ما هم اینجا همین رو میگیماین که به صورت کم خرج برگذار بشه بهتر از اینه که برگذار نشهسلام
الان تو يوتيوب دكتر هلاكويي يك ويدئو هست به اسم ضرورت جشن عروسي و دقيقا همين مسائل رو گفته و گفته كه بايد جشن عروسي گرفته بشه هر چند حداقل
ما هم اینجا همین رو میگیماین که به صورت کم خرج برگذار بشه بهتر از اینه که برگذار نشهسلام
الان تو يوتيوب دكتر هلاكويي يك ويدئو هست به اسم ضرورت جشن عروسي و دقيقا همين مسائل رو گفته و گفته كه بايد جشن عروسي گرفته بشه هر چند حداقل
به قول مامانبزرگا هر دختر و پسری دوست داره خودشو تو لباس شب عروسی ببینه پس هر چقدر هم جمع و جور باید گرفت
به خدا که اونا یه چیزایی میدونستن که می گفتن
اونا زندگیاشون از ما مستحکمتر بود
باید از اونا یاد گرفت
البته فک کنم یه مزیت دیگه هم داره
زن و شوهر هر وقت از هم خسته میشن فیلم عروسیشونو ببینن و بفهمن چقد عاشق هم بودن اون روزا(البته از نظر من)
به قول یک بزرگی : این لوس بازی ها واسه اوایل ازدواجه![]()
آره خوب میدونم اما بهتر از اینه که یادشون بره که یه زمانی برای رسیدن به هم چقدررررررررررررررررر تلاش کردن
ی لباس عروسی خیلی قشنگ ی سفره عقد زیبا ی شام شیک با 60-70 نفر از دوستای صمیمی و خاله و دایی بقیش هم برین ماه عسل خارج
به جای اینکه خرج این و اون کنین بعدشم هزار و یک ایراد از جشنتون بگیرن
زمانی که با هم مشکل دار شن با دیدن فیلم عروسی آتیششون بیشتره میشه ....
اون میگه فامیل های عروس رو ببین چه فلانه اون یکی میگه فامیل ها ی دوماد رو ببین فلانه و جلف و .....
اونا از اولش هم با هم زندگی نمی کردن
آدمی که طرفش رو برای همیشه دوست داشته باشه براش از خودش هم میگذره
من از اینجور آدمام البته تعریف از خود نباشه
با اجازه بزرگترها : از لحاظ اقتصادي و نه بيشتر :
با عروسي گرفتن چي نصيب شما ميشه اگه فاميل و دوستان دست به خرج و هديه دادنشون خوبه يقين داشته عروسي بهتر هست در غير اينصورت عروسي جز دردسر و هزينه الكي و حرف مردم چيزي دربر نداره انقدر شلوغ و فكر ادم مشغول هست كه اصلا نميفهمي جشني بوده ...
حالا تو موقعيت فعلي الان و گروني سكه و طلا و ...
فكر نكنم كسي اين جور چيزا رو هديه بياره برات پس ١٠ تومن خرج كردي و تنها يك جشني برگزار شده و ١٠ تومن به مردم دادي ولي با مسافرت ١٠ تومن برا خودت خرج كردي
٥٠٠ نفر هم دعوت كني ٢٠ نفرشون برات سكه بيارن جشن خوبي ميشه شوخي كردم من خودم اگه فاميل لارج و پولدار داشته باشم عروسي ميگيرم در غير اينصورت و گروني الان عروسي نميگيرم
تایید میشه
البته همه چیز به عروسو دوما بستگی داره
من که میگیرم هر چند کوچولو وکم خرج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)