حدود یک ماه ,چطور مگه؟
من امروز رفتم بازار انگار هفته گذشته مدلهای جدیدی وارد شده من خودم از x450 خیلی خوشم اومد تاچپداش هم سرامیکیه
CI5, ram 4, 2300
CI7, ram 6, 2900
k46cb هم CI5 با گارانتی الماس 2500
Last edited by yeketaz.taz1; 16-07-2013 at 18:39.
قیمت بیشتر لپ تاپ ها تا 400 هم افت داشته جز k46cb!
به نظر من K46cb اصلا تو کارکرد جالب نیست، اولش که بیخودی گرونه، بعد هم سیپییو ضعیفی داره، تاچپدش هم که معمولیه
من که رایام نسبت به k46cb برگشته شاید اصلا برم سراغ یه برند دیگه مثل لنوو
چی بگم والا ,باهاش کار نکردم بدونم چطوره اما چنتا از بچه های فروم خریدن بهم گفتن که پردازندش اصلا ضعیف نیست و باد سرد میده بیرون.میگن قطعات خیلی محکم کنار هم قرار گرفتن...به نظر من اول باید به ظاهر توجه کرد چون اگه بدنه محکم و با کیفیت باشه قطعا روش خیلی کار کردن هم روی بدنه و هم قطعاتش.فکر کنم دلیل گرون بودنش همینه!
زیاد هم به بدنه توجه نکن مدل های هست که دیزاین خوبی داره اما کولینگ فدای همین دیزاین خوب شده. ایسوس هم کلا گرونه بخ خاطر دیزاینش و سیستم صوتی و ... . البته با کیفیت هم هست
والا من خودمم گیر کردم یکی از بچه های همین فروم که خودش k46 داشت که میگفت راضیه،البته لپ تاپ خوبی هست،
اما من خودم از یه فروشنده که پرسیدم گفت اصلا مادربود n46 خیلی بهتر از k46 هستش،حالا من که نمیدونم دقیقا مادربورد خوب چیه،ولی ازینورم n46 با اینکه اسپیکر های قوی داره ولی میگن بعد یه مدت وز وز میکنه،این خیلی رو اعصابه منه،چون من یکی از اولویتهام فیلم دیدنه،که با دوستام میبینم،حتی به این دلیلم k46 رو نمیگیرم که کیفیت تصویرش کمی پایینتره و تو فیلم دیدن جالب نیست،خلاصه ما که به یه نظر واحد نرسیدیم،ازینورم مدل های جدید اپل داره میاد،قیمتهاشم خوبه و تا 4 تومن میشه یه مدل کوچیک و خوبش رو خرید ولی من چون دانشجوی برقم و نرم افزار تخصصی دارم،این مکینتاش معلوم نیست که اولا برنامه های من رو داشته باشه و هم اینکه اصلا اورجینال نرم افزار های برق رو واسه مک بشه تو ایران پیدا کرد،چون کپی هاشم به راحتی نیست
ولی به نظرم آدم بخواد 3 تومن بده ایسوس بخره 1 تومن روش بزاره مک بگیره خیلی بهتره،گرچه سخت افزارش کمی پایین میاد ولی یه عمره...
مدلهای جدید که چند وقت دیگه وارد بازار میشن رو بیخیال شی بهتره. یه مدل جدید از ایسوس رو مثال میزنم :k450با پردازنده هاسول .هیچ فرقی هم از لحاظ قدرت با پردازنده های قبل نمیکنه اما قیمتش 1500دلار .خب این خیلی گرون نیست؟
به نظر شما ارزش داره 300 بیشتر هزینه کنم n46vzبخرم((سیستم صوتی قوی تر (البته از لحاظ بلندی صدا چون از لحاظ کیفیت فرقی نمیکنه)سیستم تصویری بهتر,پردازنده قوی تر)) ویا 300 کمتر هزینه کنم k46cb بخرم؟(وزن کمتر ,بدنه باریک و ظاهر زیبا تر,تولید گرمای کمتر)
n46 و n56 کیفیت ساختش بالاست همه اینو میدونن حداقل تو ایسوس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)