Far Cry 3 هم ساخت استدیوی شانگهای یوبی سافت هست![]()
احسااااااااااااااان
مرسی البته تنبلی کردم و هنوز مطالبشو خوندم.نمی دونم رفقم میگفت اینا گروه بازی سازن پس هرچیزی که مربوط به ساخت و تولید میشه ( نه پخشو بازاریابیو ./... )
اسم و آدرسی که دادی کمک کرد..
یکیشم مال منه که قراره بسازن![]()
اونجا میخواستی بری چیکار؟ هر 10 سال یه بازی میسازن میدن بیرون. شرکت های خارجی ایرانی هارو خیلی تحویل نمی گیرن مگه اینکه نمونه کارهای که میدی در حد خیلی خیلی حرفه ای باشه
وگرنه اونا اولویت رو میدن به جون های کشور خودشون و این شرکت های معروف هم اونجا متقاضی زیاد داره
هر 10 سال ؟پس هزینه های شرکت رو از چه طریقی تامین می کنن ؟ یعنی یه بازیشون 10 سال پشتوانه مالی براشون داره یا این شرکت غیر بازی صنعت دیگه ای رو هم دنبال می کنه ؟ البته بعید هم به نظر نمیرسه مثل اینکه دارن به سمت بازار سخت افزار متمایل میشن:
اینکه تحویلمون نمیگیرن رو تا حد کمی باهات موافقم و اینکه کارت باس درست باشه رو باهات موافقمشرکت Valve از آن دسته شرکتهایی است که حضورش در هر عرصهای نوید نوآوری و تازگی را میدهد. تاکنون هیچ کس عناوین خاطره انگیز Portal یا Half-Life و تاثیراتی که شبکه Steam در صنعت بازی داشته را فراموش نکرده است.
لیست استخدام کنونی و لیست قبلی که در ماه آپریل در وبسایت رسمی این شرکت منتشر شده بود، از ورود این شرکت پرمایه به دنیای سختافزار و نوآوری در صنعت بازی خبر میدهد. Valve در توضیحات این لیست، ضمن اشاره به عدم وجود نوآوری در دنیای سختافزار و نرمافزار کامپیوتر و نادیده گرفته شدن تجربههای جدید برای ارائه به مخاطبین، از اهداف این شرکت برای ایجاد تجربهای جدید سخن ميگوید. بخشی از متنی که در لیست استخدام Valve به چشم ميخورد را مشاهده مینمایید:
"ما از عدم وجود نوآوری در صنعت سخت افزارهای کامپیوتری نامید شدیم، بنابراین قدم در این راه گذاشتهایم. ورودیهای اصلی کامپیوترها که همان ماوس و کیبورد هستند، سالهاست که تغییرات ویژهای به خود ندیدهاند. پوچی در دنیای سخت افزار موج میزند و ایجاد تجربههای جدید برای مخاطبان مدتهاست که نادیده گرفته شده است."
در این لیست، شرکت Valve به دنبال جذب یک طراح صنعتی است تا گروه فعلی خود که شامل مهندسین و طراحان نرمافزار، سختافزار میشود را تکمیل کند و آغازگر تجربهای نو در دنیای سخت افزار و نرم افزار باشد. البته ذکر این نکته ضروریست که این اخبار هنوز رنگ و بوی رسمی به خود نگرفتهاند و Valve با وجود استخدام افراد جدید، همچنان تولید دستگاه جدید را تکذیب میکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تحویل گرفتن مگه تو خود ایران کسی تحویل می گیره. زنگ میزنم به فلان شرکت یارو یه سری چرت و پرت تحویلم میده و معلومه که وضع مالی خوبی داره و حسابی از طرف دولت تامین میشه.
به یه جای دیگه ایمیل میدی طرف ازت شماره می خواد که باهات بحرفه. شماره رو که میدی بعد 10 روز میزنگه و بعد شنیدن داستانت می گه عالیه اما ما بودجه کافی برای به کارگیری افراد نداریم. می گم بابا همه کاراش به عهده منه و فقط یه برنامه نویس حرفه ای می خواد و میگه همون برنامه نویس هم هزینه می خواد. خو پس دیگه چه نوع بودجه کافی ندارین ؟ اینجاست که اولین سوال به ذهنم میاد و با خودم می گم یارو واسه چی زنگ زد ؟
به یکی، دو سال پیش ایمیل زدم که توانایی هام ایناس. (اون موقع هیچ چیز در مرحله ساخت نبود) گفته بود که ایشالا به یه جایی رسیدین از وجودتون استفاده می کنیم. دو سال بعد از کسب توانایی ها بازم همون پیام. انگار اسپمر بود.
بعضیام به داستانم گیر میدن که چرا اسلامی نیست. خب حقم دارن اونا داستانایی رو می خوان که بعد ها مشکلات ارشادی نداشته باشه. ما هم که داستانمونو دو طرفه نوشتیه بودیم یعنی نصف آمریکایی و نصف ایرانی به این امید که بتونیم هم تو ایران و هم با شرکتای خارجی فعالیتی دو طرفه داشته باشیم چون خوشبختانه از قبل با وضع افتضاح صنعت بازی کشورمون کاملا آگاه بودیم و می دونستیم که ممکنه اعتماد کاملا یه طرف وجود نداشته باشه. البته داستانشم خیلی آموزنده س همچین. ما فقط اومدیم یه شرکت قدرتمند آمریکایی رو که دنیایی مجازی خلق کرده تو داستان به کار بردیم و شخصیتی ایرانی که گل سر سبد این داستان میشه. یعنی در واقع یه جورایی حاوی پیامیه و اونم اینکه ایرانیا آدمای نخبه ای ن و تو بهترین کمپانی های غربی هم بهترینن.
یارو میگه چرا کلا ایرانیش نمی کنین. ایران تو بحث نانو و غیره از اونا یه گام جلوترهآخه یکی نیست بگه مردک. تو داری کتاب اونا رو می خونی بعد یه گام ازشون جلوتری ؟ Brain drain هم که داره تو کشور موج میزنه همه نخبه ها دارن فرار می کنن به سمت کشورهای مدرن.
حیف که مغر اینا این چیزا رو درک نمی کنه و تا کلمه آمریکا میاد وسط شلوارشون خیس میشه... اینا نه تنها با خودشونو مردمشون مشکل دارن بلکه با کل دنیا هم قهرن. کلا دیوان حافظ زیاد می خونن.
با تمام این اوصاف فقط یه هدف می مونه و اونم پرت کردن تیر در تاریکیه. منم نمی گم که حتما میشه و خیلی خیلی حرفه ای هستم. اما به هر حال توانایی های قابل توجهی کسب کردم و دارم شانس خودمو امتحان می کنم. و اعتقاد ویژه ای هم به این دارم که اونا به کارت خیلی اهمیت میدن. چرا آمریکا پیشرفت کرد با اینکه صد سال هم از قدمتش نمیگذره ؟ اگه قرار بود نگاه نژاد پرستانه افراطی داشته باشه که هیچوقت به اینجایی که هست نمیرسید. نژادپرستی تو آمریکا نسبت به جاهای دیگه تو مینیمم ترین حالت ممکن قرار داره چون بر اساس همین مهاجرپذیری بنا و تبدیل به غول اقتصادی دنیا شده و به همین خاطر هم سر مردم تو لاک خودشونه و به کار مشغولن. اما خب درسته. افراد متخصص زیادی تو کشور خودشون وجود داره و تو باس کارت بهترین باشه تا قبولت کنن.
اگه فقط شرکت خاصی رو هم معرفی می کردی خیلی خوب میشد. شرکت خاصی هم مدنظرته ؟ آمریکایی هم نباشه مهم نیست![]()
Last edited by Homunculus; 03-07-2013 at 11:09.
من اگه ایران نمیومدم امریکایی خوش بختی بودم ولی الان که محکوم به موندن تو این کشور لبریز از احمقا شده چه کنم حتی سربازی هم نمیتونم برم چون پدر و مادرم شناسنامه ایرانی ندارن هزار بار رفتم دادگاه انقدر بین ثبت احوال و دادگاه پاسکاری شدم که حد نداره که شناسنامه صادر شه براشون بتونم برم سربازی فاییده ای نداشته
عشق من این زیره
![]()
احسان گرفتی مارو ها...!! مگه یو آمریکا زندگی می کردی ؟ واقعا نمی تونم درکت کنم که کجا داری شوخی می کنی و کجا جدی هستی... اما با حرفات موافقم. تا همینقدر می تونم بگم که اصلا عشق نیست و واقعیته. بعضیا فکر می کنن هر کی می خواد بره اونور به خاطر مسائل 30-6 ه. زندگی یعنی اینکه جایی باشی که از لحاظ شغلی و مالی و روحی و روانی و فکری و 30-6 و غیره تامین شده باشی و الا مطمئنا مدینه ی فاضله نیست. اونجا هم مشکلات خاص خودشو داره و مطمئنا شرایطش سخت تر از اینجاس. اگه اینجا هم یه همچین شرایطی رو داشت عمرا کسی میرفت جای دیگه. البته واسه سفر و گردش و آشنایی با فرهنگای مختلف چرا... اما نه برای تامین اولین نیاز های زندگی فردی!!
قلبا امیدوارم همه مون به جایی که می خوایم برسیم. می دونم که واقعا حس مخربی داره.
واسه اینکه از بحث این تاپیک هم جدا نشم بد نیست روند کاریمو تا به اینجا توضیح بدم. به یه فکر جدید تو این زمینه رسیدم.
می خوام یه Autorun درست کنم و با اجرای اون صفحه ای ظاهر شه و قسمت های مختلف توانایی مو تو اون صفحه بگنجونم و به راحتی با کلیک کردن قابل دسترسی باشه. گمونم با این کار هم کلاس کاریت میره بالا و هم اینکه نیاز نیست که طرف بیاد دونه به دونه پوشه و نمونه کار مورد نظر رو نیگاه کنه. شاید اصلا حوصله شو نداشته باشه و به راحتی ازشون بگذره.
راستی بر اساس اون چیزایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت دور valve رو فعلا خط کشیدم و اولین ایملمو همون شرکت دبی درنظر گرفتم و بعدش میرم سراغ شرکتای کانادایی که احسان در موردش گفت. ولی فقط امیدوارم سریع نمونه کارامو آماده کنم.
بازم ممنون از احسان بابت راهنمایی های ارزشمندش و همه کسایی که تو این بحث شرکت می کنن تا بتونیم به راهکار خوبی تو این زمینه برسیم.
Last edited by Homunculus; 03-07-2013 at 11:14.
گرفتن نداره که مثل من هستن چندتایی قاضیه گفته که تو حفره قانونی گیر کردن .
ایمبلو بده اصلا فقط در حد سوال ببین چی می خوان جوابتو که دادن بشین اکسپی کارتو جمع کن
اتورانو اینا نمی خواد چنتا از بهترین کارانو بزار + یکی از بهترین گیم هات + یک لینک که همه اینا توش هست مثل پروفایل لینک این و سناریویی که آخرش کپی رایت خورده باشه
من کی گفتم کانادا ؟ کانادا هیچی نداره هیچ شرکت و تکنولوژیو .. یه جواریی جهان سومه که داره رو به رشد میره برا همین چنتا بیمارستانو ... زدن توش ولی بازی سازیو فک نکنم
الان شما به این جایی که پرچمشو بالا انداختم باید سر بزنی اونم قصمت جنوبیش
که تمام شرکت های تولید نرم افزار و سخت افزار جهان اونجان
مثل ماکرو سافتو ای بی ام و ادوبی و بوبیسافت و اکثر چیزایی که به فکرت میرسه
همین طور شرکتای یی که خورده کاری برای اینا اننجام میدن و ...
ببین Homunculus عزیز الان بچه های بازیساز همه یا حداقل اونایی که من مشیناسم از دوستانم و رفیقام مشکل سربازی و خروج از کشور دارن البته دارم یه برنامه ریزی و عملیاتی طراحی میکنیم همراه دوستان برای خروج از کشور و دور زدن سربازی که انشالله اگه موفقیت امیز بود میتونیم امیدوار باشیم به اینده کاریمون. وگرنه نمیشه هیچ جوری یه فکر کار در خارج از کشور بود دیگه :(
ببین اگه میخوای بری واقعا باید کارت حرفه ای باشه حداقل در حد و اندازه همین نسل یه صحنه ریل تایم بزن جوری که هر کسی از هر شرکتی کارتو ببینه واقعا تحسین کنه نمیشه که هرکسی 4 تا ورتکس سر هم کرد و 4 تا یو وی و تکسچر تنظیم کرد با 4 تا افکت اماده به فکر خروج از کشور باشه (منظورم خدایی نکرده شما نیستس ها کلی دارم میگم) باید واقعا یه چیز جدیدی یه ابتکاری تو کار یا خلاقیتی داشته باشی که واقعا نیازشون باشه یا واقعا متخصص همون بخش مورد علاقت تو ساخت بازی باشی وگرنه تو کشور خودشون هم که پر از متقاضی کار هست چرا بیاد از کشور های جهان سوم اخه نیروی کار استخدام کنه؟!
ایرانی هایی که استخدام شرکت های بزگ هستن اکثرشون واقعا حرفه ای و متخصص کارشون هستن واسه رسیدن به جایگاشهون واقعا تلاش شبانه روزی کردن و تلاش و پشتاکار بوده که همیشه رمز موفقیت حرفه ای ها و کلا انسان های موفق بوده.
همین احسان تو این چندسالی که میشناسمش واقعا داره تلاش شبانه روزی میکنه و چیزی که باهش خداحافظی کرده تفریح و استراحت هست و تمام هم و غمش کار هست. اما میدونی چیه؟؟ یه سری شرایط دس به دس هم میدن که اینطور ادما نتونن واقعا استعدادشون و تخصصشون به کار گرفته بشه و منافع یه سری حکم میکنه پروژه های بزرگ و درامد زا همیشه دست دلال ها باشه و نه اهلش متاسفانه!
امیدوارم کمکی کرده باشم موفق باشی
Last edited by M0hsen3D; 03-07-2013 at 12:19.
شرکت والو درآمدش از استیم تامین میشه. سود خیلی عظیمی داره واسش این شبکه و دیگه کمتر میره سراغ بازی سازی
بهترین شرکت واسه تو شرکت tell tale هستش این شرکت یه شرکت خیلی کوچیک و ناشناس بود که هرکی رو با یه مهارت کوچیک فکر کنم استخدام میکرد اما بعد از ساخت بازی فوق العاده The Walking Dead این شرکت الان دیگه خیلی معروف شده شاید دیگه مثل قبل نشه راحت واردش شد اما شانست رو امتحان کن.
یه سرچ تو گوگل بزن اطلاعاتش میاد دستت
قصد بدی نداشتم احسان جان. اما هنوزم مشکلتو درک نکردم.به هر حال امیدوارم هر چی که باشه زودی حل بشه. کمکی هم از دستم برمیاد در هر زمینه ای که در توان و تخصصم بود حتما منو در جریان بذار. من از اون دسته از آدمایی نیستم که فقط خشک و خالی تشکر کنم. جواب کمک رو با کمک میدم. مطمئن باش اگه راه شو پیدا کنم اینطور نیست که برم و پشت سرمو نیگاه نکنم. به هر حال فعلا حرف زدن در موردش فایده ای نداره.
آخ میبخشی.. گمونم کالیفرنیا بودش که گفتم کانادا.
واقعیتش هنوزم درک نمی کنم که منظور از مشکل سربازی چیه. حالا مشکلی که احسان داره مورد خاصه اما شما ها دیگه چرا ؟ من دو سه سال پیش خدمتم تموم شد. چرا نمیرن خدمت خو ؟
کاملا حرفاتونو درک می کنم. منم به همین چیزی که گفتین اعتقاد دارم. کجا باهاش مخالفت کردم. اما بذارین کمی در مورد تمام فاکتورای کلی که گفتین کمی توضیح بدم.
راستش کلی در مورد خودم و پروژه م نوشتم و پاکشون کردم چون یه جورایی احساس کردم که تعریف از خود میشه. فقط در همین حد بگم که اگه داستان زندگی مو براتون تعریف کنم مطمئنا به حالم گریه می کنی. به نظرم نیاز به تعریف هم ندارهو به قول شما کسی که تلاش شبانه روزی کرده باشه موفق میشه و همین کلید موفقیته.
جدا از اینکه قبلا از راهنمایی های شما و احسان تو زمینه بافتگذاری و تکسر تشکر کردم و الان دارم پروژه مو تکمیل می کنم اما بذارین بازم کمی بیشتر تو این زمینه توضیح بدم. شما ممکنه ظاهر قضیه رو ببینین اما در باطن، قضیه کاملا فرق می کنه. شما علم کار رو هم فراموش کردین. خودم به شخصه روزها و شب ها فورام Unity3d.com رو قبل از اینکه بخوام شروع به مدلسازی و تکسچر کنم شخم زدم تا اولش اطلاعات بدست بیارم. اطلاعاتی نظیر اینکه موتور چه تعداد پلیگان رو قبول می کنه و حد معقول پلیگان هر آبجکت چقدر باس باشه تا موتور نسبت به گرافیک مربوطه بعدا کم نیاره. یا بعضا اطلاعاتی که با سرچ زیاد به دست آوردم مثل " ارجحیت batch شدن آبجکت ها نسبت به attach کردنشون تو برنامه های تری دی" و خیلی نکته های دیگه ای نظیر استفاده از Texture Atlas برای کاهش تعداد draw call ها و کم نیاورن موتور و هزاران موضوع دیگه که تمام اینا کلیییییییی وقت برد. پس علم و دانش و اطلاعات کافی از فضای کار خودش کلی ارزش داره. و الا به قول شما اینکه کار خیلی خاصی نداره بخوایم یه مدل بسازیم و چهار تا تکسچر هم اضافه کنیم.
اما "بازم" کار به اینجا ختم نمیشه. همونطوری که قبلا گفتم دکورچینی یکی از مهههههههههههههههههههههههه ههمممممممممممممممممممتتتت تتتتتتتتتتتررررررررررررری ن ارکان بافت گذاریه که نیاز به تخصص و مهارت و گروه و کلاس ویژه ای داره. اگه نتونین بافت ها و رنگ بندی ها رو با فضای موجود وفق بدین اونوقت یه کار فوق العاده بی روح و مزخرفی از آب درمیاد حتی اگه رئال کار حرفه ای باشین.
اما بازم همه ش گرافیک نیست (نمی دونم شما چرا انقدر رو این قضیه خیلی پافشاری می کنین). بعضی وقتا فقط و فقط بحث نوآوری و خلاقیت مطرح هستش. نمونه ش یکی از ایرانیا که اومد یه بازی شبیه ماریو ساخت که توش از خلاقیت خاصی استفاده شده بود. یادم نمیاد اسم بازیش چی بود. دانلود هم کرده بودمش اما نتونستم اجراش کنم. هر چی که بود مهم اینه که الان داره تو یکی از شرکتای ژاپنی فعالیت می کنه. پس یادتون باشه بعضی وقتا عامل "فقط" دخیل میشه.
شما ایرانو دیدین با این بدبختیاش بهتون حق میدم اما کشورای دیگه فقط واسه یه حرفه خاصی مثل ایده پردازی بهتون هزینه شو میدن. همونطوری که قبل گفتم ایده پرداز می تونه بازی رو به شکست یا پیروزی برسونه. مگه نمی بینین بعضی فیلما اونچنان افتضاح از آب درمیاد که حتی میان جزء آبروریزی سینمایی ازش یاد می کنن ؟ توان مالیشو نداشتن ؟ خیر.. ایده پرداز و داستان نویسشون آبکی بودن.
جدا از تمام اینا بحث مهارت زبانی هم مطرح هستش که به نظر من یکی از مهترین بحثا و دغدغه های دانشگاهی و استخدامیه. شما بهترین پروژه و مهارت داستانی و ایده پردازی رو هم داشته باشی اگه نتونی ارتباط برقرار کنی شکست می خوری. شما داری میری اونور با مردماش ارتباط برقرار کنی. اگه نتونی ارتباط خوبی برقرار کنی مطمئنا ایده هاتو اونطوری که باید نمی تونی تزریق کنی. پس بازم فقط بحث پروژه و گرافیک نیست. به این ترتیب کسی که تصمیم میگیره بره اونور اولین اولین قدمش قبل از انجام هر پروژه و نمونه کاری باس یادگیری زبان و کسب مدرک باشه. پس این موردو نباس فراموش کرد. حالا مشکلات سربازی به کنار.
بحث در مورد رقابت شد من باس یه نکته دیگه رو هم اضافه کنم. فراموش نکنین که تو کشورهای غربی قانون کپی رایت وجود داره و مثل اینجا بی در و پیکر که نیس. نرم افزارایی که ما درایم ازشون مجونی استفاده می کنیم بالای چندین میلیون قیمتشونه. همه که نمی تونن اینا رو خریداری کنن و اگه یکی بیاد از کرک و غیره استفاده کنه اونوقت جرمش اونقدر سنگینه که به شت خوردن می افته و پدرشو درمیارن. به همین خاطر هیشکی به همین راحتی ریسک همچین کاریو نمی کنه و به طبع کسایی که توان مالی خوبی دارن همچین ابزارایی رو خریداری می کنن. به این ترتیب رقابت هم کمتر میشه. یکی از دلایل موفقیت ایرانیا تو این زمینه و یا شاید خیلی زمینه های دیگه رو هم نباید از یاد برد که به خاطر عدم قانون کپی رایت در کشور بوده. هر چیزی تو دنیا خوبی و بدی خاص خودشو داره.
به همین خاطر همه ش از این دنیا گله دارم چون هیچی سر جای خودش نیس.
ممنون که وقت گذاشتی و نکات خوبیو مطرح کردی...
Last edited by Homunculus; 03-07-2013 at 14:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)