سلام
چرا اپ نمیکنید؟
من سه سال پیش از اندیشه اومدم اشنای اول تو سرعت هیچ تغییری نکرد هیچ تازه قیمتاشم رفت بالا
بعد ازاونهمه مدت حدود سه ماه پیش تازه به خودشون اومدن سرعت زیاد کردن اما چه فایده دانلود شبانه همون سرعت داغون همیشگیه
این ظاهر قضیس
حالا ی نگاه بندازیم ب پشت قضیه
مطمنم شما حتما یبارم توکانال اشنای اول رفتین
اگر دقت کنید نوشته منتظر هدایا به مناسب عید سعید فطر باشید درحالی ک هیچی تو کانال یا رو سایت نیاوردن
اینو دروغ نگفتن بلکه راست گفتن
اما نه برای ما مردم عادی..بلکه برای شرکتایی ک باشون قرارداد دارن یا کسایی ک پنل مخصوص دارن
و حالا من ازکجا میدونم
چند روز پیش من سرویس ۵۱۲ هشت گیگ زدم که ۲۵ دراومد واسم
همون شب دقیقا یکی ازبستگان اومد و گفت خب چرا طرح تابستانه ۱۰گیگ با قیمت ۱۸ تومن نمیزنی؟
-کدوم ۱۰گیگ؟کدوم طرح؟ازکجا

تنها جواب من
گفت تو سایته..و پس ازکلی پرسجو فهمیدم پنل دارن و با یکی ازکسایی ک تومخابرات کار میکنن رفیقن
بعد ازکمی صبحت گفت خب چرا سالانه نزدی؟طرح دهه فجر بود ما زدیم و فقط پول حجم میدیم هرماه
گفتم مگ یک ساله قیمتش خیلی در نمیاد؟

گفت نه باهمون قیمت ماهانه مازدیم یکساله مناسبت دهه فجر

هیچ جوابی ندارم به این مسئولین بدم..فقط اظهار شرمساری برای ایرانی بودنتون که به فکر خودتونید..و این همون ترازوی فروشه ک عاقبت یقتونو میگیره

چرا بعضی شبا باس حجم ما رایگان نباشه؟
چرا باید سرعت دانلودمون هرگز مثل اسمش نباشه؟
جرا سرویسای نامحدودتون فقط بصورت حضوری قابل دریافته؟(اونم تا ۲۵۶ فقط باقیمت گزاف:/ )
چرا ما نباس از طرحا خبر داشته باشیم؟
چرا بیخود روزانه ریز مصرفای من اصلا با دیتا یوزجای سیستمای اندرویدی و سیستم برابری نمیکنه؟
پول خوری بزرگی این پشت درجریانه
دوستان بیاید ساده نباشیم..یدونه اعتراض کارشونه تعطیل میکنه
گیلان بخاطر اینهمه خرید حجم ما تو مصرف دیتا اول شد مسئولین ما ذوق میکنن هه..پول ما میره کیفیشونو اونا میکنن
فقط حقیقتو گفتم ب مولا
به امید روزی ک زندگی عادلانه باشه