تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 88

نام تاپيک: asus ml238 یا samsung px2370

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

دوست عزیز این مدل مانیتور سامسونگ جز ال ای دی های خوب سامسونگ بود که دستکاری روش نکردن و یه مدتی تعدادی وارد شد و دیگه هم وارد نکردن دوستان سام سرویس بعد از این مدل هم تولید مانیتور 23720 رو آغاز کردن.مانیتور خوبی دارین و ازش لذت ببرید
    px2370 همون px23720plus هست!
    فرقی ندارن.فقط محل مونتاژ!

2. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

px2370 همون px23720plus هست!
    فرقی ندارن.فقط محل مونتاژ!
    درسته من فکر کردم منظور دوستمون مانیتور xl2370 هست که واقعا مانیتور خوبی بود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من Asus ML238H دارم و ازش اصلا راضی نیستم. بیخود پولتون رو بالای این آشغال هدر ندید و اساسا پنل های LED رنگها رو طبیعی نشون نمیدن. پس بهتره LCD معمولی بگیرید. این مانیتور 5 مشکل اساسی داره:
    1. طبیعی نبودن رنگها
    2. مشکل در نمایش رنگ سیاه و نقاط تاریک
    3. کنتراست بسیار بالا که چشمها رو واقعا اذیت میکنه
    4. نداشتن تنظیمات کافی برای بهبودی رنگ
    5. دگمه هاش اصلا خوب کار نمیکنن
    در کل مانیتور بیخودیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من Asus ML238H دارم و ازش اصلا راضی نیستم. بیخود پولتون رو بالای این آشغال هدر ندید و اساسا پنل های LED رنگها رو طبیعی نشون نمیدن. پس بهتره LCD معمولی بگیرید. این مانیتور 5 مشکل اساسی داره:
    1. طبیعی نبودن رنگها
    2. مشکل در نمایش رنگ سیاه و نقاط تاریک
    3. کنتراست بسیار بالا که چشمها رو واقعا اذیت میکنه
    4. نداشتن تنظیمات کافی برای بهبودی رنگ
    5. دگمه هاش اصلا خوب کار نمیکنن
    در کل مانیتور بیخودیه.

دقیقا
    مانیتور های LED یا در اصل backlight LED به درد نمیخوره و همه توی نمایش رنگ و کالیبره شدن مشکل دارن و اذیت شدن چشم با نور حتی با پایین آورد کنتراست یا تغییر در کارت گرافیک و از تنظیمات خود مانیتور هم نمیشه کاری کرد.
    من این همه درخواست کردم از دوستان همه میگفتن خوبه و فلان. نگو همه فروشنده بودن. دو سه تا نکته بود برای خرید مانیتور مناسب کسی به من نگفت. همه با مشخصات تئوری مقایسه میکردن و ظاهر زیبا!!

من 23720 میخواستم بگیرم نشد 2285 نصیبم شد. میخواهید دو صفحه راجع به معایبش و عدم تناسبش با کار خودم بنویسم؟

فقط بگم ازین LED Backlight اصلا نگیرید چون پول اضافه بالای LCD دادین و همون کیفیت و حتی بدتر رو تحویل گرفتین و برای دیدن تصویرش هم با مشکل مواجه میشید.

برای مثال در ساهی کامل تصویر تابش نور از چهار جهت کاملا مشخصه و صفحه روشن است.
    رنگ خاکستری را در تقریبا قوه ای نمایش میده.
    امکان استفاده از رزولیشنهای پایین نیست.
    یک کابل DVI به HDMi داره که فقط موقع بالا امدن ویندوز میتوان HDMI رو دستی انتخاب کرد ولی در محیط ویندوز میره سیگنال رو از انالوگ میگیره و با ورودی دیجیتال سازگار نیست و علکی دو تا HDMi گذاشتن واسش!
    زمان پاسخگوییش به درد نمیخوره . در 2 میلی ثانیه تغییرات تصویر به شدت پرشدار و غیر قابل تحمل میشه با بهترین کارت گرافیک. من گذاشتم روی normal
    بدون استفاده از تنظیمات کارت گرافیک و پایین آوردن مقادیر این ماینتور مثل نورافکن است و مثلا در یک تصویر ابری همه رو سفید نشون میده.
    نوشته ها در حالت عادی تار هستند و خیلی ریز و باید از خاصیت sharp less استفاده کرد و فونتها رو هم بزرگ کرد.
    برای خوندن و نوشتن مناسب نیست و همچنین بازی. شاید بشه یک فیلم معمولی رو باهاش دید!
    بدنه خیلی براقی داره و نور خود تصویر رو که هیچ نور محیط رو مخصوصا در شب منعکس میکنه و ما رو آزار میده!
    اون LED پاور آبی رنگش خیلی تو چشم میزنه! (روش کاغذ چسبوندیم!)
    تجهیزاتش همه ساخت چینه!
    رفتم ثبت نام کنم در سام سرویس گفت مشخصات این مانیتور تعریف نشده هنوز!
    مهمتر از همه پایه غیر قابل تنظیم اون است و صفحه رو به بالاست و برای افدراد 3 متری خیلی مناسبه! (من زیرش کتاب گذاشتم بیاد پایین!)
    و...

بگردین LCD مناسب رو با نصف این قیمت بگیرین. این LED ها به درد نمیخوره از ما گفتن بود. در ضمن اگه به رزولیشن 1024 عادت دارین و کار خاصی با 1920*1080 ندارین لازم نیست ماینتور 19 اینچ به بالا بگیرین که حسابی اذیت میشین توی کارهایی مثل وبگردی یا طراحی و این جمله که میگن در مانیتور های width فضای بیشتری در اختیار دارین و راحت تر هستین و فراموش کنید. واسه بازی هم این مانیتورها مناسب نیست نه گول رزولیشن رو بخورید و نه 2 میلی ثانیه سرعت و LED داشتن و تزریق چندگانه رنگ و از این شعار های تبلیغاتی!!

من قبل خرید خیلی گشتم نمونه از نزدیک ببینم نشد. یک نمفر توی این فروم گرفته بود اولش میگفت خیلی خوبه و بعد که سوالی ازش پرسیدم در مورد مانیتور دیگه خاموش شد و رفت پی کارش اصلا تحویل نگرفت نگو میخواسته ما هم دچار این مانیتور بیخودی بشیم!

الان دیگه بخوام مانیتور بگیرم میدوم دنبال چی بگردم. باید یک مرتبه تجربه کنید.

البته دوستانی بودن که صادقانه و در حد توان اطلاعاتی دادن در مورد مانیتور به من و از اونا تشکر میکنم.

7. 2 کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

مانیتور های سونی چه طور هستند؟شنیدم گران و با کیفیت هستند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دقیقا
    مانیتور های LED یا در اصل backlight LED به درد نمیخوره و همه توی نمایش رنگ و کالیبره شدن مشکل دارن و اذیت شدن چشم با نور حتی با پایین آورد کنتراست یا تغییر در کارت گرافیک و از تنظیمات خود مانیتور هم نمیشه کاری کرد.
    من این همه درخواست کردم از دوستان همه میگفتن خوبه و فلان. نگو همه فروشنده بودن. دو سه تا نکته بود برای خرید مانیتور مناسب کسی به من نگفت. همه با مشخصات تئوری مقایسه میکردن و ظاهر زیبا!!

من 23720 میخواستم بگیرم نشد 2285 نصیبم شد. میخواهید دو صفحه راجع به معایبش و عدم تناسبش با کار خودم بنویسم؟

فقط بگم ازین LED Backlight اصلا نگیرید چون پول اضافه بالای LCD دادین و همون کیفیت و حتی بدتر رو تحویل گرفتین و برای دیدن تصویرش هم با مشکل مواجه میشید.

برای مثال در ساهی کامل تصویر تابش نور از چهار جهت کاملا مشخصه و صفحه روشن است.
    رنگ خاکستری را در تقریبا قوه ای نمایش میده.
    امکان استفاده از رزولیشنهای پایین نیست.
    یک کابل DVI به HDMi داره که فقط موقع بالا امدن ویندوز میتوان HDMI رو دستی انتخاب کرد ولی در محیط ویندوز میره سیگنال رو از انالوگ میگیره و با ورودی دیجیتال سازگار نیست و علکی دو تا HDMi گذاشتن واسش!
    زمان پاسخگوییش به درد نمیخوره . در 2 میلی ثانیه تغییرات تصویر به شدت پرشدار و غیر قابل تحمل میشه با بهترین کارت گرافیک. من گذاشتم روی normal
    بدون استفاده از تنظیمات کارت گرافیک و پایین آوردن مقادیر این ماینتور مثل نورافکن است و مثلا در یک تصویر ابری همه رو سفید نشون میده.
    نوشته ها در حالت عادی تار هستند و خیلی ریز و باید از خاصیت sharp less استفاده کرد و فونتها رو هم بزرگ کرد.
    برای خوندن و نوشتن مناسب نیست و همچنین بازی. شاید بشه یک فیلم معمولی رو باهاش دید!
    بدنه خیلی براقی داره و نور خود تصویر رو که هیچ نور محیط رو مخصوصا در شب منعکس میکنه و ما رو آزار میده!
    اون LED پاور آبی رنگش خیلی تو چشم میزنه! (روش کاغذ چسبوندیم!)
    تجهیزاتش همه ساخت چینه!
    رفتم ثبت نام کنم در سام سرویس گفت مشخصات این مانیتور تعریف نشده هنوز!
    مهمتر از همه پایه غیر قابل تنظیم اون است و صفحه رو به بالاست و برای افدراد 3 متری خیلی مناسبه! (من زیرش کتاب گذاشتم بیاد پایین!)
    و...

بگردین LCD مناسب رو با نصف این قیمت بگیرین. این LED ها به درد نمیخوره از ما گفتن بود. در ضمن اگه به رزولیشن 1024 عادت دارین و کار خاصی با 1920*1080 ندارین لازم نیست ماینتور 19 اینچ به بالا بگیرین که حسابی اذیت میشین توی کارهایی مثل وبگردی یا طراحی و این جمله که میگن در مانیتور های width فضای بیشتری در اختیار دارین و راحت تر هستین و فراموش کنید. واسه بازی هم این مانیتورها مناسب نیست نه گول رزولیشن رو بخورید و نه 2 میلی ثانیه سرعت و LED داشتن و تزریق چندگانه رنگ و از این شعار های تبلیغاتی!!

من قبل خرید خیلی گشتم نمونه از نزدیک ببینم نشد. یک نمفر توی این فروم گرفته بود اولش میگفت خیلی خوبه و بعد که سوالی ازش پرسیدم در مورد مانیتور دیگه خاموش شد و رفت پی کارش اصلا تحویل نگرفت نگو میخواسته ما هم دچار این مانیتور بیخودی بشیم!

الان دیگه بخوام مانیتور بگیرم میدوم دنبال چی بگردم. باید یک مرتبه تجربه کنید.

البته دوستانی بودن که صادقانه و در حد توان اطلاعاتی دادن در مورد مانیتور به من و از اونا تشکر میکنم.
    LCD یا LED های موجود در ایران 99 درصدشون اشغاله فرقی نمیکنه هر کدوم یه مشکلی دارند ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

LCD یا LED های موجود در ایران 99 درصدشون اشغاله فرقی نمیکنه هر کدوم یه مشکلی دارند ....
    دوست عزیز ،
    این مساله رو همه میدونن.
    ما توقعی از اصلش نداریم این که تازه مونتاژ ایران است معلوم نیست چی هست!

باید دید کدامیک از این جنسهای ایرانی بهتره همونو بگیریم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام و با تشکر از دوستانی که راجع به مانیتور سامسونگ 2285 نوشتند
    من که متقاعد شده بودم برم 2485 بخرم یک سوال برام پیش اومده بود که چرا چنین مدلی نه در سایت اصلی امسونگ که زبان فارسی هم داره وارد نشده و در هیچ سایت خارجی و فروشگاه های بزرگ اینترنتی مثل ای بی یا آمازون یا یاهو و هیچ کجا اثری از سری 85 وجود نداره تا این که دست به تلفن شدم و به نمایندگی سامسونگ زنگ زدم و بعد از حدود 10 تا تلفن مدیر فروششون گفت که این همون سری 44 هست و داخلی شماره شده اما....
    اما به نظر شما شرکت بزرگی مثل سامسونگ چرا یک سری رو شماره رو عوض میکنه و به جا مثلا 2255 میگه شما بگو 2285 و مشخصات این مدل رو نه توی سایت خودش نه هیچ کجای دیگه بروز نمیده
    عقل سالم حکم میکنه که حتما یک جای کار میلنگه و ایراد داره.

من توی یک سایت این مانیتور رو گیر آوردم و چند روزی هم هست که تازه وارد بازار ایران شده فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد روی کارتنش هم نوشته بود وارداتی فقط حیف 24 اینچ ندارشت لطفا کسانی که دارند و برخورد کردند راجع به این مونیتور نظر بدهند :
    LG IPS 226 V
    قیمتش 325000 تومان البته زمان پاسخگویی رو نوشته 6 میلی ثانیه و توی توضیحات سک جا نوشته 12 نیلی ثانیه و سرعت خیلی خوبی داره . نمیدونم چرا 12 میلی ثانیه سرعت خوبیه مثل این که مدل IPS نوع صفحه نمایش که نسبت به TN فرق داره و خیلی بهتره این هم لین توضیحاتش:
    کد:
    این هم تفاوت دو نوع صفحه نمایش:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من که متقاعد شده بودم برم 2485 بخرم یک سوال برام پیش اومده بود که چرا چنین مدلی نه در سایت اصلی امسونگ که زبان فارسی هم داره وارد نشده و در هیچ سایت خارجی و فروشگاه های بزرگ اینترنتی مثل ای بی یا آمازون یا یاهو و هیچ کجا اثری از سری 85 وجود نداره تا این که دست به تلفن شدم و به نمایندگی سامسونگ زنگ زدم و بعد از حدود 10 تا تلفن مدیر فروششون گفت که این همون سری 44 هست و داخلی شماره شده اما....
    اما به نظر شما شرکت بزرگی مثل سامسونگ چرا یک سری رو شماره رو عوض میکنه و به جا مثلا 2255 میگه شما بگو 2285 و مشخصات این مدل رو نه توی سایت خودش نه هیچ کجای دیگه بروز نمیده

من توی یک سایت این مانیتور رو گیر آوردم و چند روزی هم هست که تازه وارد بازار ایران شده فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد روی کارتنش هم نوشته بود وارداتی فقط حیف 24 اینچ ندارشت لطفا کسانی که دارند و برخورد کردند راجع به این مونیتور نظر بدهند :
    LG IPS 226 V
    قیمتش 325000 تومان البته زمان پاسخگویی رو نوشته 6 میلی ثانیه و توی توضیحات سک جا نوشته 12 نیلی ثانیه و سرعت خیلی خوبی داره . نمیدونم چرا 12 میلی ثانیه سرعت خوبیه مثل این که مدل IPS نوع صفحه نمایش که نسبت به TN فرق داره و خیلی بهتره این هم لین توضیحاتش:
    کد:
    کد:

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

LG IPS 226 V
    کد:
    کد:
    سلام
    اگه قصد خرید پنل IPS رو دارین که از کیفیت تصویر بهتری برخوردار هست دوستان سخت افزاری به من ml239h asus رو پیشنهاد کردن
    هرچی هم در موردش خوندم از کیفیت تصویر خیلی خوبش گفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •