متن حذف شد
متن حذف شد
Last edited by lkvc; 03-09-2014 at 13:51.
من تا حالا دو بار از دیجی کالا خرید داشتم
یه گوشی و یدونه تبلت
خریدم و بعد دو روز دستم رسید و مشکلی نداشت
البته یه لپ تاپ هم از نمایندگیشون ( دروغی ، چون اصلا نمایندگی ندارن ) گرفتم
در کل مشکلی باهاش نداشتم ، فقط تازگیا واقعا داره گروه میدن
مثلا گوشی سونی Z1 تو بازار تا 1200 بود ولی تو سایتشون 1600 زده بودن
و جدیدا خیلی شکایت ها تو اینترنت ازشون زیاد شده
دوستان دی جی مالا حداقل 50 تومن توی جنس های تا 400 ت میکشه روش.تا حد 1 ت رو راحت 150 ت میکشه روش.الان من میتونم از بانه جنس بگیرم راحت جنس که 2 ت بیشتر باشه رو حداقل یه 500 هزار ت روش نکشه رو نمیفروشه.جنش ها اکثرا از مرزهای غربی میاد.طرف برای رضای خدا نشته که اونجا بدون سود اونم انچنانی جنس بفروشه.منم یه دوربین سفارش دادم.رنگش رو مشکلی نقره ای زده بودم.مشکی از اب در اومد.فلشش هم که خراب بود و کسی هم جواب نداد.سگ ضرر.ولی در کل از من که کلاهبرداری کرد.شماره بنده روی فاکتور نقره ای بود و توی کارتون هم مشکی.برای گارانتی هم خدا نکنه کارتون بیفته اون موقه میگن ما فقط فروشنده ایم برو دنبال نخود سیا.
در کل یه دلال و واسطه هست و به چیزی جر سود خودش فکر نمیکنه.خلاسه کلام.
تو اين مملكت هم دلال ها و واسطه ها به همه چي رسيدن !در کل یه دلال و واسطه هست و به چیزی جر سود خودش فکر نمیکنه
دیجی کالا برچسب هدیه 20 هزار تومانی آسیاتک که روی مودم 120 هزار تومنی نصب هست رو هم دزدیده بود و قلابیش رو به جاش زده بود.
بهشون تلفن زدم بعد کلی صحبت کردن گفت به ما ربطی نداره میخواستین موقع خرید دقت کنین که برچسبش واقعیه یا تقلبی ! اوج فهم و شعورشون در همین حده دیگه در مورد کالایی که از اینترنت خریداری شده این حرفو میزنن
دوستم هم کلی جنس سفارش داده بود که باه فرستادن ولی رم 32 گیگ 50 تومنی رو نفرستادن هیچجوری هم زیر بار نرفتن آخر سر کار به شکایت کشید الانم ÷رونده رفته آگاهی و بسته رو وزن کردن و یدن اگه رم توی بسته بوده وزنش بیشتر میشده فعلا دروغشون دراومده اگه این ÷رونده به نتیجه برسه ممکنه حتی دیجی کالا با اتهام کلاهبرداری روبرو بشه و سایتشون فیلتر بشه و شرکتشون جریمه بشه به خاطر یه دونه جنس 50 تومنی.
امیدوارم یه درس حسابی بشه براشون
البته فکر نکنم چیزیشون بشه ( کلاهبرداری و ... ) ولی در کل دوست دارم یه کوچولو هم شده ادب بشن
واقعا تو خدمات پس از فروش افتضاحن
برید enamad شکایت کنید دهنشون سرویس میشه .
اونايي كه از ديجي كالا دفاع ميكردن ( البته يه نفر بود تا الان ) بياد جواب بده ؟؟؟
من قبل از عید یک هدفون ۳۰۰ تومنی سفارش دادم بسلامتی اومد رسید خیلی هم جعبه و بسته بندی شکیلی داشت (منظورم بسته بندی دیجی هست)
سریالشو چک کردم اصل بود و گارانتیش هم دقیقا از روزی که خریده بودم شروع شد
گفتم اعلام کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)