والا خریدمش رفت

مشخصات سخت افزاریشم که چک کردم توی بایوس هارد و سی پی یو و رم و حافظه کش و همه چیش درست بود . فقط گرافیک رو نتونستم چک کنم که اونم هم روی جعبش زده بود vram : 4gb هم سریال نامبرش رو که اینترنت زدم نشون داد که 4 گیگه
جعبش هم خیلی تر و تمیز بود و همه چیش هم نایلون اصلی با مارک و برچسب asus بود هدست هم تو جای خودش و کاملا دست نخوره تو پک و کاملا بوی نویی ایش رو میداد دیگه اگر آدم بخواد به ایناش فکر کنه که مرجوعی و اینا باشه مغازه دار و کاسب بیشتر میتونه سر آدم کلاه بزاره
من تا حالا هرچی خریدم بدون گارانتی بوده و اصلا یکی از شروط خرید یه جنس الکترونیکی برام بی گارانتی بودنشه

نه تلویزیونم نه گوشیم نه لپتاپ نه ps4 هیچکدوم گارانتی ندارن و 3 تا از این ها رو از دست خریدم نه مغازه دار . خدا رو شکر راضی هم هستم . گارانتی هم بزرگترین کلاهی هست که میشه سر مصرف کننده گذاشت تو ایران.یه کمپانی اونور دنیا داره محصول میزنه همه چی اینجا تحریمه فروش مستقیم و خدمات پس از فروش نداره اینجا بعد یه سری سو استفاده گر میان اینجا یه سری جنس قاچاق وارد شده رو یه برگه میزنن روش خدا تومن بیشتر میکشن روش . گارانتی کجا بود آخه . ما زندگیمون تو این ممکلت کلا گارانتی ابوالفضله بعد شما در مورد گارانتی جنس میگی؟ بعدم جنسی که بخواد همین گارانتی مسخره بشه باید باز بشه و هزارتا بلا ممکنه سرش بیارن همین دوستان . شما الان برو پاساژ علائدین گارانتی رو به معنای واقعی کلمه برات معنا میکنن
مرسی داداش دیروز خریدم رفت

خداییش asus کم نذاشته براش با این قیمتش