دوست عزیز..من بی احترامی کردم؟؟ شما یه تاپیک زدی..من نزدم..نوشته شده توسط worya_sh
![]()
دوست عزیز..من بی احترامی کردم؟؟ شما یه تاپیک زدی..من نزدم..نوشته شده توسط worya_sh
![]()
این را هم یرای شما اگه یه که کمتر شده سیستم دوستم شرمنده چون مین سیستمش خیلی بدرد نخوره
![]()
این را هم یرای شما اگه یه که کمتر شده سیستم دوستم شرمنده چون مین سیستمش خیلی بدرد نخوره
![]()
این هم یرای شما اگه یه که کمتر شده سیستم دوستم شرمنده چون مین سیستمش خیلی بدرد نخوره
![]()
دوست عزیز.....شما خودت میگی درایور رو بردی رو پرفومنس...هیچ جای دنیا شما با این کارت 100 هزار امتیاز هم بیاری ملاک قرار نمیده...
اصلا مثال بارزش خودتون..شما یه X1600xt دارید...حدود 200 تومن کارت...3 برابر قیمت 9600..چه منطقی داره بخاطر 20 درصد کاررایی بیشتر طق این نتیاج نرید یه مادر برد Agp بخرید و یه کارت 9600..؟؟
من نه قصد کش دادن مطلب زرو دارم نه حالشو..ولی یه نفر ادم عامی میاد اینجا رو میخونه..میگه ای خدا...من چه احمقیم رفتم 6800gt خریدم که 4300 امتیاز میده 240 تومن..خوب 9600 میخریدم....بعد با کارت بازی میکنه..میبینه فریم ها 1/4 هم نیست..
من نوعی شاید به 2000 نفر مستقیم پیشنهاد خرید سیستم دادم...وقتی احساس کنم 1 نفر بخاطر اینکه من از فلان کارت یا برند دارم دفاع میکنم اونم در حالی که بقیه اصلا حال جواب دادن ندارن ضرر میکنه شب باید خوابم ببره؟؟؟
حتي اگر 9600xt بياد 10000 امتياز با هزار تا دوز وكلك بياره و كل تستاي toms hardwere رو ببره زير سوال يه 6600le 64bit 128mb
رو با 100 تا 9600xt عوض نميكنم. چون only geforce .
اینم من قبول ندارم...هیچ تپارتباطی نیست بین اینکه ادم بخواد منطقی انتخاب کنه و یا از رو عشق و علاقه...نوشته شده توسط mahdi_moosavi
ما علاقمون مال خودمونه....دلیل نمیشه علاقمون رو به دیگران تحمیل کنیم..
ولی کلا سری 6 انویدیا برنده واقعی بود برابر سری 1800 ATI...حالا ممکنه الان تو یه رنج قیمت خاص مثلا 200-300 انتخاب X1900GT...x1900XT...X1950Pro از خریسد هر کات GF7 به صرفه تر باشه...اینجا دیگه علاقه شخصی جایی تو خرید منطقی نداره..
بابا یه مدت نیستیم ببین چه کردن اینا اینجا...اخرش به حرف ما رسیدید که جیفورس بهترین هستش؟
خوب عزیزان همه سر کار بودید رقیب geforce 6600 همون radeo x700 هست نه radeon 9600
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)