تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 64

نام تاپيک: راهنمایی در مورد بیماری ام اس

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

12

نه یه دفعه تیر میشکه البته شدید نیست فقط سمت چپ بدنه بعد توی خواب هیچ دردی ندارم وقتی هم سرگرمم دردی ندارم اما وقتی بهش فکر میکنم و تنها میشم حس میکنم دوبار تیر میشکه کلا وقتی ام اس درمانی نداره دکتر رفتن فاییده ای نداره
    ولی درد هایی که در ام اس شما میکشید دردهایی هست که توی همه ی حالت حالا چه تو خواب چه بیداری چه سرگرم باشید یا نباشید و درد هایم هستش که کلا" اختیار رو از شما میگیره و بعضا" غیر قابل تحمل
    در مورد اینم که شما درد دارید من احتمال 99 درصد میدم که شما از مشکل روحی شدیدی رنج میبرید که اینجوری میشید .

بعدشم شما چه منبعی داری که میگی درمان نمیشه ؟
    من خودم چندین نفر رو دیدم که ام اس رو درمان کردن و هیچ مشکلیم واسشون پیش نیومده من خودم 2 ماه پیش روی تخت بیمارستان بودم حالا پریروز رفتم کوهنوردی ولی اینم درسته دارو های ام اس بیشتر کمک میکنن که شما مریضیت از اینی که هست بیشتر جلو نره و حملات کمتری رو تجربه کنید چون اولین گام واسه درمان کم کردن حملات هستش

2. 2 کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستش قبلا برای سرگیجه مدام میرفتم دکتر همه جا قرص ماشین میدادند همیشه سرگیجه داشتم بعد اتفاقی چند تا کتاب خوندم تصمیم گرفتم دیگه قرص نخورم و مثبت اندیش باشم از اونموقع خیلی کم سرگیجه میشم هیچ دکتری حاضر نیست چند تا کتاب معرفی کنه زیرا کتابها دشمن دکترها هستند

4. این کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

راستش قبلا برای سرگیجه مدام میرفتم دکتر همه جا قرص ماشین میدادند همیشه سرگیجه داشتم بعد اتفاقی چند تا کتاب خوندم تصمیم گرفتم دیگه قرص نخورم و مثبت اندیش باشم از اونموقع خیلی کم سرگیجه میشم هیچ دکتری حاضر نیست چند تا کتاب معرفی کنه زیرا کتابها دشمن دکترها هستند
    سلام والا کتاب دشمن دکتر ها یا دکتر دشمن کتاب نیستن چون کار دکتر ها این نیست که کتاب یا چیزی به شما معرفی کنن اونا کارشون اینه که دارو ها و روش هایی درمانی که بلد هستن رو برای شما تجویز کنن ولی در بیماری ام اس بیشترین کار رو روحیه شما برای درمان انجام میده

یا حق

6. 2 کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

من احتمال 99 درصد میدم که شما از مشکل روحی شدیدی رنج میبرید که اینجوری میشید .
    افسردگی رو سالهاست که دارم داروهای ایرانی رو هم خیلی مصرف کردم اما جوابگو نیست قشر ضعیف مثل من هم که نمیتونن داروهای ضد افسردگی خارجی بخرن
    کلا من از مردن اصلا نمیترسم چون مردن یکباره اما از خونه نشین شدن میترسم چون یه عمره و کسی رو ندارم ازم پرستاری کنه
    خدا وکیلی این دوره کی از یه بیمار پرستاری میکنه؟حتی خانواده ادمم اینکارو نمیکنن
    Last edited by sanaz.joon; 04-09-2011 at 14:43.

8. این کاربر از sanaz.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

12

افسردگی رو سالهاست که دارم داروهای ایرانی رو هم خیلی مصرف کردم اما جوابگو نیست قشر ضعیف مثل من هم که نمیتونن داروهای ضد افسردگی خارجی بخرن
    کلا من از مردن اصلا نمیترسم چون مردن یکباره اما از خونه نشین شدن میترسم چون یه عمره و کسی رو ندارم ازم پرستاری کنه
    خدا وکیلی این دوره کی از یه بیمار پرستاری میکنه؟حتی خانواده ادمم اینکارو نمیکنن
    افسردگی تا اونجایی که به رشته ی من مربوط میشه داروی خواصی نداره ربطیم به قشر توانا و ناتوان نداره بیشتر به روحیه ربط داره من کسایی رو میشناسم که خیلیم توانا هستن ولی از افسردگی شدید سال هاست مه رنج میبرن شمام باید روحیه خودتو بدست بیاری به زندگی امیدوار باش من با بیمار بونم غیر ام اس بیماری دیگه ای هم دارم ولی هیچقوت رحیم رو نباختم
    مطمئن باش مراقبت میکنن من تجربه کردم

10. 2 کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

به هر حال دکتر خوب کم پیدا میشه هر کسی به فکر منافع خودشه مخصوصا روان شناسها بجای روان درمانی از قرصهای خطرناک توهم تجویز میکنند داداشم را دکترها روانیتر کردند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

به هر حال دکتر خوب کم پیدا میشه هر کسی به فکر منافع خودشه مخصوصا روان شناسها بجای روان درمانی از قرصهای خطرناک توهم تجویز میکنند داداشم را دکترها روانیتر کردند
    قصد جسارت ندارم ولی دکتر روانشناس حق دادن هیچ نوع دارویی رو نداره

13. این کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

من احتمال 99 درصد میدم که شما از مشکل روحی شدیدی رنج میبرید که اینجوری میشید .
    میشه بگین قبل از بیماری چه علایمی داشتین؟
    بعدش این داروهای ضد ام اس دیگه نمیذارن بیماری از اینی که هست پیشرفت کنه؟
    Last edited by sanaz.joon; 04-09-2011 at 20:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

12

میشه بگین قبل از بیماری چه علایمی داشتین؟
    بعدش این داروهای ضد ام اس دیگه نمیذارن بیماری از اینی که هست پیشرفت کنه؟
    والا هیچ علامتی مربوط به بیماری نداشتم و یکی از نشانه های بیماری ام اس این است که بدون علامت هشدار دهنده هست یدفه با درد شدید شروع میشه

دارو ها روند نابودی عصب رو کندتر میکنه و تعداد حملات رو کندتر میکنه پیشرفت بیماری به چند عامل مربوط میشه
    1. تعداد حملات 2. روحیه 3.شدت حمله 4. نواحی درگیر شده 5.تعداد پلاک ها

16. این کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قصد جسارت ندارم ولی دکتر روانشناس حق دادن هیچ نوع دارویی رو نداره
    اون دکترهای اعصاب و روان چی هستند هر دکتری بری پر و بالت قرص میزاره شما منظورت کدوم دکتر یعنی واقعا دکتری پیدا میشه قرص تجویز نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •