تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره کپی رایت چیست؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کپی رایت باید برای همه محصولات (نرم افزار، موسیقی، فیلم و ...) داخلی و خارجی رعایت شود.

26 53.06%
  • کپی رایت باید فقط برای نرم افزار های داخلی و خارجی رعایت شود.

0 0%
  • کپی رایت باید فقط برای محصولات داخلی رعایت شود.

11 22.45%
  • نیازی به رعایت هیچ کپی رایتی نیست.

6 12.24%
  • نمی دانم / سایر موارد.

6 12.24%
صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 93

نام تاپيک: رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

به نظرم چون ما عادت کردیم همه چیز داشته باشیم ، در انتخاب محصولات دقت نمیکنیم و از داشته هامون استفاده درست نمیکنیم. شاید خیلیهامون چندین پک نرم افزارهای گلچین شده داریم که اکثرشون بدون استفاده موندن. حتی نسخه های آزمایشی برای تست قبل از خرید ارائه میشن که بسیار مفید هست.

از دیگر ویژگیهای خیلی از نرم افزارها ارائه لایسنس های مختلف با قیمتهای مختلف هست مثلا دانش آموز - خانگی - اداری - تجاری و ... که در صورت قانونی شدن کپی رایت، بهتره رعایت بشه. برای مثال در مدرسه یا دانشگاه میشه از ورژن دانش آموزی استفاده کرد که علاوه بر قیمت پایین تر محتویات مورد نیاز آموزشی رو داره ؛ همینطور محدودیتهایی هم داره که برای استفاده مثلا تجاری نیاز به ورژن گرون تر باشه تا به نوعی کسی که از اون محتوا کسب درآمد میکنه هزینه یا مالیات بیشتری نسبت به دانشجو پرداخت کنه.

2. 6 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

به نظرم چون ما عادت کردیم همه چیز داشته باشیم ، در انتخاب محصولات دقت نمیکنیم و از داشته هامون استفاده درست نمیکنیم. شاید خیلیهامون چندین پک نرم افزارهای گلچین شده داریم که اکثرشون بدون استفاده موندن. حتی نسخه های آزمایشی برای تست قبل از خرید ارائه میشن که بسیار مفید هست.

از دیگر ویژگیهای خیلی از نرم افزارها ارائه لایسنس های مختلف با قیمتهای مختلف هست مثلا دانش آموز - خانگی - اداری - تجاری و ... که در صورت قانونی شدن کپی رایت، بهتره رعایت بشه. برای مثال در مدرسه یا دانشگاه میشه از ورژن دانش آموزی استفاده کرد که علاوه بر قیمت پایین تر محتویات مورد نیاز آموزشی رو داره ؛ همینطور محدودیتهایی هم داره که برای استفاده مثلا تجاری نیاز به ورژن گرون تر باشه تا به نوعی کسی که از اون محتوا کسب درآمد میکنه هزینه یا مالیات بیشتری نسبت به دانشجو پرداخت کنه.
    حرف شما درست و متینه آما فقط در بلاد کفر و جهان اول!!

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان من یه سوال دارم
    اون مدرسه و دانشگاهی که این قدر تجهیزه که نرم افزار رو اموزش میده به دانش اموزاش کجاست؟ کدومشون؟
    اره فقط اموزشگاه های تخصصی این کار رو میکنن نه؟ مثلا اموزشگاه گرافیک میتونه بیاد این کار رو انجام بده بیاد مثلا ۳ دی مکس رو نصب کنه و .... خوب به فرضم که شد و کردیم اقا شما حاضری شهریه اون کلاس رو بدی؟ ببین با تقلبی و نبود هزینه نرم افزار بعضیاش خیلی گرونه حساب کن که نرم افزار اورجینال هم بهت بدن چقدر میشه اونم به کنار مگه چقدر فرقشه مثلا نرم افزار ۱۰۰ دلاری رو که نمیشه ۳۰ دلارش رو کم کرد برای دانش اموزی بازم بشه مگه چقدر کم تر میشه شهریه؟ لایسنس ها معمولا یک ساله و دوساله هستن حساب بکنید چه هزینه ای میشه
    بعد مگه همه اموزشگاه ها میتونن پرداخت کنن؟
    مجبوریم درشو تخته کنیم خوب مثلا یه اموزشگاه ۱۵۰ تا سیستم داره تو ۱۰ تا کلاس ۲ تا کلاس رو میاد ۸۰ دلار میده رو هر لایسنس خوب قیمتش میشه ۲۴۰۰ دلار خوب مگه فقط همون یه نرم افزاره؟ نه گاهی مجبورن رو هر سیستم حداقل ۵ تا نرم افزار داشته باشن میشه هر سیستم ۴۰۰ دلار ۱۵۰ تا سیستم میشه ۶۰۰۰۰ دلار فقط نرم افزار خوب تو یکی دو سال اینقدر پول نرم افزار بدیم فقط برق اجاره ساختمون مالیات دست مزد و خیلی چیز دیگه هم هست خرابی احتمالی چمیدونم اینا همه هست یه کلاس چقدر میشه به نظر خودتون قیمتش من میگم زیر ۵۰۰ هزار نمیشه یه کلاس ۳۰ جلسه ای
    اقتصاد نداریم ارزش پولمون پایینه نمیشه این کار ها رو کرد در درجه اول و هزینه ای که برای کپی رایت باید دولت بده رو هم در نظر بگیرید کلی پول میشه اونجا میلیارد دلاری میشه هزینه

خوب سوال: چرا ما باید این کار رو بکنیم ؟ همین خارجیایی که ما سنگشون رو به سینه میزنیم نبودن کلی نفت و .... از ما دزدیدن همینا نبودن که ما رو تو جنگ وارد میکردن همینا نبودن که شتر وایساده رو تبدیل کردن به گربه نشسته؟
    همینا نبودن که مارو تحریم کردن و مردم رو له کردن؟
    پس فقط باید برای نرم افزار داخلی ما کپی رایت رو رعایت کنیم فقط داخلی، خارجی به ما ربطی نداره اگر میتونن خودشون بیان جلوش رو بگیرن عمرا نمیتونن اگر حتی پلیس خودشونم بیارن نمیتونن اگر نیروی نظامی هم بیارن نمیتونن اگر به هزینش میارزه بکنن اگرم نمیارزه خوب حرفی نداریم ما کپی میکنیم اونا هم هر کاری میخواهن بکنن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

الان من یه سوال دارم
    اون مدرسه و دانشگاهی که این قدر تجهیزه که نرم افزار رو اموزش میده به دانش اموزاش کجاست؟ کدومشون؟
    اره فقط اموزشگاه های تخصصی این کار رو میکنن نه؟ مثلا اموزشگاه گرافیک میتونه بیاد این کار رو انجام بده بیاد مثلا ۳ دی مکس رو نصب کنه و .... خوب به فرضم که شد و کردیم اقا شما حاضری شهریه اون کلاس رو بدی؟ ببین با تقلبی و نبود هزینه نرم افزار بعضیاش خیلی گرونه حساب کن که نرم افزار اورجینال هم بهت بدن چقدر میشه اونم به کنار مگه چقدر فرقشه مثلا نرم افزار ۱۰۰ دلاری رو که نمیشه ۳۰ دلارش رو کم کرد برای دانش اموزی بازم بشه مگه چقدر کم تر میشه شهریه؟ لایسنس ها معمولا یک ساله و دوساله هستن حساب بکنید چه هزینه ای میشه
    مجبوریم درشو تخته کنیم خوب مثلا یه اموزشگاه ۱۵۰ تا سیستم داره تو ۱۰ تا کلاس ۲ تا کلاس رو میاد ۸۰ دلار میده رو هر لایسنس خوب قیمتش میشه ۲۴۰۰ دلار خوب مگه فقط همون یه نرم افزاره؟ نه گاهی مجبورن رو هر سیستم حداقل ۵ تا نرم افزار داشته باشن میشه هر سیستم ۴۰۰ دلار ۱۵۰ تا سیستم میشه ۶۰۰۰۰ دلار فقط نرم افزار خوب تو یکی دو سال اینقدر پول نرم افزار بدیم فقط برق اجاره ساختمون مالیات دست مزد و خیلی چیز دیگه هم هست خرابی احتمالی چمیدونم اینا همه هست یه کلاس چقدر میشه به نظر خودتون قیمتش من میگم زیر ۵۰۰ هزار نمیشه یه کلاس ۳۰ جلسه ای
    اقتصاد نداریم ارزش پولمون پایینه نمیشه این کار ها رو کرد در درجه اول و هزینه ای که برای کپی رایت باید دولت بده رو هم در نظر بگیرید کلی پول میشه اونجا میلیارد دلاری میشه هزینه
    برای آموزشگاه ها و ... لایسنس های ویژه آموزشگاه وجود داره، برای تعداد بالا هم لایسنس های تعداد بالا داریم (بهشون میگن Network license که همه کامپیوترهای متصل به اون شبکه داخلی فعال سازی میشن). قیمتشون هم خیلی پایین تر از "ضرب کردن تعداد کامپیوتر در نرخ عمومی نرم افزار" در میاد.

شما به نظر می رسه بر اساس دلایل تصمیم نگرفتید کپی رایت رو رعایت کنید. شما ابتدا تصمیم گرفتید کپی رایت رو رعایت نکنید و حالا برای تصمیمتون دنبال "دلیل تراشی" هستید.

خوب سوال: چرا ما باید این کار رو بکنیم ؟ همین خارجیایی که ما سنگشون رو به سینه میزنیم نبودن کلی نفت و .... از ما دزدیدن همینا نبودن که ما رو تو جنگ وارد میکردن همینا نبودن که شتر وایساده رو تبدیل کردن به گربه نشسته؟
    پس فقط باید برای نرم افزار داخلی ما کپی رایت رو رعایت کنیم فقط داخلی، خارجی به ما ربطی نداره اگر میتونن خودشون بیان جلوش رو بگیرن عمرا نمیتونن اگر حتی پلیس خودشونم بیارن نمیتونن اگر نیروی نظامی هم بیارن نمیتونن اگر به هزینش میارزه بکنن اگرم نمیارزه خوب حرفی نداریم ما کپی میکنیم اونا هم هر کاری میخواهن بکنن
    خیر. همین خارجی ها نبودن. سازنده این نرم افزارها اون افرادی نیستن که نفت ما رو دزدیدن یا ما رو تحریم کردن ... .

اگه استدلال شما اینه که "یک خارجی" با ما فلان کار رو کرد پس ما مجازیم طلبمون رو از "هر خارجی" بگیریم، نباید ناراحت بشید که اون خارجی ها هم با شما همین کار رو انجام بدن ("یک ایرانی" فلان کار رو کرد پس من مجازم طلبم رو از "هر ایرانی" بگیرم). اگه رفتید ترکیه و یک نفر یقه شما رو گرفت که یه ایرانی جیب من رو زد امیدوارم دست کنید در جیبتون و پولش رو بهش پس بدید چون مسئولیت شماست.

6. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

الان من یه سوال دارم

بنظر میرسه اون موسسه ای که150 تا سیستم داره وسعش نمیرسه لایسنس شبکه بخره، حتی پول نداره 1 عدد هم بخره و روی همه نصب کنه و هر 150 تا باید کرک شده باشه!
    اینکه فعلا شرایط کلی در کشور مناسب نیست و قیمت بعضیها برای ما زیاده قبول دارم. همین تری دی مکس بالای 3500 دلاره چون ازش استفاده تجاری میشه. اما نسخه student رایگان هم داره و همینطور سایر نرم افزارهای رایگان هستن و لزومی به کرک اینها نیست. بعبارت دیگه زمانی که کپی رایت در کشور قانونی بشه هر محتوای نرم افزاری دارای قیمت واقعی میشه. وقتی شما برای خریدش هزینه میکنین و کلاس آموزش 3D میرین میتونین فقط با ساخت چند مدل هزینه کلاس و نرم افزار رو دربیارین! (ضمنا آموزشهای اینترنتی رایگان هم هست).

مشکل بعضیها اساس این قضیه هست و فرقی نمیکنه نرم افزار ساخت امریکا باشه یا گواتمالا یا مالزی، چون همه باعث بدبختی ما شدن(!) که این حرف درست نیست. بحث قانون کپی رایت یعنی به محتوای نرم افزاری هم مثل محتوای فیزیکی نگاه بشه چون براش زحمت کشیده شده و فرقی نداره ایران باشه یا جای دیگری. اینکه ما حاضر نیستیم هزینه کنیم تا محصول خوبی تولید کنیم ربطی به استعمار و تحریم و غیره نداره ...

+
    یه سوالم من دارم که چون به بحث مربوطه همینجا می پرسم:
    به نظرتون کسی که محصولی رو تولید میکنه خودش میتونه تعیین قیمت کنه؟ چه شرایطی نیاز داره یا شامل چه نوع تولیداتی میشه؟
    Last edited by New Ray; 27-05-2015 at 17:10.

8. 6 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرتون کسی که محصولی رو تولید میکنه خودش میتونه تعیین قیمت کنه؟ چه شرایطی نیاز داره یا شامل چه نوع تولیداتی میشه؟
    اگر به آزادی اقتصادی معتقد باشیم هر کسی میتونه هر قیمتی بذاره اما خوب گاهی اوقات ممکنه مثلا" به منظور زمین زدن رقیب بعضی ها قیمت رو پایین تر در نظر بگیرن که با قوانینی مثل رقابت منصفانه میشه پیشگیری کرد. اما بهترین مرجع تعیین قیمت بدون شک خود سازنده هست که میدونه چقدر وقت و انرژی و هزینه برای تولید این نرم افزار مصرف شده.
    به نظر من نمیشه نوع خاصی از نرم افزار ها رو مشخص کرد که حتما" باید پولی باشند، اما نرم افزار هایی که کاربرد تجاری دارند و نرم افزار هایی که هزینه تحقیق و توسعه بالاتری دارند قطعا" باید قیمت بالاتری هم داشته باشند.

10. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای آموزشگاه ها و ... لایسنس های ویژه آموزشگاه وجود داره، برای تعداد بالا هم لایسنس های تعداد بالا داریم (بهشون میگن Network license که همه کامپیوترهای متصل به اون شبکه داخلی فعال سازی میشن). قیمتشون هم خیلی پایین تر از "ضرب کردن تعداد کامپیوتر در نرخ عمومی نرم افزار" در میاد.

شما به نظر می رسه بر اساس دلایل تصمیم نگرفتید کپی رایت رو رعایت کنید. شما ابتدا تصمیم گرفتید کپی رایت رو رعایت نکنید و حالا برای تصمیمتون دنبال "دلیل تراشی" هستید.

خیر. همین خارجی ها نبودن. سازنده این نرم افزارها اون افرادی نیستن که نفت ما رو دزدیدن یا ما رو تحریم کردن ... .

اگه استدلال شما اینه که "یک خارجی" با ما فلان کار رو کرد پس ما مجازیم طلبمون رو از "هر خارجی" بگیریم، نباید ناراحت بشید که اون خارجی ها هم با شما همین کار رو انجام بدن ("یک ایرانی" فلان کار رو کرد پس من مجازم طلبم رو از "هر ایرانی" بگیرم). اگه رفتید ترکیه و یک نفر یقه شما رو گرفت که یه ایرانی جیب من رو زد امیدوارم دست کنید در جیبتون و پولش رو بهش پس بدید چون مسئولیت شماست.
    اول از همه که من خودم لینوکسی هستم
    من فقط ویندوز رو برای بازی استفاده میکنم همین و تمام و فتوشاپ
    بعدم ما چه لایسنس بخریم چه نخریم به سنت هم به حقوق برنامه نویس اضافه نمیشه
    منم کپی نمیکنم کپی نمیفروشم فقط برای استفاده خودم کپی و تقلبی دارم من بازم حتی رو ویندوز دارم از نسخه های رایگان استفاده میکنم تا بشه تا بشه هم میخرم تازه ما بخریم بعد تحریم بازیو اینا هم برامون دربیارن و نصف امکانات رو نداشته باشیم؟ چرا چون ایرانی هستیم و دست خودمون نبود که مثلا اروپا به دنیا بیاییم یا کشور دیگه؟ به نظرتون عاقلانه هست؟ بخرم برای چی بخرم؟ تا میشه کرک میکنم والا به خدا
    بقیه رو هم کلی داستان تاریخی داریم که کلی سیاسی هم هست که تایید کننده رفتار من هست در حقیقت ما داریم فقط حقمون رو میگیریم شما فقط یه گوشه رو ببین چقدر پول نفت از ما توی کشور های دیگه هست چقدر اموال ما توی کشور های دیگه بلوکه شده چقدر کشور ها به ما بدهی دارن این پولا اگر وارد کشور مابشه چی میشه به نظرت ما رشد میکنیم اونم شدید ولی وقتی نیست چی میشه اونا رشد میکنن اونا بزرگ میشن اونا قوی تر میشن نه؟ خرج مردم اونا میشه بدهی هاشون پول ما تو کشور اونا داره اقتصاد اونا رو میچرخونه نه؟ شما یه لحظه فکرشو بکن تازه بگیم پولا رو هم دادن بازم ما حق داریم کپی کنیم این حجم زیاد از پولای ما که بلوکه شده چقدر اونا رو رشد داده چقدر تولید پول تولید کرده تو کشورشون چقدر باعث پیشرفت اونا شده؟
    ما حقمونه دوستان بخورید نگرانشم نباشید من لینوکس رو به دلایل زیادی انتخاب کردم نه فقط رایگان بودن بلکه خیلی دلایل دیگه

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنظر میرسه اون موسسه ای که150 تا سیستم داره وسعش نمیرسه لایسنس شبکه بخره، حتی پول نداره 1 عدد هم بخره و روی همه نصب کنه و هر 150 تا باید کرک شده باشه!
    اینکه فعلا شرایط کلی در کشور مناسب نیست و قیمت بعضیها برای ما زیاده قبول دارم. همین تری دی مکس بالای 3500 دلاره چون ازش استفاده تجاری میشه. اما نسخه student رایگان هم داره و همینطور سایر نرم افزارهای رایگان هستن و لزومی به کرک اینها نیست. بعبارت دیگه زمانی که کپی رایت در کشور قانونی بشه هر محتوای نرم افزاری دارای قیمت واقعی میشه. وقتی شما برای خریدش هزینه میکنین و کلاس آموزش 3D میرین میتونین فقط با ساخت چند مدل هزینه کلاس و نرم افزار رو دربیارین! (ضمنا آموزشهای اینترنتی رایگان هم هست).

مشکل بعضیها اساس این قضیه هست و فرقی نمیکنه نرم افزار ساخت امریکا باشه یا گواتمالا یا مالزی، چون همه باعث بدبختی ما شدن(!) که این حرف درست نیست. بحث قانون کپی رایت یعنی به محتوای نرم افزاری هم مثل محتوای فیزیکی نگاه بشه چون براش زحمت کشیده شده و فرقی نداره ایران باشه یا جای دیگری. اینکه ما حاضر نیستیم هزینه کنیم تا محصول خوبی تولید کنیم ربطی به استعمار و تحریم و غیره نداره ...

+
    قیمت گذاری خیلی داستان داره الکی نیست
    البته کشور ما هست ولی خوب در کل کشکی نیست
    به هزینه های شما بستگی داره به برنامه توصعه شرکت بستگی داره به قیمت رقیب ها بستگی داره به میزان فروش بستگی داره اینو از حسابدار ها و .... باید پرسید خیلی چیزا هست حتی قوانین فروش و مصرف هم تاثیر میزاره شما به هر حال نمیتونید همین طوری سود کنید رو جنس و همین طور شما نمیتونید برای این که بازار رو به دست بگیرید یهو قیمت شکنی کنید یا یه محصولی رو بدید که به شدت بالا تر باشه از محصولات رقیب ها باعث ضرر کردن خودتون میشه یا یه سود خیلی کم و مقطعی میده بهتون همین طور شما نمیتونید همین طوری کیفیت و امکانات محصول رو ثابت نگه دارید چون بازم ممکنه یه سود مقطعی بده ولی بهدش ضرر میده مثال ایران خودرو سایپا انویدیا اینتل و ای ام دی و خیلی شرکت های دیگه به هر حال باید توجه کرد و جامعه شناسی و بازار یابی بسیار دقیقی میخواهد قیمت گذاری کردن
    Last edited by 1376MAXIMUM; 27-05-2015 at 20:27.

13. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اول از همه که من خودم لینوکسی هستم
    من فقط ویندوز رو برای بازی استفاده میکنم همین و تمام و فتوشاپ
    بعدم ما چه لایسنس بخریم چه نخریم به سنت هم به حقوق برنامه نویس اضافه نمیشه
    منم کپی نمیکنم کپی نمیفروشم فقط برای استفاده خودم کپی و تقلبی دارم من بازم حتی رو ویندوز دارم از نسخه های رایگان استفاده میکنم تا بشه تا بشه هم میخرم تازه ما بخریم بعد تحریم بازیو اینا هم برامون دربیارن و نصف امکانات رو نداشته باشیم؟ چرا چون ایرانی هستیم و دست خودمون نبود که مثلا اروپا به دنیا بیاییم یا کشور دیگه؟ به نظرتون عاقلانه هست؟ بخرم برای چی بخرم؟ تا میشه کرک میکنم والا به خدا
    بقیه رو هم کلی داستان تاریخی داریم که کلی سیاسی هم هست که تایید کننده رفتار من هست در حقیقت ما داریم فقط حقمون رو میگیریم شما فقط یه گوشه رو ببین چقدر پول نفت از ما توی کشور های دیگه هست چقدر اموال ما توی کشور های دیگه بلوکه شده چقدر کشور ها به ما بدهی دارن این پولا اگر وارد کشور مابشه چی میشه به نظرت ما رشد میکنیم اونم شدید ولی وقتی نیست چی میشه اونا رشد میکنن اونا بزرگ میشن اونا قوی تر میشن نه؟ خرج مردم اونا میشه بدهی هاشون پول ما تو کشور اونا داره اقتصاد اونا رو میچرخونه نه؟ شما یه لحظه فکرشو بکن تازه بگیم پولا رو هم دادن بازم ما حق داریم کپی کنیم این حجم زیاد از پولای ما که بلوکه شده چقدر اونا رو رشد داده چقدر تولید پول تولید کرده تو کشورشون چقدر باعث پیشرفت اونا شده؟
    ما حقمونه دوستان بخورید نگرانشم نباشید من لینوکس رو به دلایل زیادی انتخاب کردم نه فقط رایگان بودن بلکه خیلی دلایل دیگه
    با این استدلال شما، پس دزدی از رستوران هم اوکی هست چون شما چه پول بدید و چه ندید یک ریال هم به حقوق آشپز اضافه نمیشه! واضحه که پرداخت هزینه به منظور حمایت از کل اکوسیستم نرم افزاری است و اگه این اکوسیستم به دلیل کرک و ... کوچکتر بشه، طبیعتا حقوق برنامه نویس ها یا تعدادی که می تونن کار داشته باشند یا سرمایه ای که صرف نسخه های بعدی نرم افزار میشه کاهش پیدا می کنه.

حرفتون در نهایت مثل اینه که بگیم مگه تقصیر منه در خانواده میلیاردر به دنیا نیومدم؟ چون پلیس نیست و دوربین مداربسته هم نیست چرا دزدی نکنم؟ خب دزدی می کنم.

تاریخ و سیاست در تایید رفتار شما نیست اگه همه جهان مثل شما فکر می کردن الان اهالی هند باید به ایرانیان جهان حمله می کردن. یادتون رفته ما ایرانیان خودمون از بزرگترین غارتگران ثروتهای سایر کشورها بودیم. تفاوت اینجاست که بعضی از مردم جهان فهمیدن اگه یک ایرانی اموال شما رو دزدید دلیل نمیشه شما کل کشور ایران و هر ایرانی رو مسئول بدونید ولی امثال شما هنوز میگید مثلا فلان شرکت نفتی نفت ما رو دزدید و اموال ما در فلان بانک مصادره شد، پس من میرم از مایکروسافت و Autodesk و Adobe نرم افزار می دزدم چون ما "حقمونه". من شخصا هیچ "حقی" نسبت به اموال Adobe ندارم. اگه شما فکر می کنید دارید، اوکی، حرفی نیست.

15. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خدای من من دیگه نمیدونم چی بگم

خوب شما بگو وقتی میخری و تحریمت میکنن میگن حق نداری استفاده کنی چی میگی؟
    وقتی به خاطر کار هایی که دست تو نیست تو رو مجازات میکنن تو چیکار میکنی؟ وقتی من میرم تو گوگل پلی بعد نمیتونم مثلا فلان اهنگ از فلان خواننده مورد علاقم رو بخرم چیکار کنم؟ مگه من مثل بقیه مردم جهان پول ندادم؟ اگر اونا دخالتی تو دزدی هایی که کردن ندارن من چه دخالتی دارم تو سیاست هسته ای و ...؟
    وقتی با منطق برخورد نمیکنن باهات چرا باید با منطق برخورد کنی؟
    چرا وقتی به تو بی احترامی میکنن تو باید به اونا احترام بزاری؟ چرا وقتی مردم اونا میگن ما دخالت نداشتیم که دزدی کردن پس شما حق ندارید به ما توهین کنید پس چطوری این قانون برای ما صادق نیست؟ میگه جواب اینا رو بدید؟
    تا کجا و تاکی اش نخورده ودهن سوخته؟
    من چرا باید مجازات بشم؟
    شما جواب اینا رو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •