تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 12 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 113

نام تاپيک: چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصولا بی شعوری یک انسان طبیعی هست.اگر کسی بی شعور نبود غیر نرمال هست.
    ظرفیت مغزی انسان همینه.از نظر فیزیکی اینگونه تکامل یافتیم و حدمون همینه.
    اگر شما در سواحل یک کشور خارجی اشغال پیدا نمیکنید حاصل مدرنیته و عصر جدیده و در کل چیز نوعی هست.
    در کشورهای جهان سومی که هنوز مدرنیته کامل نشده و مردمش کاملا وارد عصر جدید نشدند.بیشتر طبق ذات و رفتار فیزیکی اصلشون رفتار میکنند.
    کلا همه کسانی که دارند همینجا بر ضد بیشعوری پست میدند در زندگیشون افرادی هستند که از اون ها بیشعوری دیدند!!!!!!!

2. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر کنم بیشعور ترین افراد تو کشور خودمون زندگی میکنند از رانندگی تو خیابون بگیر تا متلک گفتن به دختران سر خیابون و چهار راه تک چرخ زدن با موتور و ... و همچنین رفتار های بعضی از هموطن ها رو که میبینم واقعا" تاسف میخورم.... در یک کشور کافر و ملحدا روپایی مثل سوئد و یا سوئیس فرهنگ و اخلاق به مراتب بیشتر است تا کشور هایی مثل ایران و .....

بیشعوری از نطر من یعنی کمبود آداب و فرهنگ اجتماعی و نجابت......

نمونه ای از بیشعوری: قلدری و شر بودن

چرا داریم خودمون را گول میزنیم.در یک شهر ساحلی و توریستی زندگی میکنم.بنده یک هفته نیاز جنسیم برطرف نشده بود.دیروز دیگه زده بود به مغزم.حتی وقتی زن شوهر دار امار میداد میوفتادم دنبالش تا نیازم را برطرف کردم.
    چون این طبیعت من هست .باید نیاز جنسیم برطرف بشه.به هر
    حالا یکی تو خونه پشت کامپیوتر نیازش را برطرف میکنه و برای امثال ما اخوند میشه و روشنفکر بازی در میاری .یکی مثل ما به خاطر زندگی در شهر توریستی و به خاطر مسافرین محترم عادت کردیم نمیتونیم .
    نه شرایط جامعه طوری هست که بتونی یک دوست دختر داشته باشی که باهاش زندگی کنی و نه این که شرایط ازدواج فراهم هست.به نظر من بی شعور کسی هست که این را انکار میکنه.
    الان جوونا را ببین کارشون شده نعشه کردن و سیاه مستی.
    وقتی شروع میکنند به مشروب خوری اینقدر میخورند که راه خونشون یادشون بره.
    چون تو مملکت اشغال کله جوونا خراب شده عزیز.
    طرف که میبینی هر شب سیاه مست میکنه و دعوا راه میندازه .همه شون جانی نیستند .مشکل زندگی در این مملکتی هست که جوونا را روانی کرده.
    ادم جوون های الان دهه 60 را میبینه یاد سرباز های اخر خدمت میوفته که به قول معروف یک اصطلاح هست بین سرباز ها که طرف دیگه اخر خدمت نمیکشه.
    جوون های امروز دیگه نمیکشند.جامعه روانی شده

4. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

فکر کنم بیشعور ترین افراد تو کشور خودمون زندگی میکنند از رانندگی تو خیابون بگیر تا متلک گفتن به دختران سر خیابون و چهار راه تک چرخ زدن با موتور و ... و همچنین رفتار های بعضی از هموطن ها رو که میبینم واقعا" تاسف میخورم.... در یک کشور کافر و ملحدا روپایی مثل سوئد و یا سوئیس فرهنگ و اخلاق به مراتب بیشتر است تا کشور هایی مثل ایران و .....

بیشعوری از نطر من یعنی کمبود آداب و فرهنگ اجتماعی و نجابت......

نمونه ای از بیشعوری: قلدری و شر بودن
    بعضی از اینا رو که گفتی عین فرهنگ هست دوست عزیزم ... نه بی شعوری ...
    بخشی از فرهنگ عملی جامعه ما هم تک چرخ زدن با موتور یا متلک گفتن هست ... این فرهنگ ارمانی ما نیست اما فرهنگ واقعی مونه ... نمیشه حکم بر بیشعوری این افراد داد ... مثلا فرهنگ ما میگه هنگامی که با بزرگتر برخورد میکنیم نباید برای دست دادن دست دراز کنیم ... بلکه بزرگتر باید دستشو اول جلو بیاره ... ولی این مسئله رو که بعضا رعایت نمیشه ... ما نمیتونیم دال بر بی شعوری فرد بگیریم.
    پیشنهاد مطالعاتی :
    مطالعاتی پیرامون :
    فرهنگ
    بحران های فرهنگی ...
    تزلزلات فرهنگی ...
    خودباختگی های فرهنگی
    بحران هویت ...
    فرهنگ واقعی ؛ فرهنگ حقیقی , فرهنگ ارمانی ...
    داشته باشید گرامی .
    موفق باشی .

6. 2 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بعضی از اینا رو که گفتی عین فرهنگ هست دوست عزیزم ... نه بی شعوری ...
    بخشی از فرهنگ عملی جامعه ما هم تک چرخ زدن با موتور یا متلک گفتن هست ... این فرهنگ ارمانی ما نیست اما فرهنگ واقعی مونه ... نمیشه حکم بر بیشعوری این افراد داد ... مثلا فرهنگ ما میگه هنگامی که با بزرگتر برخورد میکنیم نباید برای دست دادن دست دراز کنیم ... بلکه بزرگتر باید دستشو اول جلو بیاره ... ولی این مسئله رو که بعضا رعایت نمیشه ... ما نمیتونیم دال بر بی شعوری فرد بگیریم.
    البته، واژه فرهنگ رو هم نمیشه برای این چیزها به کار برد.
    فرهنگ اگر در زبان فارسی ریشه یابی بشه تشکیل شده است از فر+ هنگ.

فر به معنای شکوه و عظمت و هنگ در واقع گروه زیادی از این شکوه رو نشون میده یعنی مجموعه عظیمی از شکوه و عظمت یک ملت.
    واژه فرهنگ رو برای چیزهایی میشه استفاده کرد که در اونها شکوهی دیده بشه.

این متلک اندازی و مزاحمت برای زن ها و دخترها و... رو نمیشه و نباید اسمش رو فرهنگ گذاشت.
    استفاده از واژه ترکیبی عادات اجتماعی مناسب تر است.

8. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

البته، واژه فرهنگ رو هم نمیشه برای این چیزها به کار برد.
    فرهنگ اگر در زبان فارسی ریشه یابی بشه تشکیل شده است از فر+ هنگ.

فر به معنای شکوه و عظمت و هنگ در واقع گروه زیادی از این شکوه رو نشون میده یعنی مجموعه عظیمی از شکوه و عظمت یک ملت.
    واژه فرهنگ رو برای چیزهایی میشه استفاده کرد که در اونها شکوهی دیده بشه.

این متلک اندازی و مزاحمت برای زن ها و دخترها و... رو نمیشه و نباید اسمش رو فرهنگ گذاشت.
    استفاده از واژه ترکیبی عادات اجتماعی مناسب تر است.
    البته من کلمه بعض رو به کار بردم ... اینا بخشی از فرهنگ واقعی هستن حتی فرهنگ حقیقی (یعنی فرهنگی که ما لازم میدونیم داشته باشیمش ولی نمیتونیم در حد کامل اون رو در خودمون ببینیم مثل همین مسئله دست دادن واحوال پرسی کردن), ما نیز معارض با این گونه رفتار ها هست چه برسه به فرهنگ آرمانی. با توجه به معنی جامعه شناختی فرهنگ :شیوه زندگی افرادی که طی مدتی متمادی با یکدیگر زندگی میکنند(جامعه شناسی ... دکتر حمید پارسانیا ) اینجا من بایدفرهنگ کشورمون رو هم عرض میکردم که جا یادم رفت... اگر نه در نظام فرهنگ جهانی ... که من تعبیری برای چنین رفتاری ندارم ...
    حتی اگر این گونه رفتار ها رو نوعی هنجار اجتماعی ... در نظر بگیریم باز هم با تعریف جامعه شناختی فرهنگ همخوانی داره ...
    ممنون .

10. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

بنظر من بیشعور دارای انرژی و خلاقیتِ کنترل نشده و شدت عمل بیشتر و بدتری هست نسبت به بی فرهنگ . مثلا انداختن پوست موز زیر پای مردم بیشعوریه ولی برنداشتنش از زمین بی فرهنگیه و این دو با هم خیلی فرق دارن.
    الان تعریف و شناخت بیشعوری یکم بین المللی شده ولی بی فرهنگی در هر جامعه ای میتونه متفاوت باشه .

فکر میکنم این تعریف بیشعوری درست تر باشه :

به نظر من هر فردی که فقط خود و منفعت شخصی اش را ببیند و تلاش کند به هر وسیله ای بدون در نظر گرفتن اصول انسانی و اخلاقی و قانون و خرد جمعی کار خود را پیش ببرد بی شعور است.
    چرا که هر چند در کوتاه مدت و بظاهر نفع خود را تامین می کند اما در بلندمدت اعتماد دیگران را از دست می دهد و به دیگران و کل جامعه ضرر می رساند و سرانجام این ضرر به خود اون بیشعور هم می رسد
    ... و ممکن هست به بیشعوری بیشتر خود و جامعه هم بیانجامد.
    در کل بی فرهنگی رو میشه با تشویق و تذکر و اجبار و ... درست کرد ولی بیشعور زیاد به این روش ها پاسخ نمیده چون در اکثر مواقع خودش میخواد بیشعور باشه .

12. 3 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

بیشعوری در ایران با همه جاهای دنیا متفاوته .... من رفتارهایی که تو ایران دیدم در هیچ جای دنیا مشاهده نکردم شاید در کشورهای جهان سومی مثل آفریقا و شرق آسیا یه خورده اینطوری باشه..

الان تو تایلند شهر پاتایا رفتار و بی فرهنگی ایرانی ها زبانزد عام و خاص شده !!!! همه جای دنیا ایرانی رو به عنوان عقب افتاده و متحجر نگاه میکنند .....

تو ایران شما اگه به دقت نگاه کنید آمار تجاوز های جنسی و قتل و دزدی و کلاه برداری رکورد گینس رو هم شکسته .

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

بیشعوری در ایران با همه جاهای دنیا متفاوته .... من رفتارهایی که تو ایران دیدم در هیچ جای دنیا مشاهده نکردم شاید در کشورهای جهان سومی مثل آفریقا و شرق آسیا یه خورده اینطوری باشه..

الان تو تایلند شهر پاتایا رفتار و بی فرهنگی ایرانی ها زبانزد عام و خاص شده !!!! همه جای دنیا ایرانی رو به عنوان عقب افتاده و متحجر نگاه میکنند .....

تو ایران شما اگه به دقت نگاه کنید آمار تجاوز های جنسی و قتل و دزدی و کلاه برداری رکورد گینس رو هم شکسته .
    شعور عمومی توی ایران به خاطر بعضی ممنوعیت ها کم شده واین کمبود شعور عمومی روی فرهنگ اکثریت هم تاثیر گذاشته!
    وبخاطر همین حتی عقلا وباشعور ها هم از مثل خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو استفاده کردن وجامعه ای بی شعوروفرهنگ شکل گرفته!
    که وقتی فرهنگو سعی میکنن درست کنن شعور جلوشو میگیره ووقتی میخان شعورو درست کنن فرهنگ جلوشو میگیره!
    مااصیلترین فرهنگ رو داریم وقتی ملت های پیشرفته وجهان اولی امروز هیچ بویی از فرهنگ نبرده بودن ما بالاترین و بهترین فرهنگ رو داشتیم.
    ولی حالا یجورایی جامون عوض شده!

15. این کاربر از JJSIMON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

الان همین کشور های همسایه که قدیما زندگی کردن در ایران براشون یک رویا و آرزو بزرگ بوده الان خودشون رو بالاتر از یک فرد ایرانی می بینند ...

مثلا" مرد کشور ترکمنستان و یا گرجستان و آذربایجان .... مردم ایرانو به دید متحجر و عقب افتاده نگاه میکنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

الان همین کشور های همسایه که قدیما زندگی کردن در ایران براشون یک رویا و آرزو بزرگ بوده الان خودشون رو بالاتر از یک فرد ایرانی می بینند ...

مثلا" مرد کشور ترکمنستان و یا گرجستان و آذربایجان .... مردم ایرانو به دید متحجر و عقب افتاده نگاه میکنند.
    در این حدی که می گین وضعیت خراب نیست ولی همین بدبختی هم سر حکو .مته
    ملت ما مثل بچه یی می مونه که مادرشو از دست داده و زیر دست یه نامادری نااهل و بدکاره بزرگ شده و درست پرورش پیدا نکرده.

18. 2 کاربر از amanz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •