تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: برند لب تاب msi چطوره؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

شرایط یکسان : شرایطی که سخت افزار و قیمت دو یا چند لپ تاپ بسیار نردیک به هم باشند تا بشه با هم مقایسشون کرد .

با توجه به اینکه لپ تاپ رو واسه بازی می خواین ، ملاک های زیر باید مد نظرتون باشه :

1 - قدرت سخت افزاری
    2- امکانات ارتباطی و قابلیت آپگرید .
    3- ورن
    4 - سیستم خنک کنندگی
    5 - طراحی خاص ، استفاده از فطعات مرغوب و با کیفیت

خوب معمولا لپ تاپ های گیمینگ این ویژگی رو دارند که از نظر سخت افزاری قابلیت ارتقا پذیری بالایی دارند و از نظر سیستم خنک کنندگی هم خوب خنک میشن .
    لذا ما چنین انتظاری رو از یه لپ تاپ گیمینگ داریم .

پس اگر یه لپ تاپ با مشخصات سخت افزاری مثل N56JR و توی همین رنج قیمت پیدا کنیم ، اگر کارخونه گفته باشه گیمینگ هست ، پس باید انتظار قابلیت آپگرید بالا و سیستم خنک کنندگی خوب و همچنین کیفیت خوب قطعات نسبت به N56JR رو داشته باشیم .

ولی مدل MSI GE60 تمام نیاز های بالا رو بر آورده نمی کنه . به علت اینکه لپ تاپ های گیمینگ عموما گران هستند و اگر یه شرکت بخواد یه لپ تاپ گیمینگ ارزون قیمت بسازه ، باید خیلی از امکانات رو نادیده بگیره .

به طور خلاصه بگم : MSI GE60 درسته که اسم گیمینگ روش هست ، اما در برابر N56JR زیاد حریف قدرتمندی نیست . چون MSI خواسته یه لپ تاپ ارزون قیمت گیمینگ رو بزنه .

N56JR رو که بررسی می کنین ، می بینین چه از نظر سخت افزاری چه کیفیت ساخت به نسبت بهتر از MSI GE60 هست .

برخی امکانات بهشون اشاره شد. به نظر من بهتره هر دو لپ تاپ رو از نزدیک ببینین . عامل سلیقه مهم ترین عامل برای خرید هست . به هر حال همه چیز سخت افزار خوب و یا مارک خوب نیست .
    در مورد سیستم خنک کنندگی : سیستم خنک کنندگی Asus N56JR بهتر از MSI GE60 عمل می کنه و طبق تست ها دمای لپ تاپ رو حدود 8 درجه خنک تر نگه می داره

2. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

...

به طور خلاصه بگم : MSI GE60 درسته که اسم گیمینگ روش هست ، اما در برابر N56JR زیاد حریف قدرتمندی نیست . چون MSI خواسته یه لپ تاپ ارزون قیمت گیمینگ رو بزنه .

N56JR رو که بررسی می کنین ، می بینین چه از نظر سخت افزاری چه کیفیت ساخت به نسبت بهتر از MSI GE60 هست .

برخی امکانات بهشون اشاره شد. به نظر من بهتره هر دو لپ تاپ رو از نزدیک ببینین . عامل سلیقه مهم ترین عامل برای خرید هست . به هر حال همه چیز سخت افزار خوب و یا مارک خوب نیست .
    در مورد سیستم خنک کنندگی : سیستم خنک کنندگی Asus N56JR بهتر از MSI GE60 عمل می کنه و طبق تست ها دمای لپ تاپ رو حدود 8 درجه خنک تر نگه می داره
    کاملا موافق نظر دوستمون هستم و من هم N56jr رو انتخاب بهتری می دونم هرچند اختلاف قیمت تقریبا 25 درصدی هم با هم دارند. اما از نظر قیمت به امکانات ، n56jr خیلی خوش قیمته.
    به نکته: درسته که n56jr خنک تر هستش اما به دلیل سیستم کولینگ بهتر نیست بلکه همونطور که در پست قبلی اشاره کردم یکی به دلیل کاهش دادن سرعت پردازنده بویژه در حالت باتری هستش که عملا باعث خنک تر موندن دستگاه میشه اما در کنارش باعث کند شدن کل سیستم هم میشه و یک علت دیگه هم به دلیل سایز بزرگتر اونه.
    Last edited by parsicola; 03-03-2014 at 12:15.

4. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اره حرف شما درسته
    Last edited by aidin.2014; 03-03-2014 at 13:19.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

کاملا موافق نظر دوستمون هستم و من هم N56jr رو انتخاب بهتری می دونم هرچند اختلاف قیمت تقریبا 25 درصدی هم با هم دارند. اما از نظر قیمت به امکانات ، n56jr خیلی خوش قیمته.
    به نکته: درسته که n56jr خنک تر هستش اما به دلیل سیستم کولینگ بهتر نیست بلکه همونطور که در پست قبلی اشاره کردم یکی به دلیل کاهش دادن سرعت پردازنده بویژه در حالت باتری هستش که عملا باعث خنک تر موندن دستگاه میشه اما در کنارش باعث کند شدن کل سیستم هم میشه و یک علت دیگه هم به دلیل سایز بزرگتر اونه.
    اگر منظورتون Throttling هست ، سه نکته رو باید بگم :

1 - Throttling رابطه مستقیم با گرما داره . یعنی باید لپ تاپ به یه حد دمایی برسه تا پردازنده و GPU افت پردازش داشته باشند و به اصطلاح Throttling صورت بگیره . یعنی به این صورت نیست که خودش نذاره دما به یه حد خاص برسه .

دما به حد خاص می رسه ، سپس افت صورت می گیره .

2 - تست ها در حالت Stress test انجام می شوند. یعنی حداکثر فشار ممکن روی لپ تاپ . طبق نکته بالا باید تحت حداکثر فشار ، حداکثر میران گرما نیز مشخص بشه که حداکثر میزان گرما در N56JR کمتر از MSI GE60 هست .

3 - طبق تست های Notebookcheck ، لپ تاپ MSI GE60 تحت Stress test با نرم افزار Prime95 دچار Throttlingخفیف شده . یعنی سرعت پردازش کمی در فشار بالا افت کرده .
    ولی در تست های N56JR این اتفاق صورت نگرفته و افت پردازش رو شاهد نبودیم .

7. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

اگر منظورتون Throttling هست ، سه نکته رو باید بگم :

1 - Throttling رابطه مستقیم با گرما داره . یعنی باید لپ تاپ به یه حد دمایی برسه تا پردازنده و GPU افت پردازش داشته باشند و به اصطلاح Throttling صورت بگیره . یعنی به این صورت نیست که خودش نذاره دما به یه حد خاص برسه .

دما به حد خاص می رسه ، سپس افت صورت می گیره .

2 - تست ها در حالت Stress test انجام می شوند. یعنی حداکثر فشار ممکن روی لپ تاپ . طبق نکته بالا باید تحت حداکثر فشار ، حداکثر میران گرما نیز مشخص بشه که حداکثر میزان گرما در N56JR کمتر از MSI GE60 هست .

3 - طبق تست های Notebookcheck ، لپ تاپ MSI GE60 تحت Stress test با نرم افزار Prime95 دچار Throttlingخفیف شده . یعنی سرعت پردازش کمی در فشار بالا افت کرده .
    ولی در تست های N56JR این اتفاق صورت نگرفته و افت پردازش رو شاهد نبودیم .
    من هم عرض نکردم خودش نمیذاره داغ بکنه (هرچند که سازنده لبتاپ هم میتونه اینکار رو بدون نیاز به روال پردازنده درش دخالت بکنه) بلکه به دلیل سیستم کولینگ متوسط n56jr پردازنده اجبارا یا به دلیل مشکل در تامین توان انرژی برق کافی و یا رسیدن به دمای بیشینه آستانه خطر و یا حتی به هر دو دلیل تا یک سوم سرعت پایه داون کلاک میشه. البته من به ریویو سایت مورد اشاره شما هم مراجعه کردم که تقریبا همینی که من گفتم رو اشره کرده ! متنش:

however, the multi-threading performance halves since the four cores are often down-clocked from 3.2 GHz to around 800 MHz.

9. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز لطفا لینک اون فروم های خارجی رو ذکر کنید .

MSI GE60 فاصله ی زیادی با لپ تاپ های پرفروش گیمینگ MSI مثل Dragon Edtion داره .

از نظر سخت افزاری Asus N56JR سرتر هست .
    MSI GE60 از صفحه نمایش شیشه ای استفاده می کنه که بازتاب نور رو داره و ممکنه کمی شما رو اذیت کنه .
    همچنین مشکل گرمای این لپ تاپ، سر و صدای بالاتر نسبت به ASUS N56JR و عدم وجود نور پیش زمینه کیبورد کاملا گوی به سمت Asus N56JR می چرخه .
    عمو یکطور مطلب نوشتی هرکی هیچی ندونه فکرمیکنه چیزی حالیته
    کی گفته msi ge60 صفحه نمایشش نور رو منعکس میکنه ! بهترین صفحه رو داره ! به هیچ عنوان بازتاب نور نداره

نور پیش زمینه میخاین چکار......ظاهر برای دخترها مهمه نه برای یک مرد.....شما اولویتت باطن لپ تاپ باشه که msi ge60 چون تخصصی برای گیمینگ طراحی شده بهتره

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید...

لپ تاپ MSI CX61 20C چطوره؟ کسی تجربه کار داشته؟؟؟

فقط چون توی پست های قبلی در مورد گیم زیاد صحبت شد باید بگم برای گیم نمی خوام ( شاید برای تفریح بعضی وقتا PES14 بازی کردم.)

در کل فعلا بین دو مدل زیر گیر کردم:

1) MSI CX61-20C

2) Lenovo Z510-b

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •