تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد کنترل جمعیت تا چند دهه آینده چیست ؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • جمعیت باید بیش از 100 میلیون باشد.

4 7.41%
  • از همین حدود تا زیر 100 میلیون کافی است.

12 22.22%
  • جمعیت باید کاهش یابد.

35 64.81%
  • موارد دیگر ...

3 5.56%
صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 65

نام تاپيک: کنترل جمعیت

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

شما بنده را متهم کردید که برای نفهمیدن منظور شما پول می گیرم.
    محیط بیرون از منزل محیطی خشن و نامناسب است. نگاه نامحرم بسیار است و امنیت جانی و روانی خانم ها همیشه در بیرون از منزل در خطر است و بهتر است در منزل باشند و به تربیت فرزندان و شوهرداری بپردازند. تمام شغل ها را مرد ها بهتر از زنان می توانند انجام دهند و این برای کشور نیز بهتر است زیرا انجام کارها در کشور بهینه خواهد شد.
    نسل جوان ما نمی تواند بچه بزرگ کند چون در منزل در کودکی تک فرزند و دو فرزند بوده اند. اگر در کودکی حداقل پنج کودک در منزل باشند کودکان بزرگ تر از خردسالان مراقبت می کنند و بچه داری را یاد می گیرند. کودکان آخر نیز وقتی به نوجوانی می رسند خواهران و برادرانشان به سن بچه داری رسیده اند و با مراقبت از فرزندان آنان می توانند بچه داری را یاد بگیرند.
    بسیار دلیل منطقی برای افزایش جمعیت اوردید. یک لحظه به خودم شک کردم.
    پس به نظر شما مهم اینه که جوان ها بچه داری یاد بگیرند. حالا اگه ۳۰ سال دیگه مردم ساعت ۵ صبح پاشند برن صف اب شرب بایستند اشکالی نداره چون حداقل بچه داری یاد گرفتن دیگه.. درسته؟

اگر یکم واقع بین باشیم میبینیم که تنها فرق ایران در حال حاضر با کشور های افریقایی اینه که ما نفت داریم ولی اونا نداشتن. در سوم یا چهارم ابتدایی هم یاد گرفتیم که نفت یک منبع انرژی تجدید ناپذیر است. با تشکر از مدیریت فوق العاده ضعیف دولت در ۱۵ سال اخیر که باعث شده که وضعیت اقتصادی کاملا از هم بپاشه (در زمان جنگ مدیریت ایران بهتر بود) به این روز بیافتیم. حالا اگر جمعیت کشور دو برابر الان بود به نظر وضعیت بهتر بود یا بد تر؟ تازه تا حالا که نفت داشتیم. بعد از پایان نفت چاره چیست؟
    ایا همین الان ۲۰ میلیون جوان بیکار نداریم؟ پس ایا بهتر نیست به جای هزینه روی افزایش جمعیت بی رویه زیرساخت های صنعتی برای سرکار فرستادن همین ۲۰ میلیون فراهم بشه؟ ایا اگر مدیریت کشور دست افراد متخصص و با صلاحیت بود در این وضعیت بحرانی قرار می گرفتیم که حالا با افزایش جمعیت برطرفش کنیم؟
    به نظر من حکومت در بحث افزایش جمعیت اهداف دیگه ای رو دنبال می کنه. این تبلیغات افزایش جمعیت فقط و فقط روی قشر فقیر و بی سواد جامعه تاثیر گذار خواهد بود. چون کسانی که بدون فکر تولید مثل کنن حتی اگر توانایی بزرگ کردن اون فرزند رو نداشته باشن با تفکراتی مثل خدا بزرگه و این حرفا اول بچه دار میشن بعد هم خودشون و هم بچه رو بدبخت خواهند کرد. اینجا دنیای واقعی هست و بدون برنامه ریزی هیچ چیز میسر نخواهد بود و جمعیت باسواد هم با یک ۲+۲ به این نتیجه میرسن که توانایی بزرگ کردن فرزند بیشتر رو ندارن و به همون ۱ یا ۲ تا بسنده می کنند.
    به نظر من هدف حکومت افزایش جمعیت قشر بیسواد هست که چشم و گوش بسته به حرفش گوش کنن تا بتونه قشر با سواد و متفکر جامعه رو از بین ببره و جای خودش رو در قدرت محکم کنه. البته ببخشید که رک گفتم

--
    از بعد دیگری که به قضیه نگاه کنیم میبینیم که کره ی زمین توانایی تحمل ۷ میلیارد انسان رو نداره. گرم شدن کره ی زمین و ازبین رفتن جنگل ها و منابع و .. همه از تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم جمعیت انسان هست. به همین دلیل هم دنبال سیاره دیگری هستن که به اونجا کوچ کنن. دقیقا کاری که ویروس می کنه. تولید مثل بی رویه تا حدی که میزبان رو از پا دربیاره و در نهایت میزبان جدیدی پیدا می کنه
    به نظر من جمعیت کل کره ی زمین باید کاهش پیدا کنه

2. 8 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از بعد دیگری که به قضیه نگاه کنیم میبینیم که کره ی زمین توانایی تحمل ۷ میلیارد انسان رو نداره. گرم شدن کره ی زمین و ازبین رفتن جنگل ها و منابع و .. همه از تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم جمعیت انسان هست. به همین دلیل هم دنبال سیاره دیگری هستن که به اونجا کوچ کنن. دقیقا کاری که ویروس می کنه. تولید مثل بی رویه تا حدی که میزبان رو از پا دربیاره و در نهایت میزبان جدیدی پیدا می کنه
    الان همه جوووور برنامه ریزی داره انجام میشه برای کاهش جمعیت جهان
    از ایجاد ویروس ها و بیماری های کشنده ، مواد غذایی ( که آلودس و باعث ایجاد بیماری در طولانی مدت میشه ) و .... تا جنگ های نظامی و شبه گروه هایی که همه جای جهان در حال کشت و کشتار هستند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

از ایجاد ویروس ها و بیماری های کشنده ، مواد غذایی ( که آلودس و باعث ایجاد بیماری در طولانی مدت میشه ) و .... تا جنگ های نظامی و شبه گروه هایی که همه جای جهان در حال کشت و کشتار هستند
    البته از طرف دیگه دنبال سیارات شبه زمین می گردن تا پولدارها برن اونجا

ثانیاً از بعد دیگه شاید بشه گفت افزایش جمعیت انسانها به گونه ای با تکامل همسویی داره اگر کل انسانها رو به عنوان یک سیستم زنده مدبر بنگریم که قاعدتا هرچه اجزای هوشمند این سیستم بیشتر ، بزرگتر،قوی تر،کاملتر

5. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

برنامه ریزی غربی ها فقط برای نابودی انسان های شرقی است. در موسسه سی دی سی آمریکا ویروس ابولا را تولید کردند و به آفریقا فرستادند که چندین میلیون نفر کشته شدند. چرا هیچ کس در اروپا یا آمریکا کشته نشد؟ هدف ایجاد جهانی فقط با نژاد آنگلوساکسون و نابودی بقیه جهان است. این ویروس ها یا آلودگی های غذا روی بقیه نژادها تاثیر کشنده دارد ولی روی نژاد آنگلوساکسون بی تاثیر است. آنها جمعیت خود را افزایش می دهند و با هر وسیله ای به دنبال کاهش جمعیت شرق هستند.

7. این کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بسیار دلیل منطقی برای افزایش جمعیت اوردید. یک لحظه به خودم شک کردم.
    پس به نظر شما مهم اینه که جوان ها بچه داری یاد بگیرند. حالا اگه ۳۰ سال دیگه مردم ساعت ۵ صبح پاشند برن صف اب شرب بایستند اشکالی نداره چون حداقل بچه داری یاد گرفتن دیگه.. درسته؟

اگر یکم واقع بین باشیم میبینیم که تنها فرق ایران در حال حاضر با کشور های افریقایی اینه که ما نفت داریم ولی اونا نداشتن. در سوم یا چهارم ابتدایی هم یاد گرفتیم که نفت یک منبع انرژی تجدید ناپذیر است. با تشکر از مدیریت فوق العاده ضعیف دولت در ۱۵ سال اخیر که باعث شده که وضعیت اقتصادی کاملا از هم بپاشه (در زمان جنگ مدیریت ایران بهتر بود) به این روز بیافتیم. حالا اگر جمعیت کشور دو برابر الان بود به نظر وضعیت بهتر بود یا بد تر؟ تازه تا حالا که نفت داشتیم. بعد از پایان نفت چاره چیست؟
    ایا همین الان ۲۰ میلیون جوان بیکار نداریم؟ پس ایا بهتر نیست به جای هزینه روی افزایش جمعیت بی رویه زیرساخت های صنعتی برای سرکار فرستادن همین ۲۰ میلیون فراهم بشه؟ ایا اگر مدیریت کشور دست افراد متخصص و با صلاحیت بود در این وضعیت بحرانی قرار می گرفتیم که حالا با افزایش جمعیت برطرفش کنیم؟
    به نظر من حکومت در بحث افزایش جمعیت اهداف دیگه ای رو دنبال می کنه. این تبلیغات افزایش جمعیت فقط و فقط روی قشر فقیر و بی سواد جامعه تاثیر گذار خواهد بود. چون کسانی که بدون فکر تولید مثل کنن حتی اگر توانایی بزرگ کردن اون فرزند رو نداشته باشن با تفکراتی مثل خدا بزرگه و این حرفا اول بچه دار میشن بعد هم خودشون و هم بچه رو بدبخت خواهند کرد. اینجا دنیای واقعی هست و بدون برنامه ریزی هیچ چیز میسر نخواهد بود و جمعیت باسواد هم با یک ۲+۲ به این نتیجه میرسن که توانایی بزرگ کردن فرزند بیشتر رو ندارن و به همون ۱ یا ۲ تا بسنده می کنند.
    به نظر من هدف حکومت افزایش جمعیت قشر بیسواد هست که چشم و گوش بسته به حرفش گوش کنن تا بتونه قشر با سواد و متفکر جامعه رو از بین ببره و جای خودش رو در قدرت محکم کنه. البته ببخشید که رک گفتم

--
    به نظر بنده اشکال ندارد زندگی اندکی سخت تر شود. تا یکصد سال پیش در خانه ها لوله کشی آب وجود نداشت و همه آب می آوردند و اشکالی ندارد دوباره اینگونه شود. نفت هرگز پایان نمی یابد ذخایر نفتی کشور در حال حاضر بیشتر از پنجاه سال گذشته است. از قدیم می گویند نفت تا ده سال آینده تمام می شود ولی هیچ وقت نشده و نفت به اندازه کافی موجود است تا کشور را برای اهداف معنوی خود آماده کنیم. خداوند بی دلیل در کشور ما نفت قرار نداده و سایرین را محروم نکرده است. بنده توضیح دادم دلایل بیکاری کشور تحصیل بی رویه و کار کردن زنان است اگر هر خانواده به یک شغل قانع باشد و جوانان حاضر به کارگری شوند هیچ کس بیکار نمی ماند.
    بر اساس گفته دکتر رائفی پور که از بنده و شما باسواد تر است کره زمین توانایی پشتیبانی از 36 میلیارد نفر را دارد. امروزه آمریکا و اروپا گندم و قلات از کشاورزانشان می خرند و در دریا می ریزند تا قیمت آن ارزان نشود و سایر جهان گرسنه بماند پس لطفا نگویید زمین جمعیتش زیاد است بلکه از زمین بصورت عادلانه و صحیح استفاده نمی شود.
    بنده تاکید می کنم هدف ما از افزایش جمعیت فقر و بدبختی کشور نیست بلکه ما معتقدیم با افزایش جمعیت و قناعت مشکلات کشور حل می شود و ما نیز خواهان حل مشکلات هستیم.
    Last edited by مهندس مسعود; 16-10-2014 at 19:07.

9. این کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این ویروس ها یا آلودگی های غذا روی بقیه نژادها تاثیر کشنده دارد ولی روی نژاد آنگلوساکسون بی تاثیر است.
    " خارج از موضوع تاپیک "
    خیلی از اروپاییان ( مثلا آلمانی ها ) از نژاد آنگلوساکسون نیستند . پس چرا اونا این ویروس رو نگرفتند ؟
    ضمنا کشور امریکا کشوریست چند ملیتی . خیلی از مردم این کشور از نژاد های دیگه هستند ( مثل آمریکای جنوبی - آفریقایی - اروپایی و . . . )
    کسی که کوچکترین اطلاعی از زیست شناسی داشته باشه میدونه که ویروس نژاد رو شناسایی نمیکنه !!! از نظر علمی نزدیک به محاله . ساختار سلولی و مولکولی انسان ها بسیار شبیه به هم هست .
    امروزه آمریکا و اروپا گندم و قلات از کشاورزانشان می خرند
    مهندس جان "غلات" درسته و نه "قلات" !!

بر اساس گفته دکتر رائفی پور که از بنده و شما باسواد تر است کره زمین توانایی پشتیبانی از 36 میلیارد نفر را دارد.
    اولا هر گردی ، گردو نیست و هر دکتری هم دکتر نیست !!!!
    ثانیا بر فرض که ایشون دکتر باشه ، دلیلی نداره که از من و شما باسوادتر باشه . بر فرض که باسوادتر باشه ، دلیلی نداره که حرفاشون درست باشه !!!
    ثالثا هزار و یک دکتر میان میگن جمعیت باید کاهش پیدا کنه ، حرف اونا رو نشنیده میگیرید و فقط چسبیدین به این دکتر !!!
    به نظر بنده اشکال ندارد زندگی اندکی سخت تر شود.
    ولی از نظر دیگران ( که احتمالا نظرشان برای شما مهم نیست!!) اشکالات زیادی دارد !!!
    تا یکصد سال پیش در خانه ها لوله کشی آب وجود نداشت و همه آب می آوردند و اشکالی ندارد دوباره اینگونه شود.
    بحث سر لوله و کوزه نیست مهندس ، اصلا آبی نیست که بخواهیم بریم بیاریم !!
    خداوند بی دلیل در کشور ما نفت قرار نداده و سایرین را محروم نکرده است
    جهت اطلاع شما عرض می کنم : نفت در جاهای دیگه ای هم موجوده . مثلا آمریکا - روسیه بزرگترین ذخایر نفتی جهان رو دارا هستند !!!
    ضمنا اگه طبق نظر شما میخواستیم هنوز با کوزه آب بیاریم و سوار اسب بشیم احتمالا هیچ وقت نفت کشف نمی شد !!!
    بگذریم از این مطلب که خیلی ها معتقدند نفت بلای جان ماست . . . . بگذریم ، حوصله توضیح ندارم و احتمالا بی فایده نیز خواهد بود .
    از قدیم می گویند نفت تا ده سال آینده تمام می شود ولی هیچ وقت نشده و نفت به اندازه کافی موجود است
    چه استدلال مستدلی!!
    چه زیبا فرمودید جناب مهندس !!
    توی عمرم با چنین استدلالی محکم و برهانی قاطع ، قانع نشده بودم !!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خواهشا اسپم ندید دوست عزیز . ما رو هم مجبور نکنید اسپم بزنیم . . . .
    با تشکر . . . .
    Last edited by PLAΨMID; 16-10-2014 at 21:53.

11. 5 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

" خارج از موضوع تاپیک "
    خیلی از اروپاییان ( مثلا آلمانی ها ) از نژاد آنگلوساکسون نیستند . پس چرا اونا این ویروس رو نگرفتند ؟
    ضمنا کشور امریکا کشوریست چند ملیتی . خیلی از مردم این کشور از نژاد های دیگه هستند ( مثل آمریکای جنوبی - آفریقایی - اروپایی و . . . )
    کسی که کوچکترین اطلاعی از زیست شناسی داشته باشه میدونه که ویروس نژاد رو شناسایی نمیکنه !!! از نظر علمی نزدیک به محاله . ساختار سلولی و مولکولی انسان ها بسیار شبیه به هم هست .

مهندس جان "غلات" درسته و نه "قلات" !!

اولا هر گردی ، گردو نیست و هر دکتری هم دکتر نیست !!!!
    ثانیا بر فرض که ایشون دکتر باشه ، دلیلی نداره که از من و شما باسوادتر باشه . بر فرض که باسوادتر باشه ، دلیلی نداره که حرفاشون درست باشه !!!
    ثالثا هزار و یک دکتر میان میگن جمعیت باید کاهش پیدا کنه ، حرف اونا رو نشنیده میگیرید و فقط چسبیدین به این دکتر !!!

ولی از نظر دیگران ( که احتمالا نظرشان برای شما مهم نیست!!) اشکالات زیادی دارد !!!

بحث سر لوله و کوزه نیست مهندس ، اصلا آبی نیست که بخواهیم بریم بیاریم !!

جهت اطلاع شما عرض می کنم : نفت در جاهای دیگه ای هم موجوده . مثلا آمریکا - روسیه بزرگترین ذخایر نفتی جهان رو دارا هستند !!!
    ضمنا اگه طبق نظر شما میخواستیم هنوز با کوزه آب بیاریم و سوار اسب بشیم احتمالا هیچ وقت نفت کشف نمی شد !!!
    بگذریم از این مطلب که خیلی ها معتقدند نفت بلای جان ماست . . . . بگذریم ، حوصله توضیح ندارم و احتمالا بی فایده نیز خواهد بود .

چه استدلال مستدلی!!
    چه زیبا فرمودید جناب مهندس !!
    توی عمرم با چنین استدلالی محکم و برهانی قاطع ، قانع نشده بودم !!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خواهشا اسپم ندید دوست عزیز . ما رو هم مجبور نکنید اسپم بزنیم . . . .
    با تشکر . . . .
    شما به پیشرفت های موسسه سی دی سی در زمینه ویروس سازی واقف نیستید و مشخص است این پیشرفت ها را در اختیار شما نمی گذارند تا ویروس مشابه برای کشتن نژاد آنگلوساکسون تولید کنید.
    شما شخص باسواد و استاد دانشگاهی مانند دکتر رائفی پور را مسخره می کنید ایشان دکتر هستند و در تمام دانشگاه های کشور سخنرانی کرده اند. ایشان صدها مقاله معتبر علمی منتشر کرده اند و یکی از بزرگ ترین محققان مسائل روز کشور هستند.
    نفت سایر مناطق جهان رو به اتمام است و برای همین هم غرب به دنبال غارت نفت خاورمیانه است.
    باعث خشنودی بنده است که صحبت بنده شما را قانع کرد. امیدوارم حضرت حق از من بپذیرد.
    یا حق

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

به نظر بنده اشکال ندارد زندگی اندکی سخت تر شود. تا یکصد سال پیش در خانه ها لوله کشی آب وجود نداشت و همه آب می آوردند و اشکالی ندارد دوباره اینگونه شود. نفت هرگز پایان نمی یابد ذخایر نفتی کشور در حال حاضر بیشتر از پنجاه سال گذشته است. از قدیم می گویند نفت تا ده سال آینده تمام می شود ولی هیچ وقت نشده و نفت به اندازه کافی موجود است تا کشور را برای اهداف معنوی خود آماده کنیم. خداوند بی دلیل در کشور ما نفت قرار نداده و سایرین را محروم نکرده است. بنده توضیح دادم دلایل بیکاری کشور تحصیل بی رویه و کار کردن زنان است اگر هر خانواده به یک شغل قانع باشد و جوانان حاضر به کارگری شوند هیچ کس بیکار نمی ماند.
    بر اساس گفته دکتر رائفی پور که از بنده و شما باسواد تر است کره زمین توانایی پشتیبانی از 36 میلیارد نفر را دارد. امروزه آمریکا و اروپا گندم و قلات از کشاورزانشان می خرند و در دریا می ریزند تا قیمت آن ارزان نشود و سایر جهان گرسنه بماند پس لطفا نگویید زمین جمعیتش زیاد است بلکه از زمین بصورت عادلانه و صحیح استفاده نمی شود.
    بنده تاکید می کنم هدف ما از افزایش جمعیت فقر و بدبختی کشور نیست بلکه ما معتقدیم با افزایش جمعیت و قناعت مشکلات کشور حل می شود و ما نیز خواهان حل مشکلات هستیم.

تمام سعی بشر برای این بود که زندگی رو راحت تر کنه، اگه قرار باشه دوباره به سختی های زمان قدیم برگردیم، یعنی راه علم رو داریم برعکس طی میکنیم. علت بیکاری جوانان هم تحصیل زنان نیست، مشکل جای دیگریست،
    جوان حاضر به کارگری نیست!؟ چرا باید باشه؟ حرف شما اینه که از هر ده نفر باید تنها یک نفر تحصیل کرده باشه و بیشتر احتیاج به نیروی کار هست. حالا هم من به شما میگم همون یه تحصیل کرده هم نمیتونه به کشور خدمت کنه چون راه براش هموار نیست و اوهم آخر مجبور میشه مثل اون نه نفر به کارگری بپردازه و خدا شکر قشر جوان بی سواد و کارگر کامل میشه. نیروی کار از این بهتر. هم بیسواد هم قوی و زرنگ برای کارگری!
    در خود اسلام هم به فراگیری علم و دانش خیلی سفارش شده و هیج کجا نگفته که علم را رها کنید و به کار کردن بپردازید.

و اما درباره ی سخن اون دکتر عزیز:

کره ی زمین رو اگر بخوایم سانت سانت اندازه بگیریم، خیلی بیشتر از اینها جمعیت درش جا میگیره، بینهایت.
    ولی همچین جمعیتی اصلا به وجود نمیاد چون دیگه نه آبی میمونه، نه سوخت فسیلی و زندگی همه ی اون ۳۶ میلیارد نفر میشه مثله مردم سومالی و آفریقا.

افزایش جمعیت باعث حل مشکلات میشه؟؟
    یعنی ما فقط نیرو ی کار کم داریم، علت تمام مشکلات کشور نبودن کارگراییه که بجای کارگری ادامه تحصیل میدن.
    Last edited by Demon King; 17-10-2014 at 00:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

تمام سعی بشر برای این بود که زندگی رو راحت تر کنه، اگه قرار باشه دوباره به سختی های زمان قدیم برگردیم، یعنی راه علم رو داریم برعکس طی میکنیم. علت بیکاری جوانان هم تحصیل زنان نیست، مشکل جای دیگریست،
    جوان حاضر به کارگری نیست!؟ چرا باید باشه؟ حرف شما اینه که از هر ده نفر باید تنها یک نفر تحصیل کرده باشه و بیشتر احتیاج به نیروی کار هست. حالا هم من به شما میگم همون یه تحصیل کرده هم نمیتونه به کشور خدمت کنه چون راه براش هموار نیست و اوهم آخر مجبور میشه مثل اون نه نفر به کارگری بپردازه و خدا شکر قشر جوان بی سواد و کارگر کامل میشه. نیروی کار از این بهتر. هم بیسواد هم قوی و زرنگ برای کارگری!
    در خود اسلام هم به فراگیری علم و دانش خیلی سفارش شده و هیج کجا نگفته که علم را رها کنید و به کار کردن بپردازید.

و اما درباره ی سخن اون دکتر عزیز:

کره ی زمین رو اگر بخوایم سانت سانت اندازه بگیریم، خیلی بیشتر از اینها جمعیت درش جا میگیره، بینهایت.
    ولی همچین جمعیتی اصلا به وجود نمیاد چون دیگه نه آبی میمونه، نه سوخت فسیلی و زندگی همه ی اون ۳۶ میلیارد نفر میشه مثله مردم سومالی و آفریقا.

افزایش جمعیت باعث حل مشکلات میشه؟؟
    یعنی ما فقط نیرو ی کار کم داریم، علت تمام مشکلات کشور نبودن کارگراییه که بجای کارگری ادامه تحصیل میدن.
    جوان حاضر به کارگری نیست زیرا فکر می کند تحصیل باعث میشود شغل پشت میز داشته باشد ولی کشور به 40 میلیون مدیر پشت میز نیاز ندارد بلکه 5 میلیون مدیر می خواهد و 70 میلیون کارگر که زیر دستش کار کنند. اگر همه درس بخوانند و حاضر به کارگری نباشند کارها در کشور انجام نمی شود. بنده معتقدم لازم است دانشگاه ها ابتدا تفکیک جنسیت شوند و سپس همراه با کم کردن ظرفیت تعداد دانشگاه های مردان با نسبت 10 به 1 بیشتر از زنان باشد و تحصیل زنان در برخی رشته ها مانند فنی و مهندسی ممکن نباشد و همه در رشته های ساده تر مانند پرستاری و حسابداری و پزشک زنان و زایمان تحصیل کنند و به جای دانشگاه مراکز یاد دادن نجاری و حفاری و کشاورزی و بنایی در کشور فراهم شود تا بتوانیم نیروی کار تربیت کنیم.
    در اسلام یادگیری علم و دانش توصیه شده است ولی توصیه نشده همه تحصیل کنند تا کسی نماند که کارگری کند.

15. این کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    بخش جنوبی فروم که هوای خنکتری داره...اصولا اونجا پلاسم

پيش فرض

سپس همراه با کم کردن ظرفیت تعداد دانشگاه ها
    ظرفیت دانشگاهها که به وضوح زیاد است، و وقتی ورودی با خروجی مورد نیاز جامعه هماهنگ نیست دلیل ایجاد این همه ظرفیت مشخص نیست برای من.

به جای دانشگاه مراکز یاد دادن نجاری و حفاری و کشاورزی و بنایی در کشور فراهم شود تا بتوانیم نیروی کار تربیت کنیم.
    نیاز نیست چیزی جای دانشگاه درست بشه، هدف شاخه های فنی-حرفه ای و کارودانش در دوره دبیرستان و همینطور مراکز آموزشهای فنی حرفه ای اداره کار همین است.

باقی حرف هایتان زن ستیزانه و با حرص از زنان بود...اما این دو بخش که نقل قول کردم به نظر من خوب رسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •