تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 93

نام تاپيک: ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان سلام
    من تازه یه 720ex سونی گرفتم. الان فیلم 3d فرمت MKV با فایل زیرنویس دارم. ps3 و وایو با DLNA هم با سرعت خوب هم آماده است.
    از روش تو پست اول برای فیلم سه بعدی میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟
    از dlna چی میشه استفاده کرد؟؟
    همون طور که دوستمون گفتن باید زیر نویست رو تبدیل کنی
    این هم تاپیک ps3

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hovo; 25-03-2012 at 12:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام آموزش پست اول عکس هاش پریده اگخ میشه دوباره بزارید و پسوند m2ts رو میشه با usb تلویزیود 40ex500 دید؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آموزش پست اول عکس هاش پریده اگخ میشه دوباره بزارید و پسوند m2ts رو میشه با usb تلویزیود 40ex500 دید؟؟؟؟
    منم سوالم همینه دیگه. تلویزیون های سری ex500 سونی فقط Mpeg- 1 , mpeg 2 رو ساپورت می کنن. در مورد زیرنویس هم نمیدونم. دوست عزیز حسابی پول خودمونو ریختیم دور. خدا لعنت کنه این سونیو با این تلویزیون های مزخرفش.

USB 2.0 1 (Side) Photo (JPEG), Music (MP3), Video (MPEG1, MPEG2 TS & PS)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

منم سوالم همینه دیگه. تلویزیون های سری ex500 سونی فقط Mpeg- 1 , mpeg 2 رو ساپورت می کنن. در مورد زیرنویس هم نمیدونم. دوست عزیز حسابی پول خودمونو ریختیم دور. خدا لعنت کنه این سونیو با این تلویزیون های مزخرفش.

USB 2.0 1 (Side) Photo (JPEG), Music (MP3), Video (MPEG1, MPEG2 TS & PS)
    دوست عزیز با وجود تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیگه این ترفند ها خیلی کمک نمیکنه
    از dlna استفاده کنید راحت تر نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من فایلهای mkv و با برنامه total video convertor طبق اموزش به همون فرمت mkv و با زیرنویس تبدیل میکنم.

ولی بعدش برنامه ps3 muxer فایل رو نمیشناسه! چیکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

احتمالا کدک تصویری فیلم رو ساپورت نمیکنه
    یه ریپ دیگه از اون فیلم رو دانلود کنید
    در ضمن بازم پیشنهادم همون ps3 هست دیگه dlna همه چیز رو. راحت کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من یه روشی پیدا کردم برای مشکل زیرنویس فارسی. تلویزیونم EX710 است که بهترین فرمت برای آن AVC HD با پسوند MP4 با کدک Mpege4 است. با نرم افزار تبدیل کاری کردم هم فیلم در تکه های زیر 4 گیگی تقسیم بشه و هم تبدیل فرمت انجام بشه و هم زیرنویس فارسی به فیلم بچسبه و در نهایت با ریختن فیلم نهایی (خروجی نهایی از نرم افزار ) روی فلش به راحتی به تماشای فیلم می‌پردازم. بدون هیچ مشکلی در نمایش زیرنویس فارسی و حتی افت کیفیت در فیلم بعد از تبدیل فرمت (حتی می تونم بگم کیفیت بعد از تبدیل فرمت بهتر هم میشه).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به دوست و دوستان عزیز ؛ تو این ساعات اولیه سال نو , فرارسیدن نوروز باستانی رو به همه عزیزان مجدداً تبریک میگم ؛
    E985 رو حدود دو ماه پیش برای یکی از اقوام به قیمت 1150000 تومان خریدم و پس از نصب و راه اندازی و یه سری تستهای مورد نظر خودم مشتاق شدم و دو روز بعدش یکی هم خودم گرفتم.
    همونطور که عرض کردم با بلوری پلیر E985 فایلهای MKV با کیفیت 1080رو از طریق USB با زیرنویس فونت فارسی حتی فونتهای برنا , بصورت انتخابی که بشه توسط ریموت on/off کرد یا رو یه زبان دیگه زیرنویس مثل انگلیسی رفت رو میشه تماشا کرد . یه مقدار کار نرم افزاری با PC میخواد, برای یه فیلم 1080 زیر 5 دقیقه کار میبره , تو ایران هیچ هزینه ای هم نداره.
    البته چون USB تلوزیون سونی فعلاً پسوند MKV رو پخش نمیکنه من از USB بلوری پلیر استفاده میکردم اما امروز جهت کنجکاوی یه فایل با کیفیت AVI رو هم با زیرنویس فارسی البته بصورت HardSub (که جنابعالی هم قبلا اشاره کردید) تست کردم و Tv سونی از طریق USB پخش کرد و هیچ مشکلی نبود.
    سلام داداش منم یکیاز این E985 خریدم ولی بلد نیستم چجوری زیرنویس رو در usb دید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض زیرنویسهای فارسی روی فایلهای MKV از طریق USB در بلوری پلیرهای سونی

سلام داداش منم یکی از این E985 خریدم ولی بلد نیستم چجوری زیرنویس رو در usb دید
    با سلام به دوستان و پوزش بابت جواب با تأخیر بسیار (چون خیلی کم به فورام سر میزنم)
    دوست من شما دستگاه خیلی خوبی خریده اید . حتما با کالیبراتور مخصوص همراه دستگاه ، بلندگوها را نسبت به محل نشستن خودتان جلوی TV کالیبره کنید طوریکه اصطلاحاً در نقطه صفر بلندگوها قرار بگیرید. در اینصورت میتوانید لذت صدای واقعی فراگیر را تجربه کنید .
    برای داشتن صحیح و خوانای زیرنویسهای فارسی روی فایلهای MKV و دیدن از طریق USB پلیر سونی باید از طریق PC عملیاتی را روی فایل تصویری انجام دهید و نیاز به دو نرم افزار SubtitleCreator و MKVmerge GUI دارید. هر دو نرم افزار به راحتی و رایگان قابل دانلود هستند.
    فایل زیرنویس SRT خود را با نرم افزار SubtitleCreator (برای من نسخه 2.2 است) باز کنید تغییرات لازمه را روی آن انجام دهید و با نرم افزار MKVmerge GUI (برای من نسخه 5.3.0 است) با فایل فیلم MKV تلفیق کنید . شما میتوانید زیرنویسهای زبانهای دیگر را هم همزمان با این نرم افزار تلفیق کنید طوریکه در هنگام پخش فیلم بتوانید با استفاده از دکمه روی ریموت دستگاه پلیر سونی ، زیرنویس را از فارسی به زبانهای دیگر سوئیچ کنید یا زیرنویس را کلاً خاموش و Off کنید. این حالت، Soft Subtitle و یا Optional Subtitle نام دارد.
    برای سرعت کار ، از این چند خط دستورالعمل که خودم نوشته و نتیجه گرفته ام استفاده و بدین طریق عمل کنید:
    Run software : SubtitleCreator
    Go to FILE and from Open text subtitles , select and open your SRT subtitle
    If subtitle characters are not correct , go to Format and from Select character encoding , select 1256-Arabic
    Select all tick boxes at right of text lines
    Go to Format and from Video format , select NTSC
    Go to Format and from Outline width , select any your desired size, ex. 3
    Go to Format and from Change font , select any your desired font and its size and style, ex. zar,Regular,18
    Using tools at right of the page, Set subtitle colors and position, adjust your text position on the sample
    Go to FILE and select Save VobSub as , it is better you name your subtitle file the same as your MKV file, and OK
    While language stream dialogue box appeares , select Fa Persian
    For later uses, go to Settings and select Save settings
    Now
    Run software : MKVmerge GUI
    Add your MKV file and Idx subtitle file you created , and also all other language subtitles you desired to add to MKV
    Start muxing

اکنون شما بدون هیچ افت کیفیتی دارای فایل MKV با زیرنویس پارسی قابل نمایش از طریق پورت USB پلیر سونی هستید

10. این کاربر از MOSI-SIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام داداش منم یکی از این E985 خریدم ولی بلد نیستم چجوری زیرنویس رو در usb دید
    با سلام به دوستان و پوزش بابت جواب با تأخیر بسیار (چون خیلی کم به فورام سر میزنم)
    دوست من شما دستگاه خیلی خوبی خریده اید . حتما با کالیبراتور مخصوص همراه دستگاه ، بلندگوها را نسبت به محل نشستن خودتان جلوی TV کالیبره کنید طوریکه اصطلاحاً در نقطه صفر بلندگوها قرار بگیرید. در اینصورت میتوانید لذت صدای واقعی فراگیر را تجربه کنید .
    برای داشتن صحیح و خوانای زیرنویسهای فارسی روی فایلهای MKV و دیدن از طریق USB پلیر سونی باید از طریق PC عملیاتی را روی فایل تصویری انجام دهید و نیاز به دو نرم افزار SubtitleCreator و MKVmerge GUI دارید. هر دو نرم افزار به راحتی و رایگان قابل دانلود هستند.
    فایل زیرنویس SRT خود را با نرم افزار SubtitleCreator (برای من نسخه 2.2 است) باز کنید تغییرات لازمه را روی آن انجام دهید و با نرم افزار MKVmerge GUI (برای من نسخه 5.3.0 است) با فایل فیلم MKV تلفیق کنید . شما میتوانید زیرنویسهای زبانهای دیگر را هم همزمان با این نرم افزار تلفیق کنید طوریکه در هنگام پخش فیلم بتوانید با استفاده از دکمه روی ریموت دستگاه پلیر سونی ، زیرنویس را از فارسی به زبانهای دیگر سوئیچ کنید یا زیرنویس را کلاً خاموش و Off کنید. این حالت، Soft Subtitle و یا Optional Subtitle نام دارد.
    برای سرعت کار ، از این چند خط دستورالعمل که خودم نوشته و نتیجه گرفته ام استفاده و بدین طریق عمل کنید:
    Run software : SubtitleCreator
    Go to FILE and from Open text subtitles , select and open your SRT subtitle
    If subtitle characters are not correct , go to Format and from Select character encoding , select 1256-Arabic
    Select all tick boxes at right of text lines
    Go to Format and from Video format , select NTSC
    Go to Format and from Outline width , select any your desired size, ex. 3
    Go to Format and from Change font , select any your desired font and its size and style, ex. zar,Regular,18
    Using tools at right of the page, Set subtitle colors and position, adjust your text position on the sample
    Go to FILE and select Save VobSub as , it is better you name your subtitle file the same as your MKV file, and OK
    While language stream dialogue box appeares , select Fa Persian
    For later uses, go to Settings and select Save settings
    Now
    Run software : MKVmerge GUI
    Add your MKV file and Idx subtitle file you created , and also all other language subtitles you desired to add to MKV
    Start muxing

اکنون شما بدون هیچ افت کیفیتی دارای فایل MKV با زیرنویس پارسی قابل نمایش از طریق پورت USB پلیر سونی هستید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •