ممنون از راهنماییتون
در مورد +sansa clip نظری ندارید؟ این پلیر تو کدام رده نسبت به پلیرهایی که معرفی کردید قرار میگیره؟
ممنون از راهنماییتون
در مورد +sansa clip نظری ندارید؟ این پلیر تو کدام رده نسبت به پلیرهایی که معرفی کردید قرار میگیره؟
امروز برادرم رفته بود +sansa clip بخره؛ دوست فروشنده اش بهش گفته که من مدل معمولیش را دارم و مدل پلاس موجود نیست
ضمنا بهش پیشنهاد کرده بود iriver T8 بخره چون هم گارانتی داره هم اینکه خرابیش کمه ولی خرابی sansa خیلی بیشتره. ظاهرا مرجوعی زیاد داشتن.
سلام
من یه mp3 player میخواستم بخرم و موارد زیر برام مهمه چند تا هم سوال . ببخشید دیگه شاید سوالام آماتوری باشه چون تا حالا mp3 player نگرفتم
1- ام پی تری پلیر که میخرین هدست هم روشه یا نه ؟ چون برای من مهمه که هدستش از این نویزگیرا باشه ( صدای بیرون کمتر به گوش برسه ) مثل هنذفری های سونی اریکسون
2- کمترین حجمی که این دستگاهها دارن چقدره ؟ چون کار من با 100 مگ هم راه میفته
3- روزی 3 الی 4 ساعت ازش استفاده میکنم
4- کیفیتش هم خوب باشه ، با مصرفای بالا لا اقل یه سه سالی جواب بده
5- حداکثر بودجه هم با هدست 50 تومن
سانسا گارانتی نداره چون گویا اسراییلیه اما دستگاه فوف العاده خوبیه فرق بین پلاس و عادی زیاده از جمله اسلات کارت حافظه در پلاس.
بهر حال تصمیم با خودته بین آیریور و سونی هم باید بدونی که کیفیت صدای سونی یه مقدار بهتره اما خوب گرونتره.هر دو مزایای خوبی دارن.
خیلی ممون از راهنماییتون
احتمالا سونی می گیرم
1.هست -قیمت هدست نویز کنسلینگ زیاده روی مدلهای گرونقیمت میزارن مثل سری a و x سونی که بالای 250 تومن هستن.
2.الان کمتر از 2 خیلی تو بازار کمه(برندهای قابل قبول)
4.مدلهای آیریور سونی سامسونگ سانسا کوون و آیپاد کیفیتهای مناسبی دارن.
5.با این حدود قیمت اینا خوبن:
iriver E30 2gig با قیمت 60 تومن
iriver t8 2 gig حدود 55 تومن
sony nwz b150-f 2gig حدود 75 تومن
Samsung YP-U5 2GB حدود 75 تومن
creative zen moziac ez 100 4 gig حدود 75 تومن
هفته پیش به صورت کاملا اتفاقی +sansa clip گیر آوردم. خریدم 63000 تومان.
باز هم از کسانی که من را راهنمایی کردند تشکر میکنم.
Mp3 Player فیلیپس Go gear دو گیگ رو گرفتم با ضمانت دو ساله 50 تومن یه هدفون فیلیپس هم گرفتم 24 تومن .
خوبه راضیم
اکثر هدفونهایی که روی مدل های متوسط mp3 player میذارن کیفیت ندارن و حالت اشانتیون دارن
فقط یه سوال وقتی صدا رو روی یه آهنگ کم میکنم ، دوباره تو آهنگ بعدی صداش زیاد میشه . voice limit رو هم چک کردم هم رو آف هم رو یه حد کم ولی جواب نداد کسی نظری داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)