تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 21 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 209

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله شانزده تیم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همین سیتی هفته قبل بایرن رو هم توی ورزشگاهش برد که دوستان طرفدار بایرن لطف کردن و گذاشتن به حساب غرور زیاد بایرن
    و روی حقیقت رو ماست مالی فرمودن
    حقیقت این بود که بایرن بازی 2 هیچ جلو بوده رو باخت و کسی نگفت که نباختیم.
    ولی اون حقیقتی که مد نظرت هست اینه که سیتی از بایرن سرتر بود که خب نظر شما هست..
    چیزی که باعث باخت شد این بود که بعد گل دوم، بایرنی فک کردن دیگه بازی تموم شده، همون اشتباهی که بازی رفت کردن و زودتر از سوت داور بازی رو تموم شده فرض کردن و همین کار دستشون داد.
    البته اشتباه داور هم بی تاثیر نبود ولی خب به قول یکی از بچه ها، وقتی بازی 2-0 رو 3-2 می بازی، دیگه یه پنالتی فقط توجیه هست.

آرسنال در بهترین شرایط چند سال اخیر خودشه
    فقط کافیه به این توجه کرد که آرسنال صدرنشین یکی از بهترین دوره های لیگ برتر هست
    فکر نمیکنم بایرن تیم شکست ناپذیری باشه اگر به بایرن اجازه ندی با توپ بازی کنه به شدت آسیب پذیر میشه
    چون برعکس خط میانی و حمله خوبی که داره دفاعش تعریفی نداره حتی میشه گفت از نظر اشتباهات فردی با مدافعین بارسا رقابت شونه به شونه دارن
    و اگر توی دنیا سه چهار تیم باشن که قدرت بازی با توپ رو داشته باشن و هم توانایی پرس داشته باشن و هم حفظ توپ یکیشون آرسناله
    این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم اگر آرسنال بتونه توی خونه خودش نتیجه خوبی بگیره(یعنی فقط جوری بازی کنه که نبازه) توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
    این دوره از لیگ برتر یکی از بهترین دوره هاشه؟! خدا رحم کنه به بدترین دوره هاش پس..
    آرسنال به راحتی بایرن رو ببره؟! آرسنال نتونست به راحتی دورتموند نصف و نیمه رو ببره (یه باخت و یه برد، 3-3 رفت و برگشت) و یا حتی ناپولی رو اونوقت چطوری می خواد به راحتی یکی از بهترین تیم های فعلی دنیا رو ببره؟
    مطمئنا آرسنال بهترین تیم دوم بود و بالاخره تیمی دوست نداره وقتی قرعه های راحت تری هست، با قرعه ی سختی رو به رو بشه ولی به هیچ وجه آرسنال اون قدرت رو نداره که بخواد به راحتی تیمی مثه بایرن رو ببره حتی اگه بایرن بازیکنای کلیدی مثه روبن و شواینی رو نداشته باشه.

2. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شما برید فاصله تیم اول لیگ برتر انگلیس با تیم 4 جدول ببینید چند امتیاز با هم اختلاف دارن از الان در لیگ المان بایرن خودش از بقیه جدا کرده دورتموند تنها رقیبش بود که با چند تا مصدوم شدن بازیکنای اصلیش از کورس جا موند و بقیه تیم های المان هم که در حد این حرفها نیستن - فقط باعث شادی و انبساط خاطر تیم های دیگه چمپیونز لیگ میشن که در بازی رو در رو میتونن حسابی تفاضل گلشون بالا ببرنحداقل در لیگ انگلیس تا هفته های اخر تیمها در کورس قهرمانی هستن ما حسرت به دلمون موند یک سال قهرمانی در لیگ آلمان به هفته های اخر کشیده بشه(مثل سالی که استیونس سرمربی شالکه بود کار بایرن - شالکه کشید به هفته پایانی سر اخرین ثانیه های بازی سر اشتباه دروازه بان هامبورگ دقیقه 93 ضربه آزاد غیر مستقیم برای بایرن به دست اومد با گل کردن اون توپ در اخرین ثانیه های فصل بایرن قهرمانی از دست شالکه در آورد) الان 5-6 هفته از نیم فصل دوم آلمان نگذشته بایرن با پپ قهرمان زود هنگام میشه تمام میشه میره پی کارش
    Last edited by clau; 18-12-2013 at 20:03.

4. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این دوره از لیگ برتر یکی از بهترین دوره هاشه؟! خدا رحم کنه به بدترین دوره هاش پس..
    آقا مسعود عزیز این جمله دقیقا چه مفهومی داره؟

کاملا مشخصه که پریمیر یکی از بهترین دوره های خودش رو داره سپری میکنه
    7 8 تیم سرحال داره و هنوز حتی منچستر هم شانس قهرمانی داره چون با این بازیهای نزدیک خیلی راحت تیمهای صدرنشین میتونن امتیاز از دست بدن
    کلا پریمیر معنا و فلسفه واقعی یک لیگ رو مشخص کرده
    چهارتا تیمشم در سی ال تا اینجا در مجموع تیمهای آلمانی رو شکست دادن

آرسنال به راحتی بایرن رو ببره؟! آرسنال نتونست به راحتی دورتموند نصف و نیمه رو ببره (یه باخت و یه برد، 3-3 رفت و برگشت) و یا حتی ناپولی رو اونوقت چطوری می خواد به راحتی یکی از بهترین تیم های فعلی دنیا رو ببره؟
    فکر نمیکنم بایرن از بایرن فصل پیش قویتر باشه تقریبا قویترین بایرن تاریخ بود
    همون فصل پیشم آرسنال رو با کمک اشتباه داوری بردین اونم آرسنالی که به مراتب از این آرسنال ضعیفتر بود
    اونجا هم مثل امسال مقابل سیتی بازی برگشت رو به خاطر دست کم گرفتن آرسنال و غرور زیاد در حال درست و حسابی باختن بودین که...
    کلا نمیدونم چه حکمتیه که بایرن خیلی زود مغرور میشه یه سال مقابل اینتر یه سال مقابل آرسنال یه سال مقابل سیتی
    امیدوارم بایرنیها هم حافظه کوتاه مدتشون مثل شما باشه و آرسنال فصل پیش رو از یاد برده باشن
    چاکریم

6. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عکس روز: بازیکنان سیتی و تماشای قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا

قرعه کشی مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا زمانی انجام شد که بازیکنان سیتی در حال پیگیری جلسه تمرینی شان بودند

سایت گل – شاگردان مانوئل پیگرینی مراسم قرعه کشی رقابتهای دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را در سالن بدنسازی مجموعه ورزشی این تیم به صورت زنده تماشا کردند.

وقتی که نام بارسلونا به عنوان حریف سیتی در دور حذفی رقابتهای اروپایی اعلام شد سروصداهای زیادی به گوش می رسید و بامزه اینجا بود که این صدا نیز شنیده می شد:« به تو گفته بودم!» گویا یک نفر حدس زده بود که تیمش در دور یک هشتم پایانی به بارسا برمی خورد.

یک دیدار زیبا که قطعا بازی مورد علاقه بازیکنان سیتی، دست کم برای این دور نبوده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

7 8 تیم سرحال داره و هنوز حتی منچستر هم شانس قهرمانی داره چون با این بازیهای نزدیک خیلی راحت تیمهای صدرنشین میتونن امتیاز از دست بدن
    من خیلی موافق نیستم. نزدیک بودن تیم ها در لیگ برتر لزوما نتیجه عالی بودن تعداد بالایی از تیم ها رو نمی ده، می تونه به دلیل عالی نبودن همه تیم ها هم باشه. به عنوان یک لیگ، لیگ برتر بسیار جذاب هست و امسال هم قطعا جذاب تر از سال های اخیر چون مدعیان زیاد هستند ولی من دلیلش رو عالی نبودن همه تیم ها می دونم، نه عالی بودن همه تیم ها. اکثر تیم ها نسبتا ضعیف هستن و به هم نزدیک شدن...

نزدیک بودن و جذابیت و غیرقابل پیشبینی بودن یک لیگ مستقیما مرتبط نیست با قوی بودن تیم ها یا شانس بیشترشون برای موفقیت در اروپا و ... لیگ های دو و سه اکثر کشورها هم همیشه خیلی نزدیک هستند!

10. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من خیلی موافق نیستم. نزدیک بودن تیم ها در لیگ برتر لزوما نتیجه عالی بودن تعداد بالایی از تیم ها رو نمی ده، می تونه به دلیل عالی نبودن همه تیم ها هم باشه. به عنوان یک لیگ، لیگ برتر بسیار جذاب هست و امسال هم قطعا جذاب تر از سال های اخیر چون مدعیان زیاد هستند ولی من دلیلش رو عالی نبودن همه تیم ها می دونم، نه عالی بودن همه تیم ها. اکثر تیم ها نسبتا ضعیف هستن و به هم نزدیک شدن...

