تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 54

نام تاپيک: آخرین { آهنگ/ آلبوم} ای که گوش دادم...

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

از شب و تنهــــايي نگو ... خورشيدمون جلوه گره

نگو نسيـــــــــم سحري از كوچــــمون نميــــگذره

سلام دوستان ...

توي اين پست درباره ي آلبوم "‌مسافر " از شادمهر عقيلي صحبت ميكنم كه مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي رو به شماره ي : 4_2586 / پ به تاريخ 77/12/8 داره و آلبومي مجاز هستش.

خب من اين آلبوم رو كاستش رو دارم .. به صورت اريجينال ... كه در اين پست يه مقدار در موردش صحبت مي كنم :

شادمهر عقيلي _ مسافر

تعداد و نام قطعات :‌

1_ مسافر

2_ روح سبز

3_ هزار و يك شب

4_مشق سكوت

5_حديث مهربوني

6_ گل ياس

7_ بي تابي

8_ آرزوها

9_ پل عاطفه

10_ سل وحشي ( بي كلام )

آهنگساز و تنظيم كننده : شامهر عقيلي و بهروز صفاريان ( قطعات : مشق سكوت & پل عاطفه )

ترانه سراها :

نيلوفر لاري پور ( قطعات : مسافر / شب / هزار و يك شب / مشق سكوت )

سهيل محمودي ( حديث مهربوني / بي تابي / آرزوها )

روشنك نمازي ( پل بي عاطفه )

تهيه و ضبط : ناصر فرهودي _ استوديو پاپ

نوازنده ها :

پيانو : بهروز صفاريان

گيتار الكتريك : اميد حجت

ويلن / گيتار ( سولو ) : شادمهر عقيلي

كيبورد : بهروز صفاريان

خب دوستان اين اطلاعات كلي بود از آلبوم

اما اين آلبوم رو من همون موقع ها يعني شايد 13-14 سال پيش خريدم ... و واقعا از گوش دادن بهش لذت بردم. تصميم گرفتم دوباره هم گوش بدم و يه نگاهي داشته باشم يه يه آلبوم خوب از كسي كه يه جهش خيلي بزرگ و مثبت رو برداشت به سمت موسيقي پاپ و خاص كه تا زمان خودش اين اصلا وجود نداشت يا اگه وجود داشت خيلي ملموس و برجسته نبودش.

مهمترين نكته كه درباره ي آلبوم به ذهنم ميرسه اينه كه در مقايسه با آلبوم " دهاتي " كه شايد كمتر از يك سال بعد از همين آلبوم منتشر شده اينه كه ويلن نقش خيلي پر رنگتري رو داره در ساخت آهنگ ها ... در آلبوم دهاتي هم ويلن هستش ... اما بيشتر نقش گيتار رو حس ميكنيم تا ويلن. آلبوم مسافر به نظرم بيس اون ملودي هاش بر اساس ويلن هستش و نقش برجسته اي داره.

اما همونطور كه گفتم اين آلبوم رو من شروع يك حركت عظيم در موسيقي پاپ داخل كشور ميدونم ... شايد همون وقت ها و حتي چند سال قبلش كسايي بودن مثل سعيد شهروز و خشايار اعتمادي كه پاپ رو كار ميكردن ... اما به نظر من بدون هيچ اغراقي شادمهر عقيلي با آلبوم مسافر يه گام خيلي بزرگي به سمت سبك پاپ كه مورد قبول و قابل دفاع باشه برداشت و به نظرم از بهترين هاي زمان خودش هم براي اين كار استفاده كرد ... يه آهنگساز و نوازنده ي خيلي خوبي مثل آقاي بهروز صفاريان كه در كار نوازندگي و اهنگسازي خيلي كمك كرده به شادمهر عقيلي ...

و به نظرم اين آلبوم يكي از بهترين آلبوم هاي منتشر شده ي داخل كشور در سبك پاپ و حتي بهترين زمان خودش بوده ... اشعار خيلي زيبايي هم داره ... تيكه هايي كه من فراموشم نميشه حتي بعد از گذشت 13-14 سال ...

قسمتهايي از اشعار كه خيلي دوست دارم توي اين آلبوم :

مي خواست كه از اينجا بره اما نميدونست كجا

دلش پر از گلايه بود ولي نميدونست چرا

+

با عبور هر ستاره روح سبز تو رو ديدم

زير قطره هاي بارون صداي پات رو شنيدم

+

سكوت شيشه ايم رو صداي تو ميشكنه

تو آسمون عشقم شعر تو پر مي زنه

+

پشت اين پنجره هاي بسته ي نامهربون

برام از خوبي و از شادي بخون

+

دل من سياس ولي آبي رو خيلي دوست دارم

روز هاي روشن آفتابي رو خيلي دوست دارم

و

.
    .
    .

به نظر من بهترين قطعات اين آلبوم كارهاي : مشق سكوت / بي تابي / مسافر / سل وحشي /حديث مهربوني و بي تابي هستند ( انتخاب بهترين واسم سخته چون اين كارها موسيقي و اشعار خوبي دارن )

و يه مورد اينه كه الان هم ما يه همچين آلبومي رو كمتر ميبينيم ... آلبومي كه از يه تيم نوازندگي خيلي خوب براي ضبط اون استفاده شده ... موسيقي ها همه ضبط شده و ميگم در زمان خودش به نظرم بهترين آلبوم پاپ بودش.الان شما وقتي نگاه ميكني خيلي ها از ترنس استفاده ميكنن و موسيقي ديجيتال ... اما اين البوم تماما " پاپ " بودش. شادمهر عقيلي بعد از اينكه از ايران اومده بيرون به زحمت 3-4 تا كار خوب داره در حالي كه خيلي از آهنگ هاي آلبوم " مسافر " و " دهاتي " از كارهاي خيلي خوب او هستند ... شايد از بعد از خارج شدنش كلا 3-4 تا كار در اون حد و اندازه ها داشته باشه ... در كل استعداد خوبي بود كه بخاطر دوري از ايران به نظر من ديگه نتونسته اون كارهاي خوبش رو تكرار كنه و اگرم بوده خيلي كم و محدود كار خوب و در حد انتظار ارائه داده.

اما آخرين مساله كه بايد بگم ... در مورد قطعه ي بي كلام سل وحشي هستش كه آخرين كار اين آلبوم هستش ... يكي از بهترين بي كلام هايي كه من از هنرمندان ايراني شنيدم. همون مساله ي ويلن كه قبلتر بهش اشاره كردم رو در اين آهنگ به خوبي ميتونيم حس كنيم. كار خيلي زيبايي بود.

خب آخر كار يه نمره اي بخوام در نظر بگيرم براي اين آلبوم نمره ي 8.5 از 10 هستش در قياس با كارهاي داخلي زمان خودش و حتي الان.

موفق باشيد
    Last edited by Hamid Hamid; 06-04-2012 at 13:20.

2. 10 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آلبوم The Divine Conspiracy از Epica رو گرفتم اخیراً و چند روزیه که دارم گوش می دم

آلبوم ملودیهای جالبی داره و قابل لوپ کردنه
    فقط چیزی که شاید برای بعضی ها از جمله من آزار دهنده باشه ، اینه که آلبوم تم ضد دینی داره
    نه تم ضد خدا ؛ بلکه تم نفی مذاهب سازماندهی شده.
    ترکهای 8 و 9 که شامل اذان هم هستن ، مهمترین ترکهای ضد دینی این آلبوم هستن.
    این تیکه رو به نقل از ویکی پدیا داشته باشید:

The concept that guides the songs is that God created many different religions for humanity to figure out and overcome them so as to discover that, in nature and essence, they were all in fact the same one (hence the name, "The Divine Conspiracy")[citation needed]. Aside from the concept of such a conspiracy, The Divine Conspiracy finalizes The Embrace That Smothers, which began in After Forever's Prison of Desire (Prologue and parts I-III) and continued in Epica's The Phantom Agony (parts IV-VI). In short, The Embrace That Smothers is a collection of 10 songs (Prologue and parts I-IX), which talks about the dangers of organized religion
    در یک کلام ای کاش تم ضد دینی نداشت ، کارهای بسیار جالبی داره.

آلبوم silent force رو هم از within temptation دانلود کردم
    کار بسیار جالبیه ، ملودیهای خوبی توش استفاده شده و بر خلاف انتظارم چیزی کم از آلبوم آخرشون نداره.
    این بار اوله که اینجا چیزی می نویسم ، امیدوارم که خیلی بد در نیومده باشه و به درد بخوره!

4. 5 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

Gazpacho - March Of Ghosts

- - - -

اول یـه معـرفی مختصـر از گـروه [ البتـه گـروه ناآشنـایی نیست ! ] .
    گـروهی برخواستـه شـده از نروژ و شهـر اسلـو سبک هـای زیـادی رو طـی کـرده گـروه امـا یک گـروه Art Rock بـه همراهِ کمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش گـروه .
    اعضـای گـروه رو Jan-Henrik Ohme بعنوان خواننده ، Jon-Arne Vilbo بعنوان گیتاریست و Thomas Andersen بعنوان کیبورد پلیر و تهیه کننده تشکـیل میدهنـد .
    امـا ایـن آلبـوم هفتـمـین آلبـوم گـروه و تنهـا آلبـومی که ازشون دارم ، موضوع داستـان خیلی جـالبـه . از ایـن قـراره که یک شخصـیت رو که هر شـب بـا یک شبـح میگذرونـه رو نشـون میـده کـه شبح هـا زندگی خودشـون رو براش توضـیح میـدن . جنایتکاران هائیتی ، خدمه کشتی Marie Celeste ، یک سرباز آمریکایی که از جنگ جهانی اول بازگشته و خود را در سال 2012 پیدا می کند و همچنین روح یک طنزپرداز انگلیسی که به اشتباه به خیانت متهم شد . نـام تـراک هـا هم گویـا بـه همـین شبح هـا برمیگـرده .

تـراک هـا هم آمبـینت داره و هـم وُکـال که هرکـدوم زیبـایی خودش رو داره .
    و از مهـمترین نکـات هـم در آلبـوم اینـه که حتمـا بـاید بـه لیریک توجه کنـین تـا درک کنـین آلبـوم رو .

بـرتـرین تراک [ نظـرِ مـن ] Black Lilly [ معـرفی میکنـم ! ]
    نمـره : 8.7

- - - -

6. 9 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خنــــده رو يا غصه نميـــــشه نوشت !
    كي ميــــــدونه چجوريه سرنوشــــت !

مترسك _ كاوه يغمايي

سلام دوستان ...

در اين پست در مورد آلبوم مترسك از كاوه يغمايي صحبت ميكنم كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي رو هم داره

سال انتشار : 1382

محل ضبط : استوديوي شخصي كاوه

سال توليد : 1380-1382

تعداد قطعات : 8

نام قطعات :

1_ پل بي عبور

2_ باور ريزش برگ

3_مترسك ( اجراي راك )

4_مترسك

5_روياي بدون ستاره

6_چهارشنبه سوري

7_ پنجه هاي آواز

8_پل بي عبور

خب اولين نكته اي كه درباره ي اين آلبوم بايد بگم اينه كه شايد اولين آلبومي بود كه در اون خيلي روشن موسيقي " راك " در اون كار شده بود در داخل ايران و به نظرم يه حركتي رو به جلويي بودش براي پيشرفت سبك راك در ايران.

مورد ديگه كه بايد در موردش صحبت كنم اينه كه خب ماها يه دغدغه اي داريم و اون اينكه چقدر حرفايي كه بعضي خواننده ها ميزنن تكراري و روزمره شده ! يعني طرف يا مياد از عشق گم شدش ميگه يا از غم و اندوهش و ... مسائل كليشه اي ديگه.
    اما توي اين آلبوم من قطعاتي رو براتون ميتونم بگم كه حرفايي كه كاوه زده ... يه حرفاي جديد و جالبي هستش. حتي حرفايي كه همين الان هم بعد از گذشت حدود 9 سال از انتشار آلبوم كمتر خواننده اي از اون ها ميگه.

براي مثال بايد اشاره كنم به شعر خيلي نوين و زيباي " چهارشنبه سوري " كه وقتي گوش ميديم ميبينيم واقعا كلامي كه داره خيلي زيبا هستش ... موضوعي هم كه داره ازش حرف ميزنه يه موضوع جالب و منحصر به فردي هستش و اين در اين آلبوم واقعا قابل تقدير هستش.

يا بايد ديگه اشاره كنم به متن و ترانه ي آهنگ خيلي خوبه " پل بي عبور " كه درسته مياد از يه جدايي عشق ميگه اما كلامش خيلي به نظرم تازس ... براي مثال اين تيكش :

خورجين باد پر شده از گلايه / تو اين روزاي سخت و پر كنايه

خنده رو با غصه نميشه نوشت / كي ميدونه چجوريه سرنوشت

و خب چند تا متن خيلي خوب و تازه ي ديگه هم بودش توي آلبوم كه ميتونم باز نام ببرم از قطعاتي مثل : پنجه هاي آواز / مترسك و ...

اما خب از لحاظ موسيقي هم بايد بگم كه راك خيلي خوبي داشت. حتي همين الان هم جزو بهترين هاي راك هستش و واقعا قابل تحسين.

از كارهاي اين البوم كه خيلي دوست داشتم بايد به " چهارشنبه سوري / باغ بي برگ / مترسك اشاره كنم. كه اين 3 تا آهنگ واقعا هميشه براي من جذاب هستش ... مخصوصا اين تيكه از شعر آهنگ مترسك :

اون كلاغــــي كه ميگفتــــي
    اومده چشام رو برده

دكمـــه هاي پيرهنت رو
    به تن جاده سپرده

در كل خيلي آلبوم خوبي بودش ... نمره ي من به اين آلبوم 9 هستش.

موفق باشيد

8. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

حمید این دو پست آخرت اصلاً‌ فوران خاطره و نوستالژی بود واسه من !
    در مورد شادمهر که تو پروفایلت صحبت کردم ...
    این آلبوم کاوه هم از بهترین‌های بازار موسیقیمون بوده و هست ...

به خصوص ترک مترسک که مدت‌ها ملکه‌ی ذهن من بود ...
    الان که اون یه مصرعش رو نوشتی دوباره ذهنم رفت به اون موقع‌ها ...

مرسی، عالی است ...
    ادامه بده رفیق

10. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر میکنم از آقای پاندمونیوم بابت توضیحاتی که تو صفحه قبل دادن راستش من اصلا به ذهنم هم خطور نمیکرد که کاور اون مستند تقلیدی از یه اثر هنری باشه!
    به هر حال ممنون.

یکی از فوق العاده ترین آلبوم های موسیقی که در تمام عمرم شنیدم و حداقل ماهی یکبار گوش میدم آلبوم به یادماندنی Kind Of Blue از اسطوره ای به نام مایلز دیویس هست که برای من یکی از بهترین آلبوم های موسیقی محسوب میشه.

چیزی که باعث شده این آلبوم به یکی از ماندگارترین آلبوم های موسیقی تاریخ محسوب بشه اینه که این آلبوم در حال حاضر عنوان
    "پرفروش ترین آلبوم موسیقی جاز تاریخ" رو یدک میکشه.

زمان دقیق ریلیز این آلبوم 17 آگوست سال 1959 هست و الان دقیقا 53 سال از انتشار این آلبوم میگذره و تو رنکینگ نشریه ی رولینگ استون این آلبوم در جایگاه 12 قرار داره(دیگه خودتون حساب کنید)
    گفته میشه نزدیک به هفت میلیون نسخه از این آلبوم به فروش رفته که این آمار واقعا آمار خوبیه.

من یادم میاد وقتی اولین بار این آلبوم رو شنیدم اصلا نمیدونستم موسیقی جاز چیه اما از شنیدنش واقعا لذت بردم و البته بعدا تو یه سایت دیدم که در مورد این آلبوم نوشته بود که یکی از معدود آلبوم های جاز هست که طرفدارهای راک و پاپ به راحتی میتونن باهاش ارتباط برقرار کنن.

گذاشتن لینک دانلود تو صفحه اصلی انجمن ممنوعه اما اسم آلبوم Kin Of Blue هست و کسانی که تا حالا این آلبوم رو نشنیدن میتونن با یه سرچ معمولی لینکش رو پیدا کنن.

12. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

رضا یزدانی - ساخت ایران

خوشحال شدم از اینکه شنیدم رضا یزدانی همچین آهنگی رو خونده
    فکر میکردم چون اسم "ایران" رو این آهنگه باید در حال و هوای خلیج
    فارس باشه، اما اینطور نبود... آهنگ خوبی بود، اما من بیشتر از رضا
    توقع داتم. شاید برای رضا یزدانی چند سال پیش، این یه آهنگ زیبا یا
    خوب تلقی بشه اما برای رضا یزدانی که ساعت فراموشی و ساعت
    بیست و پنج شب رو خونده، به نظر مـن سطح آهنگ پایین تر از توقع
    اومد با این حال نمیشه به این آهنگ گفت ضعیف برای من پایین تر از
    حد انتظار بود. با این حال دوستش داشتم... تو سبک و سیاق کـلی
    آهنگ های قبلی رضا بود، منتظر آهنگ های متفاوت از رضا هستیم

با تشکر مهران...

14. 5 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

R.E.M _ Accelerate

سلام ... تو اين پست يكمي درباره ي اين البوم حرف ميزنم.

Accelerate

تاريخ انتشار : 31 مارچ 2008

ضبط و توليد : 2007

ژانر : آلترنيتيو راك

مدت زمان‌: 34:39

كمپاني : Warner Bros

تهيه كننده : Jacknife Lee & R.E.M

خب اين آلبوم آلبوم شماره ي 14 اين گروه هستش.و آلبوم يكي مونده به آخر R.E.M

اولين موضوعي كه به ذهنم ميرسه اينه كه آلبوم به واسطه ي 2 آهنگ Living Well is the best Revenge و آهنگ Man-sized Wreath كه آهنگ هاي شماره ي 1 و شماره 2 ي اين آلبوم هستند با يه ريتم خيلي شاد و تند آغاز ميشه. در مورد‌آهنگ اول بايد بگم كه شايد يكي از شلوغ ترين و تند ترين كارهايي باشه كه من از R.E.M شنيدم. و واسم خيلي جالب بودش.

آهنگ man-sized Wreath هم بايد بگم كه تقريبا يه كار راك سنگين هستش كه خيلي به نظر آلترنيتيو نميادش ... صداهاي ممتد گيتار الكتريك و ضربات درام كه خيلي هم شديد هستش اين حس رو به من ميده.
    و اما كار سوم اين آلبوم كه يه كار واقعا زيباي آلترنيتيو هستش و خيلي حتي به نظر من شاد هستش ... يعني آهنگ Supernatural Superserious هستش كه ريتم شاد و واقعا آلترنيتيوي داره.

اما بعد از اين 2-3 تا آهنگ خيلي ريتميك كمي كارهاي آروم ميشه به واسطه ي 2 آهنگ Hollow man , Houston كه تقريبا آهنگ هاي آرومي هستند و فقط بعضي اوقات يه اوج ميگيرن ولي دوباره به همون ريتم آروم خودشون برميگردند.

در ادامه ي آلبوم هم بايد بگم كه باز از هر 2 نوع كارهايي كه در بالا گفتم هستش ... هم كارهاي ريتميك و هم كارهاي خيلي آروم.

من توي اين‌ آلبوم ... آهنگ Supernatural Superserious رو خيلي دوست داشتم و واقعا از شنيدنش لذت بردم. و از بين كارهاي آروم هم بايد بگم كه آهنگ Until the day is Done رو خيلي دوست داشتم ... كار يه جاهايي به يكباره اوج ميگيره و باز آروم ميشه كه من اين مدل آهنگ ها رو خيلي دوست دارم.

آهنگ ضعيف براي اين آلبوم اگه بخوام انتخاب كنم بايد به 2 آهنگ I'm Gonna DJ اشاره كنم ... آهنگي كه زمانش 2 دقيقه و 7 ثانيه هستش ... بايد بگم كه خيلي شلوغ بود و خيلي كوتاه. من اصلا خوشم نيومدش.

در كل آلبوم متوسط رو به بالايي بودش و من اگه بخوام نمره اي بدم به اين‌آلبوم نمره ي من 7 از 10 هستش.

موفق باشيد.

16. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه misaghilb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آلبوم جدید keane بنام
    strangeland
    خیلی قشنگه
    پیشنهاد میکنم گوش کنید !

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

Band : Flying Colors

Album : Flying Colors

Year : 2012

9/10 **********

- - - - - - - - - -

اگه اهـلِ موسیقی Progressive Rock و Metal بـاشـین بـا دیدنِ اعضـای گروه باید پی ببـریـن کـه بـا یک شاهکـار سروکـار داریـن . از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شـروع میکنـم که همیشـه بـا درام دیده شـده . درامـری کـه از سالِ 1985 تـا 2010 بـه مدتِ 25 سال همـراه بـا گروهِ Dream Theater بـود و بـراشون درام میزد کـه البتـه جـدای از درامزنـیش یـه عـالم لیریک گفتـه برای دریم . البتـه دریـم فقط یکی از کـارهـایی بـود که پورتنـوی توش کـار میکـرد و بـرای OSI و Transatlantic و Neal Morse هـم درام زده .
    خوب از درامـرِ گـروه بیـایم بیرون میرسـیم به بیسـور کـه جـنابِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیسـورِ گروهِ . از پورتنـوی کم تـر شنـاختِ بـوده ولی همینقـدر که در کـنـار Joe Satriani کـار کـرده خودش خیلی بزرگـه .
    کیسی مکپرسن وکـالِ گـروه خیلی مشهـور نیست و در گـروه Alpha Rev کـار کـرد امـا کیبـورد زنِ قهـاریه .
    کسـی بـود که به علتِ چپ دست بودنش نمیتونست درست گیتـار بزنـد امـا بعـداً شـیوه جدید ابداع کـرد و گیتـار رو چپـه گـرفت !
    مورس هـا هـم خیلی زیـاد شناختـه هستـن . استـیو برای Dixie Dregs گیتـار زده و نیـل مورس هـم بـرای خودش پروژه ای داره . [ برادر نیستـن : دی ]

خب از معـرفی اعضا بگذریم میرسـیم بـه خودِ آلبـوم کـه نوسـانِ خـاصـی داره ، گـاهی Progressive Rock میشـه و گـاهی Alternative Rock .

تـراکِ اول بـه نـامِ Blue Ocean یک اثـرِ دوستـانه [!] طبقِ گفتـه خودشـونه کـه صحبتـاشـون توی استـودیـو هستش .
    تـراکِ دوم بـه نـامِ Shouda Coulda Would یک اثـرِ کـاملـاً پراگرسـیو راکـه .
    تـراکِ سـوم و چهـارم ، Kayla و The Storm ، ژانـر خودشـون رو عوض کـردم و واردِ Alternative شـدن و یـه ذره پـاپ راک ، امـا Kayla مخصـوصـاً زیبـایی خـاصِ خودش رو داره .
    تـراکِ پنجـم ، Forever in a Daze ، که بیشتـرِ فشـارِ آهنگ رو بیسـورِ گـروهِ یعنـی دیو لـارو کـه هنـرنمـایی خودش رو نشـون میـده .
    در Love Is What I’m Waiting For گـروهِ پراگرسـیو راک رو بـا پـاپ قـاطـی میکنـن که البتـه جنبـه ی پـاپش بیشتـر به چشـم میخوره . انتظـارِ بیشتـری از آهنگ میرفـت .
    Everything Changes بـاز هـم به سوی پراگـرسیو راک .
    و تـراکِ Better Than Walking Away تنهـا تراکِ غمگـینی کـه آلبـوم داره و بسیـار هـم زیبـاست ، اگـه از صـدای وُکـال خوشتـون بیـاد میتـونـین به راحتـی باهـاش ارتبـاط داشـته بـاشـین .
    تـراکِ All Falls Down قدرتِ گـروه رو در عرصـه ی پراگـرسـیو نشـون میـده .
    تـراکِ Fool in My Heart میشـه گفتِ مقـدمـه ای بـرای تـراکِ آخـر یعنـی Infinite Fire هست کـه طولـانی تـرین تـراکِ آلبـومـه امـا طولـانی بودنش بـاعثِ خستگـی نمیشـه ، اگـه به سولـو علـاقه داشتـه بـاشـین ایـن تـراک که مجموعـه سولـوهـای گروهـه بـراتـون زیبـا خواهـد بـود .

در حـال حـاظـر ایـن آلبـوم بـه نظـرم بهتـرین آلبـومِ سـال 2012 هست ، آلبـوم Storm ـــه استـیو که خیلی چنگـی بـه دل نزد .

Last edited by Dark Shine; 16-05-2012 at 19:12.

19. 6 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •