تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 18 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 179

نام تاپيک: مشاوره در مورد آپدیت LED Samsun UA46F8880

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

احتمالا سرعت Wi-Fi کافی نیست.
    با کابل هست hdmi v4 اما طول اش 15 متر هست
    ایا مشکل از طول خیلی زیاد کابل هست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر دوست من
    ولی ENCODE عربی نداره که انتخاب کنم چه کنم؟
    دوست عزیز
    از این روش استفاده کنید
    اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
    تصور کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ی را
    کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م
    ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم
    و
    ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌
    Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

3. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام من 2 روزی میشه این تی وی f8880 46 رو خریداری کردم قبل خریداری هم تو چند تا سایت مصرف کننده ها نظر داده بودن که هنگام تماشای فیلم های 1080p سیستم مکث میکنه بین تصاویر به قول خودمون ریپ میزنه بعد تی وی ریستارت میشه منم دیروز امتحان کردم یه فیلم 1080 گزاشتم 4 5 دقیقه بود نشون میداد سیستم ریپ زد بعد ریست شد تی وی به نظر شما مشکل از چیه؟
    انتظار برای جواب

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    چک کنید که در منو صرفه جویی انرژی آیتم آن روشن نباشد و اگر نبود اتصالات برق و پورتهای ورودی و کابل HDMI آن را چک کنید و از کابل دیگر استفاده کنید و اگر مشگل هم چنان باقی بود با خدمات سام سرویس تماس بگیرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام

دوستاني كه مشكل كنترل صوتي داشتن به جديدترين ورژن عرضه شده (1114) آپديت كنن مشكل بلخره تو اين نسخه برطرف شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

داداش من زدم آپدیت ورژن من 1105 زده ورژن جدید 1108 ولی وقتی میره تو آپدیت بزن تا 10 درصد حتی تا 50 هم رفت بعد یهو ریستارت میشه زده زمان انتظار هم 1 ساعت 50 دقیقه به نظرتون مشکل از سرعت نته؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

داداش من زدم آپدیت ورژن من 1105 زده ورژن جدید 1108 ولی وقتی میره تو آپدیت بزن تا 10 درصد حتی تا 50 هم رفت بعد یهو ریستارت میشه زده زمان انتظار هم 1 ساعت 50 دقیقه به نظرتون مشکل از سرعت نته؟
    دوست عزیز
    اگر بخواهید آنلاین آبدیت کنید همین مشگلات را دارد مگر اینکه اینترنت پر سرعت داشته باشید.ولی می توانید آن را بطور آفلاین از این سایت دانلود کنید
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی ولی تو این سایت مدل رو زده 8000 در صورتی که مدل تی وی 8880 به نظر شما این فریمور که برای 8000 خارجی اومده برای 8880 ایران مشکلی ایجاد نمیکنه؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی ولی تو این سایت مدل رو زده 8000 در صورتی که مدل تی وی 8880 به نظر شما این فریمور که برای 8000 خارجی اومده برای 8880 ایران مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    دوست من باید شما مدل اسیا 8000 رو در نظر بگیرید که میشه uaf8000

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست من باید شما مدل اسیا 8000 رو در نظر بگیرید که میشه uaf8000
    دوست عزیز میدونم مدل آسیاش میشه ua8000 میخوام بدونم از نظر سام سرویس گارانتی غیره مشکل ایجاد میشه یا نمیشه
    و اینکه این فریم ور با مدل 8880 ما سازگاره یا خیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •