تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 70

نام تاپيک: خرید لپ تاپ گیم ام اس آی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خیر. این مدل نیست.
    بله.حق با شماست.اینو جهت اطلاع رسانی مدل های مختلفش گذاشتم

اما این مدلی که وارد ایران شده و یکی از دوستان توی پرش..ین تول**ز عکسشو گذاشته کانفیگش اینجوریه :

که از دو حرف آخر MKT Name میشه فهمید به سفارش ایران (ماتریس) تولید شده

همونطور که دو حرف آخر MKT Name عکس پست قبلیم TW هستش و نشون میده به سفارش تایوانه.
    Last edited by tttvvvaaa; 07-07-2014 at 16:49.

2. 3 کاربر از tttvvvaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام ب تمامی دوستان و کارشناسان محترم..
    قصد خرید لپ تاپ گیم ام اس آی دارم...و گزینمو انتخاب کردم و تمام کارا آمادس برای انجام...ب صورت سفارشی ... GT60 dominator 424
    تنها مشکل اینه ک یکی دونفر ک فروشنده بودن،اصلا برا خرید پیش اینا قرار نیس برم و مشاوره دادن،بهم گفتن ک ام اس آی خرابیش زیاده و هرکی برده ناراضی بوده.
    توروخدا دوستان کسی تجربه کار داره بیاد بهم بگه...
    واقعا موندم بین دوراهی
    ...
    دروغ گفتن
    برو ام اس آی بخر مطمئن باش بهترینه!اینو من از خودم نمیگم ها!توی پست هایی که نوشتم سرچ کن یکجا کامل با دلیل گفتم چرا ام اس آی سری گیمینگش بین لپ تاپ های موجود در بازار ایران بهترینه

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

4. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

یه سوال دیگه از دوستان دارم. بین دو مدل GE60 Apache و Asus G550JK کدومو پیشنهاد میکنین؟
    از دوستانی که سری GE60 رو دارند تقاضا دارم درباره سیستم کولینگ و کلا نکات ریز ان صحبت کنند. تاپیک مدت زیادی هست که تکون نخورده.ممنون
    Last edited by kalantarahura; 08-07-2014 at 08:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه از دوستان دارم. بین دو مدل GE60 Apache و Asus G550JK کدومو پیشنهاد میکنین؟
    از دوستانی که سری GE60 رو دارند تقاضا دارم درباره سیستم کولینگ و کلا نکات ریز ان صحبت کنند. تاپیک مدت زیادی هست که تکون نخورده.ممنون
    شک نکن ge60 کولینگ فوق العاده قوی ای داره!من خودم یه پست نوشتم راجع به اینکه بابودجه ی چهارمیلیون تومان بهترین انتخاب توی ایران ام اس آی هست به دلایل زیادی!کامل با ایسوس مقایسه کردیم کنارهم به این نتیجه رسیدیم ام اس آی یکمی سر تر هست
    یه دکمه ی آبی داره هروقت روشنش میکنم لپتاپو یخ میکنه توی بازی ها هم دمای ge60 پایینتر از g550jk هست چون رفیقم ایسوس داره امتحان کردیم

شما ریویو هایی که سایت های معتبر دنیا راجع به msi نوشتن برو بخون همین الان میری msi میخری

7. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

شک نکن ge60 کولینگ فوق العاده قوی ای داره!من خودم یه پست نوشتم راجع به اینکه بابودجه ی چهارمیلیون تومان بهترین انتخاب توی ایران ام اس آی هست به دلایل زیادی!کامل با ایسوس مقایسه کردیم کنارهم به این نتیجه رسیدیم ام اس آی یکمی سر تر هست
    یه دکمه ی آبی داره هروقت روشنش میکنم لپتاپو یخ میکنه توی بازی ها هم دمای ge60 پایینتر از g550jk هست چون رفیقم ایسوس داره امتحان کردیم

شما ریویو هایی که سایت های معتبر دنیا راجع به msi نوشتن برو بخون همین الان میری msi میخری

ممنون عزیز. البته من هم زیاد به برند تکیه نمیکنم. واسه من کارایی مهمتره. انشالله همین MSI رو خواهم خرید. اگر تونستین لینک اون پستتون رو بذارین.

9. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

استباه نکنی ام اس ای بگیریا.asus g750 بگیر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

استباه نکنی ام اس ای بگیریا.asus g750 بگیر
    جسارت نباشه ، چند سالتونه

چرا اشتباه کنه ، میشه با دلیل بگی??آیا ریویو هایی که سایتهای خارجی راجع به سری گیمینگ msi نوشتن خوندی??بدون اطلاعات حرف نزن

استارتر دقت کن،بعضیا میان همینجوری یه چیزی میگن و میرن،بهت قول میدم هیچکدوم ازاین مهندسا تاحالا دوتا لپتاپ کنار همدیگه ندیدن چه برسه به اینکه بخوان مقایسه کنن

استارتر برو سایتهای خارجی قشنگ مطالعه کن که در خریدت شک نکنی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون عزیز. البته من هم زیاد به برند تکیه نمیکنم. واسه من کارایی مهمتره. انشالله همین MSI رو خواهم خرید. اگر تونستین لینک اون پستتون رو بذارین.
    شما هم مثل خودمی ، دنبال کارایی هستی ، دنبال بهترین جنس بازار میگردی نسبت به پولی که داری

13. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من خودم این لپ تاپ رو ندارم (منتظر مدل ge70 با گرافیک 860 هستم) ولی توی نقد ها و نظرات مردم که میخوندم تقریبا همه میگفتم در کل لپتاپ داغی هست!موقع کارهای سنگین و بازی کردن دمای گرافیک به 85 درجه هم میرسه و اکثرا میگفتن صالا نیشمه لپ تاپ رو روی پا گذاشت چون زیرش خیلی گرم میشه و اذیت میکنه،یه دکمه هم داره که سرعت فن رو بالا میبره(و صدای فن هم بیشتر میشه)،گفتن با زدن اون دکمه وضع بهتر میشه ولی اگه اون رو نزنید و کار سنگین کنید خیلی گرم میشه.ولی لپ تاپ در کل مشکل over-heat نداره که سیستم از شدت گرما خاموش بشه یا حتی سرعت/clock سی پی یو بیاد پایین و میشه گفت این مقدار گرماش طبیعی هست.
    حنس بدنه لپ تاپ هم همونطور که میدونید آلومینیوم هست و وقتی بهش دست بزنید گرما یه مقدار بیشتر خودش رو نشون میده،از اونجایی هم که فقط یه فن و خروجی هوا سمت چپ داره توی نقدها گفته بودن سمت چپ لپ تاپ خیلی گرم میشه،مثلا قسمت زیر space bar و جایی که کف دست چپ قرار میگیره.
    در کل به اون صورت از نظر کولینگ و دما مشکلی نداره ولی اگه 2 تا خر.جی هوا و فن داشت خیلی بهتر میشد.اینم فراموش نشه که هنوز این سری لپتاپ از بهترین انتخاب ها توی این رنج قیمت هستن و کیفیت ساخت بالایی هم دارن.......

15. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من کمی گیج شدم . اونجور که دوستان گفتن موقع کار معمولی هم حرارت لبتاپ حس میشه ( کار معمولی هم منظورم وبگردی ، افیس و مثلا تماشای فیلم و ... هس ) اما تو یه فروم دیگه میگن نه همچین چیزی نیس . یکی از همکلاسیای دانشگامم که خریده میگه نه اصن موقع کار معمولی هیچی حرارت نمی فهمه ( البته زیاد وقت نشد ازش بپرسم تا چه حدی منظورشه ) . خلاصه اخرش من نفهمیدم چی شد . بقیه چیزای این لبتاپ که اوکیه . اینم اگه روشن بحث بشه خیلی خوب میشه . اونایی که میتونن تجربه ی مقایسه ای بذارن که عالی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •