDGE هم میشه دانگل سیم کارت ) با یه قیمت معفقولانه تهیه بشه
الان نگاه کردم دیدم همه یه گوشی کلاس بالا تو جیبشون دارند الی این دوستان اخری که دم از کا 310 و کا 750 میزنند
ولی مثلا خود من یه گوشی ارزون برای سیمکارت دومم دارم که e250 هستش خودم 80 خریدم حدود یک سال پیش
و میتونین دست دومش رو هم بگیرین چون فوق العاده سگ جونه یه چیزی تو مایه های 3310 قدیم !! اون قدیمیها میدونند که 3310 چه چیزیه هنوز هم بعد از 10-12 سال کار میکنه.
الان اینکه شما میگید دانگل بهتره یا موبایل یه تصمیم گیری هست که خودتون باید عاقلانه تصمیم بگیرید فقط در همین حد بدونید که اگر با یک گوشی کلاس 32 امتحان کردید و برد خوبی داشت در همه کلاسهای 32 چه دانگل و چه موبایل این مقدار درایفتیتون ثابت هست یعنی این طوری نیتس که گوشی نوکیا باشه یه کفیت بیده و گوشی سونی اریکسون باشه یه کیفیت دیگه بده ...نه اصلا کیفیت یکسانه.
شما اول تست کن و بعد دست به خرید بزن
در مورد اون کسی هم که گفته گوشی ضعیف نمیشه من بعید میدونم چون که در لپتاپ قضیه برعکس در لپتاپ سلول داریم اگر که لپتاپ روشن باشه و باطری هم داخلش باشه فول شارژ باشه به مشکل میخوره اینو یهکی از تعمیرکننده هاگفته توی اینترنت هم این مطلب رو بگردید هست.
در ضمن اگر 100 تومن توی سال میشه وایرلس گرفت خوب وایرلس بگیرید ! این سرویس برای دوستانی هست که دستشون از همه جا بسته است
شما پستهای منو کامل نخوندید من گفتم جایی که ADSL هست به eDGE شرف داره ولی جایی که دایال آپ هست EDGE نسبت به دایال آپ برتری داره ! چون پولی برای انلاین بودن نمیپردازید غیر از اینه ؟
پس متوجه میشین که عاقلانه است !
در ضم نبرای خرید هم اصلا به گوشی من توجه نکنین قبل از خرید در محدوده خودتون تست بزنین ببینین سرعت در چه وضعیتیه شاید برای من اتفاقی خوب انتن میده البته بی حکمت هم نیست چون که من نزدیک یک بی تی اس هستم .
شما هم ببینید نزدی هستید یا نه.
موفق باشید
سلام
متاسفانه لپتاپهای دل از لحاظ تکنیکال ارتباطی برقار نمیکنند من خیلی با یکی از دوستان روی همین لپتاپهای دل کار کردم ولی بی فایده بود یعنی هرکاریک ه میدونستم کردم ولی چون لپتاپها یه چیزی تو مایه های all in one هستند و قطعاتشون به هم پوسته است اینه که نمیشه زیاد باهاشون ور رفت
متخصصین این دستگاهها هم همشون تعمیرکارای زبده ای هستند و اصلا بحث سیستم از لپتاپ جداست اگر فوجیتسو بود خیلی راحت سیم کارت رو میزاشتی و حال میکردی الان میلاد توی همین فروم توی پستهای قبلیهم هستش خودش لپتاپش با سیم کارت ارتباط برقرار کرده و به عنوان یه مودم شناخته اش ولی من با DELL نتونستم کاری از پیش ببرم
تصویه میکنم شما هم کاری نکنید ! چون فوقالعاده دشواره باید به متخصصش و یا نمایندگیش بدید . !
توی اصفهان حتما نمایندگی این دستگاه هتس (( به تعمیرکار اصلا مراجعه نکنید چون از سیم کارت و خشاب و... این چیزا اصلا سر در نیمارند)) اینها فقط قطعه تعویض کن هستند و ممکنه اسیبی به دستگاه بزنند ولی نمایندگی خودش نقشه بردهای این دستگاه رو داره و کامل میتونه این دستگاه رو چک کنه
پس عاقلانه اینه که برید نمایندگی اصفهان .
بعععععععله
وقتی داد میزنم میگم با گوشی زیر 100 تومنی امتحان کنید برای همینه که یک ساعت اینترنتتون با رضایت از گلوتون پایین بره
مال منم داغ میکنه ولی اون گوشی حیفه . از من به شما نصیحت بیخیالش بشید !
یه گوشی دست دوم تهیه کنید قیمتی هم نداره بعدا هم که سرویس منحل بشه گوشی براتون باقی می مونه که میتونید روش سیم کارت بندازید .
اگر من میگم گوشی بخرید هم اینکه ارزون هست هم اینکه بعدا دوباره میشه ازش استفاده کرد اگر هم سوخت فدای سرت اینترنت 512 گرفتی !
در صورتی که سوختنی در کار نیست فقط عمر و اصطهلاک میندازه . وگرنه بمب ساعتی که نیست عزیز
البته در مورد باطریش قضیه فرق میکنه مال یکی از بچه ها توی همین تاپیک سوخت
بهتره یه باطری برای همون گشوی دست دوم که میخواید بگیرید هم تهیه کنید و از همون باطری دوم استفاده کنید.
خوب وودافون معتبره میشه روی این یک قلم حساب باز کرد اگر با این قیمت 50-60 سراغ داری خدا خیرت بده بزن اینجا بچه ها برن بخرن چون همچین قیمتی واقعا مفته.
در مورد چینی بودن هم شک نکن . ببین عزیز دیگه با این نیروی کار ارزون کسی نمیره توی المان اینها رو بزنه توی همون چین میزنند
ولی کیفیتشون با همفرق میکنه و ججنس بد و خوب داره.
به سلامتی پس اگر به دستت رسید یه خبری هم به ما بده ببینیم چه دانگلی میخری.
در مورد این قطعی با همراه اول هم تست کن شاید وضعیت میلاد رو تو هم داشته باشی مال میلاد هم ایرانسله ولی میگه ههمراه اول بهتر انتن میده و سرعتش بیشتره
در مورد اینکه e میره دوبار برایم ن اتفاق افتاده ممکنه امواج کم میرسه واقعا نمیدونم . ولی موردی از گوشی شا نیست چون که سیم در سر راه نیست که بگم نویز داری یا چیز دیگری علتش رو باید از توی انتن موبیال سر کوچه بررسی کرد.
ترکیب کانکشنها هم باید برم مقاله رو بخونم برشو میدم
شدنش که میشه ولی دنگ و فنگش خیلی زیاده ....خیلی زیاد !![]()
King جان نمیخوام پای بچه ها درد بگیره
من که نمیخوام با گوشی وصل شم اگه این سرویس تو کرمانشاه هم برقرار باشه میخوام دانگل بخرم
تو میگی اگه E رو گوشیت باشه سرویس تو منظقه شما برقراره خب ماله من اینطور نیست یعنی سرویس EDGE برقراره نیست![]()
Last edited by behnam-k; 26-07-2010 at 19:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)