تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 63

نام تاپيک: تراژدی بازی سازهای بی پول و بی امکانات! ( مبارزه با نسل جدید بازیها! )

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

من یه سوالی دارم؟
    تا به الآن از بچه های این انجمن کسی نبوده که بازیش رو روی سایتای اپ ستور اپل و گوگل پلی به فروش برسونه؟
    شاید بشه اونجا یه کارایی کرد
    وضع ایران که خرابه
    ولی آقا احسان کاش همون موقع نمیگفتی الکی ازم تعریف کنن
    تا ارزش واقعی کار رو آدم بدونه
    نه امید کاذب به آدم بدین
    یه جور دیگه تو ذهنم بودی
    نمیدونم
    حالا فقط این انجمن بوده که باهاش هماهنگ کردی یا جاهای دیگه هم بوده
    اینم بگم
    اگه من دنبال پول بودم تا الآن یه کاری یه عملی که مربوط به پول درآوردن از این حرفه باشه رو انجام میدادم
    ولی هیچی
    چون من فقط به خاطر علاقم بوده که فعالیت کردم
    باور کنید شده 3 روز پشت سر هم نخوابیدم (کارش هم به خاطر پول نبوده)
    ولی خب باید توی یه چیزی با خودمون رو راست باشیم (تایید حرفای آقا مهدیار)
    اگه بازیسازی رو قبول کنم واسه آیندم باید پول رو در نظر بگیرم وگرنه ....
    چرا من بازی رو استور گذاشتم
    دوستمم گذاشته این یارو صادق بی معرفتم گذاشته
    مشکلی که اکثر ما داریم نداشتن فامیل تو خارجه پس اونم منتفی میشه

من نگفتم الکی ازت تعریف کنن لینک پستتو دادم گفتم خیلی باحاله خدایی قشنگه دو سه نفر هم بشتر نبودن ( فقط هم همین فروم بود )
    بعد یه مدت دیدم فقط تو پشتیبانی گیم میکر فعالیت داشتی و وقتی هم میومدی تو تاپیکای دیگه مثل قبل شوخ نبودی خیلی کارشناسانه صحبت میکردی بگذریم ( یادم نمیاد درست )

کار علمی تا دولت و دولت مردی پشتت نباشه پولی توش نیست
    من موس و کیبرد بی سیم رو 12 سال پیش اختراع کردم ولی...
    من موتور کم هزینه توربو جت ساختم ولی....
    من یه طرح جدید تو زیور آلات دخترونه تولید کردم ولی..
    من دستگاه تصفیه هوایی ساختم که با یک چهارم قیمت خارجی با کیفیت بالا تربود ولی..
    و ....
    برای اینه که میگم کلا کامپیوتر آدم خوش شانس می خواد و پشت کلفت میخواد ( که میتونه هم آشنا باشه - هم مشوق - هم پول . فرقی نداره کدومش ) وقتی نداریش مثل من و بقیه بچه ها الکی امید وار نشین

بزنین به یه کار دیگه ای

2. 5 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کار علمی تا دولت و دولت مردی پشتت نباشه پولی توش نیست
    من موس و کیبرد بی سیم رو 12 سال پیش اختراع کردم ولی...
    من موتور کم هزینه توربو جت ساختم ولی....
    من دستگاه تصفیه هوایی ساختم که با یک چهارم قیمت خارجی با کیفیت بالا تربود ولی..
    و ....
    ولی چی؟ هر کدوم از اینها رو خودت میتونستی تولید کنی و طرح هاتو معروف کنی تو دنیا. تا معروف نشی کسی حمایت نمیکنه
    من اگه جات بودم همون وقت که یه چیزی اختراع میکردم یه کارگاه کوچیک هم میزدم و اختراعم رو ثبت و تولید میکردم تو تلوزیون و ... هم یه
    چندتا تبلیغ میکردم دیگه نیازی هم به حمایت دولت هم نبود
    Last edited by anti-military; 16-07-2013 at 17:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه عادل سلیمی 20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    داخل CPU

پيش فرض

بعد یه مدت دیدم فقط تو پشتیبانی گیم میکر فعالیت داشتی و وقتی هم میومدی تو تاپیکای دیگه مثل قبل شوخ نبودی خیلی کارشناسانه صحبت میکردی بگذریم ( یادم نمیاد درست )
    با این کنکور لعنتی مگه شوخ طبعی واسه آدم میموند
    اون شوخطبعی مال دوران قبل از پیش دانشگاهی بود
    شاید بگم باور نکنی ولی من هفته ای 2 یا 3 روز پدر مادرم رو میدیدم(تو خونه درس نمیخوندم)(نوروز هم که کلا تنها بودم - همه رفتن مسافرت)
    همین 2 3 روز بود که من کامپیوتر و تلوزیون و ... رو در اختیار داشتم
    اونجایی که من درس میخوندم غیر از کتاب چیز دیگه ای نبود.
    بعد از کنکور اون قدر از اونجا زده شده بودم بقیه گیر داده بودن برو وسایلتو جمع کن من نمیرفتم
    اینا رو گفتم نگی این کیفش کوک بوده
    ------
    من جز گیم میکر با نرم افزار بازیسازی دیگه ای کار نکردم(یه ذرده کوچولو UDK هم کار کردم که به حساب نمیاد این قدر کمه)

حالا واسه اینکه از بحث تاپیک خارج نشم یه تیکه بپرونم
    چه طوره بحث ایده کنیم ؟(شوخی کردم آقا احسان شاکی نشی)

با این وضعیتی که بودجه ی بازیسازی دولت فرت شد رفت
    این که هیچ سرمایه داری ریسک نمیکنه پولشو بذاره تو بازیسازی - به جاش میرن تو ساخت و ساز و ...
    این که ایران قانون کپی رایت نداره
    این که خیلی از افراد (یه غیر از بازیسازان) ارزش و زحمت این کار رو به خوبی نمیدونن و بها بهش نمیدن (البته تو ایران)
    و....و .... و
    رو بازیسازی حساب باز نکنیم
    Last edited by عادل سلیمی 20; 16-07-2013 at 18:18.

5. 6 کاربر از عادل سلیمی 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ولی چی؟ هر کدوم از اینها رو خودت میتونستی تولید کنی و طرح هاتو معروف کنی تو دنیا. تا معروف نشی کسی حمایت نمیکنه
    من اگه جات بودم همون وقت که یه چیزی اختراع میکردم یه کارگاه کوچیک هم میزدم و اختراعم رو ثبت و تولید میکردم تو تلوزیون و ... هم یه
    چندتا تبلیغ میکردم دیگه نیازی هم به حمایت دولت هم نبو
    موصی خوشی زیر دلت زده ها کارگاه پول می خواد این مملکت هم باند بازیه نگا نکن دوتا رفیق پیدا کردی تو شهرداری

توضیح ولی ها ( تو روحت وقتمو داری میگیری )
    من وقتی این موس و کیبرد رو بردم شرکت دادم جشن واره خارزمی
    یارو برگشت بهم گفت که هه هه آخه پس خوب نمی خوام ضایعت کنم ولی موس و کیبرد جاش رو میزه کنار کامپیوتر چه احتیاجی به بی سیمش هست ( منو حتی قابل ندونستن راه بدن تو مسابقه - چند وقت بعد دنیا نیازشو حس کرد اختراع شد توسط یکی دیگه تولید شد و...)
    قضیه فیزیک انجینی هم که نوشتمم که بالا توضیح دادم چطوری حقمو خوردن یکی از باند خودشونو اول کردن
    دستگاه تصفیه هوا هنوزم بخواطرش دارم دادگاه میرم . من رفتم اول بهداشت گفت به ما ربطی نداره برای مجوز برو صنایع رفتم صنایع گفت اینجا چرا اومدی برو بهداشت رفتم و برگشتم و رفتمو نامه زدم به رئیس جمهورو ...... دیدم فایده نداره
    اولین آزمایشیو که زدم به عنوان نمونه کار بردم نمایشگاه ازم گرفتن گفتن این چیه جعبه نداره دزدیه
    ثابت که کردم دزدی نیست خودم ساختم پروندا کشید به دادگاه که تو با این از کجا معلوم مردمو مسموم نکنی و ... برام 18 ملیون جریمه بریدن که با کلی کلنجار کردمش به شرطی که ازمایشگاه وزارت بهداشت تاییدش کنه حالا ازمایشگاه استاندارد برای آزمایش 190 ملیون میگیره
    فعلا خدا بخیر کرده تا اینجا هی پیچی میدم
    قضیه زیور آلات دخترونه ای که ساختم صنایع دستی عوض کمک به کار گاهم اومد فعالیتمو بدون مجوز اعلام کرد کلا همه چیو قهوه ای کرد

هزارتا دیگه هم دارم

تاحالا هرچی در آوردم دادم پول کار گاه
    تو هم زیادی خوشی بابا مشکل نمی فهمی چیه چون از صفر پول در نیاوردی
    یه مشوق داشتی
    یه کسی بوده که force کنه به سمت جلو تورو

راستی ثبت اختراع هم هرچی ببری پیششون ارزش داشته باشه میگه قبلا از دانشگاه امام صادق ثبت شده
    بعد یه بار که گفتم شما دارید دروغ میگید (نه به این تابلویی) اگه راس میگین آدرس و ... این بابارو بدید من می خوام اصلا برم باحاش هم کاری کنم دیگه وقتی هست
    یارو زنگ زد حراست اومدن منو بردن کلانتری

7. 6 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Expert32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    جزیره!

پيش فرض

من آدم معتمد میشناسم برای حساب بانکی اونورآبی. بجز هزینه های کارمزدی بانکها که مربوط به حساب میشه هیچ هزینه دیگه ایی هم نمیگیره چون من قبلا باهاش صحبت کردم. از بچه های همین انجمن هم هست.
    فقط باید حساب ارضی داشته باشید و مشکل تحریم نباید داشته باشید یعنی اون طرف باید بتونه پولتونو مستقیم بریزه به حساب ایران شما که من شنیدم تحریم برداشته شده.

9. 5 کاربر از Expert32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من آدم معتمد میشناسم برای حساب بانکی اونورآبی. بجز هزینه های کارمزدی بانکها که مربوط به حساب میشه هیچ هزینه دیگه ایی هم نمیگیره چون من قبلا باهاش صحبت کردم. از بچه های همین انجمن هم هست.
    فقط باید حساب ارضی داشته باشید و مشکل تحریم نباید داشته باشید یعنی اون طرف باید بتونه پولتونو مستقیم بریزه به حساب ایران شما که من شنیدم تحریم برداشته شده.
    من یکی از دوستای بازی سازم الان المانه و داره بازی به گوگل میفرسته ولی مشکل بجز اعتماد تو دردسر انداختن ملته دل من یکی که نمیاد
    راستی اینکه تحریم ها برداشته شده حالا بانکا دارن مسخره بازی در میارن
    و سو استفاده میکنن برگشته ملت بهم میگه فقط پول های بالای 80 هزار دلار
    اونیکی یه قیمت اسمونی دیگه و....
    راستی همیشه بهترین پست ها و بدرد بخور ترین پست هارو داری و سعی کردی کمک کنه به چه ها خلی آقایی

11. 5 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما عرضه داشته باشید .بازی باری اندروید درست کنید بقیه پیشکش.
    مگه بازی بزرگی مثل plants vs zombie چقدر ساختنش سخت بود .؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

=)) شما که کوری ندیدی چرا میای نظر میدی ؟
    باز یه کسی که سوادی نداره از بازی سازی اومد چلو
    خود من که کوچیکشم سه تا بازی اندروید دارم
    تو عمرت پول دادی برای یه بازی
    احتمالا خیلی بچه سال باشی
    به نظر من اینجا نباش اگه قراره حرفای بزرگونه بزنی
    اینجا یا تخصص داری که نظر میدی و همفکری می کنی که به روند تاپیک کمک می کنی و به شرکت کننده هاش یا از هیچی خبر نداری سوال میکنی تا خبر دار بشی و به خودت کمک می کنی تا از گنگی در بیای
    مرسی که خودتو ضایع کردی کلی خندیدییم بهت
    Last edited by ehsan_wwe; 16-07-2013 at 19:14.

14. 6 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همینه دیگه کسی که چشش دنبال پول بازی سازی باشه وقتی بهش نرسه ناامید میشه اما کسی که به بازی سازی علاقه داشته باشه اصلا پولش مهم نیست واسش
    البته چون بازی سازی کلا 24 ساعته وقت آدم رو میگیره حتما باید پول توش باشه که کسی بتونه ادامه بده اما کسی که از نظر مالی خیلی زیاد مشکل نداشته باشه میتونه بشینه تو خونه و
    پیتزا بخوره و بازی بسازه (شاید هم به احتمال 10-20 درصد به پول بازی سازی رسید. شاید هم نرسید پس عقل حکم میکنه خیلی رو پول بازی سازی نباید حساب کرد)
    همین اگه کسی می شینه تو خونه پیتزا می خوره و بازی میسازه و فعلا به فکر آیندش نیست و یا اینکه هنوز خیلی جوونه و مونده تا بخواد به فکر کار و شغل و زن و زندگی مستقل باشه می تونه حسابی وقت بزاره و پیش بره
    هم علاقه است هم ممکنه به قول شما به یه پول و در آمد و آینده خفنی هم برسه .

هر چند من خودم تا 2 سال پیش وضعیتم همینطور بود و پشت سیستمم مینشستم و پیتزا می خوردم و بازی می ساختم و هر روز چیزهای تازه ای یاد می گرفتم و فکر در آمد از بازی سازی نبودم تا اینکه بابام ورشکست کرد و خونه رفت ، ماشین رفت، خونوادم هم رفتن شهرستان حتی چون دیگه نمی تونستن تهران باشن و بدشون اومده بود از همه چی و من موندم تهران و باید روی پای خودم وایمیستادم. امضام هم بخاطر همین موضوعه برگشت به صفر هست. تازه اونموقع فهمیدم چقدر خوبه که این چیزی که اینهمه سال روش وقت گذاشتم بتونه تو این وضعیت به دادم برسه و آیندم رو بسازه که نرسید با کارهای دیگه خودمم بالا کشیدم ولی در کنارشم بازی سازی می کردم ولی بازی سازی به تنهایی نمی تونست مخارج منو تامین کنه . خلاصه اینکه همیشه ممکنه اوضاع به نفعتون نباشه و قدر لحظه ها و جوونی عمرتون رو بدونید

ن گفتم فقط خودم ایده دارم؟!!!!!
    آقا من متوجه شدم تو چند تا انجمن تا میگی مثلا مثلا من ایده دارم یا خیلی زحمت کشیدم رو کاری بقیه میگن واااای یعنی تو فکر میکنی ما از این کارا نمیکنیم؟!
    من اصلا در مورد بقیه حرفی زدم؟!
    تازه من یه جمله نوشتم ایده جدید بسازیم
    شما ها همه استاد منین
    من کی واسه تو کلاس گذاشتم آقا احسان
    داری بی انصافی میکنی
    واقعا واقعا ازت انتظار این یه دونه جمله رو نداشتم
    من امسال کنکور دادم
    یه سال باور کن اصلا بیرون و مسافرت اینام تعطیل بود . داشتم افسردگی میگرفتم (این کنکور لعنتی)
    تنها فعالیتم تو بازیسازی همون دو مسابقه بود و همون بازی

احسان چرا بچه مردم رو دپرس می کنی ؟ دهههه خجالت بکش
    نه عزیز بازیت جدا بازی خوش ساخت و خوش دست و با ایده قشنگی بود که کمترین باگ رو هم داشت که باعث سرگرمی مخاطب می شد.
    منظور احسان این بود موقعی که بخوای یک بازی رو تجاری کنی ایده ای خوبه که بازار پسند و مخاطب جذب کن باشه و هر ایده ای و بازی قشنگی به راحتی نمی تونه بیاد بالا مگه اینکه خودشو با سلیقه مخاطب تنظیم کنه
    شما هم هنوز جوونی تازه می خوای بری دانشگاه و لازم نیست فعلا نگران شغل و آیندت باشی بعد دانشگاه کم کم باید شروع کنی .

منظور من رو ولی خوب گرفتی می گم اگه برای آیندتون و به عنوان شغل اصلی دارید رو بازی سازی حساب می کنید بدونید که ریسک سنگینی رو دارید میکنید و بهتره به یک گزینه دیگه هم فکر کنید و در کنارش بازی سازی رو بزارید.
    Last edited by Prince_ of _Persia; 16-07-2013 at 21:37.

16. 6 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تمام متنتو خودندم، درکت می کنم و خیلی خوبه که تونستی یه همچین پولی گیر بیاری. اما بهتره اول با یه گروه شروع کنی که اینترنتی نباشه و تو یه دفتر زیر نظر خودت باشه که بتونید بازی های خوبی بسازید و ناشرش هم با من.

18. 5 کاربر از M-Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •