الان طبق قانون جدید چطوری هست؟ چقدر باید داد؟ تا چند روز؟
اخه قدیم شنیده بودم اگر تا چند روز ازمایش رو بیاری نباید ویزیت بدی
که ازمایش های هورمونی کمتر از یک هفته اصلا جوابش نمیاد
الان طبق قانون جدید چطوری هست؟ چقدر باید داد؟ تا چند روز؟
اخه قدیم شنیده بودم اگر تا چند روز ازمایش رو بیاری نباید ویزیت بدی
که ازمایش های هورمونی کمتر از یک هفته اصلا جوابش نمیاد
به هر حال انشالله این مشکلات سیستم پزشکی هم حل بشه . هم بیمار راحت باشه و هم پزشک
هر چند با این قیمت نفت 40 دلاری، فکر نکنم سال اینده بشه خدمات رو خوب ارائه کرد
درآمد بسیار عجیب پزشکان متخصص در ایران
رآمد بسیار بالای پزشکان متخصص در ایران که بیش از ۳۰ برابر درآمد سرانه کشور و چندین برابر درآمد پزشکان عمومی است منجر به افزایش شکاف طبقاتی، تخصص گرایی و درمان محور شدن نظام سلامت شده است این در حالی است این روزها بدلیل عوامل گوناگون از جمله انواع آلودگی مواد غذایی و محیطی و انواع اشعه ها و پارازیت ها و نیز نگرانی های ناشی از شرایط دشوار زندگی سلامت طبقه متوسط و محروم جامعه به خطر انداخته است
با این حال اگرچه شرایط امروز جامعه محل کسب درآمد قابل توجه و بعضا هنگفتی برای عده ای شده است ضعف سیستم نظارتی برای کسب مالیات واقعی که همانا سهم مردم از درآمد هنگفت این طبقه متخصصین میباشد جای تاسف دارد.
این صحبت شما به علت ناآگاهی شما به علم پزشکی هست
اولا در منطقه هند و پاکستان قرار دارند و باید بدونید هند مدت ها پزشکان رو برای کار در کشور های دیگه تربیت میکرد و پزشکان خوبی داره و پزشکان هندی قبلها در ایران کار میکردند و همین الان هم از پاکستان و هند برای کار و تحصیل به آمریکا میرن
وهند یکی از تولید کننده های خوب دارو و تجهیزات پزشکی هست
ثانیا به علت عدم آکاهی شما هست که میگین پزشکان ما بیسواد هستند.....به هر بیمارستان دانشگاهی که سربزنید اساتید بزرگ و متخصصین مجرب و جراحان زبردستی رو میبینید که هر لحظه در حال درمان و مراقبت از بیمار هستند
البته اگه به علم پزشکی یا پزشکان ایران اعتماد ندارید میتوننید به پزشک مراجعه نکنید اما نمیتونین این تهمت رو بزنین که پزشکان ایران بی سواد هستند
و حتما در آشنایان و دوستان شما کسانی هستند که بیماری داشتند و با نراجعه به پزشک درمان گرفتند
Last edited by M.R.S.; 15-01-2015 at 23:51.
بله این مصوبه جدید به این صورت هست...در حال حاضر این زمان 48 ساعت هست و بعد از اون درصدی از ویزیت کم میشه
من هند را جزو منطقه حساب نکردم
بنده فقط اینو میدونم وتایید میکنم که پزشک هندی را از ایرانی بیشتر قبول دارم و اونها را باوجدانتر از ایرانیها میدونم،نمونه اش هم از قدیمیها بپرسید همین مطلب را تایید میکند
در مورد اساتید هم وطیفه شون درمان ومراقبت هست،هرچند که به نحو احسن هم به وظایفشون عمل نمیکنند....
در مورد نمودارهای فوق و درآمدهای نجومی هم اظهار نظر نکردین
این نمودار ها رو چه سازمانی منتشر کرده و اصلا ما در کشور سازمان مستقلی برای ارایه آمارهای صحیح داریم؟
خوب دیگه پزشکان هندی در کشور فعاایت نمیکنن و میخوام از شما بپرسم در مورد ابتلا به بیماریشما چه میکنید؟
شما چون به علم پزشکی واقف نیستید نمیتونید در مورد عملکرد پزشکان قضاوت کنید
اما در صورتی که میدونید در بیمارستانی پزشکی وظیف رو به درستی عمل نمیکه ( نه در حدی که در قانون بع عنوان خطا های پزشکی مطرح هست) بلکه به علت بی سوادی قصور صورت بگیره مدرکی ارایه بدین تا اونوقت من به کلی طبابت رو کنار میگذارم
بحث با شما که اصلا فایده ای نداره،چون تمام همصنفها تون را معصوم و علیه السلام و بدون خطا میدونین،آمریکا با این همه نظارت،کلی قصور وخطای انسانی،وجود داره بعد پزشکان پولپرست ایرانی اصلا خطا نمیکنند!!!جالبه از همکارانتون این مطلب راتایید میکنن و شما به کل تکذیب میکنید
برای بیماری های عادی که مداوا کردن،هنرنیست(هرچندزیاد هم مداوای پزشکای ایرانی را قبول ندارم و به عینه دیدم داروهای غیر مرتبط برای بیمار تجویز میکنند) بلکه در مورد بیماری های خاصتر اصلا قابل اعتماد نیستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aminkhan2014; 16-01-2015 at 09:46.
من منکر قصورات پزشکی نیستم.....پزشک انسان هست. و مطمعنا خطا میکنه.....از پزشکان شکایت میشه و محکوم میشن و بر حسب درصد خطا بهشون جریمه تعلق میگیره
چه پزشک آمریکایی چه پزشک ایرانی
اما متهم کردن پزشکان به استفاده ابزاری از بیماران بدون ارائه هیچ مدرکی از جانب شما بسی جای تعجب داره....زیرا شما به هیچ عنوان مدرکی دال بر عدم رسیدگی پزشک به بیمار یا سواستفادع پزشک از بیمار ارائه ندادین
این گفته شما جای تامل داره......آیا شما به علم پزشکی آگاه هستید که اینطور تجویز پزشکان زحمتکش و سخت کوش ایرانی رو زیرسوال میبرید؟هرچندزیاد هم مداوای پزشکای ایرانی را قبول ندارم و به عینه دیدم داروهای غیر مرتبط برای بیمار تجویز میکنند
آیا شما به پاتوفیزیولوژی٬اتیولوژی٬تش خیص افتراقی٬معاینات٬تفسیر پاراکلینیک و داروهای مناسب بیماری آگاه هستید؟ اگر بله پاسخ بدید وگرنه جهل مرکب و تهمت بی دلیل زدن بدتر از هر قصوری هست
.............یک سری به بیمارستان های سنترال.....مراکز درمان سرطان بیاندازید تا نحوه درمان بیماری های خاص رو مشاهده کنید که با همه امکانات نامناسب به بهترین نحو انجام میدهند
Last edited by M.R.S.; 16-01-2015 at 10:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)