نزدیک بودن و جذابیت و غیرقابل پیشبینی بودن یک لیگ مستقیما مرتبط نیست با قوی بودن تیم ها یا شانس بیشترشون برای موفقیت در اروپا و ... لیگ های دو و سه اکثر کشورها هم همیشه خیلی نزدیک هستند!
    بله حرف شما کاملا درسته اگر نزدیک بودن به تنهایی برای قضاوت در مورد یک لیگ خوب معیار قرار بگیره لیگ ایران هم جزو بهترینها میشه
    اما وقتی عوامل دیگه ای در کنار نزدیک بودن تیمها باشه میشه در مورد یک لیگ خوب یا بد قضاوت کرد

وقتی چهار تیم انگلیسی در سی ال میرن توی 16 تیم دو تاشون اول میشه و دوتاشون به خاطر تفاضل گل دوم میشن
    وقتی منچستری که توی لیگ خودش هشتم هست توی گروه خودش با اقتدار اول میشه و به تیم دوم آلمان در مجموع 9 گل میزنه
    وقتی در کنار نزدیک بودن تیمها بر خلاف لیگی مثل ایران سطح بازیا شامل سرعت تیمی خلاقیت فردی تعداد گلهای رد و بدل شده و... بالا باشه میشه گفت اون لیگ یک لیگ جذاب و کامل هست
    پریمیر لیگی نیست که تیمهاش صرفا بهم نزدیک باشن
    شما طرفدار لیورپول هستی بدون تعصب لیورپول رو امسال در سطحی بالاتر از لورکوزن میلان یووه و حتی دورتموند نمیبینید؟
    من کاملا لیورپول رو در سطحی بالاتر از این تیمها میبینم

حالا من یک سوال مطرح میکنم
    لیگی که یکی دو تیم قوی داشته باشه و هر سال هم همون دو تیم جامها رو ببرن و همیشه هم فینالیست سی ال باشن آیا لیگ خوبیه؟
    در مورد این لیگ چجوری باید قضاوت کرد؟

12. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در تایید صحبت های آرمان جان بگم که مدتی قبل مورینیو در جواب به سوالی راجع به وضعیت کلی لیگ برتر نسبت به دوره اول حضورش و مقایسه کیفی اونها همین نکته رو گفت که لیگ رقابتی تر شده و از 6 مدعی برای عنوان قهرمانی اسم برد، اما در کنار اون گفت که تیم های قدرتمند حاضر در مقایسه با تیم های قدرتمند دوره اول حضورش(آرسنال با تیم ملقب به شکست ناپذیرها، چلسی دوره اول مورینیو و یونایتد)، ضعیف تر شدند.
    مشخصا ضعیف شدن مدعی های اصلی در اضافه شدن تعداد مدعی ها نقش داشته، موردی که شکل اغراق شده یا کاریکاتوری از اون رو در لیگ برتر خودمون و تعداد زیاد مدعی ها می بینیم
    اما این مورد توی چند سال اخیر در لالیگا و بوندسلیگا به خاطر ثبات بیشتر تیم های قدرتمند، حداقل به این شدت پیش نیومده.

14. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در تایید صحبت های آرمان جان بگم که مدتی قبل مورینیو در جواب به سوالی راجع به وضعیت کلی لیگ برتر نسبت به دوره اول حضورش و مقایسه کیفی اونها همین نکته رو گفت که لیگ رقابتی تر شده و از 6 مدعی برای عنوان قهرمانی اسم برد، اما در کنار اون گفت که تیم های قدرتمند حاضر در مقایسه با تیم های قدرتمند دوره اول حضورش(آرسنال با تیم ملقب به شکست ناپذیرها، چلسی دوره اول مورینیو و یونایتد)، ضعیف تر شدند.
    مشخصا ضعیف شدن مدعی های اصلی در اضافه شدن تعداد مدعی ها نقش داشته، موردی که شکل اغراق شده یا کاریکاتوری از اون رو در لیگ برتر خودمون و تعداد زیاد مدعی ها می بینیم
    اما این مورد توی چند سال اخیر در لالیگا و بوندسلیگا به خاطر ثبات بیشتر تیم های قدرتمند، حداقل به این شدت پیش نیومده.
    دوست من ببخشید اگر فکر میکنید لحنم نامناسب هستش
    اما من الان باید حرف شما رو شوخی بگیرم یا جدی؟

یعنی واقعا نیازی هست من تذکر بدم که شما متحول شدن سیتی رو ببینید؟ تیمی که اصلا دوره قبل مورینیو قدرت حساب نمیشد
    یعنی من واقعا باید روند رو به رشد و حرکت آهسته و پیوسته لیورپول رو به شما یادآوری کنم؟
    یعنی پذیرفتن آرسنال قویتر شده نسبت به سالهای پیش اینقدر سخته؟

من واقعا موندم الان باید چی رو توضیح بدم
    یعنی بهتر و قدرتمند تر شدن همه این تیمها به خاطر افت منچستر هست؟!!!

شاید من فوتبال رو نمیفهمم یا جور دیگه ای میفهمم

16. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

چیزی که می خواستم بگم رو آرمان گفت دیگه : دی

متاسفانه 7-8 تیم سر حال نداره بلکه تیم های مطرحش مثه چلسی و منچستر و لیورپول شدن هم سطح تیم هایی که چندسال پیش آرزشون بردن از منچستر یا چلسی بوده..
    +
    الان عملکرد تیم های آلمانی و انگلیسی مثل هم بوده ( چهار تیم صعود کرده و هر لیگ دو سر گروه داشته). در پایان دور بعد باز دوباره میشه عملکرد رو بررسی کرد.
    نتایج تیم های دو لیگ برتر و بوندسلیگا تو چهار فصل اخیر cl رو معراج تو تاپیک قبلی گذاشت که گویای مطلب هست و به نظرم جای حرفی نیست دیگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی واقعا نیازی هست من تذکر بدم که شما متحول شدن سیتی رو ببینید؟ تیمی که اصلا دوره قبل مورینیو قدرت حساب نمیشد
    یعنی من واقعا باید روند رو به رشد و حرکت آهسته و پیوسته لیورپول رو به شما یادآوری کنم؟
    یعنی پذیرفتن آرسنال قویتر شده نسبت به سالهای پیش اینقدر سخته؟
    لیورپول بنیتس رو داری با الان مقایسه میکنی؟! تیمی که یه بار سی ال رو برد و یه نایب قهرمانی آورد.
    چلسی مورینیو یا منچستری که اون موقع فرگوسن داشت به هیچ وجه قابل قیاس با الان نیستن.

شما آرسنال رو هم در سطحی بالاتر از بایرن میبینی..

18. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله حرف شما کاملا درسته اگر نزدیک بودن به تنهایی برای قضاوت در مورد یک لیگ خوب معیار قرار بگیره لیگ ایران هم جزو بهترینها میشه
    اما وقتی عوامل دیگه ای در کنار نزدیک بودن تیمها باشه میشه در مورد یک لیگ خوب یا بد قضاوت کرد

وقتی چهار تیم انگلیسی در سی ال میرن توی 16 تیم دو تاشون اول میشه و دوتاشون به خاطر تفاضل گل دوم میشن
    وقتی منچستری که توی لیگ خودش هشتم هست توی گروه خودش با اقتدار اول میشه و به تیم دوم آلمان در مجموع 9 گل میزنه
    وقتی در کنار نزدیک بودن تیمها بر خلاف لیگی مثل ایران سطح بازیا شامل سرعت تیمی خلاقیت فردی تعداد گلهای رد و بدل شده و... بالا باشه میشه گفت اون لیگ یک لیگ جذاب و کامل هست
    پریمیر لیگی نیست که تیمهاش صرفا بهم نزدیک باشن
    شما طرفدار لیورپول هستی بدون تعصب لیورپول رو امسال در سطحی بالاتر از لورکوزن میلان یووه و حتی دورتموند نمیبینید؟
    اول شدن یونایتد و چلسی در اون گروه ها نشون دهنده چیز خاصی درباره اون تیم ها نیست، برای آرسنال میشه گفت با تفاضل گل دوم شد و میشه گفت با تفاضل گل صعود کرد و فقط یک گل با حذف شدن فاصله داشت.

لیورپول در سطح میلان و لورکوزن هست، ولی در سطح دورتموند و یوونتوس نیست و سطح تیم هایی مثل بایرن و بارسا و رئال که دیگه جای خود داره. من هر 16 بازی این فصل لیورپول رو دیدم و طرفدار پرپاقرصی هستم ولی واقعیت ها رو باید پذیرفت. من هیچ تیم انگلیسی فعلی رو در سطح اون سه تیم نمی دونم، البته این به این معنی نیست که مثلا بگم منچستر سیتی یا آرسنال اصلا شانسی جلوی بارسا و بایرن ندارن، ولی شانسشون پایین تر است و من شخصا تعجب می کنم اگه بتونن حریفشون رو حذف کنن و فکر نمی کنم متعصب ترین هواداران این تیم ها هم از تیمشون انتظار حذف بارسا و بایرن رو داشته باشن.

حالا من یک سوال مطرح میکنم
    لیگی که یکی دو تیم قوی داشته باشه و هر سال هم همون دو تیم جامها رو ببرن و همیشه هم فینالیست سی ال باشن آیا لیگ خوبیه؟
    در مورد این لیگ چجوری باید قضاوت کرد؟
    در مورد لیگ هر قضاوتی میشه کرد ولی تنها قضاوتی که نمیشه کرد معیار نزدیک بودن تیم های مختلف یک لیگ برای سنجش شانس موفقیت تیم های برتر اون لیگ در اروپا است. همین لالیگا که در سال گذشته اختلاف امتیاز تیم اول و چهارمش (34 امتیاز) بیشتر از اختلاف بین تیم های چهارم و آخر بود (32 امتیاز) یا در فصل قبل از اون که اخلاف امتیاز تیم های اول و سوم بیشتر از اختلاف تیم های سوم و آخر بود، در این سه سال همیشه دو تیم در نیمه نهایی اروپا داشته که نشون دهنده قوی بودن این تیم ها در سطح اروپاست.

20. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •