تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: HTC sensation یا Motorola Atrix

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

e.khafan @

من نمي گم كيفيت ساخت ا چ تي سي بده . اما در حد موتورولا و ايفون نيست .
    در مورد عيب باطري سنسيشن هم خريد باطري اكستند ايا براي همه مقدوره ! و اين هم خودش يك هزينه اضافي ميشه .
    در مورد hdmi هم باز همينطور به قول شما ٥٥ هزار بايد بدي كه اين قابليت رو داشته باشي .
    در مورد كيفيت صوتي اتريكس رويوو جي اس ام ارنا رو ببين .
    در مورد سيستم تشخيص اثرانگشت هم از حرفت تعجب ميكنم يا با روش كارش و سرعت عملش اشنا نشدي . براي اينكه خيلي راحت تراز وارد كردن كد يا پترن هست كه احتمال فراموشي هم دارن وباعث دردسر ميشن . و ايمني اين سيستم ماكزيمم هست .
    حافظه داخلي هم كم بودنش تو سرعت تاثير داره و اين جواب شما بهانه هست . حتي ديفاي هم ٢ gig حافظه داخلي داره .
    در مورد نويز گير نميدونم htc داره يا نه اما موتورولا از٤ ,٣ سال قبل توموبيلهاش داشته v8 , zn5 ... سيستم كريستال تالك تكنولوجي
    در مورد اسم تايپك هم در اون زمان فقط ٢تا دو هسته اي وجودداشت اتريكس و ا پتيموس و اتريكس قويترين موبايل جهان معرفي شد .والانم هنوز از يكي دو تاي اول هست . و بدون مشكل ترين هم هست .

2. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

e.khafan @

من نمي گم كيفيت ساخت ا چ تي سي بده . اما در حد موتورولا و ايفون نيست .
    در مورد عيب باطري سنسيشن هم خريد باطري اكستند ايا براي همه مقدوره ! و اين هم خودش يك هزينه اضافي ميشه .
    در مورد hdmi هم باز همينطور به قول شما ٥٥ هزار بايد بدي كه اين قابليت رو داشته باشي .
    در مورد كيفيت صوتي اتريكس رويوو جي اس ام ارنا رو ببين .
    در مورد سيستم تشخيص اثرانگشت هم از حرفت تعجب ميكنم يا با روش كارش و سرعت عملش اشنا نشدي . براي اينكه خيلي راحت تراز وارد كردن كد يا پترن هست كه احتمال فراموشي هم دارن وباعث دردسر ميشن . و ايمني اين سيستم ماكزيمم هست .
    حافظه داخلي هم كم بودنش تو سرعت تاثير داره و اين جواب شما بهانه هست . حتي ديفاي هم ٢ gig حافظه داخلي داره .
    در مورد نويز گير نميدونم htc داره يا نه اما موتورولا از٤ ,٣ سال قبل توموبيلهاش داشته v8 , zn5 ... سيستم كريستال تالك تكنولوجي
    در مورد اسم تايپك هم در اون زمان فقط ٢تا دو هسته اي وجودداشت اتريكس و ا پتيموس و اتريكس قويترين موبايل جهان معرفي شد .والانم هنوز از يكي دو تاي اول هست . و بدون مشكل ترين هم هست .
    به بقیش کاری ندارم
    اینو دیگه دقیقا برعکس گفتی اتفاقا پرعیب ترینه عزیز چرا میخوای خودت و بقیه رو گول بزنی ؟

داره خودمونی میشه Ezhdeha999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من htc sensationخيلي بهتر از atrixهست زيرا آخرين ورژن اندرويد روي آن نصب است كار كردن با آن بسيار آسانتر از atrix است در هر صورت اگر من بخواهم يك گوشي بخرم htc sensationرا انتخاب مي كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آتريكس از هر لحاظ خيلييي بهتره . اين كه ديگه خيلي مشخصه

6. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اگه من بودم یه گوشی با قیمت ما بین atrixو sensation میگرفتم مثل ال جی اپتیموس سه بعدی
    تنها گوشی هست که فعلا مشکلی گزارش نشده ازش و قیمتش هم خوبه
    و اگه یه مقایسه داشته باشیم به غیر از نقاط ضعف هر گوشی
    تو قدرت سی پی یو برنده اتریکس و الجی هستند به خاطر جدید تر بودن
    و تو جی پی یو تقریبا sensation و atrix برابرن و یه خورده پایین تر الجی
    رم هم برتری با اتریکس و sensation هست
    دوربین برتری با sention هست البته اگه بشه از سه بعدی ال جی گذشت
    در کل واقعا یه چیز سلیقه ای هست و هر کسی از هر برندی خوشش میاد بره همونو بگیره چون فرق زیادی ندارن این گوشی ها
    اما خداییش دیگه ال جی و موتورولا تو گوشی هاشون از چیپ های جدید تر و به روز تر و امکانات جدید مثل سه بعدی و اثر انگشت استفاده کردن که یکم کفه ترازو به سمتشون هست
    اما در کل بازم سلیقه ای هست

8. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •