بسیار دلیل منطقی برای افزایش جمعیت اوردید. یک لحظه به خودم شک کردم.
پس به نظر شما مهم اینه که جوان ها بچه داری یاد بگیرند. حالا اگه ۳۰ سال دیگه مردم ساعت ۵ صبح پاشند برن صف اب شرب بایستند اشکالی نداره چون حداقل بچه داری یاد گرفتن دیگه.. درسته؟
اگر یکم واقع بین باشیم میبینیم که تنها فرق ایران در حال حاضر با کشور های افریقایی اینه که ما نفت داریم ولی اونا نداشتن. در سوم یا چهارم ابتدایی هم یاد گرفتیم که نفت یک منبع انرژی تجدید ناپذیر است. با تشکر از مدیریت فوق العاده ضعیف دولت در ۱۵ سال اخیر که باعث شده که وضعیت اقتصادی کاملا از هم بپاشه (در زمان جنگ مدیریت ایران بهتر بود) به این روز بیافتیم. حالا اگر جمعیت کشور دو برابر الان بود به نظر وضعیت بهتر بود یا بد تر؟ تازه تا حالا که نفت داشتیم. بعد از پایان نفت چاره چیست؟
ایا همین الان ۲۰ میلیون جوان بیکار نداریم؟ پس ایا بهتر نیست به جای هزینه روی افزایش جمعیت بی رویه زیرساخت های صنعتی برای سرکار فرستادن همین ۲۰ میلیون فراهم بشه؟ ایا اگر مدیریت کشور دست افراد متخصص و با صلاحیت بود در این وضعیت بحرانی قرار می گرفتیم که حالا با افزایش جمعیت برطرفش کنیم؟
به نظر من حکومت در بحث افزایش جمعیت اهداف دیگه ای رو دنبال می کنه. این تبلیغات افزایش جمعیت فقط و فقط روی قشر فقیر و بی سواد جامعه تاثیر گذار خواهد بود. چون کسانی که بدون فکر تولید مثل کنن حتی اگر توانایی بزرگ کردن اون فرزند رو نداشته باشن با تفکراتی مثل خدا بزرگه و این حرفا اول بچه دار میشن بعد هم خودشون و هم بچه رو بدبخت خواهند کرد. اینجا دنیای واقعی هست و بدون برنامه ریزی هیچ چیز میسر نخواهد بود و جمعیت باسواد هم با یک ۲+۲ به این نتیجه میرسن که توانایی بزرگ کردن فرزند بیشتر رو ندارن و به همون ۱ یا ۲ تا بسنده می کنند.
به نظر من هدف حکومت افزایش جمعیت قشر بیسواد هست که چشم و گوش بسته به حرفش گوش کنن تا بتونه قشر با سواد و متفکر جامعه رو از بین ببره و جای خودش رو در قدرت محکم کنه. البته ببخشید که رک گفتم
--
از بعد دیگری که به قضیه نگاه کنیم میبینیم که کره ی زمین توانایی تحمل ۷ میلیارد انسان رو نداره. گرم شدن کره ی زمین و ازبین رفتن جنگل ها و منابع و .. همه از تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم جمعیت انسان هست. به همین دلیل هم دنبال سیاره دیگری هستن که به اونجا کوچ کنن. دقیقا کاری که ویروس می کنه. تولید مثل بی رویه تا حدی که میزبان رو از پا دربیاره و در نهایت میزبان جدیدی پیدا می کنه
به نظر من جمعیت کل کره ی زمین باید کاهش پیدا کنه