تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: 80 Days

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پنجتا کنتور برق وجود داره
    سمت چپ کلبه. که شما باید سیمهای قرمز وسیاه رو باهم ترکیب کنید و علامت فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی اولی قرار بدید.
    کنار ساختمان نظارت. سیمهای قرمز وسبزرو باهم ترکیب کنید وعلامت فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی سومی قرار بدید.
    گوشهی انتهایی سمت چپ از طرف کلبه.سیمهای آبی و سبز رو ترکیب کنید و فلش روی کنتور رو ازسمت چپ روی اولی قرار بدید.
    سمت راست دروازه. شما باید سیمهای آبی و قرمز رو ترکیب کنید و فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی اولی قرار بدید.
    گوشهی انتهایی حیاط پشت ساختمان در حال ساخت.سیمهای سیاه وقرمز رو باهم ترکیب کنید و فلش روی کنتور رو از سمت چپ روی چهارمی قرار بدید .

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تشکر جگر از شما ممنونم

داره خودمونی میشه peggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

bacheha aval az har chizi bebakhshid ke farsi type nemikonam .fontesho nadaram .too marhaleye YOKOHAMA .ye ja hast hamoon aval ke bayad beri too khooneye oon shahe .besoorate makhfi ke kasi nafahme .va az ye toonel ke khareje kakhe vared mishi ...va miyay too hayate kakh .bayad chetori rad shim ke oon negahban nabinatemoon ?man har kari ke kardam nashod ...va hich raveshi komak nakard :(

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقای peggy اونجا دوتا نگهبانه. یکی از این طرف حیاط میره اون طرف. یکی دیگه هم سمت بالای حیاط اون آخر ایستاده و روش بطرف شماست شما باید وقتی هردوشون پشتشون بطرف شما بود آروم بطرف دو سنگ سفیدی که سمت چپ شماست برید (در این قسمت شما باید نشسته و آروم این مرحله رو تموم کنید)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقای peggy اونجا دوتا نگهبانه. یکی از این طرف حیاط میره اون طرف. یکی دیگه هم سمت بالای حیاط اون آخر ایستاده و روش بطرف شماست شما باید وقتی هردوشون پشتشون بطرف شما بود آروم بطرف دو سنگ سفیدی که سمت چپ شماست برید (در این قسمت شما باید نشسته و آروم این مرحله رو تموم کنید)
    man fekr mikardam ke faghat 1 negahban hast :( va hamoonie ke hamash mireo miyad .
    pas 2 ta negahban hast .
    mishe begi dovomi daghighan kojas?man faghat oonioo midoonam ke hamash mireo bar migarde .,va ta man mikham rad sham .mige sab konnnnnnn

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما اگه خوب دقت کنید وقتی اون نگهبانه که هی میرهو میاد پشتش بطرف شما باشه وقتیکه بخوای آروم ردشی نگهبان دوم به شما اخطار میده نه اولی اگه بازم دقت کنی میبینی که دوربین روی نگهبانی زوم میکنه که بالای حیاط هستش که داره به شما اخطار میده. نمیدونم منکه این قسمتو راحت رد کردم. یکی دو بار هم بیشتر نسوختم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما اگه خوب دقت کنید وقتی اون نگهبانه که هی میرهو میاد پشتش بطرف شما باشه وقتیکه بخوای آروم ردشی نگهبان دوم به شما اخطار میده نه اولی اگه بازم دقت کنی میبینی که دوربین روی نگهبانی زوم میکنه که بالای حیاط هستش که داره به شما اخطار میده. نمیدونم منکه این قسمتو راحت رد کردم. یکی دو بار هم بیشتر نسوختم
    merc az rahnamaeet

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من استراتژی کاملشو قبلا گذاشته بودم به زبان فارسی اینم لینکش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو مگه تا حالا 1677 بار دانلود شده !!! جدی می گم یعنی این بازی اینقدر طرفدار داره !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام من تو مرحله یوکوهاما گیر کردم. اون قسمت که باید مجسمه بوداها رو پیدا کرد. من مجسمه اول رو پیدا کردم. وقتی به مجسمه دوم رسیدم اون چوب رو از پل پایین انداختم. ولی هر چی گشتم دکمه ای که بودا رو حرکت میده پیدا نکردم. تو راهنمای بازی نوشته که دکمه پایین پله ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با اینکه بیرون کشیدن تاپیک زیر خاکی ممنوعه ولی هوس کردم این بازی رو دوباره بازی کنم ...سی دیش تو بازار نیست کسی نیست لینک دانلودش رو برای ما بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •