1-گفتم نشناختنش!
2-عزیزم آخه چرا هردفعه از اول شروع میکنی؟ نصف عمرت بر فنا! یک دفعه که باز ی رو تموم کردی دوباره باهمون کاراکتر و لول ها و آیتم ها شروع میکنی ولی دشمنا قویتر شدن
کاراکتری که ساختی ول میکنی بره ؟
برای استفاده از همه ی اصلحه ها و جادو ها باید حداقل همه ی چیزا (Status)رو حدودا 50 Level بکنی !
3- آخه باید بدونی که کی هدف رو قفل کنی وکی ول کنی ، اصلا خیلی جاها لازم نیست که هدف رو قفل کنی رو دشمن که باهاش بیافتی تو دره!
4-فکر میکنی که یارو سازنده بازی برای تیر کمان هدف گیری گذاشته بعد یادش رفته برای کراس بو و جادوها بزاره؟
این جزو بازیه که از دور نمیشه با کراس بو هدف دقیق گرفت و تیر زد ، فقط تا جایی که بتونی هدف رو قفل کنی رو دشمن که همین هم برد خوبی داره، جادو ها هم که خودشون تقریبا برد بیشتر از این ندارن!!!
5-اولا استفاده از جادو ها هیچ ربطی به بازی آنلاین نداره!
چند تا جادوی محدود (3 یا4 تا!!) هم هست که باید عضو کاونانتش باشی چه offline چه online تا بتونی استفاده کنی بعضی رو هم خب باید عضو بشی تا بدست بیاری دیگه به نظرت کار سختیه؟! هر آیتمی هم که کاونانت ها برای جادو های قویتر میخان خیلی راحت میشه بدست اورد.
من خودم اسکایرم رو خوب بازی کردم تا آخر
جادوهاش زیادن که اکثرش اصلا کابردی نیست!
شاید بشه گفت که در زمینه جادو تو اسکایرم خوب کار نشده و فقط تنوع زیاد داره که برای سر گرمی خوبه !
البته منbuild جادویی خوبی نداشتم ولی اصلا فکر نمیکنم که اگه کل skillهای مربط به جادو رو هم بزنی به قدرت اصلحه ها و build جنگجو برسی
در عوض دارک سولز چی؟ بدون جادو میشه بازی کرد ؟آیا؟
حداقل هر بیلدی باشی در اوایل باید از بعضی جادو ها استفاده کنی
بیلدهای جادو گری که اصلا جای خود!
6-کی گفت سخته ؟؟
از نظر من کل باساش آسونن یعنی قابل قبول
بحث سر خاطره انگیزی بازی بود
باس آخر که نباید مثل بازی های آتاری غول تشن باشه! یارو پادشاه بوده غول که نبوده ، کار سخت رسیدن بهش بوده
شاید لولت هم یکمی زیاد بوده البته خدایی همچین که میگی هم آسون نبود ها
7-داستان؟؟؟
داستان از این نو آورانه تر ؟ داستان ازاین درگیر کننده تر ؟
کی تا حالا داستان طلسم undead رو شنیده بود؟ کی تا حالاداستان age of fire رو شنیده بود ؟
اینی که میگی جالبه و قبول دارم که اسکایرم جهان بزرگ و اتفاقات و مسایل زیادی داشت که جالب بودن اما قضیه کلی چی بود داستان بازی که میگن این چیزا نیست اینا مربوط میشه به همون جهان بزرگش
این همه نوشته تو توضیحات آیتما چی بود ؟چهار شوالیه ی پادشاه کیا بودن یکیشون artoria (عکسش تو امضام هست) بود که باس قوی ای بود. داستانش رو نفهمیدی؟
کلی توضیحات تو آیتمای مربوط به باس ها و دیالوگ های npc ها بود در مورد باس ها و همه چی
نداشتن شناخت کافی رو به گردن بازی نندازین
8-دارکسولز داستان فرعی نداشت ؟
واقعا کسی این بازی رو نشناخت.
قضیه ی قتل آناستازیا رو کسی تا آخر رفت؟ کیا زندش کردن؟
قضیه ی solaire of astora رو اصلا کسی فهمید ؟ تو lost izalith دنبال چی بود کیا گذاشتن خل بشه و کشتنش و کیا نجاتش دادن؟
قضیه ی rhea of thorolund کی فهمید؟ کیا گذاشتن پتروس بکشش و کیا نجاتش دادن و جادو های خاصشو خریدن؟
واقعا کی قضیه ی logan رو تا آخر رفت و دو عصای اونو بدست آورد؟
کیا تونستن با quelana of izalith ملاقات کنن و ..
snuggly اون تخم پرنده که آیتم ها رو عوض میکرد...
کی گروه darkwraith اصلا پیدا کرد ؟
قضیه یpatches ،seigemeyer of catarina ، dusk of oolacile و غیره ....
نقش افرینی از این تاثیر گذار تر ؟تواین بازی عمل ها تاثیر گذار هستن نه دیالوگ هایی که مثل یه دکمه میمونن که با زدنشون بازی عوض بشه!
9-چند هزار نفر الان دارن داک سولز رو آنلان میزنن؟
من خودم آنلاین نزدم اما به نظرم خیلی جذابه با اون همه گروه های مختلف و خاصیت های مختلف و جوایز مختلف، به مبارزه طلبیدن دیگران ، کشتن باس ها با کمک هم
تبدیل شدن به اژدها با آیتم هایی که گروه path of dragon بهت میده که البته تو آفلاینم میشه
10-عزیزم اگه قرار به زندگی کردن تو بازی زندگی مجازی بود باید بریم دنبال sims و secend life سبک دارک سولز رو که نمیشه با سبک دنیای بزرگ اسکایرم مقایسه کرد اصلا در فضا و طرح بازی دارک سولز میشه همچین چیزی درست کرد؟ همه چیزو که نمیشه باهم جمع کرد !
بازی اکشن مثل DMC ؟؟ این دیگه بی انصافیه ، در بالا مسئله نقش آفرینی رو گفتم و جوابو دادم
نحوه ی تعامل با npc ها چه قدر جالبه؟
ظاهر کردن npc ها در آنلاین و آفلاین
11-در بحث گیم پلی که همه سر بودن دارک سولز رو قبول دارن!
گیم پلی پیچیده، متنوع، نو آورنه وجذاب دارک سولز رو شناختین؟
سبک human-hollow ،آپگرید های مختلف اصلحه ها و استفاده از material های متنوع،سبک پیچیده جنگی،لول آپ نوآوانه،جادو های متنوع،اصلا سبک استفاده از catalyst و talisman و pyromancy flam کجا بوده؟،bonfire و امکاناتش و ....
که هرکدوم از اینا خودش داستانیه
12- parry، riposte، plunging attack critical،backstab، استفاده از پارامتر poise، جا خالی دادن ها،counter attack ، critical attack، over kill ، متنوع بودن نوع اصلحه ها و حرکات مخصوص به همان نوع و....
این قسمتی از مسئله جنگ بود.
13-جزییات و مشخصات هر اصلحه رو بلدی؟
میدونی stat bonus چه تاثیر مهمی داره، یک اصلحه رو +15 کردی یا آپگریدای دیگه و لباسها ؟میدونی هر آپگرید چه تاثیر مهمی بر stat bonus داره؟
فقط به این عکس نگاه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-بازی معما های بسیاری داره وراه های مخفی بسیار .یه در های مخفی هست که با تابیدن نور باز میشن
همون طور که دوستان اشاره کردن هم پارچه بودن بازی نکته ی مهمیه که دارک سولز داره ودر یک فضای نه زیاد بزرگ بازیکن رو غرق میکنه
و درآخر:
بعضیا دارک سولز رو نصب کردن و بعد گرافیک مورد انتظارشون رو ندیدن ،گذاشتنش کنار!
بعضیا دارک سولز رو نصب کردن و دکمه هاش و روش کنترل رو پیدا نکردن( در نسخه pc) ، گذاشتنش کنار !
بعضیا دارک سولز رو نصب کردن و فضای اولشو دیدن ، گذاشتنش کنار!
بعضیا دارک سولز رو نصب کردن و باس اول رو دیدن و گفتن سخته ، گذاشتنش کنار !
بعضیا دارک سولز رو نصب کردن و نفهیدن اول از کدوم راه برن ، گذاشتنش کنار !
بعضیا کلا بازی رو نشناختن ،گذاشتنش کنار!

(گریه تون گرفت؟)
عزیزان فقط خواستم یه سری نکات رو در مورد dark souls بگم که فقط جنبه ی جواب دادن داشت و لطفا ناراحت نشید.
شاید خیلیا تون اینایی رو که گفتم میدونستید و انجام دادید ، دیگه من کلی گفتم.