البرز رو میگه![]()
Battlefield
Bioshock
Borderlands
Crysis
Call Of Duty
The Darkness
Doom
Duke Nukem
Far Cry
F.E.A.R
GoldenEye 007
Halo
Half life
Killzone
Metroid Prime
Medal Of Honor
Metro 2033
Painkiller
perfect dark
Quake
Resistance
Red Faction
Serious sam
Star Wars: Jedi Knight
S.T.A.L.K.E.R
Wolfenstein
البرز رو میگه![]()
البرز تنها COD بازیه که استین هاشو زده بالا اومده وسط میدون
یه لحظه فکر کنید اگه همه کال او بازها بیان وسط به سردستگی البرز چه اوضاعی میشه ، حتا تصورشم سخته![]()
بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم بین Bioshock و Half Life و CoD تصمیم گرفتم به قول خارجی ها Heart م رو Follow کنم و دیگه رایم رو بدم در نتیجه رای من میره به CoD !(به خاطر MW فقط : دی)
اصلا فکر آخرش رو که میکنم می بینم باید بهش رای بدم ! شهید شدن اون سیاه پوسته رفیقمون,اومدن زاخائف,شلیکش به سر Gaz,تلاش پرایس,پرت شدن تفنگ توسط پرایس,تیر اندازی به زاخائف(و رفقا) و رسیدن دوستان . لحظه ای که داشتن میبردنمون بالا و این که گوشه چشمی تلاش هاشون برای نجات دادن پرایس رو دیدیم و اون غم از دست دادن پرایس و عکسی که از گروهمون نشون داده شد !
آره والا...لیستو نشونش بده....
بــیــا بقلم....![]()
جالب اینجاست من همین نظرسنجیو تو یه وبسایت خارجی معتبر زدم و حتی یک نفر حتی یک نفر هم به COD رای نداده ! بیشتر نظر روی : Bioshock , Half Life ,Halo , Golden Eye , Metroid اینا هست ...که تقریبا Bioshock و Half Life زیاد مورد توجه هستش ... حالا اشتب سوئبرداشت نشه من خودم از فن های cod ام کلی خاطره دارم باهاش ولی یه جورایی نمیتونم با کله گنده ها یکی بدونمش ....بیشتر تهش به ضرر صنعت گیم شد تا نفعش ....همین ترغیب شدن بازی سازا به اکشن به خاطر COD بود و ....!
Last edited by mjorh; 05-05-2013 at 21:41.
من طرفدار طيف خاصي نيستم
+
در مورد kz3 و gears3 من فقط روي صحبتم با قسمت انلاينشون :
Gears رو كه من كلا از خود كليفي بيشتر بازي كردم(نويد در جريان
) و تو كاميونيتيشم عضوم ...اگه بري نارضايتي ملتو واسه مولتيش ميديدي(تو امار هفتگي لايو هم هميشه از شماره ٢ نسبت به زمان خودش با وجود اختصاصي شدن سروراش پايينتر بود)
(انلاين judgment هم ادامه همون افتضاح بود)و گرنه كاربراي فروم ما كه ٩٠ درصد پي سينگلن
در مورد kz3 هم كه كلا طرفداران قشنگ نااميد شدن تو سروراشم بعد چند روز اومدن بازي برگشت معناداري به سروراي ٢ بود......اين مثلا يه لينك بقيشم سرچ كني مي بيني زيادن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
فوق العاده دوسش دارم.....همچين شوتر انلاينهايي كه در كنار سرعت بالا مهارت زيادي هم ميخواستن الان كم پيدا ميشن
علتش اينه كه تعدادي از راي دهنده ها به cod(شايد بيش از ٥٠ درصدشون)گيمر نيستن و اين بازي جزو معدود بازيهايي هست كه تجربه مي كنن
كه البته اين خودش عامه پسندتر و روونتر بودن و ساده تر بودن اين بازي رو نشون ميده كه حسن قابل توجهيه
.
Last edited by halflife g; 05-05-2013 at 22:03.
خب دیگه خودت میدونی نظر سنجی عمومیه نمیشه که بگیم فقط گیمرها رای بدین حالا بالا حمید میگه اون ور اب نظر سنجی زده یک نفر هم رای ندادن حتما همشون گیمرن![]()
حالا همین 50 درصد هم اگه شورش کنن باز باید گفت هوا پسه![]()
الان دیگه شورش میکنن !رهبرشونم (البرز خان) خیلی مقترد هست ...خب دیگه خودت میدونی نظر سنجی عمومیه نمیشه که بگیم فقط گیمرها رای بدین حالا بالا حمید میگه اون ور اب نظر سنجی زده یک نفر هم رای ندادن حتما همشون گیمرن![]()
تـــز میدی مراد؟؟
متای این بازیو ک خودت دیگه میدونی...کسانی هم این بازیارو نقد کردن ک گیمرن و نظرشون جهت میده به دنیای گیم(چ میدونم شاید اونارم گیمر ندونی)
خب COD اوله دیگه چرا طاقتشو ندارین من نمیدونم...
حالا رای دهنده ها به بازی های دیگه میشن علامه ی گیم و این صحبتا....بازی باید فراگیر باشه...همه باهاش حال کنن نه داستان لایه ای و از این خرتو پرتا...
اگه بخوام از داستان لذت ببرم مطمئنا بایوشاک و هاف لایف بازی نمیکنم...میرم داستایوفسکی و صادق هدایت میخونم///والا
رکوردای فروش این بازی هم همه چیزو اثبات میکنه...
احیانا "جواد جلوبندی" نیستی شما؟؟؟این همه گیر بودن بازی مصداق دیگه ایست برای 206 بودنش.![]()
هی دیویس شیش،انژکتور ،قالپاق میکنه!!!D
Last edited by Turok-71; 05-05-2013 at 23:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)