آغا من بین N56JK - A و MSI GE60 2PC Apache - A به شدت موندم کدومو انتخاب کنم... پلیز هلپ می!
البته GE60 در مقایسه با N56 قوی تر هستش ولی کیفیت صفحه نمایش واسم خیلی مهمه که فک کنم ایسوس بهتره تو این زمینه کسی اطلاعات یا تجربه ای داره؟!
آغا من بین N56JK - A و MSI GE60 2PC Apache - A به شدت موندم کدومو انتخاب کنم... پلیز هلپ می!
البته GE60 در مقایسه با N56 قوی تر هستش ولی کیفیت صفحه نمایش واسم خیلی مهمه که فک کنم ایسوس بهتره تو این زمینه کسی اطلاعات یا تجربه ای داره؟!
ام اس ای خوب نیس برا فیلم صفحش من دارم. اما واس بازی عالیه رنگهاش
سلام دوست عزیز
قطعا ایسوس بهتره.
صفحه نمایش بسیار خوبی داره و همچنین طراحی بسیار زیبایی.
سخت افزارش هم تثریبا مثل ام اس آی هست.
ممنون از شما دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر گرما حین بازی راضی هستید؟ چقد داغ میکنه؟
یعنی موقع بازی کردن رنگا خوبه ولی موقع فیلم دیدن بد؟!! زاویه دید عمودی تو بازی خوبه؟! راستی شما کدوم کانفیگ رو دارید؟ SSD داره؟
Last edited by Laycan; 26-11-2014 at 17:55.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت راهنمایی ممنون
MSI از نظر گرافیک بهتره 850 DDR5 ولی ASUS گرافیکش DDR3 هستش...
تصمیم بین این دو سخته... MSI چون گیمینگه مسلماً تحمل فشار کاریه بیشتری داره ولی ASUS اینطور نیس! ضمن اینکه MSI پورت Msata واسه SSD داره که ASUS نداره و چیزای دیگه
واقعا ً نمی دونم کدومو انتخاب کنم![]()
تفاوت بین این دو نسخه گرافیک کمتر از 4 5 درصد هست.
می تونید دی وی دی رام رو در بیارید و به جاش ssd بزارید تو ایسوس.
در عوض ایسوس هم زیباتره هم صفحه نمایش بهتری دارع هم گارانتی بهتر.
قیمتش هم فکر کنم کمتر باشه.
خودم بودم بخاطر یکم گرافیک قوی تر سمت ام اس ای نمی رفتم و ایسوس رو انتخاب می کردم.
1- شما از كيفيت صفحه نمايش راضي هستيد زواياي ديدش چطوره ؟ راضي كننده هست ؟ اذييت نميكنه ؟
2- وقتي كار هاي گرافيكي و كلا كار هاي سنگين محاسباتي انجام ميديد در چه حد بدنه دستگاه داغ ميكنه ؟ در حدي هست كه اذييت كنه ؟ شما از كول پد استفاده ميكنيد ؟
3- وقتي كار محاسباتي سنگين انجام ميدين ايا صدايي از لپ تاپ شنيده ميشه در حدي هست كه آزار بده ؟
4- لولاهای صفحه نمایش ضعیف نیستن؟؟
من جای شما بودم بی معطلی g56 ایسوس رو میخریدم چون هم گیمینگه (یعنی از نظر کولینگ مشکلی نداره) و هم وسایل جانبی مخصوص گیم داخلش هست
در ضمن روی y5070 lenovo 4k edition هم میتونی فک کنی ..
متاسفانه G56 گرافیکش ddr3 هستش که این واسه لپ تاپ گیمینگ یه ضعفه! و نسبت به هزینه ای که واسه خریدش میشه ارزش نداره! از نظر سخت افزاری GE60 2PC بهتره مخصوصا اینکه گیمینگ هست و به نظرم از سری N ایسوس مقاوم تره، مشکلی که هست اینه که به گفته بعضیا صفحه نمایش خوبی نداره و لولاهاش ضعیفن... حالا تا چه حد و در مقایسه با کدوم مدل اینو نمیدونم.
از دوستانی که تجربیاتی دارن در این زمینه ممنون میشم راهنمایی کنن
پس به شما پیشنهادم اینه که صبر کنید و لپ تاپ Asus N551JM رو بخرید که با نیاز های شما کاملا منطبقه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)