تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: هدف شما؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من کلا به هدف گذاری در زندگی علاقه ندارم ،نمیدونم شاید من اینجوریم، تکامل و رشد و دوست دارم ولی دوست دارم در روال زندگی بهشون برسم نه اینکه همه چیو براشون فدا کنم
    ولی نمی دونم تو چه زمینه ای برم جلو ؟ فعلا توی زندگی دارم جستجو میکنم ،هرازگاهی فلسفه میخونم،به ارزش و ضد ارزش اعتقاد دارم ولی دیگه خیلی از شعار هایی مذهبی که اینور و اونور میگن رو قبول ندارم

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هرازگاهی فلسفه میخونم،به ارزش و ضد ارزش اعتقاد دارم ولی دیگه خیلی از شعار هایی مذهبی که اینور و اونور میگن رو قبول ندارم
    آثار کی ؟ چه مکتبی ؟

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

من کلا به هدف گذاری در زندگی علاقه ندارم ،نمیدونم شاید من اینجوریم، تکامل و رشد و دوست دارم ولی دوست دارم در روال زندگی بهشون برسم نه اینکه همه چیو براشون فدا کنم
    ولی نمی دونم تو چه زمینه ای برم جلو ؟ فعلا توی زندگی دارم جستجو میکنم ،هرازگاهی فلسفه میخونم،به ارزش و ضد ارزش اعتقاد دارم ولی دیگه خیلی از شعار هایی مذهبی که اینور و اونور میگن رو قبول ندارم
    خوبه که جستجو میکنی.اگه منطقی باشی بزودی میرسی ..
    مواظب باش چه فلسفه ای رو میخونی. بعضی این کتابای فلسفه رو دیوونه ها نوشتن(قصد توهین به فلاسفه عزیز رو ندارم)
    در مورد شعارهای مذهبی باید بگم باید حرف راست رو از متخصص هر کاری پرسید.همه جا توطئه هایی پشت سر هر دینی هست.بعضیا تربیت شدن که حال تو رو از دین بهم بزنن،باورتون میشه خیلیا حتی مسلمون نیستن (با پنهان کردن این قضیه و نگاه منفی نسبت به دین) وارد حوزه های علمیه میشن و بعد از گذروندن دوره تبدیل به روحانی میشن!!! و میشینن و با چرت و پرت هایی که میگن حال شمای نوعی رو از شعار های دینتون و بعد از خود دینتون بهم میزنن(و بابت این کار پول هم میگیرنالبته شعارهای چرتم به دین میبندن)
    که البته این بحث خیلی طولانی ای داره که مربوط به این تاپیک نمیشه و باید راجع به صهیونیست بیشتر تحقیق و مطالعه کنی تا دستت بیاد

4. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوبه که جستجو میکنی.اگه منطقی باشی بزودی میرسی ..
    مواظب باش چه فلسفه ای رو میخونی. بعضی این کتابای فلسفه رو دیوونه ها نوشتن(قصد توهین به فلاسفه عزیز رو ندارم)
    در مورد شعارهای مذهبی باید بگم باید حرف راست رو از متخصص هر کاری پرسید.همه جا توطئه هایی پشت سر هر دینی هست.بعضیا تربیت شدن که حال تو رو از دین بهم بزنن،باورتون میشه خیلیا حتی مسلمون نیستن (با پنهان کردن این قضیه و نگاه منفی نسبت به دین) وارد حوزه های علمیه میشن و بعد از گذروندن دوره تبدیل به روحانی میشن!!! و میشینن و با چرت و پرت هایی که میگن حال شمای نوعی رو از شعار های دینتون و بعد از خود دینتون بهم میزنن(و بابت این کار پول هم میگیرنالبته شعارهای چرتم به دین میبندن)
    که البته این بحث خیلی طولانی ای داره که مربوط به این تاپیک نمیشه و باید راجع به صهیونیست بیشتر تحقیق و مطالعه کنی تا دستت بیاد
    اگه اینجوره پس صهیونیست ها خیلی خیلی تو هدفشون موفق بودند !

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

وایتهد ،راسل،ویل دورانت
    تا الان کتابای این 3 تا رو خوندم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

اگه اینجوره پس صهیونیست ها خیلی خیلی تو هدفشون موفق بودند !
    بله البته به نظر خودشون
    در نهایت اسلام پیروزه!!!!
    صهیونها به خاطر قدمتشون (شیطان که هیچوقت بیکار نبوده) کارهاشون رو کاملا حساب شده پیش میبرند اون ملعون ها
    از زمان حضرت سلیمان نسل به نسل به جمع کردن ثروت وعلم پرداختند و سعی کردند اون رو بین خودشون نگه دارند تا دیگران رو وادار به اطاعت از خودشون کنند.اما از زمان ظهور اسلام خداوند منبع غنی علم لایزال الهی رو که قرآن مجید هست در اختیار دانشمندان قرار داده و با تفکر در آیات این مصحف ارزشمند علومی رو میفهمیم که دانشمندان صهیون طی این همه سال که هیچی ،هیچ بنی بشری به اونا دست پیدا نکرده.حتما تاپیک اعجاز قرآن رو ببینید.چند تا نمونه کوچیک از این کتاب بزرگ گذاشتم.
    البته منظورم از متن بالا این نیست که قبل از اسلام همه دانشمندان صهیون بودند . تعدادشون کمه ولی تلاششون زیاده .خدا لعنتشون کنه با خودشونم لجن اینا.دربست در اختیار شیطانند.اگه این اطاعت رو از خدا میکردند.خدا بهشت رو تو دنیا بهشون نشون میداد
    همونطور که تو قرآن آیاتی هست که جهنم رو بهشون نشون داده(که در قیامت این گروه بخشیده نمیشن و به جهنم میرن و خدا با اینکه میدونه(برای اینکه ما بفهمیم) میپرسه که اینها چه کسانی هستند که گروه گروه به جهنم میرن؟ و جواب داده میشه که اینها همونهایی هستند که در دنیا اجنه(وشیطان) رو میپرستیدند) البته من چیزی که از معانی یادم مونده رو نوشتم عینا نقل نکردم.اگه کنجکاو هستید اصل آیه رو باید بخونید.
    Last edited by رستگار15; 26-08-2012 at 18:18.

8. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

له البته به نظر خودشون
    در نهایت اسلام پیروزه!!!!
    صهیونها به خاطر قدمتشون (شیطان که هیچوقت بیکار نبوده) کارهاشون رو کاملا حساب شده پیش میبرند اون ملعون ها
    از زمان حضرت سلیمان نسل به نسل به جمع کردن ثروت وعلم پرداختند و سعی کردند اون رو بین خودشون نگه دارند تا دیگران رو وادار به اطاعت از خودشون کنند.اما از زمان ظهور اسلام خداوند منبع غنی علم لایزال الهی رو که قرآن مجید هست در اختیار دانشمندان قرار داده و با تفکر در آیات این مصحف ارزشمند علومی رو میفهمیم که دانشمندان صهیون طی این همه سال که هیچی ،هیچ بنی بشری به اونا دست پیدا نکرده.حتما تاپیک اعجاز قرآن رو ببینید.چند تا نمونه کوچیک از این کتاب بزرگ گذاشتم.
    البته منظورم از متن بالا این نیست که قبل از اسلام همه دانشمندان صهیون بودند . تعدادشون کمه ولی تلاششون زیاده .خدا لعنتشون کنه با خودشونم لجن اینا.دربست در اختیار شیطانند.اگه این اطاعت رو از خدا میکردند.خدا بهشت رو تو دنیا بهشون نشون میداد
    همونطور که تو قرآن آیاتی هست که جهنم رو بهشون نشون داده(که در قیامت این گروه بخشیده نمیشن و به جهنم میرن و خدا با اینکه میدونه(برای اینکه ما بفهمیم) میپرسه که اینها چه کسانی هستند که گروه گروه به جهنم میرن؟ و جواب داده میشه که اینها همونهایی هستند که در دنیا اجنه(وشیطان) رو میپرستیدند) البته من چیزی که از معانی یادم مونده رو نوشتم عینا نقل نکردم.اگه کنجکاو هستید اصل آیه رو باید بخونید.
    یه نویسنده خارجی کتابی داره به اسم خزرها ، توش اثبات می کنه که قوم یهود از بین رفته و این یهودیان الان از قومی به اسم خزرها هستن که یهودیتو قبول کردن !!

وایتهد ،راسل،ویل دورانت
    تا الان کتابای این 3 تا رو خوندم
    فلسفه صرفا عقل گرایی خواستی بخونی آثار ابن سینا و ابن رشد هست اصولا فلاسفه غربی به شدت از این دو تاثیر گرفتن !!

البته آثار ابن سینا یه کم سخته !

آثار ملاصدرا هم هست که صرفا عقل گرا نیست ولی خب هنوزم که هنوزه با گذشت چندصد سال اکثریت قریب به اتفاق مردم نمی تونن بفهمن این بشر چی گفته !

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

یه نویسنده خارجی کتابی داره به اسم خزرها ، توش اثبات می کنه که قوم یهود از بین رفته و این یهودیان الان از قومی به اسم خزرها هستن که یهودیتو قبول کردن !!
    من که این طرفو نمیشناسم.معلومم نیست حرفش درست باشه
    اما این گروه صهیون ها هستند (که ادعای یهودیت دارند) که فراماسونر هستند اکثرا
    گفتم که بحثش طولانیه باید جای دیگه تحقیق کاملی داشته باشی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

از هدف و اهداف رسیدیم به پیروزی اندیشه های اسلامی و رد کردن صهیونیسم و ابن سینا و برتراند راسل !

تجربه ی خوبی بود .

موفق باشید .

12. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •