واقعا کسی امتحانش کرد؟
واقعا کسی امتحانش کرد؟
یه مستندی هست با مضمون "خرافه زدایان" یا یه همچین عنوانی که حتی از شبکه ی 4 ایران هم پخش میشه .فکر کنم ساخت آمریکاس
همون دو نفر که یکیشونم کچل سیبیلوئه که دائما کلاه فرانسوی سرشه و اخیرا هم بررسی کردن آیا میشه در برخورد بسیار سهمگین دو شی با هم ترکیب بشن یا نه ، رو آنتن رفتن
کلا کارشون اینه که تحقیق میکنن ببینن حرفای عوام از قدیم تا الان چقدر واقعیت داره.بودجه بسیار کلونی هم خرج میکنن.چنتا هلی کوپتر و بریز و بپاش و مخارج بسیار بسیار هنگفت
اما بلخره دارن تحقیق و آزمایش میکنن
واسه فرهنگ مام این مسائل روح و ... هم وجود داره(به علاوه ی همون مواردی که دیگر فرهنگام دارن) و کار بسیار خوبیه که روش تحقیق کنن .
البته واقعا واقعا از ته دل تحقیق بشه.مثله من الان میتونم الکی بگم آره من نصف شب امتحانش کردم دروغه محضه.نه
اره همین بودمنظورتان این است:![]()
سیزن قبلیش تموم شد و فکر کنم سه شنبه شب ها از TrueTv (کانال 75 ) پخش میشه، کلاً چرندیاته، من چند قسمتش رو دیدم، همه دیدن، همه شاهد هستند، ولی هیچکدام یک دلیل قانع کننده ندارند.
یک برنامه دیگه هم است در جستجوی پا گنده، اونم مسخره، با کلی دم و دستگاه هر دفعه میزنند به دل جنگل هیچی هم پیدا نمی کنند.
مطمئنم که فهمیدید اینجا درباره ی مسائل فیزیکی تحقیق نمیشه که مخارجش زیاد باشه و داریم درباره ی مسائل روانشناسی و فراروانشناسی صحبت میکنیم ، تحقیق روی آدمها خرجش کمتره و زحمتش بیشتر ، چون باید بگردی و نمونه پیدا کنی.
خب قشنگیش به اینه که حداقل من ، از روی یه مورد نتیجه ای نمیگیرم و وقتی همه ی گزارشات رو کنار هم گذاشتم نتیجه میگیرم . گزارشات رو هم تک تک بررسی میکنم و راجع بهشون تحقیق میکنم .
دوستان هر کسی جن و پری و روح دید سلام ما رو بهش برسونه .
چیزی که شما داری دنبالش میگردی همونقدر بی پایه و اساسه که بخواین در مورد اسب بالدار تک شاخ جستجو کنین .
قبلا که جن و روح احضار میکردن با استفاده از یک صفحه یا تخته محتوی حروف الفبا و یک زیر استکانی این کار رو انجام میدادن .
طرف میومد تمرکز میکرد و یک سری رو هم دور و بر خودش جمع میکرد و همه هم ساکت مینشستن تا جناب جن یا روح اعصابش به هم نریزه . بعد هر کسی سوالش رو میپرسید تا ایشون با توجه به حرکت روی حروف الفبا پاسخ میداد .
یکی از دوستان بنده هم اصرار داشت که این مسئله واقعیه و هر چی سوال پرسیده درست جواب داده شده .
من هم یک روز که سفری به شهر اون دوستمون داشتم از زیارت این دوست احضار کننده یا مدیوم بی نصیب نموندیم و طبق روال بالا مراسم آماده سازی رو شروع و سوالات رو مطرح کردیم .
بدون استثنا همه سوالاتی که مطرح کردم جواب های اشتباهی تحویل گرفتم .
یارو هم که دیده بود الانه که مچش گرفته بشه به من میگفت تمرکز نکردی و اینطوری شد !!! خوب بالفرض من تمرکز نکردم چه ربطی به اون روح یا جن داره که نمیتونه سوال من رو جواب بده ؟!
کلا بساطی بود .
همیشه همین بوده و از زودباوری و عدم اطلاع مردم استفاده میشه .
الان هم خیلی ها رو دیدم که میرن پیش دعا نویسان و یک ورقه کاغذ رو میگیرن و میذازن سر کوچه تا به گفته ی اون شخص دعانویس مشکل و مریضی افراد رو برطرف کنه .
بعد هم میان میگن این دعا تاثیر داشت و بعد از دوا و درمان جواب داد !!! (خودشون دارن میگن دوا و درمان و از اون طرف بازگشت سلامتی رو مرتبط با علوم پزشکی و داروها نمیدونن و تاثیر رو در اون دعایی که سر کوچه زیر سنگ گذاشتن میدونن)
این شده وضعیت مملکت و مردم ما ... کافیه به صحبتی که مطرح میشه یک مقدسات یا ماورا الطبیعه چسبونده بشه تا بی برو برگرد و بدون تفکر پذیرفته بشه .
چند وقت توی سوپر مارکتی بودم و تلویزیون ایران در یک خبر به اصطلاح علمی که نه منبعی نداشت و نه عنوان خاصی اعلام کرد که دانشمندان متوجه شدن که کعبه در مرکز زمین قرار داره .
این توی خبر عنوان شد شخصی که کنار من ایستاده بود شروع کرد به ذکر گفتن !!! (خودتون به عمق فاجعه پی ببرین)
حالا شما یه نمونه ی اشتباه دیدی ، حتما باید دروغ باشه قضیه کلا از پایه ؟
الان تست کردین این روشی رو که میگم ؟؟
شما کلا چند بار سراغ این مسائل رفتی که اینطوری سریع نتیجه گیری میکنی که دروغه و بی پایه و اساسه ؟
من قبول دارم در تئوری بعضی چیزها خیلی مسخره به نظر میاد اما در عمل خیلی قضیه ممکنه متفاوت باشه ، تئوریها همیشه کامل نیستند !
این مسئله جزو بدیهیات نیست که شما بگی ، بدیهیه که روح و جنی وجود نداشته باشه ! جزو مسائلیه که باید در موردش جستجو بشه !
سایت یه سری موسسات که راجع به این موضوعات تحقیق میکنند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه میخواین بدونین که کسی این روشو امتحان کرده یا نه؟
باید به عرضتون برسونم که :
شاید این کارا و حالات اختیاری نباشه ولی
من و... همچین اتفاقی برامون افتاده ولی نه با اختیار.
پس ازتون میخوام برای تکذیب کردنش دلیل بیارید لطفا!
البته اگه کسی حرفمو باور داره...
من خودم برنامه هاو خیلی حرفا رو قبول ندارم
ولی در این مورد خودم یه شاهدم..و
میدونم خیلی ازین فیلمارم از روی واقعیت ساختن..
مثلا فیلم روح بنظرم حقیقت داره..ولی اگه ایجا کسی فیلم
ماوراطبیعه را دیده باید بگم همش خرافاته ...
مدرکمم قرآنه..
سلام.
دوست عزیز در شرایط اعتقادی و مباحث این چنینی که پشتوانه ی علمی ندارند وقتی کسی ادعایی
رو انجام میده همیشه خودش باید زحمت اثباتش رو بکشه نه اینکه دیگران تکذیبش کنن.
به شما ثابت میکنم که دیدگاهتون اشتباهه
من یه دوستی دارم که میتونه پرواز کنه .... اگه میتونی با اثبات منطقی تکذیبش کن این رو.
حالا برمیگردیم سر جمله ی شما:
من و... همچین اتفاقی برامون افتاده ولی نه با اختیار.
پس ازتون میخوام برای تکذیب کردنش دلیل بیارید لطفا!
چطور کسی میتونه تکذیب کنه که چنین اتفاقی برای شما افتاده ؟
آیا روش درست تر این نیست که شما ادعاتون رو ثابت کنید؟
اینکه ما با باور ها و نه مستندات بخوایم برای چیزی "نتیجه ی درستی" رو صادر کنیم مغلطه ی توسل به باور هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)