تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 79

نام تاپيک: آیا نفرین یک چیز واقعیست؟

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوست عزیز

در یک تاپیک دیگه سالها پیش نوشتیم که زمین در حال مرگ هست و همه ی دانشمندان و پژوهشگران و متخصصان با تمام علم و دانششون و ابرکامپیوترهاشون و تجهیزات و ابزارهاشون نمی‌تونند به داد زمین برسند ، اونوقت عده ای حرف از زنده کردنِ یک سیاره ی مُرده میزنند ! ( مریخ)

بعدش یه عده از دوستان اومدند و نوشتند :

بالاخره یک عده به این موضوع مشغولند ( مرگ تدریجی زمین بر اثر آلودگی‌ها) و یک عده دیگه دنبال زنده کردنِ مریخِ مُرده .

◼️ حالا موضوع این تاپیک و حرف شما هم همینطوره .
    نفرین و لعنت و دعا برای گرفتار شدنِ یک یا چند نفر یا یک قبیله یا یک ملت به یک بلا و مصیبت و یا مرگ ، یک موضوع هست ، رفتن به مریخ و ماه هم یک موضوع دیگه هست .

◼️ این که آیا واقعاً نفرین و لعنتِ به حق می‌تونه مؤثر باشه یا نه ، درست مثل این هست که هنوز دانشمندان نتوانستند اثبات کنند که بین استفاده از موبایل و سرطان ، خصوصاً سرطان مغز و یا پوست ارتباطِ حتمی وجود داره . عده ای از دانشمندان میگن موبایل سرطان زا هست و عده‌ای دیگه میگن تا ثابت نشه پس سرطانزا نیست

◼️ از این دست مسائل خیلی زیاد هست که اختلاف هست بین دانشمندان و پژوهشگران در مورد وجودشون و یا صحت و درستیشون .

◼️ حالا این دوستمون موضوع نفرین و لعنت رو مطرح کردند که ایرادی نداره .

البته بعضی از نفرین‌ها مثل نفرین فرعون که گریبانگیر کاوشگرانی میشد که مقبره ها رو باز میکردند و می‌مردند ، این نوع نفرین بعدها مشخص شد که بر اثر سم‌های قوی بوده که عمداً مقبره ها و تابوتها و مومیایی‌ها و وسایل دیگرِ داخل مقبره ها رو به اون سمهای قوی آلوده کرده بودند تا کسانی که میان سراغشون بمیرند .

◼️ نوع دیگر نفرین و لعنت ، آرزوی ناکامی و شکست و یا به مصیبتی گرفتار شدن و یا حتی مرگ هست .‌

هم انسانهای خوب و صالح ، و هم انسانهای بد و خبیث و پلید ممکنه نفرین کنند اما اینکه کدومش میگیره ، این دیگه وارد مبحث دیگه ای میشه که به إلٰهیات و حق و ناحق و خواست خدای متعال مربوط میشه .

◼️ بعضی از پیامبران ع نفرین کردند بر مردمی که ظالمانه و به ناحق ضد پیامبران خدای متعال عمل میکردند و پیامبران ع رو اذیت میکردند و یا حتی می‌کشتند .

◼️ بنده در تاپیک دیگه‌ای سالها پیش نوشتم که مدیری در شرکت بود که بسیار ظالم و دیکتاتور و بی رحم بود .
    بسیاری از کارکنان شرکت از کارگران و کارمندان لعنتش میکردند و عده‌ای هم نتونستند ظلمش رو تحمل کنند و استعفا دادند و از شرکت رفتند .

بنده هم از شرکت رفتم در حالیکه در دل میگفتم : خدایا اگر هدایت شدنی هست هدایتش کن ، اگر هدایت شدنی نیست پس با قدرت و اقتدار بردارش .

مدتی بعد در خواب دیدمش که دست و پا و صورتش سوخته بود و در دفتر کارش نشسته بود .

چند وقت بعدش خبردار شدم که مدتی قبل ، بالاخره در شَر اعمال ظالمانه ی خودش گرفتار شده و سرنگون شده و با بی‌آبروییِ زیاد از شرکت اخراج شده .

◼️ نفرین وجود داره اما کدوم نفرین مستجاب میشه ، این دیگه به حقانیتِ نفرین کننده و خواست خدای متعال بستگی داره .

ممنون از وقتتون

=======================================
    ◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
    چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

محتوای مخفی:
    .
    [b 

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

توصیه های مهم امنیتی:

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
    برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
    .
    .
    تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
    .
    .

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
    .

جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
    .

علم در حال پیشرفته و هیچکس نمی‌تونه جلوش رو بگیره به خصوص عقاید ما.

خیلی چیزها از زمان Homo Erectus قابل تصور نبودند مثل پرواز کردن و دیدن انسان در یک جعبه ولی همه ممکن شدند و سفر به مریخ و فراتر از آن هم ممکن خواهد شد...

نفرین هم خرافه‌ای بیش نیست...

2. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

نفرین و..جود داره . نشنیدی میگن آه مظلوم خانما سوزه . همیشه خانوما هستن که از هر چیز بی ربطی قصه میسازن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز

در یک تاپیک دیگه سالها پیش نوشتیم که زمین در حال مرگ هست و همه ی دانشمندان و پژوهشگران و متخصصان با تمام علم و دانششون و ابرکامپیوترهاشون و تجهیزات و ابزارهاشون نمی‌تونند به داد زمین برسند ، اونوقت عده ای حرف از زنده کردنِ یک سیاره ی مُرده میزنند ! ( مریخ)

بعدش یه عده از دوستان اومدند و نوشتند :

بالاخره یک عده به این موضوع مشغولند ( مرگ تدریجی زمین بر اثر آلودگی‌ها) و یک عده دیگه دنبال زنده کردنِ مریخِ مُرده .

◼️ حالا موضوع این تاپیک و حرف شما هم همینطوره .
    نفرین و لعنت و دعا برای گرفتار شدنِ یک یا چند نفر یا یک قبیله یا یک ملت به یک بلا و مصیبت و یا مرگ ، یک موضوع هست ، رفتن به مریخ و ماه هم یک موضوع دیگه هست .

◼️ این که آیا واقعاً نفرین و لعنتِ به حق می‌تونه مؤثر باشه یا نه ، درست مثل این هست که هنوز دانشمندان نتوانستند اثبات کنند که بین استفاده از موبایل و سرطان ، خصوصاً سرطان مغز و یا پوست ارتباطِ حتمی وجود داره . عده ای از دانشمندان میگن موبایل سرطان زا هست و عده‌ای دیگه میگن تا ثابت نشه پس سرطانزا نیست

◼️ از این دست مسائل خیلی زیاد هست که اختلاف هست بین دانشمندان و پژوهشگران در مورد وجودشون و یا صحت و درستیشون .

◼️ حالا این دوستمون موضوع نفرین و لعنت رو مطرح کردند که ایرادی نداره .

البته بعضی از نفرین‌ها مثل نفرین فرعون که گریبانگیر کاوشگرانی میشد که مقبره ها رو باز میکردند و می‌مردند ، این نوع نفرین بعدها مشخص شد که بر اثر سم‌های قوی بوده که عمداً مقبره ها و تابوتها و مومیایی‌ها و وسایل دیگرِ داخل مقبره ها رو به اون سمهای قوی آلوده کرده بودند تا کسانی که میان سراغشون بمیرند .

◼️ نوع دیگر نفرین و لعنت ، آرزوی ناکامی و شکست و یا به مصیبتی گرفتار شدن و یا حتی مرگ هست .‌

هم انسانهای خوب و صالح ، و هم انسانهای بد و خبیث و پلید ممکنه نفرین کنند اما اینکه کدومش میگیره ، این دیگه وارد مبحث دیگه ای میشه که به إلٰهیات و حق و ناحق و خواست خدای متعال مربوط میشه .

◼️ بعضی از پیامبران ع نفرین کردند بر مردمی که ظالمانه و به ناحق ضد پیامبران خدای متعال عمل میکردند و پیامبران ع رو اذیت میکردند و یا حتی می‌کشتند .

◼️ بنده در تاپیک دیگه‌ای سالها پیش نوشتم که مدیری در شرکت بود که بسیار ظالم و دیکتاتور و بی رحم بود .
    بسیاری از کارکنان شرکت از کارگران و کارمندان لعنتش میکردند و عده‌ای هم نتونستند ظلمش رو تحمل کنند و استعفا دادند و از شرکت رفتند .

بنده هم از شرکت رفتم در حالیکه در دل میگفتم : خدایا اگر هدایت شدنی هست هدایتش کن ، اگر هدایت شدنی نیست پس با قدرت و اقتدار بردارش .

مدتی بعد در خواب دیدمش که دست و پا و صورتش سوخته بود و در دفتر کارش نشسته بود .

چند وقت بعدش خبردار شدم که مدتی قبل ، بالاخره در شَر اعمال ظالمانه ی خودش گرفتار شده و سرنگون شده و با بی‌آبروییِ زیاد از شرکت اخراج شده .

◼️ نفرین وجود داره اما کدوم نفرین مستجاب میشه ، این دیگه به حقانیتِ نفرین کننده و خواست خدای متعال بستگی داره .

ممنون از وقتتون

=======================================
    ◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
    چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

محتوای مخفی:
    .
    [b 

میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینه‌های زندگی :

تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )

توصیه های مهم امنیتی:

قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.
    برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
    .
    .
    تاپیک جامع لوله‌کشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
    .
    .

سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
    .

جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی
    .

صحبت های شما شبیه آخونداست ,چند واحد در حوزه علمیه نبودی؟

5. این کاربر از aryamehr1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

نفرین و..جود داره . نشنیدی میگن آه مظلوم خانما سوزه . همیشه خانوما هستن که از هر چیز بی ربطی قصه میسازن

چه مظلوم‌هایی که در طول تاریخ خرد شدند و چه ظالم‌هایی که خرد کردند و قسر در رفتند...

مظلوم را هم با عبارت‌هایی مانند «خدا بزرگه» و «خدا جای حق نشسته» و «روز حساب و کتابی هم هست» و «یه لقمه نون حلال» و «قیامت باید جواب پس بدند» و... ساکت کردند.

ای کاش ایران روزی از شر این افراد فاسد و ظالم پاک بشه و مردم نفس راحتی بشکند از دست این بی‌عرضه‌های بی‌کفایت که با کلاهبرداری و دزدی زندگی کردند...

(منظورم هر فردی هر جا که نشسته هست. کسی که کارش رو خوب انجام می‌ده دمش گرم شیر مادرش حلالش کسی که فاسده هم ...)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

چه مظلوم‌هایی که در طول تاریخ خرد شدند و چه ظالم‌هایی که خرد کردند و قسر در رفتند...

مظلوم را هم با عبارت‌هایی مانند «خدا بزرگه» و «خدا جای حق نشسته» و «روز حساب و کتابی هم هست» و «یه لقمه نون حلال» و «قیامت باید جواب پس بدند» و... ساکت کردند.

ای کاش ایران روزی از شر این افراد فاسد و ظالم پاک بشه و مردم نفس راحتی بشکند از دست این بی‌عرضه‌های بی‌کفایت که با کلاهبرداری و دزدی زندگی کردند...

(منظورم هر فردی هر جا که نشسته هست. کسی که کارش رو خوب انجام می‌ده دمش گرم شیر مادرش حلالش کسی که فاسده هم ...)

هیچ کس قسر در نمیره

نه این که خدایی در کار باشه که نیست

ولی کارما یا همون تقدیر هست .

ظالم هم همه جا هست . هم تو ایران هم خارج از ایران . این که ما بگیم ایران را پاک سازی کنیم از لوث وجود این یا اون حرف عبث ی هست .

ایران بشه مدینه فاضله که هیچ وقت نبوده ! البته توهین نباشه .. منظورم اینه که ایران اگه پخی بوده چند هزار سال پیش بوده . تاریخ چند صد سال پیش ما فقط سرافگندگی داره .

8. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

هیچ کس قسر در نمیره

نه این که خدایی در کار باشه که نیست

ولی کارما یا همون تقدیر هست .

ظالم هم همه جا هست . هم تو ایران هم خارج از ایران . این که ما بگیم ایران را پاک سازی کنیم از لوث وجود این یا اون حرف عبث ی هست .

ایران بشه مدینه فاضله که هیچ وقت نبوده ! البته توهین نباشه .. منظورم اینه که ایران اگه پخی بوده چند هزار سال پیش بوده . تاریخ چند صد سال پیش ما فقط سرافگندگی داره .
    والله چند وقت پیش خودم رو دریدم که بگم این چیزها فقط مختص ایران نیست تلاش کردن خون من رو بریزن

یعنی امکانش نیست ایران دوباره به اون سطح از اقتدارش برگرده اگه افراد درستی سر کار باشن که واقعا در راه ایران گام بردارن و فساد رو به حداقل برسونن؟

مگه ما چمونه؟ ما از اون سوئدی یا ژاپنی چی کم داریم؟ دولت هر جا تمرکز کنه و بخواد سرمایه‌گذاری و مدیریت کنه مردم طبیعتا پیشرفت می‌کنن.

تاریخ صد سال پیش ما: ۲ تا قحطی به دست انگلیس، حمله توسط انگلیس و شوروی، استعمار، برف و بوران، غارت منابع طبیعی به دست آمریکا، جنگ، تحریم و...

سرافکندگی داره که تموم این سختی‌ها رو پشت سر گذاشتیم و تمامیت اراضی رو حفظ کردیم و جمعیتمون ۸ برابر شده؟

کی دیگه جای ما بود از بین نرفته بود؟

10. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

والله چند وقت پیش خودم رو دریدم که بگم این چیزها فقط مختص ایران نیست تلاش کردن خون من رو بریزن

یعنی امکانش نیست ایران دوباره به اون سطح از اقتدارش برگرده اگه افراد درستی سر کار باشن که واقعا در راه ایران گام بردارن و فساد رو به حداقل برسونن؟

مگه ما چمونه؟ ما از اون سوئدی یا ژاپنی چی کم داریم؟ دولت هر جا تمرکز کنه و بخواد سرمایه‌گذاری و مدیریت کنه مردم طبیعتا پیشرفت می‌کنن.

تاریخ صد سال پیش ما: ۲ تا قحطی به دست انگلیس، حمله توسط انگلیس و شوروی، استعمار، برف و بوران، غارت منابع طبیعی به دست آمریکا، جنگ، تحریم و...

سرافکندگی داره که تموم این سختی‌ها رو پشت سر گذاشتیم و تمامیت اراضی رو حفظ کردیم و جمعیتمون ۸ برابر شده؟

کی دیگه جای ما بود از بین نرفته بود؟
    بله
    من در کل با اکثر حرف های شما موافقم یعنی مخالفتی ندارم . چون شما عاقل هستید . نه سلطنت طلب هستی . نه کمونیست نه پاچه خوار ج ا ا

ولی همین هایی که این بالا گفیتید مظلوم را میشونن سر جاش ظالم را بهش بها میدن نصف همین ها به اسم اس*ام انجام میشه تو مملکت ما

من معتقدم نه ج ا ا مدینه فاضله هست (که نیست) نه نظام قبل از اون (من طرفدار ر*ا پ*هلوی نیستم .) نه حکومت قبل از اون قاجار

همین طور که گفتم تاریخ چند صد ساله ما حکومت اقوام قفقازی فقط ننگ و عار هست .

تو ممالکی که گفتید ایران را به اسم هخحامنشیان و اشکانیان و ساسانیان میشناسن . نه صفویه و قاجار

بعیده ایران دوباره به اوج قبل برسه . اگه اردوغان تو ترکیه تونست عثمانی را احیا کنه ، ما هم میتونیم . ولی هیچ وقت سوئد و ژاپن نمیشیم .

امریکا قدرت پوشالی نیست .
    ولی ما هم پخی نیستیم .
    نصف کار و کاسبی این ها با بد و بیراه گفتن به امریکا میگذره
    اگه پس فردا امریکا یی هم نباشه . این ها هم درگه مقبولیت ی ندارند .

ما چیزی از سوئد و ژاپن کم نداریکم ./
    مردم ما باهو.ش هستند . ولی بستر مهیا نیست .

جکومتی که از شهروندهای خودش به عنوان بز بلاپردون و کیسه بوکس استفاده میکنه خب معلومه به هیچ جا نمیرسه

امریکایی ها و کانادایی ها هم بهشت های مالیاتی دارن . پولداراشون میرن اروپا چرا ؟ چون چیزایی اون جا هست که مملکتن خودشون نیست یا کم هست

مشکل ما هم همینه . تا وقتی از هر دو کلمه ای که میگن یکی ش غیرت ه یا ناموس خب مغلومه هر بتونه میره که به آزادی برسه .

حرف من تو تمام این مدت این بود که ج ا ا شر مطلق نیست همون طور که امریکا و اسرائیل خیر مطلق نیستند یعنی اونا اصلا دلشون برای ما نسوخته ...
    Last edited by بامدادنیکنفس; 01-06-2021 at 07:15.

12. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

بله
    من در کل با اکثر حرف های شما موافقم یعنی مخالفتی ندارم . چون شما عاقل هستید . نه سلطنت طلب هستی . نه کمونیست نه پاچه خوار ج ا ا

ولی همین هایی که این بالا گفیتید مظلوم را میشونن سر جاش ظالم را بهش بها میدن نصف همین ها به اسم اس*ام انجام میشه تو مملکت ما

من معتقدم نه ج ا ا مدینه فاضله هست (که نیست) نه نظام قبل از اون (من طرفدار ر*ا پ*هلوی نیستم .) نه حکومت قبل از اون قاجار

همین طور که گفتم تاریخ چند صد ساله ما حکومت اقوام قفقازی فقط ننگ و عار هست .

تو ممالکی که گفتید ایران را به اسم هخحامنشیان و اشکانیان و ساسانیان میشناسن . نه صفویه و قاجار

بعیده ایران دوباره به اوج قبل برسه . اگه اردوغان تو ترکیه تونست عثمانی را احیا کنه ، ما هم میتونیم . ولی هیچ وقت سوئد و ژاپن نمیشیم .

امریکا قدرت پوشالی نیست .
    ولی ما هم پخی نیستیم .
    نصف کار و کاسبی این ها با بد و بیراه گفتن به امریکا میگذره
    اگه پس فردا امریکا یی هم نباشه . این ها هم درگه مقبولیت ی ندارند .

ما چیزی از سوئد و ژاپن کم نداریکم ./
    مردم ما باهو.ش هستند . ولی بستر مهیا نیست .

جکومتی که از شهروندهای خودش به عنوان بز بلاپردون و کیسه بوکس استفاده میکنه خب معلومه به هیچ جا نمیرسه

امریکایی ها و کانادایی ها هم بهشت های مالیاتی دارن . پولداراشون میرن اروپا چرا ؟ چون چیزایی اون جا هست که مملکتن خودشون نیست یا کم هست

مشکل ما هم همینه . تا وقتی از هر دو کلمه ای که میگن یکی ش غیرت ه یا ناموس خب مغلومه هر بتونه میره که به آزادی برسه .

حرف من تو تمام این مدت این بود که ج ا ا شر مطلق نیست همون طور که امریکا و اسرائیل خیر مطلق نیستند یعنی اونا اصلا دلشون برای ما نسوخته ...

بله من نه هیچ کدوم اون‌ها هستم (سلطنت‌طلب و کمونیست و پاچه‌خوار و...) برعکس اتهام‌هایی که توی تاپیک‌های قبل زده شد نه موافق فسادهایی که امروز داره توی ایران انجام می‌شه...

فساد به صورت گسترده و سیستماتیک در ایران وجود داره و آدم‌های دزد، اختلاس‌گر، بی‌عرضه و بی‌کفایت و... کم سر کار نیستن توی ایران که خیلی از مشکل‌ها رو می‌تونن راحت حل کنن ولی یا نمی‌خوان یا بلد نیستن این افرادی که خون خیلی‌ها رو توی شیشه کرده‌ان...

دوستان توی تاپیک‌های دیگه به این مورد توجه نکردن که من هیچوقت فساد رو توجیه نکردم و هیچوقت نگفتم فساد نیست...

شما هم یک کم به خودت به عنوان یه ایرانی اعتماد داشته باش چون کلید خیلی از پیشرفت‌ها اعتماد به نفس هست...

وقتی اطرافیانتون سر کلاس تصمیم بگیرن فقط به شما تقلب نرسونن تو امتحان شما راهی نداری به جز این که خودت بخونی یاد بگیری و بلاخره یه جوری خودکفا بشی...

وقتی توی خونه به شما پول ندن شما راهی نداری به جز این که سر کار بری و خودت پول دربیاری...

وقتی توی دنیا به ما چیزی نمی‌دن ما هم راهی جلومون نیست به جز این که خودمون هر چیزی که از بوئینگ و ایرباس و زیمنس و اینتل و لاکهید مارتین و سوخوی و ... می‌خوایم بسازیم...

و یک ایرانی با اعتماد به نفس دنبال این می‌ره که بهتر از ایرباس و بوئینگ هواپیما بسازه که همونطوری که ما نمی‌تونیم صنعت خودروسازی کره‌ی جنوبی و ژاپن رو تحریم کنیم اصلا نیازی نداشته باشیم به ایرباس و بوئینگ که بخوان ما رو تحریم کنن...

به هیچ عنوان بعید نیست که شاگرد ضعیف خودش درس بخونه و شاگرد اول مدرسه بشه و شاگرد اول شاگرد آخر بشه چه بسا من خودم اینجوری بودم...

چون از درس فاصله گرفتم و دنبال چیزهای دیگه رفتم همونطوری که مثلا الان آمریکا به جای پیشرفت تکنولوژیکی و رسیدن به مردمش تمام تمرکزش رو گذاشته روی جنگ توی دنیا و تحریم بازار خودش...

اسرائیل وقتی به وجود اومد هیچی نداشت ولی انقدر تکنولوژی از آمریکا و فرانسه و کشورهای مختلف دزدید که الان اون‌ها دستشون جلوی اسرائیل درازه ما هم کافیه به جوون‌هامون مثل شما فرصت بدیم...

شک نکنین ما هم پیشرفت می‌کنیم چه آدم‌های باهوش سر کار باشن چه آدم‌هایی که باهوش نیستن...

برای مثال صنعت هسته‌ای رو در نظر بگیرین...

چه باورتون بشه چه نشه توی دنیا کلا فقط ۴ تا قدرت هسته‌ای داریم به این ترتیب: آمریکا، روسیه، چین و ایران.

بقیه‌ی کشورها مثل انگلیس و آلمان و فرانسه و ژاپن و کره‌ی جنوبی درسته که توان ساخت سلاح هسته‌ای دارن ولی تمامی بخش‌های تکنولوژی هسته‌ای رو خودشون انجام نمی‌دن مثلا فرانسه درسته سلاح هسته‌ای داره ولی فرایند بازیافت سوخت رو جای یگه انجام می‌ده یا یه کشور دیگه غنی‌سازی اورانیومش رو کشور دیگه انجام می‌ده...

ایران دنبال خودکفایی تکنولوژی هسته‌ای رفت چون کسی کمکش نمی‌کرد و برجام هم وقتی دیدن ما دیگه نیازی به کسی نداریم توی تکنولوژی هسته‌ای پیشنهاد و امضا شد...

صنعت هسته‌ای کم چیزی نیست که ما بهش رسیدیم چرا فکر می‌کنین مثلا ما هیچوقت نمی‌تونیم هواپیما بسازیم؟

//

خواهشا دیگه بحث رو ادامه ندیم این تاپیک همونطور که گفتم سیاسی نیست

14. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

شک نکنین ما هم پیشرفت می‌کنیم چه آدم‌های باهوش سر کار باشن چه آدم‌هایی که باهوش نیستن...

برای مثال صنعت هسته‌ای رو در نظر بگیرین...

چه باورتون بشه چه نشه توی دنیا کلا فقط ۴ تا قدرت هسته‌ای داریم به این ترتیب: آمریکا، روسیه، چین و ایران.

بقیه‌ی کشورها مثل انگلیس و آلمان و فرانسه و ژاپن و کره‌ی جنوبی درسته که توان ساخت سلاح هسته‌ای دارن ولی تمامی بخش‌های تکنولوژی هسته‌ای رو خودشون انجام نمی‌دن مثلا فرانسه درسته سلاح هسته‌ای داره ولی فرایند بازیافت سوخت رو جای یگه انجام می‌ده یا یه کشور دیگه غنی‌سازی اورانیومش رو کشور دیگه انجام می‌ده...

ایران دنبال خودکفایی تکنولوژی هسته‌ای رفت چون کسی کمکش نمی‌کرد و برجام هم وقتی دیدن ما دیگه نیازی به کسی نداریم توی تکنولوژی هسته‌ای پیشنهاد و امضا شد...

صنعت هسته‌ای کم چیزی نیست که ما بهش رسیدیم چرا فکر می‌کنین مثلا ما هیچوقت نمی‌تونیم هواپیما بسازیم؟

//

خواهشا دیگه بحث رو ادامه ندیم این تاپیک همونطور که گفتم سیاسی نیست

" شک نکنین ما هم پیشرفت می‌کنیم چه آدم‌های باهوش سر کار باشن چه آدم‌هایی که باهوش نیستن "

شخص خاصی را میگی نکنه همین آقای کلاه سیاه که این روزا اسم ش سر زبون هاست دارن پاچه خواری ش را میکنند ؟
    یا من بد برداشت کردم ؟ مسلما شخصی که در راس قدرت باشه خیلی تاثیر داره همه از شخصیت اون تاثی میگیرند . نمیشه بگیم این آقا میاد .. ولی مملکت را کسای دیگه ای اداره میکنند . خیر ایران دمکراسی نیس

عزیز گفتی ایران تو کلوپ هسته ای هست ولی فرانسه و انگلیس نیستند .
    این اشتباه ه
    چون فرانسه بمب ها ی هیدروژنی ش را 60 ساله تست کرده در جزایر میکرونزی
    و انگلیس هم بمب های اتمی خودش را دارد . حتی بمب افگن های اتمی خودش را هم زمانی داشت حالا با موشک Trident امریکا در زیر دریایی هسته ای دارد ...

خیر ما عضو کلوپ هسته ای نیستیم

برنامه نظامی ما توسط کشور ثالث تغذیه میشه که قبلا اسم بردم ** شمالی
    برنامه غیر نظامی ما کشکه و بیشتر برای باج گیری از قدرت ها ی اسکل اروپایی
    یعنی غیر از پزشکی هسته ای و نیروگاه 2 میکرو وات دانشگاه تنهران چیزی نداریم . یه بوشهر بود که تعطیل شد

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

خیر این‌ها تماما خرافات هستن و چه شما نفرین بکنین چه نکنین دنیا روال عادی خودش رو طی می‌کنه.

یه هواپیما باید سقوط کنه کلی خانواده عزادار بشن و یتیم و کلی ضرر وارد بشه چون شما رو یه چیز اذیت کرده؟
    بهرحال همه روزی خواهند مرد. به شکلهای مختلف، و با میزان رنج های مختلف.
    از این رو صرف مردن و عزادار شدن و یتیم شدن آدمیان، خیلی هم مسئلهء بزرگ و غیرعادی نیست.
    مثلا شخصی اگر در سقوط هواپیما نمیمرد، شاید چندی دیگر در تصادف اتومبیل میمرد، یا هر شکل دیگری... شاید اصلا بیماری سختی میگرفت و خودش و خانواده اش مدتها رنج بیشتری میکشیدند و هزینهء بیشتری را هم متحمل میشدند.
    در ضمن تاجاییکه میدانم، نفرین های بنده تاکنون هواپیماهای نظامی را سرنگون ساخته، هرچند در آنها ظاهرا تعداد قابل توجهی افراد بوده اند، بالاخره آنها هم آدم بودند و خانواده داشتند... ولی شاید مقدرشان این شده که بر اثر نفرین بنده بمیرند...
    جهان و زندگی های ما انسانها مسئلهء ساده ای نیست، بلکه پیچیده است... هزاران گزینه و احتمال را میتوان مطرح کرد... بستگی به قدرت ذهن و بینش هرکس دارد که چه تعدادی گزینه و حالت را بتواند تصور کند.
    هرچقدر انسان نیک تری باشی، از تو محافظت بیشتری خواهد شد، یعنی جانت بیشتر اهمیت دارد... البته خداوند آیندهء هر انسانی را هم میداند... مثلا اینکه اگر زنده بماند چه خواهد کرد و چه خواهد شد و آیا به نفعش است یا ضررش... بنابراین مردن زودتر لزوما چیز بدی هم نیست. برای کسانیکه اگر نمیرند دچار انحراف و گناهان بیشتر و بیشتری میشوند، مردن میتواند به نفعشان هم باشد! یا اینطور بگوییم که زنده ماندن شان هم چندان اهمیتی ندارد.
    نفرین یک نیرو و یک انرژی و یک خشم و یک درخواست نابودی و مجازات است...
    همچون آن هنگام که نوح (ع) قومش را نفرین کرد... به سبب آنکه ظرفیتش پر شده بود. اگر نوح نفرین نمیکرد، آیا خداوند آن آدمیان را آنطور دچار بلا و هلاک میکرد؟ و چرا نفرین نوح بر آنها اثر کرد؟ اگر آنها پیش خداوند ارزش بیشتری داشتند، شاید نفرین نوح بر حداقل بعضی از آنها اثر نمیکرد... البته کسی هم نمیداند، شاید بعضی از آنها به همین دلیل نجات یافتند.
    وقتی بودن یا نبودن شما چندان فرقی نکند، یک فوت (باد هوا) هم میتواند روی مسیر زندگی و حتی بودن یا نبودن شما تاثیر بگذارد.
    شما باید استحکام را خودتان ایجاد کنید. با اراده، شعور، و بدست آوردن ارزش بیشتر از نظر الهی، و یا حداقل مبدل به موجود بیشعور رذلی نشوید!

یه سری هم که همیشه هستن عطسه هم کنن می‌اندازن گردن نظام... این‌ها افرادی هستن که ایرادهای واقعی به نظام رو بی‌اعتبار کرده‌ان...

یه وقتی هست نظام واقعا مشکل داره و نقد جدی می‌کنی بله، وارده. یه وقتی هست یکی دیگه داره نفرین می‌کنه و دچار خرافاته باز می‌آن می‌گن این هم از برکات نظامه...

صبح بیدار می‌شه کسی بهش صبح بخیر نمی‌گه می‌گه این هم از برکات نظامه...

تو امتحان صفر شی نظام، اسهال بگیری نظام، زمین بخوری نظام، یکی نفرین کنه نظام، دو ساعت برق بره نظام، فقط نظام، نظام، نظام...

بحث‌های ما توی تاپیک‌های دیگه قابل درک بود چون واقعا سر نظام بود... این مورد چه ربطی به نظام داشت واقعا؟
    بله دقیقا با حرفهای شما موافق هستم.
    البته اینها از برکات نظام نیست، بلکه بنظر بنده از برکات آدمهای این کشور است.
    مثلا چرا باعث شدند بنده چنین دیدگاه و عکس العملی پیدا کنم؟
    نظام هم جزیی از این ملت است.
    در اصل نظام نیست، بلکه ماهیت و برآیند کلی تمامی آدمیان ایران چنین شرایطی را ایجاد نموده است.
    حال برای بنده این نعمت بود، چون باعث شناخت خودم و برتری هایم شد و باعث شد مجبور شوم خود را هرچه قوی تر و سخت تر کنم، و برای آدمهای رذل مایه بدبختی شان بوده و هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •