تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 31 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 303

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی !

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

11

سلام مهران جان
    با نظرت موافقم اما بعضی وقتها این وابستگی چنان زیاد میشه که اگه طرف(دوست.اعضای خانواده...)نباشه در ارتباط بر قرار کردن با محیط و جامعه دچار مشکل میشیم
    میدونی منظورم چیه بعضی وقتها ما مطیع و یا به عبارتی به شخصی نیاز داریم که اگه نباشه دچار ترس میشیم
    اینو چطوری میشه حل کرد؟
    علیک سلام حمید خان- آره میدونم منم زمانی دچار اینجور مشکل شدم! خب منظورتونو که تا جایی که فهمیدم جواب میدم! اینطور که شما میگین، شما اگه به مکان جدیدی برین مثلا مدرسه جدید اونجا هیچ دوستی ندارین و تک و تنها میشین! چون از دوستای قبلیتون جدا شدین و اونا در یه مدرسه دیگه تدریس میکنن! برای مقابله با اینجور مسائل،
    اول اینکه به آینده فکر کنین اینکه وقتی دانشگاه برین هم باید ازشون دوباره دل بکنین ، پس بهتره از هم اکنون با اینجور مشکلات مقابله و تجربه ای بشه! و برای حل دقیق تر هم با کسانی که مثلا در اون مدرسه جدیدی که شما هستین ، تدریس میکنن دوستی ایجاد کنین و باهاشون دوست بشین ، اگه آدم اجتماعی باشین کم تر دچار اینجور مشکلات میشین ، اما گاهی اوقات ( بیشتر آدما ) دچار اینجور مشکلات میشن و حالت ترس بهشون دست میده!

که باید اول باخودشون بگن بزرگ شدیم! باید بتونین با هم کلاسی هاتون دوست های صمیمی بشین مثل فکر کنین چگونه با دوستای قبلیتون آشنا شدین؟ ، هرجا و هر مکانی که بریم سعی کنیم دوست خوبی پیدا کنیم!درسته که کمی زمان میخواد برای آشنایی و ... اما با کمی تحمل همه اینجور مشکلات حل میشن! زیاد به اینجور مشکلات فکر نکنین! انسان موجودیست اجتماعی! و نباید تک و تنها بمونه! اگه بیش از حد تنها بمونه حتی دچار بیماری های روحی و روانی میشه! ، دوست جدید پیدا میکنین و خود به خود این ترس و اضطراب از بین میره! ( امیدوارم جواب خوبی براتون داده باشم + تاجایی که منظورتونو فهمیدم جواب دادم )
    موفق باشین
    Last edited by Mehran-King; 12-07-2011 at 22:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من خودم تجربه این مسئله رو دارم که به بعضی از دوستام وابسته میشدم.بطور مثال وقتی به مدرسه راهنمایی رفتم چون یکی از دوستان تو مدرسه جدیدم نبود من خیلی ناراحت شدم طوری که به مدرسه دوستم رفتم
    شما یه خلا روحی دارین سعی میکنین این خلا رو با افراد یا یه سری عادتا پر کنین

3. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام همونطور که گفتم این مشکلم حل شده و الان از اون ور دارم میافتم!!!
    وقتی میرم دانشگاه باید با 100 نفر سلام و علیک کنم تا برسم طبقه چهارم سر کلاسم!!!

این مشکلات هم فکرکنم به مرور زمان حل میشه و معمولا بعد از 18 سالگی دیگه وجود نداره

حالا یه سئوال اساسی تر .وقتی که با جنس مخالف آشنا میشیم چرا انقدر وابستگی بوجود میاد که حتی اگه ارتباط 1 ماه هم باشه دل کندن خیلی سخت میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

حالا یه سئوال اساسی تر .وقتی که با جنس مخالف آشنا میشیم چرا انقدر وابستگی بوجود میاد که حتی اگه ارتباط 1 ماه هم باشه دل کندن خیلی سخت میشه
    کلا شما خیلی احساساتی هستین باید سعی کنین جنس مخالف رو هم مثل بقیه دوستاتون ببنین

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

کلا شما خیلی احساساتی هستین باید سعی کنین جنس مخالف رو هم مثل بقیه دوستاتون ببنین
    آرهشاید اینطور باشه
    ولی باید قبول کرد که در رابطه با جنس مخالف کمی سخته

7. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

رابطه با جنس مخالف کمی سخت
    میشه بگین سختی از لحاظ روانی چجوریه؟چون من سختی تو رابطه با جنس مخالف نمیبینم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

منظورم از سخت بودن .ارتباط یرقرارکردن سخت نبود
    من خودم تو محیط دانشگاه رابطه خوب و درستی با جنس مخالف دارم
    ولی اگه قرار باشه با یکی از اونا برای ازدواج آشنا بشم یکم سخت میشه.چون طرف مقابل رو بیش از حد دوست دارم نمیتونم اونو به چشم یه دوست معمولی ببینم یا اونطور که با دیگران رابطه دارم با این دختر خانوم هم که شیفتش شدم رابطه داشته باشم

خوب چون طرف مقابل رو دوست دارم سعی میکنم رنجیده خاطر نشه یا ازم اذیت نبینه و چون بیش از حد میخوامش وابستگی هم بوجود میاد

10. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خوب چون طرف مقابل رو دوست دارم سعی میکنم رنجیده خاطر نشه یا ازم اذیت نبینه و چون بیش از حد میخوامش وابستگی هم بوجود میاد
    خوب گلم این خودش اشتباست شما باید خود واقعیت باشی تا ببینی طرف مقابل حمید واقعی رو چقدر دوست داره

12. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

بنده نظرم اینه که برو سریع خواستگاری و ازدواج و بعدش هم بشو بابای خونه
    انقدر خوبه اول جوونی داماد میشی!
    اگه یک وخت جواب نه داد هم هیچ خیالت نباشه . این نشد یکی دیگه . انقدر برو خاستگاری تا یک دختر خوشبختی پیدا بشه .
    عشق و عاشیقی رو هم بیخ بیخ .

اگه قبل عاشق باشی بعد از ازدواج عشق از بین میره
    اگه از اول عاشق نباشی بعد از ازدواج عاشق میشی
    به خود من ثابت شده...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون
    خوشحال شدم!!!

دوست دارم خیالم نباشه ولی چی کار کنم که دلم گیره!!!!!!!!!!!!!
    نبود خوب بی خیال میشدم!!!!!!!!!!
    میشه بیشتر از تجربتون بگید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •