تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 69

نام تاپيک: پایان دانلود مجانی ایرانیان و دیگران در اینترنت

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

یه دلیل برای این اقدام میتونه بحران اقتصادی باشه.
    دولت آمریکا متوجه شده که به خاطر وجود خلاء قانونی در بخش کپی رایت متحمل هزینه های سنگین میشه و سعی میکنه با تصویب قوانین جدید جلوی اتلاف هزینه رو بگیره.
    به این ترتیب بخش اعظمی از حوزه IT و صنعت فیلمسازی تحت پوشش قرار میگیرن!

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالبه
    یکی نیست بگه کسی که پولی برای نسخه ارجینال نمیده و رایگان دانلود می کنه مطمئن باشید با این قانون هم دوباره پولی حاضر نیست بده
    عملا آنچنان تاثیری در فروش فیلم و این ها رخ نمیده و نهایت 5-10 درصد فروش بیشتر بشه که اون هم مقطعی هستش و بعدش اینترنتی نیست که طرف مطلع بشه اون سر دنیا چه فیلمی داره غوغا می کنه که بره بخره
    سانسوره اطلاعاتی به ضرر خود سانسورچی هاست

3. 6 کاربر از amir_rahmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

مهندس این دو مسئله اصل قضیه است!

اول اینکه شما وقتی رایگان استفاده کنید به یوزرهای رایگان اون برنامه اضافه می کنید و با استفاده بیشتر به پیشرفت اون برنامه کمک می کنید، اگه مشکلی داشته باشید مطرح می کنید (تا رفع بشه) و در نهایت اون برنامه بهتر میشه. اگه قرار بود همه مثل شما اینطور فکر کنن الان یه نرم افزار رایگان هم وجود نداشت!

دوم اینکه این حس انتقام گیری اشتباهه، مایکروسافت و گوگل و ... نبودن که ما رو نادیده گرفتن، اگه عقب موندیم تقصیر خودمونه. اگه از دنیای تکنولوژی نادیده گرفته می شیم چون چیزی نداریم که عرضه کنیم تا دیده بشیم. اگه از کسی بخوایم انتقام بگیریم باید از خودمون باشه، راه رسیدنمون به بقیه نگه داشتن سایرین نیست، خودمون باید به جلو بریم!

من اگه لحظه ای در حال کرک کردن یه نرم افزار چند صد دلاری که هیچ، یک دلاری باشم از خودم خجالت می کشم که دارم پاسخ زحمت های اون افراد برنامه نویس رو با همچین خیانتی می دم. اگه یه بار در گروهی باشی که دارن همچین برنامه هایی رو می نویسن و ببینی چطور زحمت می کشن و چه شب هایی نمی خوابن تا بتونن این نرم افزارها رو آماده کنن و بفرستن بازار مطمئنم از کرک کردن احساس لذت نمی کنی.
    من کلا آدمی نیستم که که در مورد نرم افزار ریپورت بدم چه خوبی چه بدیهاش
    البته این طرز فکر من نیست طرز عمل من هست و فکر نمیکنم ربطی به این داشته باشه که نرم افزار رایگان وجود داشته باشه یا نه و همچین این طرز عملکرد بخاطر خیلی از عوامل خارجی بوجود اومده!

من این حرف رو قبول ندارم
    توی دنیا حدود 200 کشور هست حالا شما ببین چند کشور چیزی برای عرضه ندارن و خیلی از لحاظ بار علمی پایین تر هستند اما توجه همین شرکت ها به اون کشور ها خیلی بیشتر هست
    مردم یک کشور نباید قربانی سیاست بشن (کلا بیخیال این بحث)

من موافق این حرف هم نیستم
    چون اولا نرم افزار ها توسط یکی 2 نفر طراحی نمیشن
    ثانیا اون برنامه نویس های پایه عمدتا واسه کاری که میکنن پولشون رو میگیرن و کاری به سود شرکت ندارن

حتی خیلی از برنامه نویس ها (مخصوصا توی مایکروسافت) اصلا نمیدونن برنامه ای که نوشتن توی چه قسمتی مورد استفاده قرار میگیره!

یعنی چی مجازی؟؟حداقل شماها که باید بدونید برای ساخت یه نرم افزار بزرگ چند نفر پاش عرق ریختن!
    از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی کرنل لینوکس رو دانلود کنی..تقریبا 75 مگه....نمیدونم چند میلیون خط کده...تازه این هسته لینوکس بدون کدهای Shell هست ....ویندوز هم از این بیشتر باشه کمتر نیست
    این شرکتها پای این محصولات وقت و هزینه صرف کردن...کلی استعداد و خلاقیت به خرج دادن....انوقت چون مجازیه باید قفلش رو شکست؟؟
    دوست من شما متوجه حرف من نشدی
    من خودم میدونم برای یک سیستم عامل چقدر کد نویسی شده و ...
    منظور من این بود خیلی ها هستند که حاظرن بابت آیفون 1 میلیون تومن پول بدن اما اگه بهشون بگی 30 40 هزار تومن بده واسه لایسنس آنتی ویروس عمرا زیر بار نمیرن

در ضمن من نمیدونم چرا شما سنگ سود شرکت های بزرگ رو به سینه میزنید در صورتی همین شرکت ها اکثرا به جز بالا بردن سودشون هیچ فکری برای کاربر ها ندارن
    اولین اولویت سود شرکت هست و در الویت های 4 5 ام شاید موردی برای کاربرها در نظر بگیرن
    اینکه همه بتونن به طور یکسان از محصولاتشون بهره مند بشن
    همه بتونن از آموزش های یکسانی برخوردار باشن
    و خیلی موارد دیگه

این شرکت ها فقط به دنبال اینن که یه محصول رو زود به نام خودشون ثبت کنن تا منحصر اون ها باشه
    فقط نگاه میکنن که از هم عقب نمونن
    نگاه میکنن که بتونن توی شرکت های تجاری جای زیاد تری داشته باشن
    و عمده سودشون هم از همین هاست
    فکر میکنید نسبت سودی که مثلا مایکروسافت از کاربرهای خانگی داره به سودی که از شرکت های بزرگ داره چقدره؟
    1% یا 0.1% یا حتی 0.01%

چرا فقط یک عده خاص باید به محصولات اپل دسترسی داشته باشن؟
    چرا هیچ شرکتی یک محصول ایده آل تولید نمیکنه و حتما باید یه نقصی یجای کار باشه تا سری بدی اون نقص برطرف بشه و به اسم مدل جدید بیرون بیاد؟
    این درصورتی هست که کاملا مشخصه این کار رو عمدا انجام داده و همون اول میتونست بدون اون نقص محصولش رو بیرون بده

کلا هم فکر نمیکنم بحث ما با هم به نتیجه ای برسه!
    Last edited by satttanism; 26-01-2012 at 21:07.

5. 11 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

بین دوست ها و آشناهام خیلی هارو دیدم که برای خرید یه وسیله مثل iPad ( که شاید هیچ احتیاجی بهش نداشته باشن ) از زیر سنگ هم شده پول جور میکنن ولی موقع خرید یه دونه App ــِ 1 دلاری ، هزار تا بهونه میارن و آخرش هم به این نتیجه میرسن که کپی و کرک و ... برای ما ایرانی ها هیچ اشکالی نداره ! در واقع با استدلال های غلط ، خودشون رو توجیه میکنند ( گول میزنند )

فکر نمیکنم App یک دلاری برای موبایل توسط یه گروه بزرگ برنامه نویس با حقوق ثابت ساخته شده باشه ! یا اینکه 1 دلار درصد قابل توجهی از حقوق ما رو تشکیل بده !

مشکل ما با قانون کپی رایت فقط مربوط به نرم افزار های گرون قیمت نمیشه .. حتی اگر این قانون توی کشور پیاده بشه فکر می کنید چند درصد مردم ، یوزر نرم افزار های اورجینال میشن ؟ مگه توی تایوان یا روسیه قانون کپی رایت وجود نداره ؟ پس چرا این کشور ها مرکز کرک و کپی هستن ؟

به عنوان یک برنامه نویس مستقل ، خوب درک میکنم که یک سازنده چقدر زحمت کشیده و چقدر وقت گذاشته تا همون Appــِـ یک دلاری رو کامل کنه .. اونوقت حاصل زحمات شبانه روزی اون خیلی راحت با کپی و کرک کردن از بین بره !

7. 11 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من کلا آدمی نیستم که که در مورد نرم افزار ریپورت بدم چه خوبی چه بدیهاش
    البته این طرز فکر من نیست طرز عمل من هست و فکر نمیکنم ربطی به این داشته باشه که نرم افزار رایگان وجود داشته باشه یا نه و همچین این طرز عملکرد بخاطر خیلی از عوامل خارجی بوجود اومده!
    وقتی کسی نرم افزار رایگان رو استفاده نکنه مسلما پیشرفت نمی کنه. همه دنیا مثل شما بگن به حال ما فرقی نمی کنه رایگان یا کرک پس بریم کرک کنیم، اون رایگان پیش رفتی نمی کنه (چون کسی استفاده نمی کنه که اونها ادامه بدن). مثلا OpenOffice، اگه از روز اول همه مایکروسافت آفیس رو کرک می کردن به نظرت تا حالا این همه نسخه جدید داده بود؟ یا محصولاتی مثل اوبونتو و ... ، شما همین که به سایتش میرید و دانلود می کنید و استفاده می کنید برای حمایت کافیه.

من این حرف رو قبول ندارم
    توی دنیا حدود 200 کشور هست حالا شما ببین چند کشور چیزی برای عرضه ندارن و خیلی از لحاظ بار علمی پایین تر هستند اما توجه همین شرکت ها به اون کشور ها خیلی بیشتر هست
    مردم یک کشور نباید قربانی سیاست بشن (کلا بیخیال این بحث)
    سیاست تقصیر ما نیست (و تقصیر اون نویسنده نرم افزار هم نیست)، اونها این بلا رو سر ما نیاوردن که ما مجازاتشون کنیم یا به قول شما ازشون انتقام بگیریم. برای شرکت های نرم افزاری ما بازار هستیم و راهی که اونها می تونن پول در بیارن، و اونها هم دارن به اندازه ما در این وضع سیاسی قربانی میشن چون بازارشون (و بالطبع پولشون) داره ازشون گرفته میشه.

من موافق این حرف هم نیستم
    چون اولا نرم افزار ها توسط یکی 2 نفر طراحی نمیشن
    ثانیا اون برنامه نویس های پایه عمدتا واسه کاری که میکنن پولشون رو میگیرن و کاری به سود شرکت ندارن
    اول که خیلی از نرم افزارها توسط تعداد محدودی نوشته میشن، مثل WinRAR. همین Cyberlink هم تعداد کارکنانش زیر 1000 نفره و ... ، به علاوه، فرضا چون بزرگ هستن پس اشکالی نداره؟ یعنی دزدی از فروشگاه زنجیره ای بزرگ مشکل نداره چون به یه شخص خاص ضرر نمی رسه؟

چون تعداد این افراد زیاده نمیشه خودمون رو گول بزنیم! چه یک نفر چه دو نفر چه 30 هزار نفر. همه دارن زحمت می کشن که مثلا مایکروسافت ویندوز و آفیس رو می سازه و در نهایت می رسه به بازار!

حتی خیلی از برنامه نویس ها (مخصوصا توی مایکروسافت) اصلا نمیدونن برنامه ای که نوشتن توی چه قسمتی مورد استفاده قرار میگیره!
    بله، ولی می دونن داره مورد استفاده قرار می گیره، ددلاین های کاری دارن و باید کار کنن و در نهایت با موفقیت اون محصول سود می کنن و پاداش می گیرن و ...

در ضمن من نمیدونم چرا شما سنگ سود شرکت های بزرگ رو به سینه میزنید در صورتی همین شرکت ها اکثرا به جز بالا بردن سودشون هیچ فکری برای کاربر ها ندارن
    اولین الویت سود شرکت هست و در الویت های 4 5 ام شاید موردی برای کاربرها در نظر بگیرن
    اینکه همه بتونن به طور یکسان از محصولاتشون بهره مند بشن
    همه بتونن از آموزش های یکسانی برخوردار باشن
    و خیلی موارد دیگه
    اسمشون روشونه: for-profit corporation . وظیفه همه دنیا این نیست که به امکانات آموزشی یکسان و مساوات و ... برسن. چون هدفشون این نیست پس دزدی ازشون مجازه؟ به نظر من اینها همه "خود گول زنی" ـه. اگه ما با این کارشون مخالفیم می تونیم ازشون نخریم (بهشون پول ندیم)، نه اینکه ازشون دزدی کنیم.

من مطمئنم شما و همه دوستان اینکار رو برای یه جنس فیزیکی نمی کنید (یعنی اگه مثلا از کارهای برند X بدتون بیاد و ضد مشتری باشه نمی رید ازش دزدی کنید، فقط دیگه از محصولاتش خرید نمی کنید).. این نوع باور رو باید منتقل کرد به محتوای معنوی و اون هم دقیقا یکسانه.

چرا فقط یک عده خاص باید به محصولات اپل دسترسی داشته باشن؟
    چرا هیچ شرکتی یک محصول ایده آل تولید نمیکنه و حتما باید یه نقصی یجای کار باشه تا سری بدی اون نقص برطرف بشه و به اسم مدل جدید بیرون بیاد؟
    این درصورتی هست که کاملا مشخصه این کار رو عمدا انجام داده و همون اول میتونست بدون اون نقص محصولش رو بیرون بده
    به کسی به خاطر پول در آوردن نمیشه اشکال گرفت، و "زیاد پول در آوردن" یک عده هم توجیهی برای دزدی ازشون نیست. از این کار اپل یا هر کس دیگه بدمون میاد بهشون پول ندیم قوی تر بشن (محصولاتشون رو نخریم) و از سایر رقیب ها استفاده کنیم.

منظور من این بود خیلی ها هستند که حاضرن بابت آیفون 1 میلیون تومن پول بدن اما اگه بهشون بگی 30 40 هزار تومن بده واسه لایسنس آنتی ویروس عمرا زیر بار نمیرن
    همون 30-40 تومن طی یک پروسه می ره تا به جیب یک عده می رسه و اونها باهاش خرج زندگیشون رو می گذرونن. کالا فیزیکی باشه نرم افزار باشه حق استفاده باشه یا هر چیز دیگه.

راحت و ساده از نظر من: "کرک 30-40 تومن نرم افزار = در آوردن 30-40 تومن از جیب یه نفر (یا از صندوق یه فروشگاه بزرگ)".

9. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

آرمان جان من حرفات رو اشتباه نمیدونم
    البته بعضی جاها من فقط مثال زدم و عقیده 100% خودم نبوده (منظورم روی همون نرم افزار های رایگان هست)

اما در کل شما داری از یک زاویه نگاه میکنی و من از زاویه دیگه

نه من حرف های خودم رو اشتباه میدونم و نه حرف های شما رو اما بعضی از مثال ها که زدی مثل مقایسه با فروشگاه رو قبول ندارم
    در بعضی موارد هم منظور من چیز دیگه ای هست و شما برداشتت چیز دیگه ای هست مثلا در مورد همون سیاست و یا در مورد آیفون و لایسنس آنتی ویروس

من بیشتر منظورم روی انحصار طلبی هست
    به نظر من انحصار طلبی یک نوع دزدی از حق من و شماست و کسی که این کار رو انجام میده باید باهاش مثل خودش رفتار کرد

همیشه هم توی هر اتفاقی کوچکتر ها هم به نوعی قربانی می شن ولی اصل نکته همینه که اون بزرگتر ها هستند که با کاراشون باعث قربانی شدن او کوچکتر ها میشن (منظورم نسبت به همون مایکروسافت و مثال شما WinRAR هست)

این نکته رو هم بگم که سود هر شرکت فقط توی جیب سهام داراش میره و اون برنامه نویس ها فقط براساس قرار دادی که دارن مزد دریافت میکنن

11. 4 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل اینم هست این قانون ببنید تا کجا میره ؟!

طبق بنیاد الکترونیک مرزی، پراک.سی سرور، همانند چیزی که در کشورهای عربی استفاده می‌شود، می‌تواند قانون کپی رایت را نقض کند بنابراین طبق سوپا، غیرقانونی محسوب می‌شود.[۸]

«جان پالفری»، دستیار کارگردان مرکز اینترنت و جامعهٔ برکمن، مخالفتش را با استفاده از تحقیقاتش به نفع سوپا اعلام کرد. او اعلام کرد: سوپا بسیاری از ابزارهای دی ان اس را غیرقانونی اعلام می‌کند و این باعث می‌شود که جوامع طرد شده در کشورهای استبدادی با خطر جدی‌تری رو‌به‌رو شوند. بیشترین سود مالی این ابزارها به جیب دولت آمریکا می‌رود. بنابراین، ضد تولدی محسوب می‌شود اگر دولت آمریکا این ابزار را تولید و به فروش برساند و سپس آن‌ها را غیر قانونی بخواند.[۹]

«ماروین آموری» اعلام کرد قانون سوپا امکان دارد سامانهٔ تور را قانونی بخواند. تور که بودجه‌اش توسط امور خارجه آمریکا تأمین می‌شود، باعث می‌شود که اطلاعات مخالفان رژیم‌های سرکوب‌گر محفوظ باقی بماند(آن رژیم‌ها این سامانه را منع می‌کنند). آموری در ادامه می‌افزاید که لامونت، رئیس سابق دادگاه عالی آمریکا، به وضوح مشخص کرد که طبق متمم اول قانون اساسی ایالات متحده آمریکا، آمریکایی‌ها می‌توانند به این چنین اخبار مخالف و سرکوب شدهٔ کشورهای استبدادی دیگر دسترسی داشته باشند و آن اخبار را بخوانند و گوش بدهند حتی اگر آن کشورها، خودشان فاقد آزادی بیان مشابه باشند.(برای مثال تحت قانون اساسی کشورشان و یا از طریق پروتکل اختیاری تحت میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی سازمان ملل متحد).[۱۰]

13. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من بیشتر منظورم روی انحصار طلبی هست
    به نظر من انحصار طلبی یک نوع دزدی از حق من و شماست و کسی که این کار رو انجام میده باید باهاش مثل خودش رفتار کرد

همیشه هم توی هر اتفاقی کوچکتر ها هم به نوعی قربانی می شن ولی اصل نکته همینه که اون بزرگتر ها هستند که با کاراشون باعث قربانی شدن او کوچکتر ها میشن (منظورم نسبت به همون مایکروسافت و مثال شما WinRAR هست)
    هر نوع انحصار طلبی دزدی نیست، و حقوقی هم که با انحصار طلبی پایمال میشه (که البته خودش جای بحث داره) حقوق مالی شما نیستن. اگه احساس می کنیم کسی با انحصار طلبی داره حقوق معنوی ما رو از بین می بره نباید زیر بار انحصار طلبیش رفت، با عدم استفاده از محصولات و سرویس هاش، نه با استفاده غیر قانونیشون.

یه مثال درباره انحصار طلبی بزنم، کسی که با انحصار طلبی مایکروسافت در ویندوز مشکل داره با کرک کردن ویندوز داره کماکان این انحصار طلبی رو پشتیبانی می کنه چون سرویس هایی که بر پایه اش هستن و براش اعتبار میارن رو استفاده می کنه، و به جاش اصلا کمکی به جایگزین هایی که با این انحصار طلبی مبارزه می کنن نمی رسونه. اگه می خواید با انحصار طلبی مایکروسافت مبارزه کنید باید لینوکس یا مک استفاده کنید، نه اینکه ویندوز کرک کنید!

این نکته رو هم بگم که سود هر شرکت فقط توی جیب سهام داراش میره و اون برنامه نویس ها فقط براساس قرار دادی که دارن مزد دریافت میکنن
    من چندین ماه در یکی از همین "سوپر غول" ها کار کردم و الان هم روزانه با مایکروسافت در ارتباطم، اینطور نیست و با هر موفقیت همه سود می برن و درصد این سود بردن ها هم بالاست (هر کس به اندازه خودش).

15. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته در کشورهای با اقتصاد آزاد قوانین ضد انحصار وجود داره.
    مایکروسافت انحصار را نه با زدو بند یا پارتی بازی (اینها مخصوص اقتصادهای دولتیه)، بلکه با کیفیت و توان تولید بدست آورده.
    با این وجود من فکر میکنم در شرایط فعلی ما چاره ای جز کرک یا نرم افزارهای مجانی نداریم.
    همانطور که دنیا مار را کنار گذاشته (به هر دلیل)، ما هم باید حق نشر را نادیده بگیریم.
    البته در یک روند طولانی به شرط اینکه دولت زمینه اقتصاد آزاد را فراهم بکنه، و ماهم به جهان متصل بشویم، میشه صحبت از کپی رایت کرد.

17. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دیدم بحث کپی رایته گفتم یه نظر بدم ! البته من مطالب رو کامل نخوندم ولی در مورد کپی رایت در ایران رو محصولات ایرانی وجود داره ولی روی محصولات خارجی خیر ! یعنی اگه شما یه نرم افزار نوشتی و اون رو به نام خودت ثبت کردی و میفروشی اگه کسی کرک کنه میتونی پیگیری قانونی کنی .
    خودم یک نرم افزار کوچیک تحت شبکه نوشته بودم و به جایی فروختم دیدم جای دیگه هم استفاده میکنن رفتم شکایت کردم و هزینه نرم افزار رو به بنده پرداختن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •