در فروم hifivision بین w900 و w950 سه عدد تفاوت وجود داره.
1-opticontrast panel
2-سیستم صوتی بهتر
3-پایه براق w950
در کل در عمل کیفیت تصویری w950 نسبت به w900 زیاد بالانیست و قابل اغماض هستش.در ضمن پنل w900 ساخت شرکت young lighting taiwan میباشد.
در فروم hifivision بین w900 و w950 سه عدد تفاوت وجود داره.
1-opticontrast panel
2-سیستم صوتی بهتر
3-پایه براق w950
در کل در عمل کیفیت تصویری w950 نسبت به w900 زیاد بالانیست و قابل اغماض هستش.در ضمن پنل w900 ساخت شرکت young lighting taiwan میباشد.
میشه نحوه خرید رو برای من هم پیام کنید
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما بین خرید 47w800a و 46hx925 شک دارم. در مورد کیفیت پنل و تصویر شما تصویر hx925 رو تونستید ببینید و مقاسیه کنید؟ چون hx925 از Intelligent Peak LED استفاده میکنه ولی w800 از Frame Dimming و به نظر میاد کیفیت اولی خیلی بهتر باشه
در مورد ضبط کردن از طریق usb الان تلویزیون شما ضبط میکنه؟
3D رو بین این مدل و مدل های Active مقایسه کردید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست عزیز hx925 دارای مشگی عمیقتری نسبت به w800 هست و این را همه قبول دارند ولی بنده درکل با ارزیابی عملکرد هریک از این دو به w800 رای دادم که در بالا دلایلش را نوشتم.
3d در w800 بسیار بهتر از 925 میباشد.
این مدل قابلیت ضبط نداره فقط سفارشهای اروپا این قابلیت را دارند شاید در فیرمور بعدی این قابلیت اضافه بشه.
در کل w800 هم تصویر خیلی عالی و هم دیزاین و امکانات عالی داره و شما را راضی میکنه.در ضمن فراموش نکنید که 925 محصول سال 2011 هستش.
مرسی دوست من , ممنون بابت راهنمایی های شما
دو سوال :
سوال اول : برای حل مشکل زیر نویس فارسی راه حلی وجود نداره ؟؟؟
و سوال دوم : آیا اون عینک شارژی های قدیمی سونی بهتر از این عینک های 3D دبلیو 800 هست ؟
ممنونم
دوست عزیز خیر راهی فعلا برای زیرنویس فارسی وجود نداره شاید با اپدیت فیرمور مشگل حل بشه و اینکه عینکهای جدید بسیار سبک و ارزان هستند و نیاز به باطری و شارژ و سینک با تی وی ندارند و هر لحظه اماده بکار هستند و اینکه ۴ عدد هستند که از این لحاظ بر اکتیوها برتری دارند.
Sent from my iPhone 5
دوست عزیز
برای رفع مشگل زیر نویس بنظر من باید از روش قدیم استفاده کنید یعنی فیلم و زیر نویس را به هم بچسبانید بعد آن را روی سی دی رایت کنید
دوست عزیز برای استفاده از قابلیت ضبط usb باید ظرفیت فلش یا هارد شما حداقل 32گیگ باشه
این چیزیه که توی دفترچه راهنمای آنلاین w800 و 804 ذکر شده
حالا درس یا غلطش پای سایت سونی هس![]()
سایت بانه مارکت w800a رو باقیمت 3640000 تومان به فروش گذاشته . کلا قیمتش خیلی خوبه
من خودم خیلی علاقه دارم این تلویزیونو سفارش بدم ولی هنوز میترسم تلویزیون ایده آلی نباشه که فقط دو راه برای کسب اطمینان وجود داره . یکی این که تلویزیونو از نزدیک ببینم که بعید میدونم به این زودی ها میسر باشه یا این که بقیه ی دوستان هم این مدلو بگیرن تا ازشون پرسش کنیم .
Last edited by DREAD KING; 14-08-2013 at 10:54.
بالاخره موفق شدم w804 رو از نزدیک ببینم
واقعا ناامیدم کرد................
کیفیت تصویر واقعا پایین بود حتی با دمو های فول اچ دی که مغازه ها میزارن
توصیه میکنم کسی بدون دیدن تلویزیون از نردیک اون رو از جایی سفارش نده و نخره
کنارش پاناسونیک et5 بود که خیلی بهتر بود
رفتم توی فکر پاناسونیک و شایدم فیلیپس ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)