بازی برای Xbox 360 لیک شد.........(Region Free)
بازی برای Xbox 360 لیک شد.........(Region Free)
امتیاز های بازی :
G4tv 10/10
Guardian 10/10
Atomic Gamer 10/10
Gamers Hub 10/10
EGM 9.5/10
GamerXtreme 9.5/10
Playstation Universe 9.5/10
NowGamer 9.4/10
GameTrailers 9.2/10
Aus Gamers 9.2/10
GamesBeat 9.2/10
Xbox360 Achievements 9.1/10
EDGE 9/10
Strategy Informer 9/10
Game Spy 9/10
The 6th Axis 9/10
Play UK 9/10
Video Gamer 9/10
Game Revolution 9/10
Gaming Bolt 9/10
Official Xbox Magazine 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
Playstation Lifestyle 9/10
3DJuegos 9/10
Playstation Official Magazine 9/10
Eurogamer 9/10
Joystiq 9/10
Gamereactor UK 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
GameSpot 8.5/10
Destructoid 8.5/10
1UP 8/10
Games Radar 8/10
GiantBomb 8/10
Polygon 7.5/10
---------------------
منم بازی رو حدود 2-3 ساعت بازی کردم،بازی واقعا فوق العادست.محیط های جدید و آب و هوای مختلف که به بازی اضافه شدن واقعا به پیشرفت بازی کمک کردن،گیم پلی بازی واثعا روون و خوب هستش،ماموریت های فرعی هم تا اینجایی که بازی کردم جالب و سرگرم کننده هستن،در مورد داستان هم فعلا نمشه نظر داد!
یکی از نکات برجسته بازی صداگزاری و موسیقی های اون هست،صداگزاری ها توی بازی واقعا عالی کار شدن.....گرافیک بازی هم به نظر من مشکل خاصی نداره و اینک هسبک گرافیکی بازی سل شید هست ایراد حساب نمیشه ولی ممکنه بعضی از دوستان از این سبک گرافیک خوششون نیاد...
به طرفدارهای شماره قبلی بازی و کلا به همه طرفدارهای بازی های Action-Rpg پیشنهاد میکنم بازی رو 100% تهیه کنن،مطئنم بازی نا امیدتون نمیکنه.
+
من بازی رو باکلاس کوماندو شروع کردم،برای دفعه های بعدی که بازی رو دوباره شروع کردم Zer0 و Maya تو اولویت قرار دارن!
-------------------------
ویرایش:
NowGamer 9.4/10
Edge 9/10
Gamereactor UK 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
اصلا انتظار نداشتم Edge بالای 8 بده!
Last edited by Leon-117; 18-09-2012 at 16:22.
دوستان این هم مث ِ نسخه ی اولش خر تو خر هست محیطش و بیشتر عین ِ مالتی ها میمونه ؟
راستش دقیقا منظورتون از خر تو خر رو متوجه نشدم!دوستان این هم مث ِ نسخه ی اولش خر تو خر هست محیطش و بیشتر عین ِ مالتی ها میمونه ؟
اگه منظورتون مبارزات شلوغ با دشمن های زیاده که بله بازی هنوز هم همونطوره(مخصوصا توی باس فایت ها).اگه منظورتون بزرگ بودن محیط بازی و کوئست های زیاد هست،بازم بازی مثل قبل هست و نیای بازی بزرگتر و کوئست ها بیشتر وجذاب تر شدن.....
در مورد شبیه بودن بازی به بازی های Multi-player هم بله،هموطنوره و در کل co-op بازی کردنش واقعا لذت بخشه،خیلی از منتقد ها هم اشاره کردن که بازی یکی از بهترین بازی های co-op هستش....
پس حق دارم یه جورایی شبیه ِ fallout حس میکنمش ؟ درسته ؟ Single پلیر هیچ کدوم رو درست حسابی نتونستم بازی کنم :|
درسته،بازی به فال آوت هم شباهت هایی داره ولی جو و محیط های فال آوت خیلی نسبت به این تاریک تر هستن + فال آوت نسبت به این بازی آزادتر بود ولی اکشن بوردرلندز خیلی سریع تر و بیشتره ولی سبک کلیشون یکیه......پس حق دارم یه جورایی شبیه ِ fallout حس میکنمش ؟ درسته ؟ Single پلیر هیچ کدوم رو درست حسابی نتونستم بازی کنم :|
به ظنر من با اینکه لذت بازی کردن co-op این بازی خیلی زیاده ولی اگه تکنفره هم بازی کنید از ارزش بازی چیزی کم نمیشه و میتونید از بازی لذت ببرید....
+
بله میشه،من split-screen 2 نفره بازی کردم،اگه اشتباه نکنم split-screen 4 نفره هم داره...split screen میشه بازیش کرد؟
گیم پلی روون گرافیک شیدد جذاب ! ولی موسیقی تا الان درحد متوسط میتونم بگم بوده ...! تنوع اسلحه ها واقعا عالیه ولی بازم صداگزاری اسلحه ها خیلی نمیچسبه یعنی زیاد روشون کار نکردند ! نمیدونم کلن با صدای بازی مشکل دارم !دی!
با Assassin شروع کردم ..
+
این درجه سختی رو تو هر Mission خودش میده ؟ آخه اول بازی صحبتی از درجه سختی نشد ...یه مرحله هم رفتم زده بود Normal !
اون درجه سختی که توی هر مرحله مینویسه بستگی به لولتون داره.اگه لول شما مثلا 10 باشه و لول مرحله هم 10،مینویسه که اون مرحله Normal هست.اگر لول مرحله بالاتر از لول شما باشه میزنه Tough و اگه پایین تر باشه یادم نیست چی مینوشت!این درجه سختی رو تو هر Mission خودش میده ؟ آخه اول بازی صحبتی از درجه سختی نشد ...یه مرحله هم رفتم زده بود Normal !
ولی توی منوی بازی که مشحصات افرادی که توی بازی هستن رو مینویسه،من رفتم روی کاراکترم زده بود Normal!نمیدونم میشه تغییرش داد یا نه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)