تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: فوبيا و خجالتي بودن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاملا به حرف این دوستمون اعتقاد دارم با این حرفی که ایشون زدن من حس میکنم خیلی اطلاعات خوبی در این مورد دارن
    و سوالی که من دارم اینه که چطور میشه این تصویر ذهنی فرد رو عوض کرد؟
    من امشب خیلی نا امید شدم از خودم...

رفتیم بیرون با 4 نفر از دوستانم که 2 نفرشون رو اولین بار بود میدیدم....

2 نفر دیگشون هم 2 هفتس میشناسم...

خلاصه همش به من میگفتن چه کم حرفی....دیگه داشت از خودم بدم میومد..

یکیشون هی میگفت خودتو نشون بده صحبت کن.....

نمیدونستم چی بگم ولی حرفی نداشتم برای گفتن...

همش از پنجره بیرون رو نگاه می کردم....به من میگفتن با ما جوش نمیخوری...

یه جورایی حس کردم از این به بعد دیگه با من بیرون نمیرن...

تا چند ساعت اول تو صورت اون 2 نفر غریبه اصلا نگاه نمی کردم...

خلاصه زیاد خوش نگذشت...

آدمای ضعیف مثل من سعی میکنن از دیگران تعریف کنن و دیگران رو پیش خودشون بزرگ کنن که طرف خوشش

بیاد...و خیلی خیلی مواظبم که طرف از دست من ناراحت نشه...

خلاصه باید خودمو درمان کنم.

یه جورایی تو جمع حس می کردم یه آدم اضافم...باید برم.

اصلا کلا همه جا همینجوریم مثلا تو همین جواب دادن تو این فروم مواظبم یه موقع چیزی نگم طرف ناراحت بشه بهم چیزی بگه..
    Last edited by Saeed System; 18-02-2011 at 01:41.

2. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

داداشی ببین هر وقت دیدی نمیتونی خودتو نشون بدی (مثلا میبینی که اصلا جرات نمیکنی ) بهونه بیار .مثله عقب نشینی کوتاه در جنگ واسه تجدید قوا
    مثلا میگفتی حوصله ندارم حالم خوب نیست اصلا.حالا که دوستات اینو شنیدن دیگه اصلا از تو انتظار حرف زدن نخواهند داشت و این فرصت خوبیه که تجدید قوا کنی واسه چند دقیقه ی دیگه و تو این چند لحظه آروم میتونی فکر کنی و مطلب پدا کنی واسه حرف زدن و بعد که آروم آروم راه افتادی و آرامشتو حفظ کردی میگی به لطف دوستان جدید حالمونم بهتر شد و شروع میکنی به حرف زدن دیگه

4. 5 کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من کاملا به حرف این دوستمون اعتقاد دارم با این حرفی که ایشون زدن من حس میکنم خیلی اطلاعات خوبی در این مورد دارن و سوالی که من دارم اینه که چطور میشه این تصویر ذهنی فرد رو عوض کرد؟
    سلام. نه جواب دادن به این سوال آسونه و نه عوض کردن اون تصویر ذهنی.... اما نمیگم ممکن نیست!
    همونطور که گفتم شخص از خودش یک تصویر ذهنی داره این بهش کمک میکنه به شرطی که اون تصویر ذهنی که داره هویتش رو دقیقا همونجوری که هست نشون بده. و هم چنین دفعه قبل گفتم که فرد احساس میکنه بقیه هم در مورد اون دقیقا مثل خودش فکر میکنند دو تا حالت داره:
    1- بقیه مثل اون فکر نمیکنند: در این صورت فرد خودش رو در اصل خجالتی تر از اونی که هست میدونه و در این شرایط کاری که باید انجام بشه اینه که اولا ما بیایم و دیگه همچین فکری نکنیم یعنی دیگه خودمونو در نظر دیگران خجالتی ندونیم و در مراحل بعدی و طی مرور زمان هشیارانه بعضی از عادت های غلطمونو کنار بزاریم. بعد از یه مدت میبینیم خیلی از رفتارهامون اصلاح شده و احساس میکنیم در بین افراد از محبوبیت نسبی برخورداریم این باعث میشه که از عملکردمون راضی باشیم که این مساله در ما اعتماد به نفس ایجاد میکنه و برای اصلاح رفتارهای غلطی که هنوز اصلاح نشده، انگیزه ی زیادی پیدا میکنیم.
    2- بقیه هم در مورد فرد دقیقا چنین باوری دارند: خوب مطمئنا در این شرایط کار از کار گذشته و اگر هم ما واقعا خودمونو عوض کنیم اطرافیانمون باز هم ما رو با همون هویت قبلی میشناسند (به کار بردن جمله هایی مثل این از طرف بقیه خطاب به مای خجالتی: تویی که تا دیروز حرف زدن بلد نبود حالا برای ما آدم شدی....) در چنین شرایطی فرد دوباره اعتماد به نفس خودشو از دست میده... میدونه که حالا عوض شده اما گذشته ی اون مثل یک سایه هر جایی که میره دنبالشه... به اعتقاد من در چنین شرایط سختی ما باید از اون افراد (افرادی که ما رو قبول نمیکنند) فاصله بگیریم، اگه شده حتی برای یک مدت کوتاه! در این فاصله زمانی اتفاقی که برای ما میفته اینه که احیانا با افراد دیگه ای روابطی رو شروع میکنیم چیزی که باید توجه داشته باشیم در روابط جدیدمون با افراد جدید از همون اول در ذهن افراد از هویت ما یک ذهنیت ایجاد میشه و این ذهنیت باید طوری باشه که اونا روز به روز در مورد ما بهتر و مثبت تر فکر کنند...!!!
    اما در این مدت اتفاقی که برای گروه قبلی (اونایی که ما رو قبول نداشتند) میفته اینه که ما با فاصله ای که از اونا گرفتیم بهشون این فرصت رو دادیم که درباره ی ما بیشتر فکر کنند و بیشتر از این که عیب هامونو ببینند به خصوصیات خوبمون توجه میکنند و رفته رفته نوع ارتباطشون با ما رو تغییر میدهند و ما هم باید گذشته رو فراموش کنیم....
    همیشه هم به یاد داشته باشید، این مهم نیست که دیگران از شما چه تصوری دارند و مهم نیست تصوری که دارند مثبت است یا منفی؟ مهم اینه که ما خودمونو باور داشته باشیم و احساس حقارت نکنیم و برای این که دیگران از ما تصور خوبی داشته باشند به آنها احترام بگذاریم، دوستشان داشته باشیم و با هاشون احساس راحتی کنیم .

6. 4 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

من این چند روزه خیلی دارم رو خودم کار میکنم تا حدود زیادی هم موفق بودم
    به نظر من افراد خجالتی تا میتونن بای تو جمع باشن حرف بزنن بحث کنن حتی اگه سرخ میشن و احساس بدی دارن کم کم با گذشت زمان حس خوبی پیدا میکنن و از لاک خجالتی بودن در مبان

به هر حال بحث زیادی تو این تاپیک شد اما به نظر من این درست ترین بود:

اونی که خجالتیه از خودش یه تصویر ذهنی خاص داره و فک میکنه بقیه هم در مورد اون دقیقا مثل خودش فک میکنند ، همچنین فک میکنه کانون توجهه و همه به اون نگاه میکنند منتظر یه سوتی هستند در حالی که اینجوری نیست... در چنین شرایطی فرد اعتماد به نفس خودش رو از دست میده... وقتی وارد یه جمعی میشه پر از اضطرابه و بیشتر مواقع دوست داره تنها باشه.. همیشه به حرفایی که زده ، کارایی که کرده و... فک میکنه و از اونها احساس نارضایت بخشی داره و روز به روز اعتماد به نفسش رو بیشتر از دست میده
    Last edited by x935; 18-02-2011 at 20:34.

8. 3 کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این چند روزه خیلی دارم رو خودم کار میکنم تا حدود زیادی هم موفق بودم
    به نظر من افراد خجالتی تا میتونن بای تو جمع باشن حرف بزنن بحث کنن حتی اگه سرخ میشن و احساس بدی دارن کم کم با گذشت زمان حس خوبی پیدا میکنن و از لاک خجالتی بودن در مبان

به هر حال بحث زیادی تو این تاپیک شد اما به نظر من این درست ترین بود:
    این حرفت روقبول دارم....دیشب با 2 تا از دوستان صمیمی و قدیمی دوران دبیرستان رفتیم تاتر شهر .....

یکیشون اسمش امیر اینقدر پرو بازی در میاورد تو مترو بلند بلند حرف میزد و آبرو ریزی می کرد......

که من دیگه از خجالت سرخ شده بودم....بعد هی بلند میگفت چرا استرس داری دیگه کل مترو فهمیدن من

قرمز کردم. اینقدر از غص بلند بلند میخندید تو واگن مترو که همه نگاهش میکردن و اینقدر حرفهای رکیک زد..

که من داشتم سکته می کردم...جالب اینه که لیسانس حسابداری هم داره اینقدر ضایع میکنه خودشو

دیگه هیچی دیگه....بعد وقتی از مترو اومدیم بیرون حس کردم خجالتم یه زره کمتر شد......

برای همین گفتش تو 1 ماه بیا با من بیرون من مشکلت رو رفع میکنم...

اینقدر هم لباسهای تابلو میپوشه که تابلوی تابلو و واقعا پررو و بی شخصیت بازی در میاره...

این عکسشه عینک رو ببین خدایی چی میزنه :

محتوای مخفی: 12 کیلوبایت 

10. 5 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

این دوره زمونه اگه خجالتی باشی حقتو میخورن باید پر رو و اجتماعی بود تا بتونیم تو این گرگ بازار زندگی کنیم

12. 5 کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

آدمای ضعیف مثل من سعی میکنن از دیگران تعریف کنن و دیگران رو پیش خودشون بزرگ کنن که طرف خوشش

بیاد...و خیلی خیلی مواظبم که طرف از دست من ناراحت نشه...

خلاصه باید خودمو درمان کنم.

یه جورایی تو جمع حس می کردم یه آدم اضافم...باید برم.

اصلا کلا همه جا همینجوریم مثلا تو همین جواب دادن تو این فروم مواظبم یه موقع چیزی نگم طرف ناراحت بشه بهم چیزی بگه..
    ببین دوسته عزیز منم یه پیشنهاد بهت میکنم
    منم حدود 4 ساله پیش یکم خجالتی بودم ( البته اون موقع عادی بودم ! )
    وقتی تویه جمعی نمیخواد از یکی تعریف کنی یا به فکر این باشی که چیکار کنی دیگران ازت خوششون بیاد . اگه این فکرا رو بکنی مدام دلحره داری و حرفایه چرتو پرت میزنی بقیه میگن این چقدر حرفه مفت میزنه . و کلا دیگران روت یه حسابه دیگه باز میکنن . نمیخواد خودتو بهشون بچسبونی فکر کنن مثلا خیلی دلشون میخواد باهاشون بپری !
    خودت باش . راحته راحت بشین اگه حرفم نمیزنی حده اعقل یه کاری نکن اونا بفهمن خجالت میکشی . اولا نمیخواد حرفایه طولانی بزنی. کلا تویه یه بحثی یه نظره کوچیک بدی کافیه . ( البته اگه خجالت میکشی و میبینی سوتی میدیا ) کلا کم حرف زدن بهرت از اینه جلوشون سوتی بدی فک کنن بلد نیستی حرف بزنی .
    بعد اروم اروم بیشتر حرف بزن . اصلا هم فکرشو نکن حالا با این حرفت طرف مقابل بدش میاد یا خوشش میاد ! فوقش 2 تا دوستات میپره ! ( البته نمیپره ها ولی کلا میگم )
    مثلا من اون اولا با دوستام خیلی دری وری بولغور میکردم ولی تویه کلاس چون برو بکس زیاد بودن خجالت میکشیدم یه تیکه بندازم . ولی خوب خدا رو شکر ساله دوم و سوم دبیرستان بود که ترکوندم دیگه ! یعنی خجالت چیه ؟ پر رو کیه ؟ ( حریف میتلبیم !) طوری که بارها شد چند تا از دوستام بهم گفتم ما تا حالا ادم به شنگولی و تو ندیدیم ! همین الانم هر جا میشینیم پر حرف ترینشون منم . ولی نه که خودمو با حرفه مفت کوچیک کنم یا ... ها .

14. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

با تجربه اي كه دارم خوردن مواد غذايي با طبع سرد واسه افراد خجالتي توصيه نميشه اين جور افراد بايد به سمت مواد غذايي با طبع گرم برن مثل: شكلات-ادويه جات گرم-وغيره

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

با تجربه اي كه دارم خوردن مواد غذايي با طبع سرد واسه افراد خجالتي توصيه نميشه اين جور افراد بايد به سمت مواد غذايي با طبع گرم برن مثل: شكلات-ادويه جات گرم-وغيره
    به نظر من خیلی چیزه میتونه تو خجالتی بودن افراد تاثیر داشته باشه
    همون تصویر ذهنی که شما میگید تو طول چند سال در فرد شکل میگیره
    باید این سئوال رو پرسید که چرا این تصویر منفی شکل میگیره؟
    چرا یه نفر خجالتی میشه ولی یکی اینطور نیست

اینم بگم که اعتماد به نفس رابطه مستقیمی با کم رویی داره
    برای ایکه اعتماد به نفس فرد افزایش پیدا کنه راه های مختلفی وجود داره

1.مقایسه نکردن
    2.هدف داشتن
    3.احترام گذاشتن به خود و دیگران
    4.مثبت اندیشی
    5.نوشتن اهداف
    6.انگیزه و اراده
    7.تخصص داشتن
    و....

17. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام علیکم!
    اینقدر از غص بلند بلند میخندید
    غص یا قصد؟
    یکیشون اسمش امیر اینقدر پرو بازی در میاورد تو مترو بلند بلند حرف میزد و آبرو ریزی می کرد......

که من دیگه از خجالت سرخ شده بودم....بعد هی بلند میگفت چرا استرس داری دیگه کل مترو فهمیدن من

قرمز کردم. اینقدر از غص بلند بلند میخندید تو واگن مترو که همه نگاهش میکردن و اینقدر حرفهای رکیک زد..

که من داشتم سکته می کردم...جالب اینه که لیسانس حسابداری هم داره اینقدر ضایع میکنه خودشو

دیگه هیچی دیگه....بعد وقتی از مترو اومدیم بیرون حس کردم خجالتم یه زره کمتر شد......

برای همین گفتش تو 1 ماه بیا با من بیرون من مشکلت رو رفع میکنم...

اینقدر هم لباسهای تابلو میپوشه که تابلوی تابلو و واقعا پررو و بی شخصیت بازی در میاره...
    حیف شما نیست با یه همچین آدمی دوست باشین، برین بیرون و....
    کدوم یکی از این کارها خوبه؟؟؟ زدن حرفای رکیک، پر رو بازی، آبرو ریزی، تابلو خندیدن و.....
    به نظر من شما اگه 1 ماه با این بنده خدا برین بیرون شاید خجالتتون ریشه کن بشه (که نمیشه... ) اما به ضررش نمی ارزه!!!

19. 5 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •