تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 11 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 103

نام تاپيک: Game of Thrones : A Telltale Games Series

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: داستان 
    من تصمیماتم عین خودت بود ، فقط اریک رو فرستادم Wall .
    راستی ، جلو رمزی زانو زدی شما ؟ من زانو زدم از ترس : دی

درباره شباهت با استارکا بیشتر از همه این مادر خانواده من رو یاد کیتلین میندازه . هم ظاهرا هم رفتارا .

درباره اوبرین : توی جایی که Mira داره با Sera درباره مهمونا حرف میزنه اول میگن جیمی خیلی خوشتیپه ، بعد Sera میگه اوبرین خیلی خوشتیپه بین مهمونا .
      محتوای مخفی: جواب 

آره زانو زدم D: البته طرف کلا تعطیل بود، گفتم هرکاری میخواد انجام بدم که فقط گورش رو گم کنه بره.
    ولی به نظرت اگه مثلا یک روش سخت(فقط یک روش) میذاشتن واسه اینکه بتونیم این پایان رو تغییر بدیم چطور بود؟ اینطوری چلنج این سبک بازی خیلی بهتر میشد چون گیم پلی خاصی که نداریم، حداقل تو تصمیم گیری و انتخاب دیالوگ ها، راه و روش های مختلفی رو هی تست کنیم (ولی الان با شناخت قبلی، چون میدونستم فرقی نمیکنه دیگه تست نکردم روش های دیگه رو).... مثلا اینکه میرا واقعا راهی براش باشه که کمک بفرسته و... میدونم پروسه ساخت بازی طولانی تر و سخت تر میشده ولی خفن تر میشد....البته من تا سکانس آخر میرا قشنگ این حس رو داشتم که میرا کمک میفرسته و از اینور هم با دیپلماسی رمزی رو آروم میکنیم...

راستی اینکه تیتراژ اول بازی رو هم ساخته بودن جالب بود در نوع خودش. رسما دیگه شد سریال

2. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

محتوای مخفی: جواب 

آره زانو زدم D: البته طرف کلا تعطیل بود، گفتم هرکاری میخواد انجام بدم که فقط گورش رو گم کنه بره.
    ولی به نظرت اگه مثلا یک روش سخت(فقط یک روش) میذاشتن واسه اینکه بتونیم این پایان رو تغییر بدیم چطور بود؟ اینطوری چلنج این سبک بازی خیلی بهتر میشد چون گیم پلی خاصی که نداریم، حداقل تو تصمیم گیری و انتخاب دیالوگ ها، راه و روش های مختلفی رو هی تست کنیم (ولی الان با شناخت قبلی، چون میدونستم فرقی نمیکنه دیگه تست نکردم روش های دیگه رو).... مثلا اینکه میرا واقعا راهی براش باشه که کمک بفرسته و... میدونم پروسه ساخت بازی طولانی تر و سخت تر میشده ولی خفن تر میشد....البته من تا سکانس آخر میرا قشنگ این حس رو داشتم که میرا کمک میفرسته و از اینور هم با دیپلماسی رمزی رو آروم میکنیم...

راستی اینکه تیتراژ اول بازی رو هم ساخته بودن جالب بود در نوع خودش. رسما دیگه شد سریال
    کلا سیستم TTG اینه که داستان اصلش ثابته و جزئیات دست ما(اولشم میگه Tailored) .
    البته همیشه اپیزود اول تصمیمامون مهم نیستن خیلی اما به تدریج که داستان جلو میره هی مهمتر میشن و گاها حتی میتونیم سرنوشت یه کاراکتر رو(مثل TWAU) تعیین کنیم .

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بابا خدایی عجب بازی ای بود . یه رمزی تو بازی میزارن دل و روده بازیکن بیاد تو حلقش .

Opening سریال راستی خیلی باحال بود . فکر نمیکردم تیتراژ سریال رو بزارن واسه اینکار .

محتوای مخفی: اسپویل اپیزود یک 
    انصافا کسی هم بود که کشته شدن Ethan رو پیش بینی کنه ؟ خیلی ظالمانه بود این تیکه اش . چون هنوز بچه بود و بی گناه و رمزی به طرز بدی کشتش .

فکر کنم تنها یه رسالت داره این بازی اونم دوبرابر کردن تنفر از این موجوده . خداییش نمیتونم هنوز شخصیت این موجود رو درک کنم . چی میخواد واقعا تو زندگیش ؟ فقط سادیسم ؟

ولی دم این تیریون گرم که تو بازی هم هوای ادم رو داره . من به مارجری وفادار موندم ولی به سرسی هم چیز بدی نگفتم و اعتدال رو انتخاب میکردم .

در کل فقط منتظر اپیزود بعدیم که ببینم این Asher چه کار میخواد بکنه . یه جورایی فکر کنم شخصیت جان اسنو رو تو بازی تقسیم کردن بین دو شخصیت . یعنی Asher و Gared .
    ولی پایان این قسمت نشون داد سرنوشت forrester ها خیلی هم شبیه استارکها نیست .

ولی هنوز تو کفم . چون اینو میدونستم واقعا راهی وجود نداره که این مذاکره به خوبی پیش بره . رمزی نه دیپلوماسی حالیشه و نه اینکه جنگ رو میباخت . اما تنها راه گفتم شاید معامله باشه که اون هم اینطوری شد . واقعا تو کف شخصیت این موجودم که جورج مارتین ساخته .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بابا خدایی عجب بازی ای بود . یه رمزی تو بازی میزارن دل و روده بازیکن بیاد تو حلقش .

Opening سریال راستی خیلی باحال بود . فکر نمیکردم تیتراژ سریال رو بزارن واسه اینکار .

محتوای مخفی: اسپویل اپیزود یک 
    انصافا کسی هم بود که کشته شدن Ethan رو پیش بینی کنه ؟ خیلی ظالمانه بود این تیکه اش . چون هنوز بچه بود و بی گناه و رمزی به طرز بدی کشتش .

فکر کنم تنها یه رسالت داره این بازی اونم دوبرابر کردن تنفر از این موجوده . خداییش نمیتونم هنوز شخصیت این موجود رو درک کنم . چی میخواد واقعا تو زندگیش ؟ فقط سادیسم ؟

ولی دم این تیریون گرم که تو بازی هم هوای ادم رو داره . من به مارجری وفادار موندم ولی به سرسی هم چیز بدی نگفتم و اعتدال رو انتخاب میکردم .

در کل فقط منتظر اپیزود بعدیم که ببینم این Asher چه کار میخواد بکنه . یه جورایی فکر کنم شخصیت جان اسنو رو تو بازی تقسیم کردن بین دو شخصیت . یعنی Asher و Gared .
    ولی پایان این قسمت نشون داد سرنوشت forrester ها خیلی هم شبیه استارکها نیست .

ولی هنوز تو کفم . چون اینو میدونستم واقعا راهی وجود نداره که این مذاکره به خوبی پیش بره . رمزی نه دیپلوماسی حالیشه و نه اینکه جنگ رو میباخت . اما تنها راه گفتم شاید معامله باشه که اون هم اینطوری شد . واقعا تو کف شخصیت این موجودم که جورج مارتین ساخته .

احسنت سر اون جمله اول !
    این موضوع حتی توی کتابا هم خیلی نادر بوده تا حالا که یه بچه که نقش اصلیه به این شکل کشته بشه . یه جافری بود فقط که حقش بود اونم .
    من کل اون تیکه با رمزی راه اومدم(به جز وقتی که رفت سراغ تالیا) و دیگه مطمئن شده بودم که رمزی ولمون میکنه(به خصوص وقتی درباره درختا راضیش کردم) که یهویی نابودمون کرد .

بازی خوشبختانه مثل سریال از کلیشه هایی که همه انتظار دارن به دوره .
    من با این خیال که دموکراسی از جنگ بهتره جلو رمزی حتی زانو زدم و باهاش راه اومدم و کنترلمو حفظ کردم ، به این امید که به نفعمه ، ولی ای دل غافل !
    راستی آخر بازی اسم Ethan شما چی شد ؟ Ethan The Brave یا Ethan The Wise ؟
    واسه من Brave .
    پ.ن : صد رحمت به استارکا ! تو یه اپیزود سه تا فارستر مرد : دی

پ.ن : البته لازم به ذکره که رمزی حیوون تر از این حرفاست ! کافیه داستان زندگی Lady Hornwood رو بخونید تو ویکی .(سریال نشونش نداد و حرفیم ازش نزد)
    پ.ن2 : متای بازی شده 74 ! یعنی کمتر از متای اپیزود 4 بازی TWAU که به نظرم بین اپیزودای اخیر شرکت ضعیف ترین بود .
    Last edited by Arrowtic; 04-12-2014 at 17:56.

8. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی خوشبختانه مثل سریال از کلیشه هایی که همه انتظار دارن به دوره .

راستی آخر بازی اسم Ethan شما چی شد ؟ Ethan The Brave یا Ethan The Wise ؟
    واسه من Brave .
    پ.ن : صد رحمت به استارکا ! تو یه اپیزود سه تا فارستر مرد : دی

پ.ن : البته لازم به ذکره که رمزی حیوون تر از این حرفاست ! کافیه داستان زندگی Lady Hornwood رو بخونید تو ویکی .(سریال نشونش نداد و حرفیم ازش نزد)
    پ.ن2 : متای بازی شده 74 ! یعنی کمتر از متای اپیزود 4 بازی TWAU که به نظرم بین اپیزودای اخیر شرکت ضعیف ترین بود .
    من دقیقا از همین میترسیدم که بازی حال و هوای Game of Thrones ای نداشته باشه که خوشبختانه یا بدبختانه داره

محتوای مخفی: اخر داستان 
    مگه اسمش عوض هم میشد . مال من همون Brave شد . چون جلوی رمزی رو گرفتم . مگه چه کار باید میکردی که Wise بشه . فرقی میکرد ؟

راجع به متای بازی میگم مگه همه منتقدها GOT نگاه میکنن ؟ حدس میزنم اونایی که نمره کم دادن یا GOT ندیدن یا فقط به گرافیک ایراد گرفتن . چون اصلا در این حد بد نبود . فقط مشکلات Visual ای داشت .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اگه در کل چپتر آخر اینور اونورو نگاه میکردی و سکوت میکردی می شدی Wise .

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه در کل چپتر آخر اینور اونورو نگاه میکردی و سکوت میکردی می شدی Wise .
    چه جالب !!!
    منم brave

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه The Bold هم میشه گرفت انگار :
      محتوای مخفی: سه تا اسم و حالاتشون 
    اگه زانو بزنی ، و بعد خواهرتو از دست رمزی بگیری میشی Brave
    اگه سکوت کنی وقتی خواهرتو گرفت میشی Wise
    اگه زانو نزنی و خواهرتو از دستش بگیری میشی Bold

من شدیدا پشیمونم که زانو زدم جلوش !

15. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به خاطر اینکه از سیاست سر در نمیاریم D: از همون اول شاید منتظر یه بهونه بودن که ironwood رو بگیرن.

محتوای مخفی: گیت 

کسی royland رو انتخاب نکرده و یا اینکه رمزی رو جلوی gate ملاقات کنه ؟ میخوام ببینم آخرش میان تو و همین میشه. یا اینکه همین اتفاقات جلوی گیت میوفته.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

به خاطر اینکه از سیاست سر در نمیاریم D: از همون اول شاید منتظر یه بهونه بودن که ironwood رو بگیرن.

کسی royland رو انتخاب نکرده و یا اینکه رمزی رو جلوی gate ملاقات کنه ؟ میخوام ببینم آخرش میان تو و همین میشه. یا اینکه همین اتفاقات جلوی گیت میوفته.
    توی فروم بازی پرسیده بودن ، جواب این بود که :
    نه فرق خاصی نداره و باز آخر میان تو . تازه یه ایراد داره اونطوری ، اونم اینکه فقط رمزی و لرد وایتهیل رو راه میدید تو ولی بازم توی Hall سربازای رمزی معلوم نیست از کجا میان !
    Royland هم اگه باشه تا جایی که فهمیدم گویا شمشیر میکشه یکی میزننش(کشنده نمیزننش فقط میفته زمین) بعد باز Ethan رو میکشه رمزی .

18. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •