تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 25 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 243

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرار منشوری نیست/فتح الله زاده:دروغ است که به خاطر ترس از هواداران حجازی سراغ امیر نرفتم

ورزش > مدیریت ورزش - سرپرست باشگاه استقلال می گوید که دلیلی ندارد تا یک مربی موفق را به خاطر قلعه نویی از کار برکنار کند.
    علی فتح الله زاده با اشاره به جذب جاسم کرار و ادعای مدیر عامل تراکتور سازی که گفته بود سرپرست استقلالی ها بمب می ترکاند و ما ترقه می گوید:« من ارادت ویژه‌ای به جعفری دارم ولی کرار بازیکن آزاد بود، وگرنه من که نمی‌رفتم دنبالش. رحمتی هم آزاد است که رفتیم دنبالش. اینکه یک اتفاق منطقی است. همین کرار از سپاهان، داماش، پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد داشت. تازه آنها بالای 800 میلیون به او می‌دادند ولی من با نصف این پول کرار را آوردم استقلال. علتش هم این است که ما شفاف با کرار برخورد کردیم و او از صداقت ما خوشش آمد.»
    او در پاسخ به این سوال که مگر کرار منشوری نیست؟می گوید:«خیر؛ او منشوری نیست. ما استعلام کردیم و دیدیم او مشکلی ندارد. این شایعاتی هم که وجود دارد، درست نیست. ما برخورد درست با بازیکن را بلدیم و می‌دانیم چطور باید رفتار کنیم. مگر نمی‌گفتند هوار بازیکن بی‌انضباطی است اما دیدید در استقلال مشکلی نداشت. کرار هم همین‌طور می‌شود. شما می‌بینید.»
    اما صحبت های پایانی فتح الله زاده.آنجا که او در مورد قلعه نویی حرف می زند و می گوید او هرگز سرمربی تیم استقلال برای فصل آینده نیست:«فکر می‌کنم در این مدت تیترهایی که از قول من زده شد، تحریف شده بود. من این‌طور تیترها را نمی‌پسندم. امیر همیشه برای ما محبوب و قابل احترام است اما الان واقعاً نمی‌توانیم او را به خدمت بگیریم چون با مظلومی یک فصل دیگر قرارداد داریم. نمی‌توانیم سراغ امیر برویم، خودش هم این را می‌داند.تازه من شنیده بودم که می گفتند فتح الله زاده به خاطر فشار طرفداران حجازی سراغ قلعه نویی نرفته است اما باید بگویم که اصلاً اینطور نیست که من به خاطر ترس از آنها سراغ امیر نروم. طرفداران حجازی هم قلعه‌نویی را به عنوان سرمربی استقلال دوست دارند. ولی ما مظلومی را داریم که یک‌سال با تیم کار کرده و موفق بوده. دلیلی ندارد من آدم موفق را برکنار کنم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حاج فتح الله هروقت مدیر عامله استقلال بوده رو هر بازیکنی که دست گذاشته گرفتتش به خاطر تواناییه بالایی که داره.مدیرانه تراکتور اینطوری میخوان کوتاهیه خودشونو لاپوشونی کنن.فدراسیون یه هشدار داده ممکنه منشوری بشه نگفته حتما میشه که.ما هم ماننده سرانه تراکتور ترسو نبودیمو بازیکنو گرفتیم.اگه یادتون باشه همینکارو یه بار دیگه هم کردیم.حنیف عمرانزادرو گفتن احتمال داره منشوری بشه که باز ما گرفتیمش که یه مدت طولانی هم منشوری بودو بازی نکرد ولی الان میبینی که داره بازی میکنه
    چیزی که مشخصه فدراسیون با استقلال ( و حتی هر تیم دیگه ای ) بهتر راه میاد نسبت به تراکتور . اگه کرار توی تراکتور میموند شک نکنید منشوری میشد .
    نمونش جریمه ها و محرومیتهای الکی باشگاه و هوادارا توی لیگ نهم و دهم بود که چند برابر بدترش رو تیمای دیگه انجام دادن ولی خبری از جریمه هایی که برای تراکتور درنظر میگرفتن نبود .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیزی که مشخصه فدراسیون با استقلال ( و حتی هر تیم دیگه ای ) بهتر راه میاد نسبت به تراکتور . اگه کرار توی تراکتور میموند شک نکنید منشوری میشد .
    نمونش جریمه ها و محرومیتهای الکی باشگاه و هوادارا توی لیگ نهم و دهم بود که چند برابر بدترش رو تیمای دیگه انجام دادن ولی خبری از جریمه هایی که برای تراکتور درنظر میگرفتن نبود .
    همین کراره شمارو فصله گذشته نصفه محرومیتشو بخشیدن.باید ما هم میومدیم میگفتیم فدراسیون با شما بودو ....مگه ما ضعیفیم که بخوان به اوج برگردوننمون؟پارسال 2 شدیم با یه امتیاز اختلاف.حالا با یه بازیکنه ازاد قرارداد بستیم این همه حرف در میارین؟
    چرا نمیخواید قبول کنید نصفه بازیکنا به خاطر نامه استقلال پرسپولیس میان تویه این دو تیم نه پوله بیشتر.نمونه ی بارزش میلاد میداوودی .
    حالا هی فرافکنی کنید که استقلال سقفه قراردادو رعایت نمیکنه و ندونسته تهمت بزنید . خوده من اگه قرار باشه قرارداد ببندم با یه تیمی یه تیمه شهرستانی 1 میلیارد بده ولی استقلال 300 ملیون به خاطر عشقی که از بچگی به استقلال دارم میرفتم استقلال...این بازیکنایی که الان هستن تو بچگیشون یا استقلالی بودن یا پرسپولیسی پس اگه بیان به این دو تیم نباید تعجب کرد چون خیلیها ارزویه بچگیشون بوده

تيم‌هاي ديگر پول بيشتري مي‌دادند
    جاسم كرار: پيش از اين هم استقلال را دوست داشتم

بازيکن جديد تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال به خاطر گل دوم من در بازي با تراکتورسازي قهرماني را از دست داد.

جاسم کرار که امروز در باشگاه استقلال حضور پيدا کرده بود، در مورد مبلغ قراردادش با اين تيم اظهار داشت: بحث پول مطرح نيست. تيم هاي ديگر پيشنهادهاي بهتري دادند اما من تهران را به خاطر مدرسه بچه هايم انتخاب کردم. استقلال را هم دوست دارم و تيم مورد علاقه من است.
    وي ادامه داد: من با تبريزي ها هيچ مشکلي نداشتم و آنها را دوست دارم. تماشاگران اين تيم به گردن من حق دارند.

جاسم کرار در خصوص اينکه او بازيکني پرخروش است، گفت: من بيشتر غيرت تيمي دارم و اگر پرخروشم به اين دليل است که براي تيمم با جان و دل کار مي کنم.
    وي در اين ارتباط که به خاطر هوار ملا محمد به استقلال آمده، عنوان کرد: پيش از اين هم استقلال را دوست داشتم. حضور هوار در استقلال مزيدي بر علت شد تا به اين تيم بيايم. اگر هوار در استقلال بماند بهتر است.

وي در مورد هواداران استقلال و تراکتورسازي گفت: بازيکن دوست دارد به هر تيمي مي رود مورد تشويق هواداران قرار گيرد. من مي دانم که هواداران استقلال باکلاس و محترم هستند و از آنها فقط حمايت مي خواهم.
    جاسم کرار در خصوص پرويز مظلومي نيز اظهار داشت: او مربي بزرگي است. استقلال در فصلي که گذشت بازي هاي قشنگي انجام مي داد. اگر من گل دوم تراکتورسازي به استقلال را نمي زدم آنها مي توانستند قهرمان شوند نه نايب قهرمان.

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 08-06-2011 at 14:56.

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی جالبه !!
    سپاهان تو آسیا باید با تیمی بازی کنه که قرارداد 2 تا از بازیکناش به اندازه کل بودجه سپاهان تو همه ی رشته هاست !!

اونوقت به جای اینکه فدراسیون بیاد از سپاهان حمایت کنه میاد این قانون مسخره سقف قرارداد رو رو این تیم اعمال میکنه

به نظرتون اگه هدفشون از این کار حذف سپاهان و ذوب آهن نیس پس چیه ؟؟
    اگه هدفشون زمین زدن این دوتیم اصفهانی نیست پس چیه ؟؟!!

به جای اینکه بیاد از این 2 تیم که دارن نه برای اصفهان بلکه برای ایران افتخار کسب میکنن حمایت شه با این قانونای من در آوردی فقط قصد نابودی این دوتیم رو دارن !!

جالب تر اینکه استقلالی که تو همون مرحله ی گروهی حذف میشه میاد بازیکن 800 میلیونی میخره ! انتقاد که هیچ همه به به و چه چه هم میکنن براش !!

واقعا متاسفم واسه فوتبال این مملکت

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

انتقال امتیاز انجام شد/ از کرمان تا همدان با 7 میلیاردتومان!

سایت گل - ماجرا از اینجا شروع شد که کرمانی ها نمی توانند دو تیم در لیگ برتر داشته باشند و مسئولان پاس سرانجام توانستند مسئولان کارخانه مس سرچشمه را متقاعد کنند که امتیازش را واگذار کنند. البته مسئولان مس سرچشمه بیشتر به این دلیل امتیاز باشگاه خود را واگذار کردند که طبق قوانین فوتبال، یک شرکت یا کارخانه نمی‌تواند دو تیم در لیگ برتر داشته باشد.

کارخانه مس هم که تیم مس کرمان را در لیگ برتر داشت، دیگر نمی‌توانست مس سرچشمه را در به لیگ برتر بفرستد و مجبور بود امتیاز خود را بفروشد. این موضوعی است که عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ هم به آن اشاره کرده بود.

علاوه بر همدانی‌ها، حسین هدایتی هم دست به کار شده بود تا امتیاز مس سرچشمه را بخرد و با آن در لیگ برتر شرکت کند اما سرانجام همدانی‌ها بودند که در این رقابت پیروز شدند و توانستند امتیاز مس سرچشمه را به نام خود کنند.

ساعتی پیش این نقل و انتقال به پایان رسید و مس سرچشمه حالا در لیگ برتر وجود خارجی ندارد و این پاس است که به جای این تیم کرمانی در لیگ برتر شرکت می‌کند. این نقل و انتقال حدود 7 میلیاردتومان برای پاس هزینه برداشته است که رقم قابل توجهی محسوب می‌شود.

کد:

اعتراض مردم رفسنجان به انتقال امتیاز مس/ تجمع مقابل درب باشگاه

سایت گل – با اعلام خبر انتقال امتیاز مس رفسنجان به پاس همدان طرفداران این شهر در اعتراض به این تصمیم مقابل درب باشگاه مس تجمع کردند.

به گزارش سایت گل، این انتقال در شرایطی انجام شده است که کرمانی‌ها با وجود دریافت وجه مناسب، راضی به این کار نبودند. برنامه‌های متوالی عادل فردوسی‌پور علیه این انتقال هم خود علتی بر مخالفت بیشتر مردم به فروش امتیاز مس سرچشمه بود.

نکته مهم این است که کار بازیکنان و کادرفنی مس سرچشمه به سادگی از بین رفته و حالا باید دید که سرنوشت این جمع برای فصل آینده چه خواهد شد.

کد:

پی نوشت : یاد چرخابی افتادم وقتی با سپاهان نوین به لیگ برتر صعود کرد و در برنامه ی 90 متوجه شد که قراره امتیازش رو انتقال بدن ، کارد میزدند خونش در نمیومد .

این امتیاز غصبی هست .

6. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه !!
    سپاهان تو آسیا باید با تیمی بازی کنه که قرارداد 2 تا از بازیکناش به اندازه کل بودجه سپاهان تو همه ی رشته هاست !!

اونوقت به جای اینکه فدراسیون بیاد از سپاهان حمایت کنه میاد این قانون مسخره سقف قرارداد رو رو این تیم اعمال میکنه

به نظرتون اگه هدفشون از این کار حذف سپاهان و ذوب آهن نیس پس چیه ؟؟
    اگه هدفشون زمین زدن این دوتیم اصفهانی نیست پس چیه ؟؟!!

به جای اینکه بیاد از این 2 تیم که دارن نه برای اصفهان بلکه برای ایران افتخار کسب میکنن حمایت شه با این قانونای من در آوردی فقط قصد نابودی این دوتیم رو دارن !!

جالب تر اینکه استقلالی که تو همون مرحله ی گروهی حذف میشه میاد بازیکن 800 میلیونی میخره ! انتقاد که هیچ همه به به و چه چه هم میکنن براش !!

واقعا متاسفم واسه فوتبال این مملکت
    دوسته عزیز چرا خودتونو زدین به خواب؟
    این قانون برایه همه هست نه فقط سپاهان.بازیکنا هم وقتی میبینن اصفهان و تهران تیما یه اندازه پول میدن برایه چی باید تهرانو ول کنن اصفهان بمونن؟
    پارسال انقد ریختو پاش کردین که امسال این قانونو محکمتر کردن.این کارخونه هایه صنعتیه دولت براتون خرج میکردن که صدایه خودشونم درومد دیگه گفتن ما انقد پول نمیدیم.مثله نقل و نبات پول خرج میکردین.بازیکن میرفت تو باشگاتون پیشنهادایه بالایه یه میلیارد میدادینو نگهش میداشتین.اگه اینکار ادامه داشت خوب بود اره؟همه تیما با 200 -300 ملیون بازیکن میگرفتن شما با 1 میلیارد 2 میلیارد
    تازه وضعیتتون شده مثله استقلال پرسپولیس دارین به همه عالمو ادم تهمته تبانی میزنید؟حالا خوبه تاجو عزیز محمدی خودشون اصفهانین اگه قرار باشه به نفعه تیمی کار کنن اون تیما استقلالو پرسپولیس نیستن

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حاج‌صفي با تراكتورسازي قرارداد 2 ساله امضا كرد

خبرگزاري فارس: بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان با تراكتورسازي تبريز قراردادي 2 ساله امضا كرد.

جعفر جعفري مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: احسان حاج صفي دوران سربازي‌اش را گذرانده و اكنون بازيكن آزاد است. با حاج‌صفي قراردادي 2 ساله امضا كرديم و اين بازيكن فصل آينده در تيم تراكتورسازي بازي مي‌كند.
    حاج‌صفي فصل گذشته عضو سپاهان بود و يكي از بازيكنان ملي‌پوش اين تيم محسوب مي‌شد.

10. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوسته عزیز چرا خودتونو زدین به خواب؟
    این قانون برایه همه هست نه فقط سپاهان.بازیکنا هم وقتی میبینن اصفهان و تهران تیما یه اندازه پول میدن برایه چی باید تهرانو ول کنن اصفهان بمونن؟
    پارسال انقد ریختو پاش کردین که امسال این قانونو محکمتر کردن.این کارخونه هایه صنعتیه دولت براتون خرج میکردن که صدایه خودشونم درومد دیگه گفتن ما انقد پول نمیدیم.مثله نقل و نبات پول خرج میکردین.بازیکن میرفت تو باشگاتون پیشنهادایه بالایه یه میلیارد میدادینو نگهش میداشتین.اگه اینکار ادامه داشت خوب بود اره؟همه تیما با 200 -300 ملیون بازیکن میگرفتن شما با 1 میلیارد 2 میلیارد
    تازه وضعیتتون شده مثله استقلال پرسپولیس دارین به همه عالمو ادم تهمته تبانی میزنید؟حالا خوبه تاجو عزیز محمدی خودشون اصفهانین اگه قرار باشه به نفعه تیمی کار کنن اون تیما استقلالو پرسپولیس نیستن
    برایه چی باید تهرانو ول کنن اصفهان بمونن؟
    به خاطر اینکه الان به اعتقاد اکثر کارشناسا اصفهان پایتخت فوتبال ایرانه نه تهران !!
    به خاطر اینکه این تیم بهترین تیم ده سال اخیر ایرانه !!
    به خاطر مدیریت قوی این تیم !!
    به خاطر افتخاراتی که تو چند سال اخیر واسه فوتبال ایران تو آسیا به دست آوردن !!
    به خاطر اینکه تونستن نمره قبولی AFC در همه بخش هارو به دست بیارن !!
    به خاطر اینکه به معنای واقعی کلمه حرفه این !!!
    به خاطر ....

نه دوست عزیز این ما نیستیم که خودمونو به خواب زدیم این شمایید که چندین ساله تو خوابید و چشم دیدن پیشرفت تیم های شهرستانی رو ندارید !!!
    این شمائید که چندین ساله تو خوابه دهه 60 و 70 ـد !!

یعنی چی این حرفا ؟؟
    تیمی که بزرگه بازیکن بزرگ هم میخواد !!
    سپاهان بدون هیچ بازیکن معروفی چند تا قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو گرفت ، از سال بعدش دیگه انتظارها از سپاهان رفته بالا ، به یه چشم دیگه به سپاهان نگاه میکنن ، یه تیم حرفه ای و با تجربه ... خب معلومه این تیم بازیکن بزرگ میخواد
    بازیکن بزرگ پول بیشتری هم میخواد !! الان سپاهان بیاد بازیکن ضعیف بخره بره تو آسیا حذف شه خوبه نظر شما؟؟!!

هادی عقیلی یه مصاحبه با سایت گل در همین مورد کرده یه قسمتش رو اینجا میذارم:

او ادامه مي‌دهد:« قانون سقف قرارداد فقط در كشور كره شمالي اجرا مي‌شود و به غير از اين كشور در هيچ نقطه‌اي از كره زمين چيزي به نام سقف قرارداد وجود ندارد. سوال من اين است كه آيا قراردادهاي باشگاهي مثل اوساسونا با قراردادهاي باشگاه بارسلونا برابر است؟ آيا حق و حقوقي كه باشگاه منچستر يونايتد به بازيكنانش مي‌دهد با حق و حقوقي مثل باشگاه بولتون برابر است؟»

مدافع تيم ملي تأكيد مي‌كند:«‌ تمام آدم‌هاي دنيا با يكديگر فرق دارند و فوتباليست‌ها هم از اين قاعده مستثني نيستند. واقعا نمي‌دانم چه معنايي دارد كه تمامي بازيكنان 350 ميليون تومان پول بگيرند. مگر توانايي بازيكنان ايران به يك اندازه است و همه بازيكنان شبيه هم هستند. به نظر من قانون سقف قرارداد خيلي زود بايد برداشته شود.»
    به نظرتون الان سپاهان با اینهمه پیشرفتی که تو این چند ساله کرده و افتخاراتی که تو این چند ساله تو ایران و آسیا به دست آورده باید به بازیکنانش همونقدر پول بده که مثلا تیمی مثل صبا یا پیکان میده ؟؟؟

سپاهان تو این چند ساله اخیر مدیریت هزینه کرده! بازیکنایی که نیاز نداشته رو رد کرده و با پولی که از خرید این بازیکنا به دست آورده چند تا بازیکن جدید خریده !! به نظرتون این بده ؟؟

جالبه واسه من !! همه ی کارشناسای فوتبال با این قانون مخالفت کردن اونوقت شما دارین ازش حمایت میکنین ؟؟!!

در ضمن مطمئن باش پولی که استقلال به این بازیکنایی که میخره میده چندین برابر اون چیزیه که اعلام میشه !!
    نمونش همین کرار !! فتح الله زاده تو 90 گفت 410 میلیون گرفته الان مشخص شده که 800 میلیون گرفته !!
    پس اونقدرها هم به تیمت مطمئن نباش !!

حالا خوبه تاجو عزیز محمدی خودشون اصفهانین اگه قرار باشه به نفعه تیمی کار کنن اون تیما استقلالو پرسپولیس نیستن
    این حرفتم خیلی با حال بود
    وقتی استقلال زیر نظر سازمان تربیت بدنی و شخص سعید لو ـه دیگه تاج و ... چیکارن !!
    به قول خودت دیدی که با یه تلفن محرومیت کرار رو بخشیدن !!
    این نشون میده که کلا فدراسیون هیچ اختیاری روی تصمیماش نداره و شخص سعید لو همه کارست !!
    تو 90 هم بارها این موضوع گفته شده !!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر اینکه الان به اعتقاد اکثر کارشناسا اصفهان پایتخت فوتبال ایرانه نه تهران !!
    به خاطر اینکه این تیم بهترین تیم ده سال اخیر ایرانه !!
    به خاطر مدیریت قوی این تیم !!
    به خاطر افتخاراتی که تو چند سال اخیر واسه فوتبال ایران تو آسیا به دست آوردن !!
    به خاطر اینکه تونستن نمره قبولی AFC در همه بخش هارو به دست بیارن !!
    به خاطر اینکه به معنای واقعی کلمه حرفه این !!!
    به خاطر ....

نه دوست عزیز این ما نیستیم که خودمونو به خواب زدیم این شمایید که چندین ساله تو خوابید و چشم دیدن پیشرفت تیم های شهرستانی رو ندارید !!!
    این شمائید که چندین ساله تو خوابه دهه 60 و 70 ـد !!

یعنی چی این حرفا ؟؟
    تیمی که بزرگه بازیکن بزرگ هم میخواد !!
    سپاهان بدون هیچ بازیکن معروفی چند تا قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو گرفت ، از سال بعدش دیگه انتظارها از سپاهان رفته بالا ، به یه چشم دیگه به سپاهان نگاه میکنن ، یه تیم حرفه ای و با تجربه ... خب معلومه این تیم بازیکن بزرگ میخواد
    بازیکن بزرگ پول بیشتری هم میخواد !! الان سپاهان بیاد بازیکن ضعیف بخره بره تو آسیا حذف شه خوبه نظر شما؟؟!!

هادی عقیلی یه مصاحبه با سایت گل در همین مورد کرده یه قسمتش رو اینجا میذارم:

به نظرتون الان سپاهان با اینهمه پیشرفتی که تو این چند ساله کرده و افتخاراتی که تو این چند ساله تو ایران و آسیا به دست آورده باید به بازیکنانش همونقدر پول بده که مثلا تیمی مثل صبا یا پیکان میده ؟؟؟

سپاهان تو این چند ساله اخیر مدیریت هزینه کرده! بازیکنایی که نیاز نداشته رو رد کرده و با پولی که از خرید این بازیکنا به دست آورده چند تا بازیکن جدید خریده !! به نظرتون این بده ؟؟

جالبه واسه من !! همه ی کارشناسای فوتبال با این قانون مخالفت کردن اونوقت شما دارین ازش حمایت میکنین ؟؟!!

در ضمن مطمئن باش پولی که استقلال به این بازیکنایی که میخره میده چندین برابر اون چیزیه که اعلام میشه !!
    نمونش همین کرار !! فتح الله زاده تو 90 گفت 410 میلیون گرفته الان مشخص شده که 800 میلیون گرفته !!
    پس اونقدرها هم به تیمت مطمئن نباش !!

این حرفتم خیلی با حال بود
    وقتی استقلال زیر نظر سازمان تربیت بدنی و شخص سعید لو ـه دیگه تاج و ... چیکارن !!
    به قول خودت دیدی که با یه تلفن محرومیت کرار رو بخشیدن !!
    این نشون میده که کلا فدراسیون هیچ اختیاری روی تصمیماش نداره و شخص سعید لو همه کارست !!
    تو 90 هم بارها این موضوع گفته شده !!
    فعلا اون دلایلی رو که گفتین بازیکنارو مجاب به موندن تو اصفهان نکرد.اون دلایل از نظره شماست در صورتی که بازیکنا همچین نظری نداشتن....که امروز دیدین حتی تبریزو به اصفهان ترجیح دادن
    اون کارشناسا هم جو گیر شدن یه چیز گفتن.اصفهان پایتخته فوتباله ایرانه؟خیلی جالبه...احیانا اون کارشناس ثلعه نویی نبوده که بعد از قهرمانی این حرفو زد؟تعریفه شما از پایتخته فوتبال چیه؟یه نایب قهرمانیو 3 تا قهرمانی؟شدین پر افتخار ترین؟حالا خوبه افتخاری ندارین اگه داشتین چی میشد؟مثله بقیه تیمهایی بودین که یه مدت اوج گرفتنو بعدشم اوجشون تموم شد این یه چیزه عادیه.....
    بدونه هیچ بازیکنه معروفی چند تا قهرمانیو نایب قهرمانی اورد؟؟؟؟؟عجب!!!!!!!! کلا 3 تا قهرمانی دارین که 2 تاش با قلعه نویی بوده و بازیکنایه تیم ملیو استقلال....نمیدونستم 3 تا 3 تا خوردن از کره ایها افتخاره خدارو شکر ما از این افتخارا نداریم....
    هرچی باشید دیگه بزرگتر از استقلال پرسپولیس نیستین خوبه خودت میگی تیمه بزرگ بازیکنه بزرگ میخواد
    همین استقلال تا 2-3 سال پیش پر افتخارترین تیمه اسیا بود با دو تا قهرمانی همراه با الهلال
    درباره ی فدراسیونه اصفهانی هم لازمه بگم که اگه استقلال خلافی کنه اون عزیز محمدی بالاخره یه جوری میخواد زهرشو بریزه نگران نباش.
    راستی تراکتور که حاج صفیو گرفت سازمان تربیت بدنی چه نسبتی باهاش داره؟

در کل من دلیلی برایه ادامه بحث نمیبینم چون پایانه خوشی نداره
    امیدوارم موفق باشین

13. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

که امروز دیدین حتی تبریزو به اصفهان ترجیح دادن
    خبر رو درست نخوندی حاجی....بخواطره سربازیش رفته...چون زیر نظر سپاه پاسدارانه

15. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •