تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 42 از 42

نام تاپيک: کشف ZoneAlarm Pro, McAfee, Yahoo,Outpost Firewall Pro...به عنوان جاسوس توسط Kaspersky

در آغاز فعالیت infinity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام.
    برات جاي سوال نيست كه چرا اين فايل ها كه از سايتهاي مختلف دنلود مي كني همشون يك ويروس رو دارن؟ به نظرت اين طور نيست كه اين ويروس به محض ورود به كامپيوترت به اونا اضافه مي شه. دوتا پيشنهاد براي اطمينان دارم:
    1. يه سري به سايت آنتي ويروسي كه دوست داري بزن و اين ويروس رو در اونجا سرچ كن و يه سري اطلاعات در مورد از بين بردنش بخون. ممكنه كه لازم باشه يك پچ رو دنلود و نصب كني. و يا تغييري در رجيستري بدي. مثل ساسر.
    2. بعد از اون كار يكبار كامل سيستمتو چك كن. اگه ويروس پيدا كرد. يكبار ديگه ... تا اونجا كه هيچ ويروسي پيدا نكنه.
    يكم فكر كني مي بيني كه غيرممكنه كه اين همه برنامه باهم و يك نوع ويروس رو خودشون داشته باشند. من هم آنتي ويروس دارم و هم آنتي اسپايوار خيلي از اين فايل ها رو هم دنلود كردم.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Masy و infinity قبل از اینکه نظر دهی تون رو انجام میدادید یک نگاهی به تاریخ تایپک مینداختید بد نبود.

در ضمن باید بگم که در طول مدت 2 سال سیستم من اسپای ویر گرفته و تونسته وار د بشه اما تا حالا نشده ویروس یا تروجانی
    قصد ورود داشته باشه و توسط یکی از 6 تا آنتی ویروس هایی که دارم شناسایی نشه. جهت اطلاعتون بگم که 2 تا از قویترین
    آنتی ویروسها یکی کسپرسکای و دیگری ناد 32 بصورت فعال از سیستم محافظت میکنند . و 4 تای دیگر نیز غیر فعال تشریف دارند.

اما در مورد گفته ای که کسپرسکای به بعضی از آنیستال های برنامه های معروف گیر داده بود الان هم اگر Redunded Database
    رو در اختیار ما کاربرانش قرار بده نه تنها اون برنامه هایی که قبلا اشاره شده زیر سوال میرن بلکه تعدادشون هر روز نیز بشتر
    میشه. از اون جریان به بعد کسپرسکای Redunded Database رو از دیتابیس خودش برداشت و به همین دلیله که الان
    کسپرسکای های شما اینا رو نمیتونن تشخیص بدن.

نکته دیگری که باید اشاره کنم اینه که مگر ما نمونه های دیگری از همین جریان رو با آنتی ویروسهای دیگه نداریم ؟

مثلا آنتی ویروس NOD32 یکی از پروسه های مشکوک برنامه Spy Sweeper رو بعنوان ویروس جدید معرفی میکنه.

یا آنتی ویروس AntiVir میگه که آنتی ویروس PC Ciilin 2006 داخل یکی از فایلهایش Backdoor قرار داره . یا اینکه
    آنتی ویروس F-Secure client security 6.0 رو بعنوان تروجان معرفی میکنه.

شما هم کمی فکر کنید به نتیجه بهتری میرسید.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •