تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: msi ge60 2pc ssd یا asus n550 jk برای بازی و فیلم

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

چه جالب tn بودن از IPS بودن بهتره.
    دقیقا همین حرف رو یه فروشنده تو بازار رضا هم بهم گفت دقیقا همین.
    IPS یه استانداردیه که باعث میشه کیفیت صفحه هم در حالت عادی و هم در زوایا بسیار بیش تر بشه.
    اگر دو تا لپ تاپ tn و IPS رو کنار هم بزارید و مقایسه کنیپ متوجه حرفم می شید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

Amin_92998

مدل ge60 2pc apache مطمئنی 2 اسلات mSATA داره!!؟ بعد پیکربندی Super Raid رو پشتیبانی میکنه؟!
    به نظر شما مدل ge60 2pF apache pro و همچنین ge60 2pE apache صفحه نمایش بهتری دارن؟!؟
    از تاریخ ورود و فروش این محصول رو اطلاعی ندارید؟

واسه خرید عجله دارم لطفا جواب بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

Amin_92998

مدل ge60 2pc apache مطمئنی 2 اسلات mSATA داره!!؟ بعد پیکربندی Super Raid رو پشتیبانی میکنه؟!
    به نظر شما مدل ge60 2pF apache pro و همچنین ge60 2pE apache صفحه نمایش بهتری دارن؟!؟
    از تاریخ ورود و فروش این محصول رو اطلاعی ندارید؟

واسه خرید عجله دارم لطفا جواب بدید
    apache va ge60 new هر دوتاشون ، دوتا اسلات mSATA دارن و نمایشگر apache من از ge60 new بهتره . هم براتنسش بالاتره و هم اینکه تو مدل ge60 new کمی نمایشگر زرد هست . البته این حرفم از مقایسه یه عکس واحد بین دوتا لبتاپه . از بقیه سوالاتون اطلاعی ندارم . اها یه چیز دیگه اینکه من از صدای لبتاپم ناراضی هستم . خیلی بم هستش . اگه براتون مهمه . حتما یه بار بشنوینش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

apache va ge60 new هر دوتاشون ، دوتا اسلات mSATA دارن و نمایشگر apache من از ge60 new بهتره . هم براتنسش بالاتره و هم اینکه تو مدل ge60 new کمی نمایشگر زرد هست . البته این حرفم از مقایسه یه عکس واحد بین دوتا لبتاپه . از بقیه سوالاتون اطلاعی ندارم . اها یه چیز دیگه اینکه من از صدای لبتاپم ناراضی هستم . خیلی بم هستش . اگه براتون مهمه . حتما یه بار بشنوینش
    این مدل ge60 new دقیقا کدومه!!؟ لینکی ازش میذارید؟
    اطلاعی واسه پشتیبانی از super raid ندارید؟
    در مورد صدای لپ تاپ تنظیمات رو تغییر دادین؟ یکی از دوستان تعریفشو میکرد، فقط بلندی صدا کمه فک کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این مدل ge60 new دقیقا کدومه!!؟ لینکی ازش میذارید؟
    اطلاعی واسه پشتیبانی از super raid ندارید؟
    در مورد صدای لپ تاپ تنظیمات رو تغییر دادین؟ یکی از دوستان تعریفشو میکرد، فقط بلندی صدا کمه فک کنم.
    new در واقع مدل قبل از اپاچیه . که دوتا خط قرمز رو در لبتاپ هست . و گرافیکش هم gtx 765 ه.
    والا من تنظیماتی پیدا نکردم . اگه شما یه کسی میدونه ممنون میشم که بگه.البته صدای توی هدفون خوبه . فقط صدای خود اسپیکر بم هس

6. این کاربر از Amin_92998 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

new در واقع مدل قبل از اپاچیه . که دوتا خط قرمز رو در لبتاپ هست . و گرافیکش هم gtx 765 ه.
    والا من تنظیماتی پیدا نکردم . اگه شما یه کسی میدونه ممنون میشم که بگه.البته صدای توی هدفون خوبه . فقط صدای خود اسپیکر بم هس
    ببخشید یه سوال دیگه!
    موسی که همراه لپ تاپ شما بود گیمینگ بود؟! یا ساده (همونی که خط نقره ای وسطش داره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه!
    موسی که همراه لپ تاپ شما بود گیمینگ بود؟! یا ساده (همونی که خط نقره ای وسطش داره)
    موس همراهش از این موس های مخصوص دست راست بود . یعنی نامتقارنه قیافش . از سمت چپه دکمه سمته چپ موس هم یه نوار استیل با عرض 3-4 میلی متری تا تهه موس رفته . و اینکه یه دکمه کنار اسکرول هس که اگه بزنی سرعت موس رو سریع تر میکنه که دوتا حالت داره . و اینش کاربردیه . چون ادم هی حوصله نداره بره تو تنظیمات موس . این دیگه خودش این کار رو میکنه . کنار شصت هم دوتا دکمه فوروارد و بک داره که فوق العاده بده . یعنی انگار نداره . اندازه موس هم نسبتا بزرگه من تا همین حد میتونستم توضیح بدم . ولی ممکنه این چیزا عوض بشه تو سفارشات مختلف . یه کوله پشتی هم روش دادن

9. این کاربر از Amin_92998 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

موس همراهش از این موس های مخصوص دست راست بود . یعنی نامتقارنه قیافش . از سمت چپه دکمه سمته چپ موس هم یه نوار استیل با عرض 3-4 میلی متری تا تهه موس رفته . و اینکه یه دکمه کنار اسکرول هس که اگه بزنی سرعت موس رو سریع تر میکنه که دوتا حالت داره . و اینش کاربردیه . چون ادم هی حوصله نداره بره تو تنظیمات موس . این دیگه خودش این کار رو میکنه . کنار شصت هم دوتا دکمه فوروارد و بک داره که فوق العاده بده . یعنی انگار نداره . اندازه موس هم نسبتا بزرگه من تا همین حد میتونستم توضیح بدم . ولی ممکنه این چیزا عوض بشه تو سفارشات مختلف . یه کوله پشتی هم روش دادن
    از اینکه سوالات رو کامل و با حوصله جواب میدید واقعا ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان اطلاعی ندارن مدل GE60 2PE Apache Pro کی وارد میشه؟!؟ این مدل فوق العاده ست...

• Windows 8.1
    • Chipset Intel® HM87

• The latest 4th generation Intel® Core™ i7 Processor
    • 15.6" Full HD (1920x1080) anti-glare LCD panel in LED backlight
    • NVIDIA® GeForce GTX 860M discrete graphics card provides great detail images quality
    • SteelSeries Engine to customize every key and devices for personalizing your play style
    • XSplit Gamecaster for easily recording gaming moments, broadcasting and sharing live gameplay sessions to YouTube, Twitch, UStream and more
    • Wide viewing angle
    • Super RAID with 2 SSD RAID0 gives you over 900MB/s reading speed
    • Exclusive Cooler Boost technology allows user to cool down the system temperature 5%~10%
    • Killer™ E2200 Game Networking for smarter, faster, networking for all online entertainment
    • Keyboard made just for gamers by SteelSeries
    • Matrix Display expands the vision for extreme gaming experience
    • Sound by Dynaudio for authentic fidelity
    • Exclusive Audio boost design for crystal clear audio fidelity

کنتراست و برایتنس صفحه نمایش 20% بهتر شده و همچنین زاویه دید، که واقعا عالیه:
    Experience better image quality, the Wide-view angle panel enhanced 20% more contrast level and 20% more brightness level than TN panel, with vivid colors and consistent brightness levels whether you’re looking at the screen from above, below, the front or the side.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •