تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: اینترنت آشنای اول ( مخابرات گیلان)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام من اینترنت اشنای اول دارم از همون اول سرعت اینترنتم پایین بوده تا الان.من الان از اول سرعت اشنای اول رو براتون مینویسم.اگه سرعت 128 بزنید سرعتتون میشه 15 اگر 256 بزنید میشه 50 اگر 512 بزنید میشه 90 اگر 1مگ بزنید میشه 110 و اگر هم 2مگ بزنید میشه150 کلا اگر بالا ترین سرعت رو که بزنید سرعتتون به 300 نمیرسه یعنی میخوام بگم اینقدر اینا دزد هستند. با اینکه دانلود شبانه داره ولی اصلا دانلود نمیتونید بکنید من الان 2مگ زدم شبی 200 مگابایت دانلود میکنه.حالا میخواین باور کنید یا نه من تو هیچ سایتی ثبت نام نمیکنم و یا نظر نمیدم مخصوصا اینجا اومدم تا یه حقیقتی رو بگم. همشون دزد به معنای حقیقی هستند دزد دزد دزد.خدا نگه دار

- - - Updated - - -

سلام من اینترنت اشنای اول دارم از همون اول سرعت اینترنتم پایین بوده تا الان.من الان از اول سرعت اشنای اول رو براتون مینویسم.اگه سرعت 128 بزنید سرعتتون میشه 15 اگر 256 بزنید میشه 50 اگر 512 بزنید میشه 90 اگر 1مگ بزنید میشه 110 و اگر هم 2مگ بزنید میشه150 کلا اگر بالا ترین سرعت رو که بزنید سرعتتون به 300 نمیرسه یعنی میخوام بگم اینقدر اینا دزد هستند. با اینکه دانلود شبانه داره ولی اصلا دانلود نمیتونید بکنید من الان 2مگ زدم شبی 200 مگابایت دانلود میکنه.حالا میخواین باور کنید یا نه من تو هیچ سایتی ثبت نام نمیکنم و یا نظر نمیدم مخصوصا اینجا اومدم تا یه حقیقتی رو بگم. همشون دزد به معنای حقیقی هستند دزد دزد دزد.خدا نگه دار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان اندیشه هم ب جمع دزدها پیوسته سرعت اینترنت 1 مگ موقع دانلود شبانه شده 20 30 مگ آخه انصاف هم خوب چیزیه بعد میگن کل کشور رو سرورهای داخلی مشکل دارن در حالی ک بقیه میگن مشکلی نیست مخابرات هم ک بد تعریف میکنن نمیدونم چیکار کنم

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کسایی که از این شرکت نت دارن با تلگرام مشکل ندارید ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض ساعت رایگان

سلام خوبین همگی میدونم اعصابتان بخاطر یه امکانات حد اقلی هر روز مثل خودم داغونه هی غم نت داریم من یکی عصبی شدم بخدا آقا من الان طرح یک ماهه دوازده گیگ سرعت دو مگ)خدا نکنه دو مگ :/) گرفتم به نظرتون ساعت رایگان داره؟

در آغاز فعالیت TitanZeus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    چرا اپ نمیکنید؟
    من سه سال پیش از اندیشه اومدم اشنای اول تو سرعت هیچ تغییری نکرد هیچ تازه قیمتاشم رفت بالا
    بعد ازاونهمه مدت حدود سه ماه پیش تازه به خودشون اومدن سرعت زیاد کردن اما چه فایده دانلود شبانه همون سرعت داغون همیشگیه
    این ظاهر قضیس
    حالا ی نگاه بندازیم ب پشت قضیه
    مطمنم شما حتما یبارم توکانال اشنای اول رفتین
    اگر دقت کنید نوشته منتظر هدایا به مناسب عید سعید فطر باشید درحالی ک هیچی تو کانال یا رو سایت نیاوردن
    اینو دروغ نگفتن بلکه راست گفتن
    اما نه برای ما مردم عادی..بلکه برای شرکتایی ک باشون قرارداد دارن یا کسایی ک پنل مخصوص دارن
    و حالا من ازکجا میدونم
    چند روز پیش من سرویس ۵۱۲ هشت گیگ زدم که ۲۵ دراومد واسم
    همون شب دقیقا یکی ازبستگان اومد و گفت خب چرا طرح تابستانه ۱۰گیگ با قیمت ۱۸ تومن نمیزنی؟
    -کدوم ۱۰گیگ؟کدوم طرح؟ازکجا تنها جواب من
    گفت تو سایته..و پس ازکلی پرسجو فهمیدم پنل دارن و با یکی ازکسایی ک تومخابرات کار میکنن رفیقن
    بعد ازکمی صبحت گفت خب چرا سالانه نزدی؟طرح دهه فجر بود ما زدیم و فقط پول حجم میدیم هرماه
    گفتم مگ یک ساله قیمتش خیلی در نمیاد؟
    گفت نه باهمون قیمت ماهانه مازدیم یکساله مناسبت دهه فجر
    هیچ جوابی ندارم به این مسئولین بدم..فقط اظهار شرمساری برای ایرانی بودنتون که به فکر خودتونید..و این همون ترازوی فروشه ک عاقبت یقتونو میگیره
    چرا بعضی شبا باس حجم ما رایگان نباشه؟
    چرا باید سرعت دانلودمون هرگز مثل اسمش نباشه؟
    جرا سرویسای نامحدودتون فقط بصورت حضوری قابل دریافته؟(اونم تا ۲۵۶ فقط باقیمت گزاف:/ )
    چرا ما نباس از طرحا خبر داشته باشیم؟
    چرا بیخود روزانه ریز مصرفای من اصلا با دیتا یوزجای سیستمای اندرویدی و سیستم برابری نمیکنه؟
    پول خوری بزرگی این پشت درجریانه
    دوستان بیاید ساده نباشیم..یدونه اعتراض کارشونه تعطیل میکنه
    گیلان بخاطر اینهمه خرید حجم ما تو مصرف دیتا اول شد مسئولین ما ذوق میکنن هه..پول ما میره کیفیشونو اونا میکنن
    فقط حقیقتو گفتم ب مولا
    به امید روزی ک زندگی عادلانه باشه

6. 2 کاربر از TitanZeus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    چرا اپ نمیکنید؟
    من سه سال پیش از اندیشه اومدم اشنای اول تو سرعت هیچ تغییری نکرد هیچ تازه قیمتاشم رفت بالا
    بعد ازاونهمه مدت حدود سه ماه پیش تازه به خودشون اومدن سرعت زیاد کردن اما چه فایده دانلود شبانه همون سرعت داغون همیشگیه
    این ظاهر قضیس
    حالا ی نگاه بندازیم ب پشت قضیه
    مطمنم شما حتما یبارم توکانال اشنای اول رفتین
    اگر دقت کنید نوشته منتظر هدایا به مناسب عید سعید فطر باشید درحالی ک هیچی تو کانال یا رو سایت نیاوردن
    اینو دروغ نگفتن بلکه راست گفتن
    اما نه برای ما مردم عادی..بلکه برای شرکتایی ک باشون قرارداد دارن یا کسایی ک پنل مخصوص دارن
    و حالا من ازکجا میدونم
    چند روز پیش من سرویس ۵۱۲ هشت گیگ زدم که ۲۵ دراومد واسم
    همون شب دقیقا یکی ازبستگان اومد و گفت خب چرا طرح تابستانه ۱۰گیگ با قیمت ۱۸ تومن نمیزنی؟
    -کدوم ۱۰گیگ؟کدوم طرح؟ازکجا تنها جواب من
    گفت تو سایته..و پس ازکلی پرسجو فهمیدم پنل دارن و با یکی ازکسایی ک تومخابرات کار میکنن رفیقن
    بعد ازکمی صبحت گفت خب چرا سالانه نزدی؟طرح دهه فجر بود ما زدیم و فقط پول حجم میدیم هرماه
    گفتم مگ یک ساله قیمتش خیلی در نمیاد؟
    گفت نه باهمون قیمت ماهانه مازدیم یکساله مناسبت دهه فجر
    هیچ جوابی ندارم به این مسئولین بدم..فقط اظهار شرمساری برای ایرانی بودنتون که به فکر خودتونید..و این همون ترازوی فروشه ک عاقبت یقتونو میگیره
    چرا بعضی شبا باس حجم ما رایگان نباشه؟
    چرا باید سرعت دانلودمون هرگز مثل اسمش نباشه؟
    جرا سرویسای نامحدودتون فقط بصورت حضوری قابل دریافته؟(اونم تا ۲۵۶ فقط باقیمت گزاف:/ )
    چرا ما نباس از طرحا خبر داشته باشیم؟
    چرا بیخود روزانه ریز مصرفای من اصلا با دیتا یوزجای سیستمای اندرویدی و سیستم برابری نمیکنه؟
    پول خوری بزرگی این پشت درجریانه
    دوستان بیاید ساده نباشیم..یدونه اعتراض کارشونه تعطیل میکنه
    گیلان بخاطر اینهمه خرید حجم ما تو مصرف دیتا اول شد مسئولین ما ذوق میکنن هه..پول ما میره کیفیشونو اونا میکنن
    فقط حقیقتو گفتم ب مولا
    به امید روزی ک زندگی عادلانه باشه
    ههههیی حاجی تازه وقتی هم بهشون زنگ میزنی بعد از کلی منتظر موندن وقتی سلامم میکنی جواب سلام هم بلد نیستن و حالا این به کنار نوع برخوردشون هم خیلی زننده هست مخصوصا وقتی در مورد قطعی میگی یا حجم خوری.
    ای کاش اینترنتمون مثل استان های دیگه بودیم برید تو فروم اونا انقدر مثل ماها گلایه نمیکنم چون سرویس دهندهاشون خوبن خدایی من خودم وقتی تهرران بودم از پارس انلاین خیلی راضی بودم حجم اضافه میداد سرعت ثابت داشت و از همه مهتر پیگیر بودن و پاسخگو بودن بخش فنی وقتی که زنگ میزدی واقعا ادم از اون همه حوصلشون اونم با اون همه کاربر کلی لذت میبرد (حالا نه فقط پارس انلاین بلکه دوستام هم که شاتل یا شرکتای دیگه داشت راضی بودن )دمشون گرم و دزد اول رشت که مثل اقتاپوس افتاده رو نت گیلان و بخور بخور به کنار بلکه واسه شرکتای دیگه هم مشکل پدید میاره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بنده الان چندماهی میشه که یه خونه خریدم تو مسکن مهر رشت و از اینترنت مزخرف شیاد اول استفاده میکنم، بدون اغراق میتونم بگم بدترین و دزد ترین و آشغالترین پشتیبانی که به عمرم دیدم مال همین ای اس پی هستش، حدود 17 ساله اینترنت پرسرعت داریم، 10 سالش و از پارس انلاین استفاده میکردم که خوب بود ولی اواخر اینقد گرون شده بود و سرعت افتضاح بود که قیدش و زدم و رفتم شاتل، چندسالی شاتل داشتم و بعد عضو های وب شدم، یعنی میتوتن بگم های وب بهترین شرکتی بود که تو این چندسال باهاش کار کردم، ترافیک مناسب، بسته های مناسب با قیمت های عالی، کیفیت پهنای باند و پیگیری تیم پشتیبانی این آی اس پی واقعا منو شگفت زده کرد، اما از وقتی که اومدم مسکن، مجبور شدم بدلیل سرویس ندادن تمامی شرکت ها جز مخابرات اشنای اول بگیریم، بنده سرویس 1 مگ نامحدود 17 گیگ خریدم بقیمت 25 تومن، که 17 گیگش تو کمتر از 13 روز تموم شد ))) یعنی خداییش خنده دار نیست گریه داره، زنگ زدم به پشتیبانی یه بچه گوشی برداشته میگم دوست عزیز حجمم بصورت نامتعارف و ماوراطبیعه کم میشه نمودار تعریف کسر حجم این شرکت بر چه اساسه؟ بخدا طرق قطع کرد، دوباره زنگ زدم دیدم به همون یارو وصل شدم پسره ترسیده بود هیچیزی نمیدونست بعد از کلی صحبت که کلا نفهمید بهش گفتم عموجان منورم اینه که حجمم واسه خودش کم میشه مگه داریم آخه؟ بهم میگه شاید مودمتون تنیم نیست و خب دانلود میکنید!!!! بهش گفتم دوست عزیز من BWmeter نصب دارم و میبینم چه مقدار از حجمم داره مصرف میشه که گفت شما اگه مشکلی دارید تشریف بیارید شرکت، از همه مهم تر و خنده دار تر اینه که اسم سرویسم نامحدود غیرحجمی 17 گیگ هستش اما وقتی حجمم تموم میشه جای اینکه سرعتم کم شه اما نت داشته باشم کلا نتم قطع میشه تا حجم نخرم نت ندارم، توی سایت اگه سرویس 1 مگ یا 2 یا حالا به بالا خریداری کرده باشید توی منوش اصلا سرویس های دیگه قابل مشاهده نیستن یعنی 128/256 و غیره، زنگ زدم طرف گفت شما هروقت خواستید سرویستون رو عوض کنید قبلش زنگ بزنید من پنل رو براتون عوض کنم!!! :| بابا مگه یه طراحی وب و چارتا کد چقد وقت میگیره؟ بهش گفتم دوست عزیز من خودم برنامه نویس هستم این دیگه چه وضعیه؟ میخواید من خودم براتون یه سرویس طراحی کنم؟ طرف میخندید میگفت نه سیاست بر همین منواله، درکل میخوام بگم دزدترین و بی خاصیت ترین و کلاهبردارترین شرکتی که تابحال باهاش کار کردم همین اشغال اول بود، الانم که دارم تایپ میکنم جز اون 17 گیگی که تموم شده تا بحال 12 گیگ دیگه خریدم و 5 روز دیگه مونده سرویسم تموم شه ولی باز حجمم رو به اتمامه، شرم به این دولت، شرم به این شرکتهای دزد دولتی و کثیف، بدجوری افسوس اینو میخورم که نمیتونم از های وب استفاده کنم،

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •