تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 65

نام تاپيک: بهترین مرجع تصمیم گیرنده در مورد تناسب جرم و مجازات

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با چه اصولی یک انسان مسئول اصلاح در زمین تعیین میشه و برای دیگر انسانها اعمال درست و غلط رو تعیین میکنه و بعد هم مجازات تعیین میکنه؟

مشکل در اینجاست انسان این جرم و مجازات رو با چه اصولی باید تعیین کنه؟
    سلام .
    حرف شما یک موضوع دیگه هست یا در حقیقت مرحله ی دوم هست .
    مرحله ی اول اینکه که نمیشه جامعه بی مجازات باشه چون همه جا و در همه ی زمانها مجرم بوده و هست و خواهد بود .
    پس گمان نکنم کسی با اصل “ضرورت وجود مجازات به هدف اصلاح در جامعه” مخالف باشه .
    اما اختلافها در مرحله یا قدم دوم هست ( تعیین جرم و مجازاتها ) .
    مرحله ی سوم هم اجرا هست .
    همه ی دعواها سر مرحله ی دوم هست . چه کاری جرم هست چه کاری جرم نیست ؟ چه مجازاتی باید براش تعیین بشه ؟

به نظرتون چرا انسانها در تعیین کارهای خلاف ( جرم ) و تعیین مجازاتش با هم اختلاف دارند ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-03-2014 at 09:57.

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تنها با یک اصول اونم اصول انصاف و عدالته یعنی اینکه اگه یه نفر 10 نفرو بکشه حتی اگه رئیس جمهور هم باشه باید به بدترین نحو مجازات بشه ...
    چه کسی انصاف و عدالت رو تعریف میکنه و بر چه اساس؟ اینها فقط کلماتی ساخته دست انسان هستن نه ثابتهای طبیعت
    یکی با اصل انصاف و عدالت هزاران نفر رو یلاخی میکنه و اسم عدالت بر اون میزاره و انصاف الهی

سلام .
    حرف شما یک موضوع دیگه هست یا در حقیقت مرحله ی دوم هست .
    مرحله ی اول اینکه که نمیشه جامعه بی مجازات باشه چون همه جا و در همه ی زمانها مجرم بوده و هست و خواهد بود .
    پس گمان نکنم کسی با اصل “ضرورت وجود مجازات به هدف اصلاح در جامعه” مخالف باشه .
    اما اختلافها در مرحله یا قدم دوم هست ( تعیین جرم و مجازاتها ) .
    مرحله ی سوم هم اجرا هست .
    همه ی دعواها سر مرحله ی دوم هست . چه کاری جرم هست چه کاری جرم نیست ؟ چه مجازاتی باید براش تعیین بشه ؟

به نظرتون چرا انسانها در تعیین کارهای خلاف ( جرم ) و تعیین مجازاتش با هم اختلاف دارند ؟
    اتفاقا من با مرحله اول کار دارم
    چرا نمیشه جامعه ای بدون مجازات باشه بر چه اساس باید مجازات وجود داشته باشه در جامعه؟
    یعنی اصولا چرا افعال یک انسان نام جرم برش گذاشته میشه؟

4. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

چه کسی انصاف و عدالت رو تعریف میکنه و بر چه اساس؟ اینها فقط کلماتی ساخته دست انسان هستن نه ثابتهای طبیعت
    یکی با اصل انصاف و عدالت هزاران نفر رو یلاخی میکنه و اسم عدالت بر اون میزاره و انصاف الهی

خود انسان عدالت رو به وجود آورده و عدالت یعنی یکسان بودن تمام قوانین برای تمام طبقات جامعه. که این تعریف رو هم اصول اخلاقی تایید خواهد کرد و هم اصول انسانی ...

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چرا نمیشه جامعه ای بدون مجازات باشه بر چه اساس باید مجازات وجود داشته باشه در جامعه؟
    جرم و امثالهم وقتی میتونن در یک جامعه ای وجود نداشته باشن که ما انسان رو مختار مطلق بدونیم که هیچ چیزی برای این اختیارش محدودیت ایجاد نکنه.
    اونموقع میشه از انسان انتظار داشت به سمت جرم نره.

اما ما در کنار قوانین تو این دنیا، یه سری حادثه داریم، یه سری تصادف غیرقابل پیش بینی داریم که به دلیل کنار هم قرار گرفتن علت های نامربوط و ناهماهنگ یک جرم پدید میاد.
    پس خیلی جاها جرم ناخواسته رخ میده و لاجرم باید براش فکری کرد.

مثلا شما یک دختری رو بینهایت دوست داری، میخوای باهاش زندگی تشکیل بدی، من دارم ساختمان سازی میکنم و در اثر گود برداری اشتباه اون عشق شما میوفته تو چاله من و جونشو از دست میده.
    طبیعتا شما داغون میشی قاطی میکنی ممکنه با من درگیر بشی و همینجور حادثه پشت حادثه.

تازه من نقش صفات حیوانی که بخش دیگری از طبیعت هست رو هم فاکتور گرفتم.
    انسان خیلی جاها بین رام شدن و وحشی شدن دچار پارادوکس هست، چون خودش خودش رو رام کرده.

7. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من یک سوال برام پیش اومده: وقتی فرد رو در نهایت برای قتل عمد میشه حبس ابد داد چرا باید اعدام صورت بگیره؟
    جبران خسارت در مورد قتل زنده شدن مقتول هست که خب طبیعتاً با اعدام قاتل این اتفاق نمیافته! پس چرا چنین چیزی داریم؟ چه سودی داره؟ به دنبال چه هدفی هستیم از این کار؟
    ارضا شدن خانواده مقتول (تا حدی).
    درس عبرت برای کسانی که فکر قتل در سر دارند.
    کاهش هزینه ها و مصرف آن برای پرورش افراد مفید برای جامعه.
    بقیه دلایل مربوط میشه به بحثهای دینی و مذهبی که اینجا عنوان نمیکنم.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ارضا شدن خانواده مقتول (تا حدی).
    هدف از قوانین، کمک به افراد در انتقام گیری و ارضا شدن خانواده افراد مظلوم و ... نیست گرچه اصلا مشخص نیست آیا کشتن شخص مجرم کمکی به این امر بکنه.

درس عبرت برای کسانی که فکر قتل در سر دارند.
    ترس از تنبیه شدید هیچ وقت بازدارنده مناسبی برای جرم نبوده، کشورهایی که مجازات اعدام دارند نرخ قتل درشون خیلی بالاتر از کشورهایی است که ندارند.

کاهش هزینه ها و مصرف آن برای پرورش افراد مفید برای جامعه.
    حرف صحیح ولی دلیل خیلی چیپی هست چون با این طرز فکر شدیدا در یک Slippery Slope می افتیم، آیا باید هزینه ها فقط صرف افرادی بشن که برای جامعه مفید هستن؟

بقیه دلایل مربوط میشه به بحثهای دینی و مذهبی که اینجا عنوان نمیکنم.
    ممنون که قوانین رو رعایت می کنید.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    نظر شما اینه که اصلاً نباید چیزی به اسم مجازات وجود داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون در این مورد چیه :
    کسانی که کار خلاف انجام نمیدند چند دسته هستند :
    1- کسانی که معنویات قوی دارند و به سه دلیل کار خلاف انجام نمیدند :
    الف - عشق به معبود
    ب - امید به وعده های معبود در صورت خلاف نکردن
    ج - ترس از مجازات معبود
    د - ترکیبی از اینها یا همگی
    2- کسانی که وجدانِ بیدار دارند و وجدانشون راضی نمیشه که کار خلاف انجام بدند
    3- کسانی که ترس از مجازات بشری مانع از انجام کار خلافشون میشه ( بی آبروئی و بی اعتباری و رسوا شدن بین مردم - جریمه - زندان - شلاق - کار اجباری - اعدام )
    4 - کسانی که فرصتِ انجام کار خلاف رو پیدا نمیکنند وگرنه اگر فرصتش پیش بیاد ردش نمیکنند .
    5- کسانی که فرصتِ انجام کار خلاف رو به زور ازشون گرفتند مثل زندانیها وگرنه خودش فرصتِ کار خلاف رو برای خودش مهیا میکنه و منتظر فرصتهای تصادفی نمیشه .
    6 - کسانی که کار خلاف انجام نمیدند به این دلیل که اصلاً قدرت انجامش رو نداره وگرنه انجام میداد مثل کسی که دو دستش فلج هست و در سرش این فکر هست که اگر دستام سالم بود فلان سرقت رو انجام میدادم .
    =========================+===========

کار خلاف هم نسبی هست .
    مثال :
    در ایران اگر یک نفر توی خونه ی خودش چند نفر رو جمع کنه و قمار کنند , اگر لو بره مجازات میشه.
    همون آدم اگه بره آمریکا و بگه قصد داره یک کازینو ( قمارخونه ) مجلل و بزرگ بزنه , به عنوان یک کار آفرینِ خوب ازش حمایت میکنه دولت و وام و تسهیلات هم بهش میدند .

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    نظر شما اینه که اصلاً نباید چیزی به اسم مجازات وجود داشته باشه ؟
    سوال بنده این بود جرم رو چه کسی و چه چیزی باید مشخص کنه تا بعد به مرجله مجازات برسیم

دقیقا همین مطلب شما
    کار خلاف هم نسبی هست .
    مثال :
    در ایران اگر یک نفر توی خونه ی خودش چند نفر رو جمع کنه و قمار کنند , اگر لو بره مجازات میشه.
    همون آدم اگه بره آمریکا و بگه قصد داره یک کازینو ( قمارخونه ) مجلل و بزرگ بزنه , به عنوان یک کار آفرینِ خوب ازش حمایت میکنه دولت و وام و تسهیلات هم بهش میدند .
    ما هیچ نعریف و نظام درستی در تعیین جرم نداریم و بعد بر مبنای همین سیستم غلط دست به مجازات میزنیم
    مثالهای خیلی ساده: هزاران نفر بخاطر یه نوار ویدیو مجازات شدن ولی حالا چه؟
    میلیونها نفر بخاطر عفیده و دین مجازات شدن ولی بعد همون عقیده و مذهب حاکم شده و حالا دسته مقابل مجازات میشن

به نوعی بله من میگم چیزی به نام جرم و بعد مجازت در طبیعت وجود نداره و در نظام انسانی هم نباید وجود داشته باشه

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سوال بنده این بود جرم رو چه کسی و چه چیزی باید مشخص کنه تا بعد به مرجله مجازات برسیم

دقیقا همین مطلب شما

ما هیچ نعریف و نظام درستی در تعیین جرم نداریم و بعد بر مبنای همین سیستم غلط دست به مجازات میزنیم
    مثالهای خیلی ساده: هزاران نفر بخاطر یه نوار ویدیو مجازات شدن ولی حالا چه؟
    میلیونها نفر بخاطر عفیده و دین مجازات شدن ولی بعد همون عقیده و مذهب حاکم شده و حالا دسته مقابل مجازات میشن

به نوعی بله من میگم چیزی به نام جرم و بعد مجازت در طبیعت وجود نداره و در نظام انسانی هم نباید وجود داشته باشه
    به نظر شما مجازات نباید وجود داشته باشه؟

تصور کنید از تو کوچه ای در حال عبور هستید ناگهان یه اوباش به شما حمله میکنه و شما رو مجروح میکنه و فرار ....... ایا این فرد طبق نظر شما باید ازادانه تو اجتماع به فعالیتهای خرابکارانه خودش ادامه بده؟

اولین کاری که بعد از مجروح شدن به ذهن شما میرسه چیه؟ در فکر انتقام شخصی ؟ یا مراجعه به پلیس؟ یا با ذهنیتی که خود شما دارید یه افرین هم بهش میگید؟
    Last edited by kases; 30-03-2014 at 02:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •