تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 43 از 43

نام تاپيک: ساخت موتور بازي با اين سرمايه و با اين مشكلات ؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا من هر تاپیکی میزنم انقدر استقبال میشه ؟

فعلا تصمیم گرفتم بعد از تموم شدن کارهای سفت کاری این ساختمون بیام تهران کارو ادامه بدم و همونجا هم یه شرکت بازی سازی بزنم ( کنارش رو ساخت یه موتور هم حالا کار میکنیم . ضرر که نداره ) فعلا مشکل پول دارم و با این پول حتی یه زمین هم نمیتونم تو تهران بخرم. وام ساخت این ساختمون رو که بگیریم خودش 80 میلیونه و شاید بتونم کارو منتقل کنم تهران ...

هرکی فکر میکنه میتونه کمک کنه که این شرکتو تاسیس کنیم بگه . یا به صورت شراکتی یا اینکه کسی دوست داره کار کنه و ...
    حقوق افراد با تخصص معمولی مثل بازی سازهای مستقل P30WORLD تا 500 و حقوق تخصص های حرفه ای تر مثل طراح های برجسته و برنامه نویس های خوب تا 700 - 800 ...

یه نکته دیگه اینکه این شرکت اگه تاسیس بشه استدیو موشن کپچر هم داره . چون به نظر من بازی که بدون موشن کپچر ساخته بشه هیچ وقت نمیتونه بازی خوبی باشه . یه موشن کپچر سراغ داره نزدیک 40 میلیونه اگه کیفیتش خوب باشه میشه خریدش
    البته دلار رفته بالا و فکر کنم الان 60 میلیون شده باشه

2. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من کل تاپیک رو نخوندم فقط پست اول رو خوندم ( ماشالا بچه ها عجب حوصله ای دارند! )
    __________________________________________________ _____________________________

به نظر من که تو ایران با شرایط فعلی سرمایه گزاری و گزاشتن وقت برای ساخت موتور بازی در سطح تجاری و قابل رقابت با موتور های موجود کار اشتباهی هست.
    گزاشتن وقت و سرمایه برای یک موتور بازی تو ایران فقط زمانی قابل قبوله که اون موتور برای هدف خاصی ساخته بشه. مثلا هدف ساخت بازی ای هست که درست کردن یه موتور جدید مخصوص اون بازی به صرفه تر از استفاده از موتور های موجود باشه.
    __________________________________________________ _____________________________

من معمولا با حرف های امیرحسین (اگر اسمشو درست یادم باشه) موافق نیستم ولی با اون پستش ( پست 22 ) موافقم. از نظر من مهم اینه که طرف کارشو درست انجام بده نه اینکه بگیم بابا این یارو انجین بازیشو خودش نوشته اون یکی که با انجین اماده درست کرده .... هم نیست.
    البته کسی که انجین رو خودش نوشته ( اگر کارش درست باشه ) در اینده از کسی که با انجین آماده کار می کنه موفق تر میشه.
    Last edited by Armin060; 20-03-2012 at 20:10.

4. 2 کاربر از Armin060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

من معمولا با حرف های امیرحسین (اگر اسمشو درست یادم باشه) موافق نیستم ولی با اون پستش ( پست 22 ) موافقم. از نظر من مهم اینه که طرف کارشو درست انجام بده نه اینکه بگیم بابا این یارو انجین بازیشو خودش نوشته اون یکی که با انجین اماده درست کرده .... هم نیست.
    البته کسی که انجین رو خودش نوشته ( اگر کارش درست باشه ) در اینده از کسی که با انجین آماده کار می کنه موفق تر میشه.
    بچه ها ببینید کی اومده علیــــه

ای خدا!! خوبه نه من اهل اسم مستعارم نه نام کاربریم نامفهومه تازه دو سه سال با هم می چتیدیم با همه این احوال اسمم یادت نیست!
    خوبه بالاخره ساز موافق زدی همیشه حرف من همون پست 22 بوده شما منظورمو بد میگرفتی

6. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •