تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

هوچی گری رو شما میکنید که غرب رو فساد معرفی میکنید غرب کافر با وجود فاحشه خانه ها و رابطه آزاد و همون رابطه رو با یک قید عالی و لازم!شما اگه پست بنده رو مطالعه بفرمایید حتما متوجه راهکار هم میشید:

یه زمانی نابخردان صرفا آمار ازدواج کشور رو با آمار ازدواج برخی کشورهای غربی مقایسه میکردن و به این نتیجه میرسیدن کانون خانواده در غرب فروپاشیده!الان تازه متوجه شدن که باید ازدواج های موفق رو در نظر گرفت نه درصد بالایی که منجر به طلاق میشن!و البته در غیر به همون شکل دوستی روابط بلند مدتی حتی با فرزند شکل میگیره که بسیار قوی تر و مستحکم تر از رابطه انسانی بر مبنای کاغذ عبارت و پول هست(پیدا کردن مصادیق خیلی ساده ست به خواننده به عنوان تمرین واگذار میشود!)

رابطه با جنس مخالف در هر سطحی صرفا همکلاسی بودن دوستی ساده friend و پیشرفته تر bf gf رو حق طبیعی میدونم که نیازی به تایید احدی نداره!در همین آموزش ها و روابط هست که خیلی مشکلات جنسی و غیر جنسی زوجین آینده حل میشه!اینکه دو جنس رو از هم جدا کنیم تا زمان ازواج رو چطوری توجیه میفرمایید برادر؟!تابوی مسائل جنسیاتفاقا خیلی هم سرکوب کردن و میکنن این چیزی که شما میفرمایید در واقع همون صیغه هست باقیش غیر واقعیه!(همون قسمت از ارجاع رو دوباره بخونید!)و خیلی قبل تر از اینها مطرح شده و الان هم به صورت غیر رسمی و بعضا رسمی!جاریه همون قضیه 1 ساعت و 2 ساعته نه زندگی مشترک مقدماتی و عقد برای شناخت بیشتر و امکان تبدیل به ازدواج دائم!!

شخصا به هیچ عنوان مدار بسته و باطل بد و بدتر و دفع افسد به فاسد رو قبول ندارم(جز مواردی خاص مثل کشتن برای زنده موندن حق انسانی برای حفظ حیات)

خانه بهداشت مرکز رسمی ازدواج موقت سایت های همسریابی و حتی در مواردی آگهی ازدواج موقت!!! ... همه راهکارهای بسیار عالی شما بیش از 3 دهه هست که پیاده و آزمایش شدن و الان دارن جواب میدن!!

البته بازار آزاد که کاملا وجود داره!! در واقع این جوامع به بودن همه چیز رضایت دادن جز به صورت رسمی باید ظاهر حفظ بشه

بماند از اینکه مثل همه قوانین و احکام دیگه اینها فقط برای مردم جاریه و : واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند!بعله ...خلاصه اینکه مثل خیلی تابو های دیگه که شکسته میشه در جوامع سنتی این هم به مرور زمان شکسته خواهد شد همونطور که از شلاق و سوزن و عقد اجباری به اینجا رسید!

لازمه اضافه کنم:

اتفاقا چون رسمیه قانون دارن!چه استری*پ کلاب چه فاحشه و سایت ها پور*نو$گرافی مثلا رابطه رو با افراد غیر بالغ و کودکان منع و در صورت تخلف برخورد بسیار شدید میکنن!خب حالا شما بفرمایید منظر شرع برای رابطه و ارضای نیاز جنسی با کودکان زیر سن قانونی حتی پایینتر چیه!؟راهکار های پیاده نشده شما حتما قانونی شدن ازدواج با کودکان یتیم به شرط سرپرستی هست آه که چقدر انسانیت و اخلاق موج میزنه اصلا برده داری انسان در این موضوع دیده نمیشه !!
    خواهش میکنم بدون کلی گویی به موارد قرمز پاسخ بدید تا ما روشن بشیم!
    کاغذ هیچ وقت ازدواج رو ضمانت نکرده و نمیکنه، چرا اینقدر سفسطه میکنین؟
    چه کسی ازدواج رو صرفا تکه کاغذ و چندتا دعا خونده که الان نتیجه گرفتین ازدواج یک پدیده شکست خورده هست !!!

اینکه ازدواج درست اجرا نشده، اینکه ادما صرفا به خاطر رفع نیاز جنسی ازدواج میکنن و به دلیل روحیه تنوع طلبی که بهشون داده شده با زده شدن از نیاز جنسی هم طلاق میگیرن، هیچ ارتباطی با ذات ازدواج که قرار بوده بر اساس شناخت و تفاهم و هدف شکل بگیره نداره.

من که زمانی بچه گی خودم رو نگاه میکنم، میزان ارتباطات خانواده ها با هم، کمبود استرس و تشنج تو خانواده، وجود روابط سالم، کسی هم در آرزوی دوست دختر نبود.
    دو نفر به هم پیوند میخوردن، هرچند شیوه انتخاب کردن همسر نقص هایی داشت ولی استمرارش منطقی و اخلاقی بوده.

غرب امروز هم فرقی با ایران امروز نداره، بدبختی ایران امروز اینست که بین غرب و گذشته اش گیر کرده وگرنه وضع ازدواج و فرهنگ ما تو گذشته به صدتا غرب امروزی میارزید.

2. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب گیریم این شناخت ناموفق بود تکلیف اون زن گاز زده چی میشه !!
    این دقیقن خلایی هست که در نگاه افراطی-مذهبی به این موضوع بوجود میاد!
    زنی که دست خورده دیگه به درد نمیخوره و باید از این به بعد دست به دست بشه.
    حالا به نظر خودتون این دید به زن انسانی تر و اخلاقی تره یا دیدگاهی که در اون زن هم مثل مرد میتونه آزادی جنسی داشته باشه و هیچ برچسبی هم بهش نچسبونن؟

4. 12 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حالا به نظر خودتون این دید به زن انسانی تر و اخلاقی تره یا دیدگاهی که در اون زن هم مثل مرد میتونه آزادی جنسی داشته باشه و هیچ برچسبی هم بهش نچسبونن؟
    هردوتا دیدگاه مزخرفن و حیوانی.
    منظورم از حیوانی یعنی فاقد هرگونه اخلاق و انسانیت. (اینو گفتم که باز کتاب فرگشت دستتون نگیرین بگین حیوانات رها جفت گیری میکنن خوش به حالشون ما هم اینجوری باشیم بهتره)
    چه دیدگاه برده داری افراطی مذهبی، چه دیدگاه بی حیایی و ازادی جنسی که شما میخواهین تو جوامع ترویجش بدین.
    ازدواج موقت رو هم من صرفا واسه چنین ادمایی گفتم که تو جامعه روز به روز دارن زیادتر میشن وگرنه کسی که از نظر عقلی سالم باشه دنبال این چیزا نمیره.

ولی آدمای تنوع طلب، آدمای وحشت زده از تعهد، عاشق روابط آزادن تا خلاهاشون رو پر کنن، ولی مثل تشنه ای که هرچی اب شور میخوره بیشتر تشنه تر میشه فقط حریص تر میشن.
    این صنعت پلید ... گرافی و... محصول همین بیدار کردن خوی شهوتی انسان بوده.
    روز به روز هم بیشتر داره گندش در میاد و جالبه کسی هم نمیاد بگه چرا اینقدر فیلم و عکس و روابط گروهی و با حیوان و... تو دنیای امروز داره گسترش پیدا میکنه مگر انسان آزاد نباید از میزان عقده ای شدنش کمتر بشه؟
    Last edited by Motaharri; 10-05-2014 at 17:45.

6. 3 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خب گیریم این شناخت ناموفق بود تکلیف اون زن گاز زده چی میشه !!
    صیغه واسه این بوده که راحت رفت و آمد کنن یا شاید محرم هم باشن! من کی حرفی از گاز زدن زدم!

8. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

شما به شخصه به یک زن تجاوز شده علاقه نشون میدی؟ تازه اونم نه چس از ازدواج! بلکه از پس یک رابطه نامشروع به میل دو طرف علی الخصوص زن!

بعد از اون زن انتظار زندگی داری و مادری بچه هاتون رو دارید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

صیغه واسه این بوده که راحت رفت و آمد کنن یا شاید محرم هم باشن! من کی حرفی از گاز زدن زدم!
    شما که خبر نداری؟ مگه تو رابطه محرمیتشون هستیم؟ شاید گازشم زده باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما که خبر نداری؟ مگه تو رابطه محرمیتشون هستیم؟ شاید گازشم زده باشه
    دوست عزیز منظورم رو نفهمیدی!
    منظورم این بود که میشه با هدف شناخت صیغه کرد. (این واسه کسی که محرم و نامحرم براش اهمیت داره)
    کسی که براش رابطه با نامحرم مسئلی نباشه واسه شناخت دیگه صیغه نمی کنه!
    کسی هم اگه بخواد گاز بزنه عموما کارش به صیغه کردن نمیکشه.
    Last edited by Iloveu-ALL; 10-05-2014 at 18:00.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما به شخصه به یک زن تجاوز شده علاقه نشون میدی؟ تازه اونم نه چس از ازدواج! بلکه از پس یک رابطه نامشروع به میل دو طرف علی الخصوص زن!

بعد از اون زن انتظار زندگی داری و مادری بچه هاتون رو دارید؟
    زنی که بهش ت*جاوز شده چه گناهی کرده میشه بهم بگی؟ مگه دست خودش بوده؟ خودش میخواسته؟

13. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هردوتا دیدگاه مزخرفن و حیوانی.
    منظورم از حیوانی یعنی فاقد هرگونه اخلاق و انسانیت. (اینو گفتم که باز کتاب فرگشت دستتون نگیرین بگین حیوانات رها جفت گیری میکنن خوش به حالشون ما هم اینجوری باشیم بهتره)
    چه دیدگاه برده داری افراطی مذهبی، چه دیدگاه بی حیایی و ازادی جنسی که شما میخواهین تو جوامع ترویجش بدین.
    ازدواج موقت رو هم من صرفا واسه چنین ادمایی گفتم که تو جامعه روز به روز دارن زیادتر میشن وگرنه کسی که از نظر عقلی سالم باشه دنبال این چیزا نمیره.

ولی آدمای تنوع طلب، آدمای وحشت زده از تعهد، عاشق روابط آزادن تا خلاهاشون رو پر کنن، ولی مثل تشنه ای که هرچی اب شور میخوره بیشتر تشنه تر میشه فقط حریص تر میشن.
    این صنعت پلید ... گرافی و... محصول همین بیدار کردن خوی شهوتی انسان بوده.
    روز به روز هم بیشتر داره گندش در میاد و جالبه کسی هم نمیاد بگه چرا اینقدر فیلم و عکس و روابط گروهی و با حیوان و... تو دنیای امروز داره گسترش پیدا میکنه مگر انسان آزاد نباید از میزان عقده ای شدنش کمتر بشه؟
    حیوانات که این دیدگاه ها رو نداردن، من نمیدونم چطور این موضوع به حیوانات ربط پیدا میکنه که دیدگاه حیوانی باشه؟!
    حیوانات هم اتفاقن اخلاقیات دارن به نوعی و حتا در بعضی موارد متعهدتر از انسان هستند.

من یا ما نمیخوایم چیزی رو تجویز بدیم، این انتخاب برای همه افراد آزاده که چطور زندگی کنن و ما فقط داریم از تابو هایی حرف میزنیم که معمولن ازشون گفته نمیشه و دلیلش هم اینکه یک فرد بدونه چه انتخاب هایی داره و آزادانه انتخاب کنه. آزادی جزوی از مدرنیته هست و چه شما بخوای چه نخوای اتفاق می افته به زودی زود.
    من به خودم اجازه نمیدم در مورد آدما قضاوت کنم پس از بحث در مورد اینکه کسی بی حیا، غیر سالم و غیر عاقل هست یا نیست و توضیح در این رابطه صرف نظر میکنم.

انسان آزاد انسانیه که در صاحت شخصی میتونی انتخاب کنه با هر چند نفر که میخواد هر نوع رابطه ای داشته باشه. البته این بخشی از قضیه هست که مربوط به خودشه و در در رابطه با افراد دیگر باید حتمن با اونها درمیون بذاره که جریان اینه تا اونها هم بتونن انتخاب داشته باشن.
    صنعت پورنوگرافی هم کسی رو به زور وارد این مسائل نمیکنه و افراد آزادانه وارد میشن. حقوق و مزایا هم دارند مثل بیمه و ... .

15. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز منظورم رو نفهمیدی!
    منظورم این بود که میشه با هدف شناخت صیغه کرد
    وگرنه کسی که بخواد گاز بزنه دیگه عموما کارش به صیغه کردن نمیکشه.
    مگه برای شناخت حتما باید صیغه کرد؟ خب نامزد کنن؟ مگه شناخت تنها با محرمیت بدست میاد؟ هدف شناخت روحیاته نه چیز دیگه ...

نمیدونم محرمیت برای چیه قبل ازدواج ؟ تنها با ازدواج محرم میشن ...

17. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •