باسلام خدمت شما
اولا اینکه بفرمایید قصد اتون از لینک کردن چی هست؟ چه چیزی میخواهید لینک کنید ؟ چون مهم هست به چه پهنای باندی نیاز دارید. اینترنت /دیتا / تصویر و....؟
در مورد دیوایسی که دارید انتن امنی خودش 23 دی بی قابلیت انتشار دارد(اگر مدل plus باشد و مدل معمولی رو جایی در مورد اطلاعات اش پیدا نکردم) و خوب برای محیط Indoor مناسب هست و از همه مهم تر رو فرکانس 2.4 هست که برای فواصل نزدیک راحت دیوایس های وایرلس شناسایی ایش میکنند
در مورد انتشار در فاصله زیاد باید توجه داشته باشید به فرکانس من به اینترفیس دستگاه اتون اشنایی ندارم اما خوب به دلیل شلوغ بودن این بازه فرکانسی( 2.4) شما با مشکل نویز مواجهه خواهید بود مخصوصا اگر در شهر شلوغی همچون تهران باشید که وضع بسیار بد هست و اصلا امکان برقراری ارتباط نیست رو فرکانس 2.4 رو فاصله زیاد اصلا فکر برقراری ارتباط نکنید مگر اینکه یک فرکانسی پیدا کنید که حداقل 20 الی 30 تا از بالا و پایین خالی داشته باشه که باید با با توجه به اینترفیس دستگاه اتون که گفتم اشنایی ندارم رو usage فرکانس ها دقت کنید(البته با توجه به اینکه دستگاه شما یک روتر بالفطره نیست و فقط بریدج هست اصلا فکر نکنم بشه چنین قابلیت هایی رو شما در اون پیدا کنید).
در اخر در مورد مسافت خدمت اتون عرض کنم که انتن 16 دی بی فقط ملاک نیست چون اون دی بی برای انتن امنی مربوط هست انتن داخلی( تا قبل اتصال به امنی انتن) هم یک دی بی مشخص دارد.سایت سنائو که گفته با انتن امنی OutDoor 19دی بی تا 40 کیلومتر به صورت پونت تو پونت(یعنی مانعی در بین نباشد) رو پوشش میدهد