تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 87

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید و فروش املاک (مسکن، مغازه و ...)

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز جسارتا شما اصلن ساختمان ساختید که هزینه ساخت را این میزنید 2 سال پیش با متری 300 ت میشود یه ساخت معمولی ساخت الان با 400 تا 450 میشه این کارو کرد لطفا اطلاعات غلط ندید.

با تشکر
    آره مي شه

الان هزينه ساخت توي شهرهاي بزرگ متري 450 تا 500 هست
    بله با اجازتون چند سال پيش و البته اون زمان حدودا متري 600 تومن خرجش شد چرا ؟ سنگ ايتاليايي متري 100 تومن بكار بردم تو خونه با كلي چيزاي ديگه
    همين الانش خونه رو ميشه با متري 300-400 تومن هم ساخت !!!! اما نه براي نشتن توش
    بساز بنداز هاي الان براتون با متري 400-600 تومن ميسازن
    خونه اي كه براي خودتون بخوايد بسازيد و درست حسابي باشه 600-800 تومن براتون آب ميخوره
    اينكه اعداد و ارقام داده ميشه 100 درصد درست نيست يكي مياد با خرج هايي كه مي كنه و بهترين مصالحي كه به كار مي بره متري 1 تومن در مياره يكي هم همينجوي ميي بره بالا متري 300 تومن

من الان تهران خونه نوساز ميشناسم طرف داره متري 750 ميده !!! واضحه واسه ساخت اين خونه متري 700 تومن خرج نشده

البته ايرادي كه شما دوستان هم گرفتيد خوب بود بايد اين حرفها رو تو پست قبلي ميزدم
    راستي دوست عزيز حتما خبر داريد مصالح از ابتداي سال حدود 30-40 % افزايش قيمت داشته

2. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله با اجازتون چند سال پيش و البته اون زمان حدودا متري 600 تومن خرجش شد چرا ؟ سنگ ايتاليايي متري 100 تومن بكار بردم تو خونه با كلي چيزاي ديگه
    همين الانش خونه رو ميشه با متري 300-400 تومن هم ساخت !!!! اما نه براي نشتن توش
    بساز بنداز هاي الان براتون با متري 400-600 تومن ميسازن
    خونه اي كه براي خودتون بخوايد بسازيد و درست حسابي باشه 600-800 تومن براتون آب ميخوره
    اينكه اعداد و ارقام داده ميشه 100 درصد درست نيست يكي مياد با خرج هايي كه مي كنه و بهترين مصالحي كه به كار مي بره متري 1 تومن در مياره يكي هم همينجوي ميي بره بالا متري 300 تومن

من الان تهران خونه نوساز ميشناسم طرف داره متري 750 ميده !!! واضحه واسه ساخت اين خونه متري 700 تومن خرج نشده

البته ايرادي كه شما دوستان هم گرفتيد خوب بود بايد اين حرفها رو تو پست قبلي ميزدم
    راستي دوست عزيز حتما خبر داريد مصالح از ابتداي سال حدود 30-40 % افزايش قيمت داشته

دوست عزبز هر چقدر هم خرج خونه بکنی بازم میگم این هزینه ساختی که شما میگید اصلن درست نیست یا شما مستقیما با کار در گیر نبوده اید 3 سال پیش ما یه خونه 5 واحدی برای خودمون ساختیم با مسالح خوب ساخت حدودا 650 متر بود 165 م هزینه اون شود یعنی متری 260 ت الان با متری 400 تا 450 میشه ساخت با مصالح خوب برای خود ادم. نه بساز بنداز که با متری 100 تا 200 ت خونه سر هم میکنن.
    بله قیمت مصالح خیلی با رفته مخصوصا سرامیک و کاشی.

4. 2 کاربر از aliiiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزبز هر چقدر هم خرج خونه بکنی بازم میگم این هزینه ساختی که شما میگید اصلن درست نیست یا شما مستقیما با کار در گیر نبوده اید 3 سال پیش ما یه خونه 5 واحدی برای خودمون ساختیم با مسالح خوب ساخت حدودا 650 متر بود 165 م هزینه اون شود یعنی متری 260 ت الان با متری 400 تا 450 میشه ساخت با مصالح خوب برای خود ادم. نه بساز بنداز که با متری 100 تا 200 ت خونه سر هم میکنن.
    بله قیمت مصالح خیلی با رفته مخصوصا سرامیک و کاشی.
    شايد هم اشتباه از منه
    دركل هميشه تو تاپيك هاي ديگه هم گفتم بهتر هست سوالتون رو از متخصصش كه تو كار هست بپرسيد وگرنه مني كه كلا تو جريان ساخت يك خونه بودم و كم و بيش تو اين يكي دو سال از دور نظاره گر ساختمان سازي چنتا از دوستام بودم نميتونم جواب درستي بدم
    راستي اگه پرسيديد اينجا هم بگيد تا من بتونم اشتباهي اگه داشتم اصلاح كنم (البته اينكه اون ساختمون چقدر هزينش شد رو مطمئنم اما الان يه ساختمون معمولي رو چند ميشه ساخت شايد من اشتباه بكنم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان از کجا میشه حدس زد مصالح ساختمان از جنس خوبه یا بد؟
    ایا راهی وجود داره؟
    من میخوام کرج خونه بخرم حالا میخوام اطلاعات جمع کنم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

14 سوالا در مورد فروش خانه

با سلام
    یه سوال خدمت دوستان داشتم لطفا هر کی اطلاع یا تجربه داره جواب بده.
    ما یک آپارتمان 9 سال ساخت به متراژ 119 متر در تهران منطقه 5 (منطقه میدان نور) داشتیم که به علت نیاز مالی مجبور به فروش آن به قیمت حدود 230 میلیون شدیم. اما هنوز سند انتقال پیدا نکرده. دیروز یکی بهم گفت که برای انتقال سند به خریدار اول باید برم دارایی و مالیات فروش رو پرداخت کنم. می گفت 5درصد قیمت آپارتمان رو به عنوان مالیات باید پرداخت کنم. با این اوصاف حدود 12 میلیون باید مالیات بدم که اگه اینطوری باشه یه جورایی اصلا برام به صرفه نیست. (عملا خیلی ضرر کردم)
    می خواستم بدونم این حقیقت داره؟ اگه اینطور نیست کسی از نحوه محاسبه مالیات دارایی خبر داره؟ کسی تجربه فروش خانه داشته؟
    ممنون

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی تجربه این موضوع رو نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

بچه ها ما میخوایم اپارتمان خودمون رو بدیم به سازنده که به صورت شراکتی برامون بسازه.
    3/4 تا املاک تو این چند ماه مارو کچل کردن و شدیدا گیر دادن بهمون.
    ما هم هیچی از قانون هاش نمیدونیم.
    خواهش میکنم دوستانی که اطلاعاتی دارن یه کم راهنمائی کنن و بگن که این کار از اول به چه صورت انجام میشه و چجوری تقسیم میشه؟
    یعنی سازنده چقدر سهم میبره و ما باید چه نکاتی رو رعایت کنیم؟

یه سوال دیگه هم دارم. یکی از این املاکی ها چند روزه گیر داده که بعد عید یه طرحی اجرا میشه که بعضی جاها دیگه اجازه ساخت بیشتر از 4 طبقه نمیدن و اگر این جوری بشه دیگه هیچ سازنده ای طرف خونه ی شما نمیاد چون براش نمیصرفه و از این حرف ها و گیر داده که هرجوری شده بیا قبل عید کارهاشو بکنیم و پول نمیدونم چی رو واریز کنیم که بتونیم تا طرح اجرا نشده قبل عید مجوز 5 طبقه بگیریم.
    میخواست مببینم این طرح حقیقت داره و ایا این طرح کجاها اجرا میشه؟
    Last edited by my.lejend; 11-03-2012 at 10:43.

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

دوستان به نظرتون 15 تومن یه واحد 50 متری در 40 کیلومتری مشهد (گلبهار)بخرم خوبه ؟ بدم اجاره .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان به نظرتون 15 تومن یه واحد 50 متری در 40 کیلومتری مشهد (گلبهار)بخرم خوبه ؟ بدم اجاره .
    سلام

گلبهار جدای از استعلامات دهگانه ای که باید داشته باشه ، وضعیت عجیبی داره و خیلی امیدی به پیشرفتش نیست /
    +
    وضعیت سکونت در اونجا مناسب نیست و اجاره به مستاجر هم مقرون به صرفه نیست /

با 15 میلیون فکر میکنم بتونید در حوالی فردیس و مارلیک کرج واحد های وام دار خریداری کنید .

12. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سلام

گلبهار جدای از استعلامات دهگانه ای که باید داشته باشه ، وضعیت عجیبی داره و خیلی امیدی به پیشرفتش نیست /
    +
    وضعیت سکونت در اونجا مناسب نیست و اجاره به مستاجر هم مقرون به صرفه نیست /

با 15 میلیون فکر میکنم بتونید در حوالی فردیس و مارلیک کرج واحد های وام دار خریداری کنید .
    دوست عزیز میشه چند تا شماره برام پی ام کنید از املاک اون منطقه اگه دسترسی دارید ؟

من مشهد هستم و نمیخوام پولم راکد بمونه . ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •