تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 61

نام تاپيک: حالتی وحشتناک در خواب

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اووه فراوون!!!
    واقعا خدا نصیب هیچکی نکنه باید برین دکتر تا خوب بشین!
    ولی خب اینجا هم چون جاش نیست دربارشم بحثی نمیشه ...بگذریم
    نه بابا،من همش یبار دیدم دکتر احتیاج نیست، ولی همون یبار واسم بسه!!

2. 2 کاربر از cancer140 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت goo.goo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روایات زیادی در مورد خواب های پریشون داریم
    بنده خودم بیشتر خوابهام به صورتیه که فک میکنم از یه پرتگاهی پرت شدم
    یا تو ماشین با سرعت زیاد دارم میرم ته دره
    راه حلشو پیدا کردید به من هم بگید
    یا علی

4. 2 کاربر از goo.goo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این خوابها زیاد ربطی به دوران بلوغ نداره بیشتر به وضعیت روحی ادما ربط داره من الان نزدیک 10 سال میشه دوران بلوغم رو رد کردم و گاهی این حالت برام پیش میاد بخصوص به خاطر اینکه یه مقداری زود میترسم .
    ولی گاهی من چیزهایی رو میبینم که حالت ماورایی دارن البته امکان این هست که وضعیت روحی من باعث میشه این حالت توهم به من دست بده .
    فکر کردن در مورد مسایل ناشناخته ماورایی مثلا موجودات فضایی (خیلی میترسونه من رو ولی فکر میکنم ) گاهی اونقدر مشغولم میکنه که ترس شدیدی وجودم رو میگیره .
    وضعیت بد روحی بیشتر کابوس رو همراه داره مغز در یک لحظه دستور بیداری میده ولی هنوز در اون لحظه شما نمیتونید درست از وضعیت اطرافتون درکی داشته باشید . دستهاتون قفل میشه گوشهاتون هنوز خوب نمیشنوه
    من توصیه میکنم در اینجور مواقع یک لیوان آب یا کلا ظرف آبی کنار تختتون داشته باشید نه برای خوردن که آب به خاطر ساهتار خاصی که داره موجب تنظیم محیط میشه .

6. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من 2 سه بار اینجوری شدم . همش فقط چشمامو میبندمو دور و برمو نگا نمیکنم که چیزی نبینم . خود به خود برطرف میشه

8. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

وای وای اینا چیه نوشتین ! ادم تایپیکو میخونه خوف میگیرتش ! من که خیلی شبا تنهام تو خونه مشکلی هم پیش نمیاد

10. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

یکی از بچه ها گفته بود که دوستش شبا تو خواب یه میمون رو میدیده که میومده اذیتش میکرده .
    این نقاشی مربوط میشه به سال 1781 که اتفاقا اسمش هم کابوسه :

یه میمون که مثل همون بختک خودمون نشسته رو سینه کسی که خوابه و به جسم طرف رخنه کرده .
    خود ویکی میگه این حالت ، فلج خواب نام داره که قبل از اینکه مغز کنترل بدن رو بدست بگیره ، هوشیاری انسان بازمیگردد و چون نمیتونه جسم خودش رو کنترل کنه یه حـس ترس ناجوری بهش دست میده .
    فکر کنم تا الان اکثرا کسانی که نظر دادن دچار این حالت شده اند . اما این دو نکته خیلی جالبه .

12. 6 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

البته منم هرماه همچین حالتی که شما میگید(بختک) + تپش قلب شدید (البته بیماری قلبی و شلی درچه میترال را دارم) همزمان برام پیش میاد البته در صورتی که روز یا شبش خیلی عصبی شده باشم که معمولا تو ماه یک بار رو شاخشه

تو بیشتر خوابای عادیم هم یا از زمین کنده میشم و پرواز میکنم یا رو آب راه میرم یا غیب میشم !!!!

در کل واسه کنترلش شبا دیر میخوابم و صبح زود بیدار میشم و تا حالا موثر بوده ولی به شما پیشنهاد نمیکنم

14. 2 کاربر از gla021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من خیلی خرافاتی نیستم از نظر معنویات هم اصلا ایمان قوی ندارم اما یکی دوبار توی خواب حالت های خاصی واسم اتفاق افتاد البته وحشتناک نبود
    یه بار این بود که خواب بود مطمئنم چشمام بسته بوده ولی همه اتاق و اطرافو میدید و نمی تونستم حرکت کنم یه بار دیگه مورد مشابهی بود که نمی تونستم حرکت کنم
    هر دوبارش انگار یه نفر توی خواب بهم بگه بگو یا زهرا و شاید باور نکنید من توی خواب همینو میگفتم و سریع اون حالت تموم میشد و همون لحظه از خواب بیدار میشدم .
    Last edited by hermione; 29-09-2011 at 11:00.

16. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه

یک نکته علمی درباره خواب:

-در مورد خوابیدن قبل غروب که دوستان گفتن... بله واقعا بد هست! من یکم دربارش تحقیق کردم بد نیست بخونین که چرا اینجوری میشه البته خلاصه کردم:

-موقعی که ما تصمیم به خواب میگیریم مغز ما هورمونی بنام سروتونین ترشح میکنه که کلیه فعالیتهای بدن و به حالت غیر ارادی سوق میده،در این حالت مغز زمینه رو برای عدم ارتباط روح با نورون های ساقه میانی مغز (فک کنم همون 30 درصده باشه) فراهم میکنه!!

اما در حین خروج، مغز به طرز پیچیده ای از رخدادهایی که در طول روز اتفاق افتاده یک لیستی به صورت کدهای الکتروشیمیایی تهیه میکنه و اونو در قسمت حافظه نگه داری میکنه مثلا تمام گفتارها و رفتارهای ما و همچنین نوع ترکیبات شیمیایی خون در لحظه خواب رو در همون زمانی که میخوابیم ثبت میکنه!

حالا ببینین چرا خواب غروب بد هست!
    دقیقا وقتی غروب میشه، ساعت بیولوژیکی بدن که از حسگر هایی در داخل چشم کنترل میشه به یکباره تغییر میکنه (چون اون حسگرها به اشعه های خورشیدی حساسن)
    در این حالت مغز که در یک حالت نیمه هوشیاری هم به سر میبره متوجه ارسال پیغامای از طرف غده میانی هیپوتالاموس میشه و متوجه تغییر در ساعت بیولوژیکی بدن میشه! بنابراین تمام اطلاعات برنامه ریزی شده قبلی رو از اول کد گذاری میکنه! (بدون تصمیم گیری و دخالت ما )

حالا موقعی که ما بیدار میشیم (یعنی روح برمیگرده به جایگاه خودش) مغزم بلافاصله سیگنالهایی رو برای هوشیاری و آماده باش بدن برای بیدار شدن میفرسته! اما این پیغامها با اون اطلاعات ذخیره شده در حافظه موقع خوابیدن یکی نیستن!!(مثلا غلظت خون به دلیل ورود به حالت شب تغییراتی میکنه که با حالت اولیه سازگاری نداره و خیلی از مسائل دیگه)

اینجا روح هنگام اتصال مجدد به نورونها دچار اختلال میشه!! و چون مغز خیلی نسبت به شرایط روحی روانی بدن حساس هست بلافاصله ماده ای سمی و هشدار دهنده ترشح میکنه تا همه موانع برای رفع این اختلال روحی برطرف بشه که ما اونو به صورت سردرد و حالت تهوع متوجه میشیم!(من گهگایی که اینجوری میشدم دهنمم کف هم میکرد خیلی حالت بدیه! که اگه دقت کرده باشین چند ساعتم طول میکشه تا دوباره به حالت اول برگردین!)

** اما جالبه بدونین در قدیم چون علم به این صورت همگانی نبود می گفتن خواب قبل غروب آدم و جن زده میکنه که با این توضیح این مورد رد میشه!!

ممنون
    Last edited by hes25; 29-09-2011 at 15:27.

18. 4 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

آقا ماهم همین مشکل رو بعضی وقتا بر میخوریم ....

بعضی وقتا هم عضلات و ماهیچه های پشت پاهام تو خواب مثل سنگ میشه چنان دردی میگیره که از خواب 4 متر مپرم هوا و داد و فریاد میزنم درکل پاهام خشک میشه .... علتش چی میتونه باشه البته بعد از یه 10 دقیقه ای آروم میشم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •