سلام#0000#* بزن باید ورژن 3.0649 روبهت بده در ضمن این پیغام یعنی گوشی شما اپدیت هست و احتیاجی به اپدیت نداره منم N73 دارم و اخرین فریمورش همینه
سلام#0000#* بزن باید ورژن 3.0649 روبهت بده در ضمن این پیغام یعنی گوشی شما اپدیت هست و احتیاجی به اپدیت نداره منم N73 دارم و اخرین فریمورش همینه
براي فهميدن ورژن گوشي راهي بع غير از اين كد نيست ؟ يعني روي جعبه اي و ... نوشته باشه؟؟
نه خیر
رو جعبه ی گوشی فقط سریال و نام کشور سازنده هست !
تازه این پرسیدن نداره که ! خودت میتونی بری ببینی !
Last edited by Nokia_My_Life; 23-01-2007 at 16:30.
من 3250 دارم وبعضی برنامه ها و کلی از تم ها روش نمیخوره من از بچه ها پرسیدم گفتند باید فلش بشه یعنی چی؟
یعنی یه صفای کلی به گوشیت میدن ! صفرش میکنن و مشکلاتش حل میشه
![]()
سلام بچه ها می خواستم بدونم مغازه ها هم آپگرید میکنن؟چون فکر نمی کنم بیشتر مغازه ها به اینترنت Adsl وصل باشن بعد برای این کار چقدر میگیرن؟
فعلا با کد زیر گوشیت رو یه بار کامل فرمت کن ببین مشکل حل می شهمن 3250 دارم وبعضی برنامه ها و کلی از تم ها روش نمیخوره من از بچه ها پرسیدم گفتند باید فلش بشه یعنی چی؟
البته بدون با این کار کل اطلاعات مموری داخلی گوشی از جمله اس ام اس ها و شماره تلفن ها پاک می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام 6230 چطورى اپديت ميشه؟
اگر قیمتشو فهمیدی به ما هم بگو
ممنون
سلام ببین اگه بخوای با دایال اپ اپدیت کنی حدودا 4 یا 5 ساعت طول میکشه چون حجمش 65 مگ هست ولی من اینترنت LAN دارم من هفته پیش اپدیت کردم 10 دقیقه طول کشید. حالا هر کسی میخواد اپدیت کنه ادرس میدم خودش با گوشیش بیاد واسش اپدیت میکنم. نوکیا بدون CD (خودم دارم) ولی سونی اریکسون با cd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)