دوست من این بازی کلا اول شخص هست . فکر هم نکنم که سوم شخص بشه . اگه هم با چیت بشه ، بعدا با مشکل مواجه میشی . مگه شما ورژن 1 رو بازی نکردی ؟آخر نفهميدم اين اول شخصه يا سوم شخص ؟ من بازيشو دارم و نمي تونم سوم شخصش كنم . كمكم كنيد ...
دوست من این بازی کلا اول شخص هست . فکر هم نکنم که سوم شخص بشه . اگه هم با چیت بشه ، بعدا با مشکل مواجه میشی . مگه شما ورژن 1 رو بازی نکردی ؟آخر نفهميدم اين اول شخصه يا سوم شخص ؟ من بازيشو دارم و نمي تونم سوم شخصش كنم . كمكم كنيد ...
آخه من چند تا عكس و ترايلر از بازي ديدم سوم شخص بود...
يعني مثل بازي Vegas نميشه با راست كليك پشت اشيا سنگر گرفت؟؟؟
توي ترايلري كه من ديدم پشت اشيا سنگر مي گرفت . شايد فقط XBox اين جوريه ؟
این بازی اول شخص هستش
در ضمن به یه بدبختی تمومش کردم
در کل پدر در اومد
ولی خدایی ارزشش داشت هر کی تموم نکرده تمومش کنه آخرش خیلی قشنگ تموم میشه
کاپتان میچل که خودتونین میمیره
معلوم نیست!بعد اینکه میاد بیرون بعد Rosen با هلیکوپتر میاد میگه Don't worry Soldier you are going home .البته Micheal 38 سالشه ولی خوب شاید شماره بعد دیدیمش شایدم ندیدیمش.
آره ولی وقتی ساختمون منفجر میشه میچل میمیره
فکرر کنم با بقیه بوده
آخرش با سرعت فرار می کنی بعد ساختمون منفجر میشه و میچل میاد بیرون میوفته روی زمین و بعد Rosen میاد با هلیکوپتر دنبالش .معلوم نیست شاید زنده بمونه و گرنه این فرار آخریش به هیچ دردی نمی خورد.چون جزوی از بازی بود فکر نکنم بمیره.تو فروم خود GRAW 2 گفته بودند سن میچل زیاده و به احتمال بیشتر بازنشسته میشه.
اي داد . ما داشتيم تازه با كاپيتان ميچل (يا همون مايكل و ميشل) حال ميكرديم. خيلي حيف شد
نسخه pc این بازی first person اشسف ولی 360 از دید سوم شخص هست من کامپیوتر را ندیدم ولی 360 که این طوری بود نسخه یکش هم همین طوری هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)