تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 44 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی از بچها تونسته تصاویر دو بعدی سه بعدی بکنه اگه تنظیمش کسی بلد لطفان بگه
    و اینکه توی 100 ساعت اول روی کدوم حالت باشه بهتر عادی یا پیش فرضهای دیگش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

11 نحوه انجام Break-In در مدلهاي VT20

خوب، مي خوام نحوه انجام Break-In (همون آب بندي كه چند تا پست بالاتر عرض كردم) رو براتون توضيح بدم.
    براي شروع كار اول فايل زير رو دانلود كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از دانلود فايل Zip رو باز كنيد تا به اسلايدها دسترسي پيدا كنيد. حالا نياز هست كه شما همه اسلايدهاي داخل فايل Zip رو به يك كارت مموري SD و يا يك فلش USB منتقل كنيد. توجه داشته باشيد كه فقط اين اسلايدها روي حافظه مورد نظر ريخته بشن و هيچ فايل اضافه اي داخل مموري SD و يا USB شما نباشه!
    حالا براي شروع كار اگر فايلها داخل مموري SD هست، اون رو به پورت مخصوصي كه كنار تلويزيون وجود داره متصل كنيد و اگر هم داخل فلش USB ريختيد، اون رو به يكي از پورتهاي USB كنار تلويزيون متصل كنيد.
    اگر كارت مموري SD باشه كه بصورت اتوماتيك وارد بخش Photo ميشيد ولي اگر USB باشه خودتون با زدن دكمه Viera Tools به بخش Photo بريد.
    حالا براي شروع كار بايد تنظيمات زير رو انجام بديد (توجه داشته باشيد كه اين تنظيمات مخصوص مدل VT20 هست و مدلهاي ديگه تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك تنظيمات خودشون رو دارند):

Picture:
    Picture Mode: Photo
    Contrast: 100
    Brightness: 50
    Color: 75
    Sharpness: 50
    Color Temp: Cool

Photo Settings:
    Display Interval: 30 Seconds
    Repeat: On

بعد از انجام تنظيمات بالا Slide Show رو شروع كنيد و زمان رو هم محاسبه كنيد. جمعاً 100 ساعت بايد اين اسلايدها رو روي تلويزيونتون پخش كنيد. اين 100 ساعت ميتونه پشت سرهم باشه (هيچ مشكلي نداره كه تلويزيون پشت سرهم روشن باشه، فقط حواستون به نوسانات برق باشه، البته هواي اتاق هم نبايد زياد گرم باشه تا به تلويزيون فشار نياد) و يا ميتونه با فواصل زماني انجام بشه، فقط تا حد امكان سعي كنيد تا قبل از تموم شدن 100 ساعت چيزي ديگه اي روي تلويزيونتون پخش نكنيد. همونطور هم كه قبلاً هم اشاره شده بود، اگر اين كار رو در همون ابتداي خريد تلويزيون انجام بديد بسيار بهتر هست و نتيجه مطلوب تري رو در بر خواهد داشت.
    بعد از اتمام 100 ساعت يك سري تنظيمات هست كه با انجام اونها تلويزيونتون از لحاظ كيفيتي تا حد زيادي به تلويزيوني كه بصورت حرفه اي كاليبره شده نزديك ميشه. اون تنظيمات خاص رو هم بعداً خدمتتون ميگم.
    در مورد موثر بودن و بي خطر بودن اين روش براي من جاي هيچ شكي باقي نمونده چون قبل از اينكه خودم انجامش بدم روي اينترنت خيلي گشتم و اطلاعات جمع كردم و به من ثابت شد كه اين كار براي تلويزيون مفيد هست.
    با تمام اين تفاسير باز هم تصميم گيرنده نهايي شما هستيد، و مسئوليت هر اتفاق احتمالي كه در طول انجام اين كار و يا پس از اون رخ بده (سونامي، زلزله، سيل، آتش سوزي و ... ) به عهده خودتون هست.
    اگر سوالي بود در خدمت هستم.

دوست عزيز "raminas" مدل هاي VT20 امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي رو ندارند! البته طبق گفته بسياري از افراد در سايتهاي مختلف اين قابليت همچين چيز دندونگيري هم نيست.

موفق باشيد

3. 7 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

میشه بگید شما این اطلاعات رو از کجا بدست آوردید؟ چون تو هیچ سایت معتبر پاناسونیک نگفته همچین کاری لازمه! تا اونجاییکه من میدونم این کارهارو قبلا در مورد مدل های اول پلاسما ها انجام میدادن. تلویزیونهای نسل جدید دیگه نیازی به این کارها ندارن و من فکر نمیکنم مهندسین پاناسونیک این کارها به عقلشون نرسیده باشه ! حتی استفاده از کنتراستهای پایین هم جایی ذکر نشده مگر تو سایتهای مختلفی که ربطی به پاناسونیک نداره. البته اینا چیزایی بود که من طبق تحقیقات بدست آوردم ها وگر نه جسارت نشه شما استادید.
    خوب، مي خوام نحوه انجام Break-In (همون آب بندي كه چند تا پست بالاتر عرض كردم) رو براتون توضيح بدم.
    براي شروع كار اول فايل زير رو دانلود كنيد:
    کد:
    بعد از دانلود فايل Zip رو باز كنيد تا به اسلايدها دسترسي پيدا كنيد. حالا نياز هست كه شما همه اسلايدهاي داخل فايل Zip رو به يك كارت مموري SD و يا يك فلش USB منتقل كنيد. توجه داشته باشيد كه فقط اين اسلايدها روي حافظه مورد نظر ريخته بشن و هيچ فايل اضافه اي داخل مموري SD و يا USB شما نباشه!
    حالا براي شروع كار اگر فايلها داخل مموري SD هست، اون رو به پورت مخصوصي كه كنار تلويزيون وجود داره متصل كنيد و اگر هم داخل فلش USB ريختيد، اون رو به يكي از پورتهاي USB كنار تلويزيون متصل كنيد.
    اگر كارت مموري SD باشه كه بصورت اتوماتيك وارد بخش Photo ميشيد ولي اگر USB باشه خودتون با زدن دكمه Viera Tools به بخش Photo بريد.
    حالا براي شروع كار بايد تنظيمات زير رو انجام بديد (توجه داشته باشيد كه اين تنظيمات مخصوص مدل VT20 هست و مدلهاي ديگه تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك تنظيمات خودشون رو دارند):

Picture:
    Picture Mode: Photo
    Contrast: 100
    Brightness: 50
    Color: 75
    Sharpness: 50
    Color Temp: Cool

Photo Settings:
    Display Interval: 30 Seconds
    Repeat: On

بعد از انجام تنظيمات بالا Slide Show رو شروع كنيد و زمان رو هم محاسبه كنيد. جمعاً 100 ساعت بايد اين اسلايدها رو روي تلويزيونتون پخش كنيد. اين 100 ساعت ميتونه پشت سرهم باشه (هيچ مشكلي نداره كه تلويزيون پشت سرهم روشن باشه، فقط حواستون به نوسانات برق باشه، البته هواي اتاق هم نبايد زياد گرم باشه تا به تلويزيون فشار نياد) و يا ميتونه با فواصل زماني انجام بشه، فقط تا حد امكان سعي كنيد تا قبل از تموم شدن 100 ساعت چيزي ديگه اي روي تلويزيونتون پخش نكنيد. همونطور هم كه قبلاً هم اشاره شده بود، اگر اين كار رو در همون ابتداي خريد تلويزيون انجام بديد بسيار بهتر هست و نتيجه مطلوب تري رو در بر خواهد داشت.
    بعد از اتمام 100 ساعت يك سري تنظيمات هست كه با انجام اونها تلويزيونتون از لحاظ كيفيتي تا حد زيادي به تلويزيوني كه بصورت حرفه اي كاليبره شده نزديك ميشه. اون تنظيمات خاص رو هم بعداً خدمتتون ميگم.
    در مورد موثر بودن و بي خطر بودن اين روش براي من جاي هيچ شكي باقي نمونده چون قبل از اينكه خودم انجامش بدم روي اينترنت خيلي گشتم و اطلاعات جمع كردم و به من ثابت شد كه اين كار براي تلويزيون مفيد هست.
    با تمام اين تفاسير باز هم تصميم گيرنده نهايي شما هستيد، و مسئوليت هر اتفاق احتمالي كه در طول انجام اين كار و يا پس از اون رخ بده (سونامي، زلزله، سيل، آتش سوزي و ... ) به عهده خودتون هست.
    اگر سوالي بود در خدمت هستم.

دوست عزيز "raminas" مدل هاي VT20 امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي رو ندارند! البته طبق گفته بسياري از افراد در سايتهاي مختلف اين قابليت همچين چيز دندونگيري هم نيست.

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه بگید شما این اطلاعات رو از کجا بدست آوردید؟ چون تو هیچ سایت معتبر پاناسونیک نگفته همچین کاری لازمه! تا اونجاییکه من میدونم این کارهارو قبلا در مورد مدل های اول پلاسما ها انجام میدادن. تلویزیونهای نسل جدید دیگه نیازی به این کارها ندارن و من فکر نمیکنم مهندسین پاناسونیک این کارها به عقلشون نرسیده باشه ! حتی استفاده از کنتراستهای پایین هم جایی ذکر نشده مگر تو سایتهای مختلفی که ربطی به پاناسونیک نداره. البته اینا چیزایی بود که من طبق تحقیقات بدست آوردم ها وگر نه جسارت نشه شما استادید.
    خواهش ميكنم، شما لطف داريد، منبع اصلي اطلاعات سايت معتبر AVSForum هست. البته طبيعتاً هيچ وقت هيچ شركتي نمياد بگه بعد از خريد تلويزيون لطفاً 100 ساعت آب بنديش كنيد! همينطور هم بايد بگم كه براي اكثريت مردم اين چيزا اصلاً مطرح نيست، شايد يك كساني مثل من و شما برامون گرفتن كيفيت عالي از تلويزيونمون مطرح باشه وگرنه خيلي از افراد عادي كه همين جوري ميرن و يك تلويزيون ميخرن اصلاً از وجود چنين انجمنها و سايتهايي اطلاع ندارند!
    اين هم تاپيك اصلي مربوط به اين بحث :
    کد:
    Last edited by Poisonman; 11-03-2011 at 01:29.

6. 2 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ! Alex !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من هم اگه ضعف یا حالا هر چی که اسمش رو میزارید بگیم شرکت خوب خودش 100 ساعت رو آب بندی میکنه بعد میده بیرون
    به نظر من هم این زیاد نمی تونه صحت داشته باشه
    اما به نظر می رسه که کار مضری نباید باشه برای تلویزیون جون آروم آروم فشار رو زیاد میکنه D:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من هم اگه ضعف یا حالا هر چی که اسمش رو میزارید بگیم شرکت خوب خودش 100 ساعت رو آب بندی میکنه بعد میده بیرون
    به نظر من هم این زیاد نمی تونه صحت داشته باشه
    اما به نظر می رسه که کار مضری نباید باشه برای تلویزیون جون آروم آروم فشار رو زیاد میکنه D:
    بله، بهرحال همونطور كه عرض كردم، اين كار رو شايد درصد بسيار كمي از افراد انجام بدن و اغلب افراد بدون هيچ مشكلي با تلوزيونشون كار كنند و هيچ وقت هم سراغ چنين كاري نيان. به هر صورت من خواستم اطلاعاتي رو كه كسب كرده بودم را براي دوستان بازگو كنم، حالا ديگه استفاده كردن يا نكردنش با خود عزيزان هست.
    بهرحال يكي از مزاياي اين قضيه اين هست كه بجز بحث تنظيمات رنگي تصوير، ميگن تلويزيونهاي پلاسما در 100 ساعت اوليه استفاده شون به مسائلي مثل Image Retention يا همون باقي موندن اثر يك تصوير بر روي پنل بعد از يك مدت كه تصوير ثابت باشه، حساس تر هستند و اين پروسه ميتونه تا حدي جلوي اين قضيه رو بگيره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان من میخواستم برای دستگاه vt20 خودم یه پخش سه بعدی پاناسونیک بخرم ولی مثل اینکه تو ایران این دستگاه خیلی کم پیدا میشه ولی ظاهرا یکی از فروشندهای خود پاناسونیک می گفت بجاش می تونی از ps3 استفاده کنی که فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه میخواستم ببینم این مطلب اگه صحت داره یه دستگاه پلی استیشن 3 بگیرم که هم ظاهرا میگن فیلم سه بعدی پخش می کنه هم بازی سه ببعدی داره دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان من تا بحال نتونستم برنامه ها رو روی فلاش از روی vt20 خودم ضبط کنم مگه این تلویزیون قابلیت ضبط برنامه رونداره اگه نداره پس چرا قابلیت وصل شدن هارد رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

13

دوست عزيز "hamidrezars" مبارك باشه، ايشالا كه لذتش رو ببريد.
    در مورد اون كد يكم شايد سخت بنظر برسه ولي روش كار اينه.شما بايد وارد Service Menu بشيد، كه از اين طريق مي تونيد وارد بشيد:
    1) در حاليكه تلويزيون روشن هست دكمه V- (كم كردن صدا) رو از روي تلويزيون (نه از روي كنترل، كنار خود تلويزيون!) بگيريد.
    2) در حاليكه هنوز اون دكمه رو داريد فشار ميديد، دكمه Recall‌رو از روي كنترل 3 بار پشت سرهم بزنيد.
    با اينكار اصولاً بايد Service Menu باز بشه.

حالا براي اينكه ميزان كاركرد تلويزيون رو ببينيد، اين كارها رو انجام بديد:
    1) دكمه شماره 2 رو از روي كنترل بزنيد.
    2) دكمه OK رو از روي كنترل بزنيد.
    3) حالا با زدن دكمه فلش پايين روي گزينه PTCT بريد.
    4) حالا يكبار دكمه فلش راست رو بزنيد تا به خونه سمت راست گزينه PTCT‌ بريد.
    5) حالا دكمه Mute‌رو از روي كنترل فشار بديد و نگه داريد تا ميزان زمان استفاده از تلويزيون به نمايش دربياد.
    اعداد مربوط به ساعت و دقيقه روشن بودن تلويزيون ظاهر ميشن و همچنين عدد جلوي Count نشون ميده كه تلويزيون چند بار تا بحال روشن شده!

در ضمن در مورد تلويزيونهاي پلاسما مساله اي هست بنام Break-In كه يك چيزي مثل آب بندي كردن ميمونه. خلاصه مطلب اينه كه با روش خاصي كه ايشالا بزودي توضيح ميدم، تلويزيون خودتون رو به مدت 100 ساعت روشن ميذاريد (البته اينكار با انجام تنظيمات خاص و همچنين استفاده از يكسري اسلايد از پيش آماده شده انجام ميشه، و بهتر هست كه وقتي تلويزيون نو هست انجام بشه). در اين مدت پيكسلهاي كل صفحه به يك ميزان و به يك حالت همگي آب بندي ميشن (اصطلاحاً ميگن Plasma Pixel Aging). بعد از گذشت اين 100 ساعت با انجام يكسري تنظيمات نيمه حرفه اي و حرفه اي ديگه مي تونيد بهترين تصوير ممكن رو از تلويزيون خودتون بگيريد.
    نمي دونم مي دونيد يا نه ولي در كشورهاي پيشرفته افراد متخصصي هستند كه با دريافت مبالغي (در حد 300 تا 400 دلار!) تلويزيون شما رو به صورت بسيار حرفه اي كاليبره ميكنند كه بعد از كاليبره شدن تازه متوجه ميشيد كيفيت تصوير يعني چي!
    اين پروسه كه من خدمتتون عرض كردم ميتونه تقريباً تا 90 درصد نتيجه يك كاليبراسيون حرفه اي رو به شما بده.
    ايشالا به زودي اين پروسه رو مفصل توضيح ميدم، من خودم هم اين كار رو روي تلويزيون خودم انجام دادم.
    مرسی دوست من وقتی من مرحله 1و 2 رو که شما گفتید انجام دادم منوی باشده با عنوان self check complete که قسمت های مختلف تلویزیون رو تست می کرد بعد هیچ دکمه ای نه بروی کنترل نه برروی خود دستگاه کار نمی کنه بعد مجبور شدم تلویزیون رو از طریق دکمه برقش خاموش کنم روشن که شود شد مثل تلویزیون که اولین بار خریدیم وباید تنظیمات ش رو نو انجام بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من میخواستم برای دستگاه vt20 خودم یه پخش سه بعدی پاناسونیک بخرم ولی مثل اینکه تو ایران این دستگاه خیلی کم پیدا میشه ولی ظاهرا یکی از فروشندهای خود پاناسونیک می گفت بجاش می تونی از ps3 استفاده کنی که فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه میخواستم ببینم این مطلب اگه صحت داره یه دستگاه پلی استیشن 3 بگیرم که هم ظاهرا میگن فیلم سه بعدی پخش می کنه هم بازی سه ببعدی داره دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن
    من خودم از PS3 براي تماشاي فيلمهاي دو بعدي و سه بعدي و همينطور اجراي بازيهاي سه بعدي استفاده مي كنم و مشكل خاصي هم تابحال نداشتم.
    فقط يك نكته ميخوام بگم در مورد قفل جديدي كه اخيراً داره روي فيلمهاي مختلف گذاشته ميشه بنام Cinavia كه توسط كنسول PS3 و يكسري از بلوري پليرهاي بازار پشتيباني ميشه. اين قفل به اين صورت عمل ميكنه كه اگر شما نسخه كپي فيلم رو داخل پلير قرار بديد بعد از گذشت چند دقيقه در اغلب موارد صداي فيلم قطع ميشه (در برخي موارد هم كلاً پخش فيلم متوقف ميشه) و پيغام خطايي مبني بر مجاز نبودن استفاده از اون ديسك بر روي پلير بر روي صفحه نوشته ميشه!
    در حال حاضر بعضي از مدلهاي بلوري پلير موجود در بازار از جمه كنسول PS3 از اين قفل پشتيباني مي كنند. البته اين نكته هم تقريباً قطعي هست كه بزودي اغلب پليرهاي موجود در بازار و خونه هاي مردم با يك آپديت Firmware به پشتيباني از اين قفل مجهز ميشن و دردسر ديدن فيلم كپي زياد ميشه.
    هم اكنون برخي از فيلمهاي جديد به اين قفل مجهز هستند از جمله Resident Evil Afterlife كه من نسخه بلوري اون رو گرفتم و براي اولين بار با اين قفل برخورد كردم. مثل اينكه بيشتر فيلمهاي Sony Pictures دارن به اين قفل مجهز ميشن، البته بايد انتظار استفاده ديگر شركت ها از اين قفل رو هم داشته باشيم، چون بالاخره يك تكنولوژي جديد هست كه هنوز شكسته نشده و احتمالاً تا چند وقت هم شكسته نخواهد شد! البته من كه اميدوارم كه سريع تر شكسته بشه، چون بالاخره ما كه تو ايران دسترسي به فيلم اورجينال نداريم و مجبوريم فيلم كپي تهيه كنيم.

13. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •