با سلام. دوستان کسی اطلاعی از قیمتASUS Transformer Book TX300 نداره؟ چطوره؟ می ارزه؟ با تشکر
با سلام. دوستان کسی اطلاعی از قیمتASUS Transformer Book TX300 نداره؟ چطوره؟ می ارزه؟ با تشکر
سلام تبلت خوبیه از قیمت فعلیش خبر ندارم ولی میتونین یه سر به سایت دیجی کالا بزنین قیمتشو نوشه
سلام و تشکر. متاسفانه قیمتشو تو سایت نزده. اصلا این مدل چطوره؟ چه مزایا و معایبی داره؟ میشه دوستان بیشتر توضیح بدند.
سلام من یک Asus T100T 64GB برای فروش دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام. حقیقتش اینه که تی 100 نمی خوام. ولی شنیدم دستگاه خوبیه و قیمتش هم مناسبه. می خوام کانفیگش بالاتر باشه. یه چیزی تو مایه های ایکس 300.
حالا چرا می خوای بفروشی؟ البته ببخشید سوال می کنم. چقدر مد نظرت هستش؟ با تشکر
سلام.من این دستگاه رو برای خودم نمی خواستم 2 تا از این دستگاه رو سفارش داده بودم یکی برای یکی از اقوام دیگری رو هم برای فروش.اگر قیمتی که زدم کمی بالاست به خاطر گمرکی،مالیات آمریکا و هزینه ی ارسال هستش.(گمرکی بیشتر چون کالای لوکس به حساب می یاد.اونم فقط به خاطر اینکه تو جعبه ی آک بود.)دستگاه خوبیه من باش فیلم بلوری 1080 نگاه کردم با تاچش و ویندوز 8 کار کردم همه چیزش خوب بود.برای دانشجو هایی که کارشون تایپ و ارائه ی پروژه و پرزنتیشنه خیلی خوبه چون خیلی هم سبکه پس برای مسافر ها هم قابل حمله و طول عمر باتری بالاست.کاراییش ایده عال برای برنامه ی حسابداری،تایپ،آفیس،اکسل،ف یلم،وب گردی و خلاصه هر چیزی که پردازش گرافیکی بالا لازم نداره.TX300 از این سنگین تره صفحه 1920x1080 داره و 13 اینچه باتریش سریع از این مصرف می شه و تنها مزیت واقعایی که داره داشتن 128 SSDو CPU بهتره البته با اینکه i7 هستش ولی از سری U هستش پس زیاد قوی نیست و تازه هنوز هم از لحاظ گرافیکی باT100 یکیه تقریبا.یه هارد معمولی 500 گیگ هم داره که به نظر من اگه اکسترنال بود بهتر بود. 4 میلیون به بالا روش حساب باز کن چون اون 1500 دلاره.بعید می دونم کسی زیاد از اونا رو بیاره همین T100هم اکثرا همه کانفیگ 32 خالی اون رو میارن.برچسب اصلش یا بر چسبی که حتی بهش بخوره هیچجا نیست و کیفش رو من به زور گیر آوردم به 150 تومن که یه نظرم نمی ارزید.ولی بازم بسته به احتیاجت هر چیزی رو که خواستی بگیر...
Last edited by HK888; 18-07-2014 at 20:30.
سلام. ممنون. قیمتشو تازه دیدم. راستش منم تعریفشو زیاد شنیئم. ولی حقیقتش چون کار آفیس زیاد دارم و زیاد استفاده می کنم یکم می ترسم کم بیاره و کانفیگش بالا باشه بهتره. ولی خب شما اینطور می گی به عنوان کاربر آدم رو دو دل می کنه. بازم تشکر
خوب من یه گشتی توی نت زدم اول بگم که این مدل هایی که به 4 میلیون تا 5 میلیون داخل نت پیدا می شه هیچ کدوم TX300 نیستن بلکه T300 هستن و تازه پایین ترین کانفیگه T300 هستن یعنی i5 3337U که 2 هسته ای هستش،4 گیگ رم،128SSD و 500 هارد معمولی نزدیک 2 کیلو هستش.من اینجا یه لینک میذارم که مقایسه بین CPU های T300 vs T100 هستش اگه نگاه کنی تنها تفاوت اینه که i5 کمی فرکانسش بالا تره اما هم تعداد هسته هاش کمتره هم میزان Cacheپایین تری داره.مصرف برقش یکمی بیشتره و از لحاظ گرافیک هیچ فرقی نداره باAtom Z3775.به نظر من 4 یا 5 میلیون نمی ارزه چون کانفیگش با T100 اونقدرا فرق نداره و تازه قیمتش به امکاناتش نمی ارزه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by HK888; 19-07-2014 at 21:51.
سلام دوستان
من لپتاپ خیلی خوبی دارم کورآی سون و 8 گیگ رم و ... اینو گفتم که دوستان نگن لپتاپ بهتره . منتها سنگینه و نمی تونم همه جا بکشمش
دنبال یه تبلت کیبورددار با وزن پایین بر مبنی ویندوز 8 هستم
خودم رسیدم به T100 که دو مدل داره البته اینجوری که متوجه شدم
یکی حافظه داخلی 32 داره با یک هارد 500 که توی کیبوردشه
یکی حافظه داخلی 64 که داخل کیبوردش هارد نداره
سوال اینکه
اولا : روی اون 500 گیگ کیبورد نمیشه برنامه ریخت ؟ فقط بدرد عکس و فیلم و موزیک می خوره ؟ اگه اینجوریه خب 64 رو بگیرم بهتره اما اگر روی اون فضای 500 میشه برنامه نصب کرد طبیعتا انتخاب 32 عاقلانه تره
دوما : توی این رنج قیمت گزینه ی بهتری هم هست ؟ برای من مهم ویندوز بودن و مقدار رم . هارد و سبکیشه ( دوربین و سیمکارت اگر بود بهتر نبود هم مهم نیست )
خیلی خیلی متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)